שתי קטנות על הדרך - בורגר סלון ודידה ביקום

שתי קטנות על הדרך - בורגר סלון ודידה ביקום

אז עצרנו " להתרעננות " ביקום. המתחם משנה פניו כל תקופה, ועכשיו מככבים בו בורגר סלון ( שהולך והופך לרשת של ממש ) ובצמוד אליו - דידה , או אולי
דידו? גלידה שחדשה לנו .
הגלידה - הפתעה נהדרת. אחלה גלידה . קלילה, לא מתוקה מדי, מרגישה טריה ונעימה . השירות ? נו, מה לעשות, זה קיץ, וח'ברה צעירים - אז הלך להם קצת לאט. אבל באמת לא נורא. לקחנו את השילוש הקדוש שלנו : שוקולד עם דובדבני אמרנה , שהיו בו חתיכות שוקולד ודובדבנים שהיה נהדר. אספרסו - שהיה מריר בדיוק כמו שצריך וקמפרי אשכולית אדומה שהיה משובח ממש. קליל, מתוק במתינות ומריר במתינות. יופי של גלידה. על כל הטוב הזה שילמנו בגביע בינוני 20 ש"ח שעשו אותנו שמחים מאוד.

בבורגר לקחנו סלופי ג'ו - שאף הוא היה חביב מאוד. מנה נדיבה מאוד, חרפרפת בדיוק במידה הנכונה לחיך ה"אשכנזי " שלנו. בתוך הבשר פגשנו מדי פעם בהפתעה נעימה לימון כבוש, וכמות מדויקת של רוטב שהספיקה להספיג את הלחמניה הגדולה למדי אבל לא להפוך אותה לסמרטוט. בהחלט מנת "על הדרך" מוצלחת. מאחר ולקחנו איתנו - האריזה היתה טובה וגדולה מספיק. לקחנו גם טבעות בצל - פעם היו להם טבעות בצל משובחות במיוחד. במהלך הזמן כנראה שהוחלפו, היום הן רגילות לגמרי ומיותרות לחלוטין. לוותר.
סה"כ 53 ש"ח או משהו דומה. בהחלט אופציה מוצלחת לדרך.

תודה על הדיווח...לא הבנתי כמה אנשים הייתם והאם

המחיר של 53 הוא לאחד, כלומר המבורגר אחד ותוספת טבעות בצל לאחד עלו 53?...

horseradish

New member
על הדיווח

אני מקווה שהעובדה שבורגר סאלון מתמצבים אט אט כרשת לא תשפיע על איכות ההמבורגרים שלהם...
השילוש הקדוש שלכם נשמע שילוש כלבבי
במיוחד שוקולד ודובדבני אמרנה... יאמי!

שוקולד אמרנה זה זיווג משמים...

הביקורת היחידה היתה שלא היו מספיק דובדבנים . אבל זה כבר באמת ביקורת בנוסח " הכלה יפה מידי"...

היינו שניים . המחיר למנה ועוד מנה - אבל

מדובר באמת במנה די גדולה וחלקנו. זה מתאים לסוג של נשנוש. לא בטוח שלארוחה מלאה

החתולית

New member
דידה - גלידה מצויינת

הסניף הראשון שפתחו נמצא בצומת רופין בעמק חפר, אחר כך הוסיפו סניף בכפר סבא ועכשיו אני שמחה שיש סניף נוסף.
&nbsp
טוב לדעת על השינוי של המתחם.

גסטרו

New member
תודה על מידע על הדרך- נראה שסלופי גו'

תהיה ארוחת ערב שלי ביום שני אחרי העבודה. איפה הם ביחס לצומת ספרים שבמתחם?

צומת ספרים? אין שם לדעתי.

יש שם קפה בונו הותיק מאוד, לידו עוד איזה חנות ולידם בורגר סלון ודידה. מדובר בתחנת הדלק בקיבוץ יקום - אם נוסעים עם הפנים צפונה ,
יורדים ימינה מעט אחרי שפיים .

pix37

New member
גסטרו - זה לא בגעש זה ביקום (צד שני של הכביש ומעט יותר צפונה

inבאלי

New member
הם לא במתחם של צומת ספרים שנמצא בצד של געש

אם את באה מנתניה צריך לרדת במחלף השרון ולחזור לכיוון נתניה והם יושבים סמוך לתחנת הדלק של יקום.

inבאלי

New member
בדיוק! יש שם גם חומוס פרלמנט טוב

אנחנו לפעמים לוקחים ממנו טייק אווי.

inבאלי

New member
מצטרפת להמלצה על בורגר סלון

הייתי שם כבר כמה וכמה פעמים בהרכבים שונים ובסך הכל התחושות תמיד חיוביות. כיף שיש קרוב לבית מקום כזה.
ההמבורגרים שלהם מצוינים, הלחמניות טובות ונאפות במקום והשירות שהתחיל קצת מקרטע השתפר מאד ככל שעבר הזמן.
תוספת הצ'יפס לדעתי לא מספיק טובה ומלבדה יש גם טבעות בצל סטנדרטיות וסלט כרוב שגם בסדר ותו לא.
מלבד ההמבורגרים המעולים היתרון הגדול שלהם הוא בגיוון - יש להם לחמניות מיוחדות ללא גלוטן וכן המבורגר מדגים והמבורגר טבעוני ששניהם זכו למחמאות על ידי הצמחונים/טבעום סביבי.
בטייק אווי הם אורזים היטב את ההמבורגר ומצרפים קופסא עם שלוש פנכות רטבים - כפי שניתן לראות בתמונה.(במקרה הזה מדובר על המבורגר עם תוספת בצל מטוגן).

horseradish

New member
מסכימה גם

איכות הבשר שלהם לא תסולא בפז.
ואגב, עוד לא הייתי בלימוזין. האם שווה?

bruno01

New member
לימון כבוש בסלופי ג'ו נשמע ממש מגניב,

למרות שהוא לא באמת אמור להיות שם

נחמד לשמוע שנפתחו שם גם מקומות ראויים, ולא סתם סניפים של רשתות מזון מהיר.

הוא לגמרי לא אמור להיות שם -

ואם להיות לגמרי נאמנים למקור - גם הלחמניה אמורה להיות לחמניית המבורגר רכה ולא ג'אבטה אבל התוצאה מוצלחת ביותר אז מהכ'פתלי.
.
ובכלל - במבחן התוצאה מצליח להם.
ואכן, הפתעה קטנה כזו של לימון כבוש זה נהדר. אגב - היתה רק אחת או שתיים, אז אולי סתם טעות?.....

למעלה