דלידה- ככה ככה

גסטרו

New member
דלידה- ככה ככה

ניצלתי תוכנית מוקדמת לסיים יום עבודה מוקדם מהרגיל והזמנו מקום לדלידה, לשעה שבע וקצת. להזכיר, בשעות 18-20 התפריט בחצי מחיר לא כולל קינוחים . טוב שהזמנו- זוג שנכנס לפנינו יצא מאוכזב עם ההמלצה להזמין מראש ובחור צעיר מאחורי אמר לשני- "אחי, לא מאמין שצריך להזמין מקום"

ברקע מוסיקה בערבית בעוצמה רבה , אמנם אפישרה ניהול שיחה אבל לא עשתה חשק להשאר לזמן רב ואף פסלתי אופציה להגיע עם זוג חברים במבצע "בייגלה", חשתי הקלה כשיצאתי לרחוב השקט

ומה אכלנו ? לחם הבית- ככר קטנה לפרוס לבד או לבצוע כהמלצת המלצרית . סלט חצילים ותפוחי אדמה- תפוחי האדמה היו מבושלים מעט פחות מהדרוש . פרחי כרובית מטוגנים על מצע יוגורט- פשוט וטוב, סלט זוקיני -פלחים זוקיני נא עם עגבניות שרי , רוטב פלפלים , ארטישוקים- מיוחד רענן מומלץ .

עיקריות- לי רביולי במילוי שרימפס ברוטב סרטנים - הוגשו 3 או 4 יחידות - בסדר, היה חסר עוקץ בתבול ולו טורטיליני במילוי גבינה ברוטב עם יותר מדי מרכיבים , לדבריו .

על בקבוק סן פלגרינו גבו 30 שח- יקר- יחסית למקומות אחרים . החשבון היה 130 שח כולל השתיה.... סכום נמוך אבל חשנו שזו התמורה הריאלית למנות.
 

inבאלי

New member
תודה על הדיווח

נקרא פושר למדי וחבל כי אנחנו נהננו מאד מהאוכל.
לגבי המוסיקה, אצלנו הפסקול היה שונה אבל גם לנו המוסיקה היתה רועשת מדי וחבל.
 

oreldi

New member
תודה על הדיווח

למרות הדיווח הפושר המקום עדיין מסקרן אותי, רק הענין עם המוזיקה בערבית מרתיע מאוד, טוב שציינת.
 

salo22

New member
תודה על הדיווח !

בהחלט אין שום דבר מפעים באוכל של דלידה, אבל לדעתי כן מדובר בתמורה יוצאת דופן בין השעות האמורות לשטאנץ של היום, כמובן שבמונחים "אבסולוטיים" התמורה תרד לסבירה מאוד. האוכל לא ברמות גבוהות אבל לפחות כשביקרנו שם הרמה הייתה לא רעה בכלל וכן לדעתי ראוי למדוד המקום גם בכיוון אמות מידה "שכונתיות" גם ברמת האווירה ובמיוחד ברמת האווירה, אנחנו כמו שציינתי אוהבים..
 

bruno01

New member
סיכום די ממצה של מה שגם אני חושב.

האוכל חביב, אבל חסר איזשהו עוקץ או עניין אמיתי כדי להיות באמת טעים, ובמחירים הרגילים הוא בהחלט לא כזה אטרקציה והם מרגישים קצת מנופחים במיוחד בשביל השעתיים האלה ביום.

נכון שבמחיר של ההאפי הוור זה יוצא די משתלם, אבל זה רק שעתיים מתוך יום שלם, ובשאר הזמן אני לא חושב שיש הרבה מה לחפש שם.

תודה!
 

ZigZagIL

New member
צריך לדעת מה להזמין...

לא להזמין שם ברולה פלפלים(!!!) אחת המנות הכי מעניינות שאכלתי השנה.. פשוט הפסד.
עוד מומלצות הפולנטה, סמבוסק זנב שור והקוקטייליים..
&nbsp
אני מגיע לשם בקביעות, אוכל מעניין מאוד (לפני כמה ימים אכלתי שם סרטנים בערק וסחוג ב38 שקל. תמצאו לי מקום כזה בתל-אביב).
&nbsp
בהאפי אוור אתה אוכל 4 מנות ראשונות, 2 עיקריות וקוקטייל ומקבל עודף על 150 שקל. זה פאקינג מדהים בעיניי.
&nbsp
 
למעלה