פשוט מקום מקסים!

moty46

New member
פשוט מקום מקסים!

רציתי לשתף קצת במקרה שקרה לי לפני שתי שבתות.
נסעתי עם אישתי ושני ילדי לטיול בצפון הפחות רחוק,הייתי בכל מני מקומות כמו נמל קיסריה,זכרון יעקב וסיימנו בעתיקות בית שערים.
כאשר הגענו ליעדנו האחרון בית שערים כבר ירדה עלינו החשכה והיינו עייפים במעט ומותשים מהיום שעבר עלינו.
עלינו חזרה לרכב והחלנו בנסיעה המתישה הביתה חזרה למרכז הארץ,אך עוד לא התחלנו לנסוע וכבר הסתבכתי עם הכיוונים,כזה אני,או שפשוט הגיל עושה את שלו. אני חייב לציין לחדי העין מביניכם שלא...אין לי פלאפון עם וייז וכך גם לאישתי,אך נגיע גם לזה.
לאחר כחצי שעה של סיבוכים נעצרנו ליד מקום שנראה כמו בית קטן בתוך יער עם המון אורות צבעוניים מסביב ,עם גינה ותריסים מעץ כמו של הבתים שרואים בכפרים היפים בחול,אני לא רגיל לראות דברים כאלה במרכז וכך גם אישתי,אולי לכם זה נשמע רגיל אך בשבילנו זה היה פשוט יפייפה במיוחד בשעת ערב מאוחרת, או שאולי העייפות היא זאת שהשפיעה.
בכל מקרה בחוץ עמד בנאדם ושאלנו אותו איך יוצאים לכיוון המרכז ומה זה המקום הזה.
אז התברר שהיינו כמה מטרים מהיציאה לכיוון המרכז וגם שהמקום הזה הוא מסעדה יפה קטנה ופשוטה.
הוא הזמין אותנו להכנס לאכול משו ולהמשיך לנהוג למרכז הארץ.
למזלי שמעתי בקולו ונכנסנו.המקום היה מרגיע ,האווירה הייתה נעימה עם אח עצים באמצע המסעדה,מעוצב בסגנון צרפתי , היו צעירים ומבוגרים כאחד שבאו לדייט רומנטי עם בת זוגתם,פשוט נפעמתי מהאווירה.הזמנו שנינו דג סלומון על מצע של משו שנראה כמו אורז אבל הבנו שזה לא אורז מפי המלצר אבל כרגע שכחתי את השם,זה היה ממש טעים. הזמנו בנוסף סלט עם חיטה מעושנת שגם כן היה ממש טעים,וכמובן מנה לילדים.
אני מתנצל שאני לא ממש יודע מה היה באוכל,אינני מבין ככ במונחים אבל אני רק יודע שהיה לי מספיק טעים והחוויה עצמה הייתה מספיק חזקה וטובה כדי להושיב אותי 20 דק מול המקלדת בשעה שכזאת ולכתוב על המקום.
אני ממליץ לכולכם לנסות לפחות פעם אחת לעבור שם, ואם לא היה קסום כמו שתיארתי אז לא נורא אבל תמיד נחמד לנסות מקום חדש.
כמובן ששכחתי להזכיר את שם המקום בתוך כל זה ואני מקווה שאני מדייק בשם.
למקום קראו "שלו ביער" ואני לא כל כך יודע היכן הוא נמצא אז אם מישהו שמע או יודע את המיקום אשמח אם תכתבו זאת כאן כדי שעוד אנשים יוכלו להינות מהחוויה.

Gרר

New member
את הרפתקאות האוכל הכי טובות מגלים במקרה

וכיף לכם שזכיתם בחווייה מסוג כזה שלא מצפים לה אבל המסעדה עצמה היא מסעדה מוכרת למדי. היא נמצאת בטבעון.

החתולית

New member
על הדיווח וברוך הבא לתפוז

המסעדה הלהיבה אותך, עד כדי כך שנרשמת לתפוז במיוחד כדי לספר לנו, ואני מקווה שתישאר אתנו ותמשיך לכתוב על הביקורים שלך במסעדות.
&nbsp
כמה שלמתם עבור הארוחה?

moty46

New member
חשבון סופי

החשבון הסופי כולל הארוחות של הילדים וכולל אישתי ושלי עלה בסביבות ה300 שח...זה סביר לא? או יקר?

החתולית

New member
קשה להגיד, משום שלא ברור כמה מנות אכלתם

ומה בדיוק אכלתם. מה אכלו הילדים?
&nbsp
בכל מקרה, אם מדובר ב4 מנות ראשון + 4 עיקריות - המחיר זול. אם מדובר על מנה אחת של סלמון, סלט אחד ומנת ילדים אחת - לא זול.

moty46

New member
אז לא יקר לדעתי

אכלנו שתי ראשונות שתי עקריות קינוח ושתי מנות ילדים ושתיה...

pix37

New member
שלו ביער - שיכון האלה 2 בקרית טבעון

והיא אכן מסעדה סמפטית מאוד
היא איבדה את הדאווין וכעת היא פשוט מסעדה טובה שנעים לבקר בה.
וד"א אם לקח לך חצי שעה להגיע מבית שערים למסעדה - כנראה שכושר הניווט שלך באמת לא משהו - בהליכה ברגל זה לוקח לכל היותר 7 דקות וברכב בסביבות דקה.

קליספרה

New member
שלו ביער יפיפיה

לא אכלתי שם מזמן אבל אני זוכרת את הארוחה היחידה שאכלתי בה
בעיקר בגלל המקום המקסים , והארוחה הטעונה והמעניינת שהיתה בשולחן ליד
&nbsp

למעלה