בלאק? כבר עדיף מקדונלדס

inבאלי

New member
בלאק? כבר עדיף מקדונלדס

ברביעי האחרון לקחתי את האחיינים שלי להצגה הכיתה המעופפת בהבימה(מומלצת בחום, שני הבנים נהנו מאד) ואחר כך התנהל דיון ער בין שלושתנו היכן נאכל ארוחת צהרים. לצערי, בהצבעה דמוקרטית, ידם היתה על העליונה והם בחרו לאכול בבלאק.

המון זמן לא הייתי בבלאק פשוט מכיוון שבביקורים האחרונים היה לא מוצלח. מסתבר שדבר לא השתנה, לפחות לא בסניף שלהם בכפר סבא.

התיישבנו, הבנים הזמינו שתי ארוחות ילדים ואני ביקשתי כוס מים רגילים בזמן שאני מעיינת בתפריט.
במחיר של 49ש"ח הם קיבלו המבורגר מוקטן, צלחת צ'יפס, בקבוק שתיה וקינוח. הם גם קיבלו חוברת עם משימות לילדים שהם מאד אהבו. ההמבורגר עבר וידוא הריגה, מה שהגיוני במקרה של ילדים, אבל מלבד זאת הוא היה תפל, הצ'יפס היה עבה ומהסוג התעשייתי ולא טרחו להמליחו.

אני התלבטתי מה להזמין ובסוף, חמש דקות אחרי הילדים, הזמנתי כריך ג'בטה של חזה עוף ופטריות.
הבנים סיימו את ההמבורגר שלהם (והם לא ממש אכלנים מהירים) ורק אז קיבלתי את המנה שלי.
הג'בטה התגלתה כקטנה מהסוג שאני בדרך כלל מכירה, ובתוכה חתיכות דקות של חזה עוף שיובש למוות והוקפץ עם פטריות. לא היה שום תיבול לעוף ולפטריות. אכלתי כי הייתי רעבה מאד וזאת אחרי שהוספתי מלח.
המצע היה חסה מרה לגמרי ולא אכילה, וכן עגבניות שרי וזה אחרי שציינתי בפני המלצרית מראש שאיני אוכלת עגבניות.
המנה עלתה 49ש"ח(בפועל יש הנחה של 10% בגלל הצהריים).
את כוס המים קיבלתי אחרי 25 דקות ואחרי תזכורת.

לקינוח אחד בחר כדור גלידה וניל והשני בראוניז. שניהם היו בסדר גמור לארוחת ילדים.

לזכותם ייאמר שבארוחת הילדים ניתן להזמין גם בקבוק תה קר ללא עלות נוספת, המים הרגילים שהוגשו בכוס היו טעימים, והשירותים היו נקיים.

מעבר לכל מה שציינתי למעלה,השולחנות סביבנו קיבלו מגבונים לחים בסיום הארוחה. מאיתנו התעלמו בקטע הזה. לא אסון גדול כי ממילא אני מעדיפה לשטוף ידיים, אבל בהחלט ממשיך אותו קו של שירות חובבני.

הודעתי לבנים על סיום העידן הדמוקרטי אם דמוקרטיה פירושה לאכול בבלאק.
אני לא מצליחה להבין את האנשים שחוזרים לאכול שם ואת צחי בוקשתתר שחתום כשף הרשת.
מבחינתי כבר היה עדיף לאכול במקדונלדס (אמנם לא אכלתי שם שנים, אבל שם לפחות אתה יודע מה תקבל).

החתולית

New member
איכשהו עדיין לא זכיתי לשירות טוב בבלאק

וניסיתי שלושה סניפים. ההמבורגרים שלהם לא מצטיינים לטעמי, לכן ביקור בבלאק יקרה רק אם לא יהיה מקום אחר לאכול.

oreldi

New member
גם לי בלאק מזכירה את מקדונלדס

בפעמיים שהייתי בבלאק בשני סניפים שונים, יצאתי וחשבתי על מקדונלדס. עצוב.
נקווה לחוויות מתקנות

sweetdreams

New member
לפחות הם עקביים..

.. ומקפידים על שירות גרוע תמיד. אבל אז אי אפשר לומר שאת לא יודעת מה את מקבלת.

rasmus girl11

New member
כנ"ל, גם לא אהבתי את בלאק.

ואצלי מדובר בסניף אשדוד.
גם לא אהבתי שהם שמים בכניסה לסניף שלט ענק שרושם 1+1 על ההמבורגרים בימים XX ולמטה בקטן- המבורגר שני ב8 ש"ח. נו באמת..

innocence

New member
כנראה השירות שלהם תמיד גרוע..

בסניף בסינמה סיטי (ואולי גם באחרים, לא יודעת) הם גם הגדילו לעשות ועיצבו את החלל בצורה כזו שאי אפשר לראות שום דבר, ואין למלצר (גם אילו רצה) אפשרות לראות את כל המסעדה, והוא מחוייב כל הזמן להסתובב כדי לראות אם מישהו צריך אותו (ומי יטרח לעשות את זה?).
&nbsp
מה שכן, אני מאוד אוהבת את ההמבורגר הטבעוני שלהם. אני לא טבעונית, אבל בעיני הוא מוצלח מאוד, ואני אפילו מעדיפה אותו על פני ההמבורגר הרגיל שלהם.

pix37

New member
אחרי שתנסי את מקדונלד'ס אני מניח שתשני את דעתך

אין שום יתרון לקבל את אותו איחס פעם אחר פעם על פני מקום שמגיש אוכל יותר טוב גם אם השרות דפוק (כולה מסעדת המבורגרים) והטבחים מפספסים לעתים.

ובהתחשב בעובדה שמקדונלד'ס עולה פחות או יותר אותו דבר - עדיף תמיד להשאיר את הכסף בתוך הקהילה שלך או הקרובה לך מאשר לתאגידים הגדולים באמת.

inבאלי

New member
אני לא בטוחה שאתה צודק

האוכל לא היה טוב יותר מאשר במקדונלדס, זה בטוח.
ההמבורגרים של הילדים היו ברמה של מקדונלדס, אם לא פחות מזה, ואת הכריך שלי יכולתי בקלות להחליף בסלט או חזה עוף במקדונלדס.

מבחינת העלות, שילמתי 160ש"ח כולל תשר, אני מניחה שבמקדונלדס היה עולה לי 100ש"ח. זה הבדל גדול(למרות שהייתי מוכנה לשלם יותר מ-160ש"ח עבור ארוחת צהריים איכותית יותר והצעתי לילדים אופציות אחרות שהם פסלו).

עקרונית אני בעד עידוד עסקים קטנים ומסכימה עם הרציונל בסיפא שלך, אלא שבמקרה הזה מדובר על רשת גדולה ולא על עסק קטן, וברגע שהם לא מכבדים אותי ומגישים לי אוכל נחות ומשרתים אותי באופן חובבני, אני לא אפרגן להם.

Subi777

New member
במקדונלנדס לא היה עולה לך 100 ש"ח.

ומעבר לזה, את שוכחת שלפחות על הנייר בבלאק יש חווית מסעדה מה שאין במקדונלנדס.

oreldi

New member
רמת ההמבורגר בבלאק דומה לטעמי לזו במקדונלדס

פעמיים הייתי בשני סניפים שונים, פעמיים להמבורגר לא היה שום טעם. מידת העשיה היתהבשני המקרים טובה (מדיום). ההמבורגר היה פשוט גרוע, אין דרך אחרת להגיד את זה.
ניסיתי גם את החזה עוף, בצלחת ולא בג'בטה, והוא היה בסדר. חזה עוף רגיל לגמרי, שלא היה מיובש. אולי פה הם קצת יותר טובים ממקדונלדס.
אבל מקום כזה נבחן בהמבורגר. אני מניח שחובאלי ניסתה את מקדונלד'ס בעבר, גם אני ניסיתי מספיק פעמים, אני לא רואה הבדל גדול בין המקומות.

Gargeran

New member
זו רשת מעזעת, לא ברור לי איך הם מרשים לעצמם רמה כזו נמוכה

reasonforall

Active member
בלאק

כשרק נפתחה הרשת, יצא לי לאכול ונהניתי מאוד. ההמבורגרים היו מצוינים וכל מי שישב סביב השולחן היה מסופק.
הרשת מאז התרחבה, ותוך כדי רמת השירות ואיכות האוכל ירדה בצורה משמעותית.
אחרי פעמיים נוספות שיצא לי לאכול, הבנתי שזה לא אותו דבר, ואחרי ביקורות שליליות נוספות ששמעתי מהסביבה, הפסקתי לאכול שם.
&nbsp

reasonforall

Active member
מוסיף

רציתי לציין שכאשר כן נהניתי, ההמבורגר שלהם דורג אצלי במקום הראשון. אך זה השתנה מאז, ואת המקום הראשון יתפוס ההמבורגר של 'מיטבול' לנצח.

nukke

New member
אגאדיר וBBB (בשמם הקודם בורגוס בורגר בר) קדמו לבלאק

לא בטוחה לגבי מוזס.

projectpro

New member
אני אף פעם לא מבינה

אם המחירים ברשתות ההמבורגרים זולים או שבמקדונלדס יקרים כי בסוף משלמים כמעט אותו דבר אבל זה עדיין די שונה. משהו בתחום הזה לא מצליח להסתדר כמו שצריך בישראל.

Subi777

New member
הם עושים טובה לציבור בכך שהם לא מוסיפים מלח.

מי שרוצה שיוסיף לעצמו.
גם ככה יש כמויות אדירות של נתרן בכל דבר שאנחנו אוכלים.

oneofus

New member
זה ענייו של איך את מבקשת את ההמבורגר

הילדים שלי לא סובלים מקדונלד
ומאוד אוהבים בלק
אבל הם לא אוכלים "מנת ילדים"
הם הולכים על שווארצנגר וסלט או שניצל וסלט
אגב - ההמבורגר התעשיתי הטוב ביותר לדעתם היה בבורגר ראנץ

Subi777

New member
זה לא משנה איך תבקש... תמיד עושים אותו באותה צורה.

יש מידות עשיה שטבחים פשוט מסרבים להכין... הם חושבים שאם להם זה לא טעים אז גם ללקוח זה לא טעים.
כל פעם שאני מזמין המבורגר עוד לפני שהמלצר שם לי אותו על השולחן אני מחזיר אותו ומבקש שיחזירו אותו לגריל. בצורה כזאת אני מבטיח שההמבוגר יעבור עוד מידת עשיה.
ככה כופים על טבחים להכין WELL DONE למרות שהם לא רוצים להכין WELL DONE.

למעלה