התקלה - מחר ערב יופ כיפור מסעדה בצהריים בתל אביב

michali2727

New member
התקלה - מחר ערב יופ כיפור מסעדה בצהריים בתל אביב

שאלה קשה - חברה מגרמניה נוחתת מחר ותהיה 13:30 במלון קרלטון (כיכר אתרים). תיירת שניסיתי להסביר לה מה יהיה ביום כיפור בישראל.

חשבתי לפגוש אותה ולאכול ארוחה טובה לפני כניסת החג, מה לדעתכם יהיה פתוח ומומלץ?
 

החתולית

New member
אני לא בטוחה שיהיו מסעדות פתוחות

אם היא שוהה בקרלטון, כדאי לבדוק אם בלו סקיי ולומינה יהיו פתוחות, אבל אני בספק.
&nbsp
אם היא נוחתת באחת וחצי, תגיע לתל-אביב רק סביב שלוש, ויש לשער שמסעדות יהיו סגורות כבר.
 

salo22

New member
בעייתי ביותר

ואנחנו לא יכולים לדעת מה יהיה פתוח ומה לא
בכל מקרה את תצטרכי להתקשר הערב לכל מקום שיעלה כאן ולשאול עד מתי פתוחים מחר.
חשבתי אולי גוצ'ה על דיזינגוף, כמה מאות מטרים משם, אבל בפייסבוק הם רשמו שהמסעדות שלהם כולן סגורות מחר ולא יפתחו עד שבת בערב. יהיו מקומות רבים שלדעתי ינהגו בצורה דומה, ואולי אפילו זה קורה באופן גורף..
אבל מה הבעיה, המיקום שלה פנטסטי לחוף, אז הכיני פיקניקון קטן ותשבו לאכול איפושהו באיזור עם קצת אלכוהול טוב, בטח גם תוכלי לעשות קניות של כמה דברים מעניינים בבוקר או באיזור מ AM:pM או טיב טעם, כמה דברים טובים מאיזו מעדניה, מה שתמצאי פתוח, עם איזה לחם טוב או כמה דברים אחרים.. או שתכיני בעצמך.. בהחלט נקודת זמן בעייתית מאוד לחשוב על מסעדות פתוחות.
גם הבית התאילנדי ואדורה יחסית אגב לא רחוקים, יכולה להתקשר אליהם ולשאול אם פתוחים מחר. בכל מקרה באיזור השעה שלוש לדעתי רוב המקומות שעוד אולי יהיו פתוחים, יהיו בכיוון סגירה.
 

veredvered

New member
לדעתי

חלק ממסעדות מלונות הבוטיק פתוחים(כדי לשרת את האורחים אבל אולי גם פתוחים לבחוץ), תבררי
 

michali2727

New member
תודה. מאילוצי זמן הלכנו ללנדוור במרינה

מיקום מעולה ודקה מהמלון. נעים לשבת והמלצרית הראשונה הייתה מאוד חמודה ומסבירת פנים לתיירת. מכאן היה טיפה פחות טוב.

הזמנו סלט טונה, פסטה סלמון עגבניות ורוטב רוזה ופיצה. בשתיה הזמנו שוקו עם קצפת. מתוך נימוס נתתי לתיירת את הכפית הראשונה בקצפת - היא הייתה מקולקלת. המלצרית פשוט לקחה את הכוס ואמרה שאין יותר קצפת.
האוכל היה סביר מלבד הפסטה שלא הייתה טובה, הייתה חמיצות ומרירות ברוטב מה שכן המנה נדיבה בגודלה (55 שקלים)
השרות היה חובבני, המון מלצרים אבל לא מתיחסים ושוכחים בקשות. בלט במיוחד בסוף שכולם כולל עובדי המסעדה רצו ללכת אבל חשבון לא הצלחנו לקבל (שלא נדבר על מיים). קמנו ושילמנו כדי שנוכל לזוז.

בקיצור - בית קפה במיקום טוב המיועד כנראה בעיקר לתיירים. לא רואה את עצמי חוזרת
 
למעלה