ארוחה מקסיקנית במזללה

גסטרו

New member
ארוחה מקסיקנית במזללה

מוגשת רק בערב החל משעה 18, התיצבנו בשעה 18 - היה די רייק שקט ונעים לקראת השעה שמונה כשעזבנו כבר היה מלא וסואן

התפריט כתוב על הפלייסמט , מחולק ל 8 מנות ראשונות שרובן במחיר סביב 80 שח ,שתי מנות עיקריות ושני קינוחים

ומה אכלנו? חלקנו את כל המנות . תחילה בקשנו קראנצ' מקסיקני- צ'יפס יוקה סלסת עגבניות גריל צ'ילי דבש שעועית שחורה (21שח) קבלנו צ'יפס עם צלוחית של עגבניות קצוצות חרפרפות, שאלנו איה השעועית - המלצר הלך לברר וטען שהיא בתוך הסלסה , לזה קוראים נגיעות שעועית כנראה.

מנה הבאה בקשנו צרחות בטיחואנה- סביצ'ה סלמון ואף בקשנו לברר האם השם מרמז על חריפות יתרה- המלצר הלך חזר וטען פיקנטי. קבלנו מנה שבה נתחי דג עם תוספות אחרות- התברר שבטעות הוציאו לנו את פלאיה דה כרמן- סביצה דג ים , קרם שעועית שחורה , משמש מיובש קרם אבוקדו איויל ליים ומנגו -מחירה 81שח ולא 38 - מחיר הצרחות. המלצר הודיע שנחויב במחיר הנמוך יותר. זו היתה מנה טעימה עם שפע רב של מרכיבים וטעמים כפי שאדוני מגיש.

רחובות מקסיקו סיטי- 3 טאקוס עם נתחי בר בבלילת בירה סלסה של מנגו אבוקדו תירס צ'ילי -הוגשה כשבצד שמנת חמוצה וסלסלת ירוקים - מנה נהדרת. נתחי הדג עם בלילה דקה , חמימים שילוב מענין עם הסלסלה . מנה שכייף לחלוק,לא רואה עצמי אוכלת 3 טאקוס לבד. 87 שח

ומסקצית העיקריות - מאמה טרזה-קציצות עגל חלב במילוי גבנית מנצ'גו פולנטה רכה בצלים ופטריות חרוכים , שורשים ציר עגל בירה שחורה ודבש, פלפל חלופיניו- הקציצות די תפלות, מרכזן חלול כי הגבינה נמסה, פולנטה מנחמת כמו פולנטה של מסעדת מחנהיודה , שותפתי התמוגגה מהפולנטה , אבל היה חסר אלמנט מקסיקני, שמץ חריפות או משהוא שירים אותה. 97 שח .

קינוח- שוקולד אצטקי- אצבעות שוקולד וולרונה וצ'ילי , גלידת תירס חלב , אבקת חמאת בוטנים ,רוטב פופקורן וטונקה- האצבעות היו רחבות עם מספר שכבות שוקולד ושמץ צ'ילי- נפלא, הגלידה לטעמי תפלה . היו במנה גם נתחי יערת דבש ורודים- נוקשים לשינים . 49שח

לסכום- ממליצה להתרכז המנות הראשונות -יש הרבה מנות עם קאלמרי שאני לא אוהבת , המנות יקורת אבל נדיבות ונראה שזוג יכול לחלוק 3 מנות+ קינוח . מחיר המרגריטות 48-58שח

תודה רבה על הדיווח

אני מניחה שאין מנות צמחוניות

לא מבינה למה חייבו אתכם על המנה כשבעצם הוציאו לכם מנה שלא הזמנתם...הרי הבלבול היה שלהם...

viczi

New member
יהיו תמונות?

כרגיל, למרות שהתיאורים של המנות נפלאים - לא מעורר בי חשק לטעום.
זה מה שבדר"כ קורה לי עם המנות של אדוני...

אבל אני מניחה שכרגיל ההגשה היא על גבול אומנות ולכן הייתי שמחה לראות תמונות

רציתי לסיים ב"שמחה שנהניתם" אבל מהכתוב לא ברור עד הסוף אכן כך. מקווה שכן :)

bruno01

New member
התפריט המקסיקני מסקרן אותי

וממש בא לי לנסות אותו, במיוחד אחרי שראיתי את תמונת מנת הספייריבס טלה עם הקרמל המלוח (סוג של התמכרות).
נשמע שקצת היה מבולבל ולא סגור על עצמו עד הסוף, אבל בכל זאת נשאר בי החשק לנסות.

גם אני ראיתי את התמונה ההיא...

מעניין אם הצילום הוא מנה שיוצאת ללקוח

inבאלי

New member
תודה על הדיווח

טוב שלקחו אחריות על השגיאה בין המנה הזולה ליקרה.
האמת שהדיווח נראה מסוייג משהו - מלבד המלצה על הראשונות, לא נקרא כמו המלצה חמה במיוחד.
מכיוון שאני לא אוכלת עגבניות, כוסברה או חריף, לא נראה לי שאנסה בעצמי.

horseradish

New member
התכוונתי ללכת בצהריים לשם השבוע

ולאכול את התפריט הרגיל.
אחרי שקראתי את הביקורת שלך, זה גרם לי להתלבט...
גילוי נאות: זו הפעם הראשונה שלי בכלל במזללה, אז השאלה מה כדאי?

bruno01

New member
ההתלבטות היא אם ללכת בערב או בצהריים?

אם כן, אני חושב שהייתי הולך על הצהריים ועל התפריט הרגיל, ולו רק בגלל שזו הפעם הראשונה, ואני די בטוח שהתפריט הרגיל יותר מייצג.
תפריטי ספיישלים יכולים להיות דבר מגניב ביותר וגם מאוד טעים ומיוחד, אבל הם גם הרבה יותר מועדים לתקלות, או מנות שהן לא תמיד הכי מוצלחות שיכול להיות, וזה טבעי מתוך כך שלא מכינים ומתאמנים עליהם לאורך זמן.

אני חושב ששווה לאכול שם בפעם הראשונה מהתפריט הרגיל, ולנסות חלק מהמנות המוכרות של המקום.

bob68

New member
על הדיווח ועל ההמלצה

רצינו להגיע ביום שישי האחרון אבל היה מקום רק על הבר וגם הוא בחלון זמנים יחסית קצר.
החלטנו לוותר.

אם יזדמן להגיע לתפריט המקסיקני בעתיד, נשתדל להתרכז בראשונות.

למעלה