אנג'לינה הוד השרון - לא ג'ולי בכלל

Geralt of Rivia

New member
אנג'לינה הוד השרון - לא ג'ולי בכלל

את אנג'לינה מאוד אהבנו במשפחה. מסוג המסעדות שלא מנסות להמציא מחדש את הגלגל, אפילו לא לצבוע אותו קצת, אבל כל אחד יכול למצוא שם גלגל כלבבו, והגלגלים טעימים. בקיצור, קלאסי לאירועים משפחתיים, על נשינו שלא אוכלות בשר, גברינו שלא אוכלים שום דבר אחר, טפנו שאוהב לאכול שניצלים ואבינו שבכלל לא אוהב לאכול במסעדות.
לא עוד.

טפנו דווקא קיבלה את השניצל שלה מהר. אנחנו חיכינו. הסתכלנו סביב, ראינו שהמסעדה בתפוסה חלקית, וחיכינו. חיכינו עוד. שקלנו לשדוד אוכל מסועדים אחר. שקלנו לשדוד אוכל מהטף. שקלנו להשליך משהו על המלצר. אבל אז הוא בא והגיש לשולחננו... פנכת רטבים. מזין. שאלנו מה קורה, תיכף יוצא, אז חיכינו. למרבה הצער, לאחר קרוב לשעה, הגיע לבסוף האוכל.

בגזרת הפרגית לא נרשמו תלונות, מלבד על האורז היבשושי וחסר הטעם שליווה אותה. גם פילה המוסר היה בסדר, והיתה בו רק עצם אחת. ההמבורגר הצמחוני אפילו דווח כטעים-אבל-לא-כמו-פעם, ומהביס שלקחתי, היה באמת בסדר, מלבד העובדה שהתפרק לחלקיו כל פעם שמישהו ניסה לנגוס בו, לאחוז בו או לנשום בכיוונו. ההמבורגר הלא-צמחוני שהוזמן מדיום תואר כיבש משהו ולא מדהים, אבל אכיל.

הסופרלטיבים הללו לא תאמו את המנה שלי (ושל אחי ואחותי). את הפילה הלבן במרינדה אכלנו שם בעבר וחיבבנו אותו בהחלט. הפעם הגיע משהו בטעם של עוף, ביובש של נגב, עם שלולית רוטב דלוח ומימי. שום קשר לא היה בין הסיבים הצחיחים והמעונים שהיו על הצלחת ובין העסיסיות וטעמי הגריל שאמורים היו להיות עליה (וזכורים היו מביקורים קודמים).

אף אחד מאתנו לא רצה ביס שני. המנות הוחלפו, בהמבורגר, שנחשב הימור די בטוח. גם הוא כבר נאכל שם בעבר והיה זכור לטובה, וממש באותו ערב מישהו בשולחן כבר הצליח לאכול ממנו.
עד שההמבורגרים הגיעו, הוא כבר הצליח גם לסיים אותו. שוב חיכינו, והרבה. שוב, אולי, נתן לנו המטבח הרחמן שהות לשקול שנית את הפורענות שעמדנו להמיט על עצמנו, ועינינו טחו מראות.

חששנו שירקו לנו בהמבורגרים, או שיגלגלו אותם קצת על הרצפה וידרכו עליהם, כי בכל זאת, אף אחד לא אוהב לקוחות שמחזירים מנות (מה גם שההורים אוהבים להתלונן למלצרים בלי קשר, וגם את זה מלצרים לא כל כך אוהבים). בדיעבד, הלוואי שזה מה שהם היו עושים. במקום זאת, הם הביאו לנו בשר יבש בלחמניה יבשה, וחידה. החידה לא היתה מדוע המבורגר שהוזמן מדיום מגיע נטול מיצים, שהרי הבנו כבר שיובש הוא המוטיב של הערב. אבל מדוע יש לו צבע של המבורגר מדיום? אין ספק שההמבורגר הזה לא היה עשוי מדי. האדמדמות היתה מדויקת. אבל כל מה שאמור היה לנטוף ממנו ולשמח את החיך, פשוט לא היה שם.

והוא גם היה מתובל. בביס הראשון, חשבתי שהתיבול לא טעים. בביס השני, הבנתי שזה תיבול לא טעים של קבב (כלומר, כמון וכו'). למה לתבל המבורגר כאילו היה קבב? אני יכול רק להניח שיש קשר לעובדה שהמקום מגיש גם קבבים וזו טרחה איומה להכין מסה נפרדת לכל סוג. הרי הכל פרה (יש לשער). איש מאתנו לא סיים את ההמבורגר שלו (מלבד ההוא שאכל את שלו בזמן שאנחנו חיכינו לשלנו). איש מאתנו גם לא ענה לשאלת המלצר אם טעים לנו. מה כבר אפשר לומר, ואיך אפשר לומר את זה אחרי שהקבבורגר ספח את כל הרוק מהפה שלנו?

לזכותם ייאמר שהביאו פיצוי, בלי שמישהו ביקש (או נשאל): קרם ברולה ופונדנט שוקולד. קרם הברולה נטעם בחשדנות, אבל התגלה כתקין ואף טעים. חובבי השוקולד הפושטי נהנו גם מהפונדנט. עד הביס האחרון, שאילץ את הנוגסת לפלוט מפיה חתיכה של קליפת ביצה. זה היה אקורד סיום כל כך מושלם לארוחה הזו, עד שהתקרית בעיקר שימחה אותנו. כלומר, הנוגסת התבאסה, אבל השאר שמחו.

אלא שזה לא היה אקורד הסיום. כלומר, לא בטוח. אי אפשר לדעת בודאות בדברים האלה ולכן לא אצא במסקנות חותכות, אלא רק אציין את העובדות. לי התהפכה הבטן החל מיום המחרת ולמשך קרוב לשבוע. אחותי סבלה מאותו הדבר, רק חמור יותר, עד כדי הפסד ימי עבודה. שני הניצולים האחרים של ההמבורגר החשוד לא דיווחו על אירועים יוצאי דופן, כך שהמושבעים עדיין מתדיינים. אבל פסק הדין שלנו ברור מאד: לא עוד.
 

pix37

New member
מבאס הרבה יותר כאשר מסעדה אהובה מפשלת

נראה שהיה להם יום מטבח רע - אני הייתי נותן להם חודש להתייצב ומנסה שוב לפני שהייתי מוחק מהרשימה
 

Geralt of Rivia

New member
אתה נדיב

יש נפילות שהן כל כך קולוסאליות עד שאין מהן תקומה. מה גם שזה מצטרף לדיווחים וחוויות אינדיבידואליות מסביב שמסמנים כולם: זה כבר לא זה.
יידרשו שלל דיווחים עקביים ומפרגנים כדי להחזיר אותנו לצ'אנס נוסף.
 

pix37

New member
לא בטוח לגבי הנדיבות - לכל אחד יש ימים פחות טובים מקצועית

ולמחוק מסעדה שאהבתי בגלל ערב לא מוצלח - נראה לי עונש חמור מידי (להם ולי)
 

Summer dragon

New member
האקס שלי עף על המסעדה

אז הגענו לחגוג שם אירוע משפחתי כמו שהם היו חוגגים בימים הטובים.... (עברו כמה שנים מאז הפעם האחרונה שהם היו שם)
הוא היה חובב מסעדות טובות ואני הייתי בטוחה שזו תהיה חוויה קולינרית.
אך אבוי- גם אצלנו המנות לא יצאו ביחד לכל השולחן, ובעיכוב נוראי.
הזמנו מנה שממש לא תאמה את התיאור שלה והייתה בשילוב טעמים מזעזע- מוקפץ כלשהו עם פירות ים ברוטב של פסטה שהזכיר רוזה.
אז ביקשנו להחליפה בהמבורגר שהוא כמובן הימור בטוח הרי קשה לפשל- התיבול האפיל על הבשר, ההמבורגר נטף והתפרק הלחמנייה הייתה שילוב של יבש ורטוב מהבשר.
האקס טעם ממנה ואמר שזו מסעדה שהם היו נוסעים אליה במיוחד בשביל ההמבורגרים... והתנצל שהוא בכלל הביא אותי לשם.
בקיצור הייתה אכזבה לחלוטין.
לא אחזור לשם. כנראה שמשהו בשנים האחרונות מתפרק להם לחלוטין
 

Geralt of Rivia

New member
מה לא הייתי נותן כדי שההמבורגר ינטוף...

האקס המסכן צודק. גם אני הזמנתי שם בעבר את ההמבורגר לא פעם ולא פעמיים, והוא היה בהחלט משביע רצון. אבל זה היה בימים אחרים, כשהיו לו טעם ומרקם של המבורגר.
מנת פירות הים בהחלט נשמעת מדכאת תיאבון
 

ו י ק י 3

New member
אפפעם לא התבאסתי שם...אבל האמת שגם לא מזמינה שם בשרים

&nbsp
למיניהם.
&nbsp
זה מקום ממש טוב לארוחות בוקר/בראנצ'
וכל מה שקשור בסלטים, פסטה, ניוקי (הסלק עם הגבינה היה מעולה!) וכד'.
&nbsp
אכן הרמה שם לא עקבית ותלויה בחילופי הטבחים.
&nbsp
 

Geralt of Rivia

New member
הניוקי סלק היא המנה האהובה עלינו שם

לא הזמנו אותה באותו ערב כי התחשק לנו בשר, אבל אשתי אכלה אותה שבוע-שבועיים קודם ודיווחה שהיא עדיין טובה, אבל גם שונתה לרעה. לא ברור מה עובר עליהם.
 

PooKiPsiT

New member
אפשר גם לקנות את הניוקי הזה

אחרי שאכלתי את אותו הניוקי סלק ממולא גבינות בדיוק באנג׳לינה, טאטי ותמול שלשום, לשמחתי מצאתי את הניוקי האלה גם לקניה במעדניה של ניר צוק ברמת אביב החדשה.
 

111Naama

New member
הרמה שם לגמרי לא אחידה

אנחנו יצאנו ממש מרוצים הרבה פעמים ומנגד, יצא לנו כבר לאכול ארוחות כל כך גרועות שהרחיקו אותנו משם לשנה ויותר. עד ששכחנו וחזרנו.
 

החתולית

New member
חבל שזאת היתה החוויה שלכם

היות שאתם לקוחות קבועים, הבעתם את חוסר שביעות הרצון שלכם מההתנהלות והאוכל?
&nbsp
 

Geralt of Rivia

New member
לא נותר מקום לספק בנוגע לאי שביעות רצוננו

לכן הוציאו לנו קינוחים על חשבון הבית. לא עדכנו אותם שגם את זה הם לא הצליחו לעשות כמו שצריך...
 

almogi

New member
מאז השריפה משהו רע קרה שם

המסעדה נשרפה כליל לפני משהו כמו שנה-שנה וחצי והייתה סגורה הרבה זמן. כתושב השרון זו היתה מסעדת הבית שלי אבל מאז גם אצלי נרשמו שם נפילות. אני לא כותב על זה כי אני עדיין דוגם אותם אחת לחודשיים שלושה ולפעמים מופתע לטובה (בד"כ לא). חבל.
 
אני המומה

אני כמובן לא מפקפקת בדיווח, אבל אני מכירה את אנג'לינה כמסעדה מצויינת עם אוכל נהדר ושירות לא פחות ממושלם.
סעדתי בה רק פעמיים אבל בשתיהן התרשמתי מאד.
חברה שלי מלצרה שם איזו תקופה (והיה לה הרבה נסיון במלצרות לפני כן) ופיטרו אותה כי היא לא הייתה מספיק מקצועית, ולא שמעתי בחיים על מלצרית שמפוטרת בגלל זה, והיא באמת לא כזאת גרועה (אבל היא הסכימה איתם שהיא לא עומדת בסטנדרטים הגבוהים של המקום והלכה בשמחה למלצר במקום קל יותר שם היא מרוויחה הרבה יותר).
&nbsp
מעניין, אולי מישהו מכיר- יש שף חדש? הנהלה חדשה? מאד מוזר.
&nbsp
וחבל, בעיקר.
מקווה שכולכם מרגישים טוב יותר!
&nbsp
 
למעלה