מסעדת 1910 בחצר דגניה הישנה

ישרב

New member
מסעדת 1910 בחצר דגניה הישנה

האמת שאני חייב המלצה למסעדה הזו עוד מהפעם הקודמת שביקרנו בה והתעצלתי...
המסעדה ממוקמת ממש באחד המבנים המשוחזרים של חצר דגניה (למי שלא מכיר, מדובר בדגניה א' ולא בדגניה ב').

היינו אשה, איש, וילדה (שתמיד מצטרפת אלינו ולא מהססת לטעום מהכל). אין תמונות כי האשה והילדה שכנעו אותי שזה פאדיחה...

ראשונות:
פוקצ'ה עם מטבלים – מעולה! זכורה לטוב מהביקור הקודם (כולם)
פולנטה תירס גם כן זכורה לטוב מהביקור הקודם (הילדה מאד אוהבת)
פלמידה אדומה כבושה עם סלט עגבניות ופלפלים חריפים – מנה טעימה מאד ועם הפוקצ'ה עוד יותר טוב (רק האיש)

אורבייטו קמפוגרנדה לבן יבש – מודה, רק השם עושה לי את זה...אבל היין באמת מוצלח

עיקריות:
לינגוויני בולונז לילדה – בד"כ בולונז לילדים סובל הכל, פה שמרו על מרכיבים איכותיים ופסטה שעשויה כמו שצריך
פסטה עם זוקיני, ארטישוק וזיתים לאשה – האשה דיווחה שהיה טעים אבל לא נפלה מהרגליים
טיבון טלה על טחינה בשביל האיש היה מעולה! ונאכל עד העצם, לא הייתי מתנגד לעוד קצת טחינה אבל זה ממש בקטנה.

אחרונות:
לא הוזמנו (שוב נתתי לנשים בחיי לשכנע אותי לוותר...
)

המחיר:
לא זול, כ-450 שקלים אבל סביר בעיני למסעדת שף ברמה הזו.

inבאלי

New member
תודה על הדיווח

נקרא כמו חוויה טובה. אני תמיד שמחה לשמוע על אופציות כאלה בפריפריה.
בפעם הבא תתעלם מהחשש לפדיחה ותצלם

sweetdreams

New member
להבא אל תקשיב להן - תמונות מתקבלות בשמחה

ואני בטוחה שמסעדות כבר רגילות לתופעה.
&nbsp
תודה על הדיווח!

גם אנחנו אכלנו ב- 1910 בשבת שעברה

היה פשוט מעולה!! אכלנו מנות שונות לגמרי מכם.
למנה ראשונה אכלנו סלט עגבניות שרי עם מוצרלה וזיתים ומנה של בשר חציל - ניכר שחומרי הגלם משובחים.
למנה עיקרית - פיצה מרגריטה לקטנה, פסטה עם פורצ'יני ואפונה לגדולה יותר, פיצה סינייה לבן זוגי שיחיה, פסטה עם קישואים וארטישוק בשבילי (המנה הפחות מוצלחת בארוחה).
המלצרית ניסתה פעמיים להניא את בת ה- 11 מלקחת את המנה עם הפטריות, בטענה ש"זו לא מנה של שמנת פטריות כמו שאתם מכירים", ואחרי שהתעקשנו המליצה לקחת חצי מנה (קונספט מבורך). כמובן שהמנה השלמה נטרפה בשלמותה.
לקינוח הקטנה אכלה גלידה והשאר חלקו קרם מסקרפונה עם תאנים ו"טילון הפתעות" שהיה טעים אם כי הייתי מוותרת על הררי הקצפת.
השירות היה מצוין, אם כי המנות העיקריות שלנו הגיעו זמן ניכר אחרי המנות העיקריות של הילדות.
העלות: 400 לפני טיפ. מומלץ בחום.

למעלה