סוהו - ראשון לציון

מ צ ד ה

New member
סוהו - ראשון לציון

סוהו – ראשון לציון

פעם ראשונה במקום
.
יום שישי, צהריים. מקום חנייה אחד חיכה ממש לנו
.
בחרנו לשבת באיזור הקדמי של המסעדה שהוא "מואר" יותר לדברי המארחת.
התפריטים מוגשים כטאבלטים – אהבתי את הרעיון! מהיר, פונט גדול, תמונות לצד כל מנה.

פתחנו עם כרובית בטמפורה - מוגש בליווי רוטב איולי אסייאתי, סויה, גרגירי חרדל, שום ומיונז ביתי (41) – מנה נדיבה של פרחי כרובית שלי נראה ורגיש שצופתה בחלבון ביצה בלבד וטוגנה. הוגשה עם איולי ביתי (מסתבר שאני לא מתחברת לאיולי וביקשתי רוטב צ'ילי במקום
). פחות אהבתי ורסיה זו של טיגון. אני אוהבת שהכרובית קריספית ופה המעטפת הייתה רכה וגם הכרובית הייתה רכה. לא היה ניגוד במרקמים.
העיקרית שלי הייתה אנטריקוט ברוטב טריאקי יפני. 350 גרם של בשר מיושן, עשוי כבקשתך על הגריל, בתוספת סטייק צ'יפס ועלים (129) – 350 ג' של נתח עבה שנצלה לבקשתי בדרגת מדיום. הוא היה נפלא! כתוספת לקחתי פירה חלבי שהיה מעולה
! הוא הגיע בכלי חרס דמוי ספל בצד ושמר על חומו עד תום האכילה.
העיקרית שלו הייתה כריך קייג'ון - פרגית על הגריל מתובלת בתבליני קייג'ון, ריבת בצל, רוטב איולי, חסה, בצל סגול, עגבנייה ופלפל קלוי מוגש עם סטיק צ'יפס ואיולי (71) – שני חצאי ג'בטה פתוחה, על אחד מונחות פרוסות פרגית ועל השנייה הירק. הבחור איחד בין שני החצאים וחתך לחצי. ציין שהמנה נחמדת. אני לא אהבתי. הפרגית הייתה "דפוקה" דק מדיי ולכן הרגישה לי יבשושית והתיבלון היה ממש יתר על המידה. בעיניי המנה לא מצאה חן.

בנוסף הבחור לקח בירה טובורג מהחבית (25) – וזו הייתה הפעם הראשונה בה נתקלנו בנפח כוס של 410 מ"ל. הא :-O?

שירותים – שונאת שירותים חשוכים!!! שונאת ! לא רואים כלום! ושונאת שמקום יוקרתי כמו "סוהו" לא טורח לתקן את המעמדים לנייר טואלט בתאים אז הנייר מונח על הרצפה. איכס!

בעיניי המחירים נראו סבירים (בהשוואה למסעדת "קמפאי" בב"ש שהיא לא כזו מוצלחת אך גובה מחירים גבוהים).

בסופו של דבר היה נעים וטעים.

תודה על הדיווח...

את מנת הכרובית אכלתי ממש מזמן והיא דווקא זכורה לי קריספית ועם פנקו....המנה הייתה מאוד מוצלחת...חבל ששינו...
&nbsp
בקשר לשירותים, באמת מוזר שהם לא יכולים לתקן את המעמד לנייר טואלט..וגם אני שונאת שירותים חשוכים..
אגב...הייתה לי שם פאדיחה בפעם הראשונה שהייתי...
הדלת הייתה שקופה ולא הבנתיאיך אפשר ללכת שם להתפנות...
אחכ המלצרית אמרה שכשנועלים את הדלת היא כבר לא שקופה יותר...
&nbsp
באחד המקרים הייתה מישהי ששכחה לנעול

מ צ ד ה

New member
לי לא היה נראה שהדלת שקופה - על אף

שהיה שילוט בשרותים בו אנו מתבקשים לנעול את הדלת ע"מ שתהיה אטומה. לקח לי כמה דק' להבין על מה מדובר.

דרדסית85

New member
אני דווקא אוהבת את קמפאי

הסלט סינטה שלהם מדהים. מה שכן,הם מאד יקרים,ומתישהו נמאס לאכול את אותן מנות,אז אם כבר יוצא לי לשבת שם,זה רק בעסקית.
לגבי סוהו-ההתרשמות שלי מהם הייתה לא טובה. לא יודעת למה בדיוק-אולי הרעש,הצפיפות,ההמולה הגדולה הפריעו לחווית אכילה.זה הרגיש כאילו כולם מזדרזים לסיים וללכת,אני פחות מתחברת לסוג כזה של מקומות. לגבי האוכל-המנות גדולות עד כדי גיחוך,רוב מה שטעמתי לא היה כזה להיט,מזכיר את האוכל בנאפיס. התמחור הוגן בהשוואה לגודל,הייתי מעדיפה גודל נורמאלי,ומחיר בהתאם

אישית מאוד אוהבת את הנאפיס ותמיד

אעדיף אותו על הסוהו...
&nbsp
ממש לא גורמה אבל המנות תמיד טעימות, גדולות, משביעות וזולות..
השירות תמיד אדיב ומהיר והמקום נחמד לילדים...
&nbsp
לאחרונה אכלתי שם טוסט שמנת פטריות והרוטב מאוד השתפר...פים היה לא טעם של רוטב תעשייתי מאבקה, עכשיו הוא טוב יותר...

מ צ ד ה

New member
צודקת לגבי קמפאי - מתישהו נמאס

לאכול שם. (שלא להזכיר שוב את המחירים הגבוהים)

הבקר שלהם פשוט לא טעים בעיניי. באף מנה. לא יודעת להסביר, מן טעם לוואי לא נעים.

גם אני מאודדדד אוהבת את הנאפיס - מנות גדולות, טעימות ברוב המקרים והוא פתוח 24 שעות!!! (בב"ש, בכ"א).

דרדסית85

New member
ואם כבר ניצל"שנו לגבי ב"ש-מסעדות אהובות

בעיקר ליד האוניברסיטה.
*ביג קאהונה-המבורגרים טובים מאד,היה להם צ'יפס מעולה פעם (עכשיו סטייק צ'יפס רגיל ומאכזב)-זה מקום שעבר המון גלגולים,היה פאב,מסעדת פירות ים,הכל ע"י אותם בעלים,ועדיין נשארו שרידים-חברתי חובבת פירות הים טוענת ששלהם מצויינים (הקלמארי שלהם היה הכי טעים שאכלתי עד כה)
*פסטה באסטה- דוכן פסטה משודרג,מנות זולות,לא ממש גדולות,יש המון אופציות של רטבים
*הודו הקטנה- ה-מסעדה הצמחונית! כמה כיף להביא חבר צמחוני למסעדה בה הוא לא מוגבל תפריטית. יש להם בופה אכול כפי יכולתך בצהריים,השפים הם הודים אמיתיים,פשוט תענוג של אוכל צמחוני מזין ומושקע (היתה להם פעם מסעדה נוספת באותו מתחם,בשרית,הם סגרו משום מה,חבל
*סויאמי-סושייה בינונית-טובה.שירות מעולה
*קפה רינגלבלום-אוכל חלבי-איטלקי-קצת יקר בהשוואה לסביבה אבל מאד מיוחד-הייתה להם מנה מעולה של פסטה פרמזן-חציל (זה בערך מה שאכלתי כל שנה ב')
באותו מתחם-פלאפל,ביס בר (סנדוויצ'ים),זולה עם נרגילות,פיתות דרוזיות ולאבנה
&nbsp
רחוב רינגלבלום זה הרחוב שגורם לי להרגיש כאילו אני מבלה בת"א. רחוב שכונתי קטן,עם צפיפות גבוהה של בתי עסק,גם כן קטנים. אפשר לטייל שם ואז להחליט בספונטניות איפה לאכול.לא צריך לקחת מונית לביג,לא חייבים לשבת במסעדה גדולה עם עאלק מארחת והמתנה של לפחות 10 דק' בחוץ אפילו שרואים שהמקום ריק (צריך לשמור על פאסון,אני מניחה),ומנות שהן אולי לא גורמה,אבל יצירתיות בהחלט,חלקן מאד טעימות,ולא מרגישות כמו שכפול. הלוואי ויהיו עוד רחובות כאלו בב"ש

mereng

New member
משמח לשמוע על רינגלבלום.

כשגרתי בסוסו הכהן ממש ממול - רינגלבלום היה סתם עוד רחוב מאובק וקטן עם גינה מוזנחת מאוד.
&nbsp

דרדסית85

New member
הוא ממש התפתח! לשמחת הסטודנטים

ודרי האזור. בהחלט הוריד את רמת ה"מסוכנות" שלו,הוא מאד שוקק חיים עכשיו,מתי יבינו שזה הטוב שעסקים קטנים מבאים איתם לרחובות בהם הם שוכנים,ויתחילו לעודד זאת? י

מ צ ד ה

New member
הסטודנטים הביאו עדנה לב"ש

ואיזורי המגורים בסביבת האוניברסיטה הפכו לנעימים.

מ צ ד ה

New member
ומוסיפה עוד אחת שנמצאת על מצדה

ונקראת פסטינה.
מסעדת פסטות, אינה כשרה, מגישה גם פירות ים וחזיר והכי טוב בעיניי זה שהם עשוים משלוחים בשישי-שבת!!!

בצמוד לה יש פיצריה בשם קאלדו - טרם דגמתי.

דרדסית85

New member
אני אוהבת את קאלדו

מעין פיצריית בוטיק,יש להם בירות מיוחדות (של "הדובים")

זאת דעתך וזה בסדר, אבל מה שיפה פה בפורום

זה שיש ביקורות על כל סוגי המסעדות: החל מגורמה ועד לשיפודיות ולמסעדות העממיות יותר...
&nbsp
אני אוהבת את הנאפיס, זה ממש לא גורמה אבל המקום גם לא מתיימר להיות כזה..
&nbsp
המחירים הגונים, האוכל טעים והשירות טוב...
&nbsp
כמובן שזכותך לא להסכים דבריי אבל אני לא חושבת שזה הופך את הפורום ללא רציני...

דרדסית85

New member
היא לא הסכימה איתי,

אמרתי שמבינתי נאפיס מזכירה את הסוהו במובנים מסויימים.
יש פה ריח של יחצנות...
&nbsp

oreldi

New member
יש גישה איך לא להסכים למישהו אחר

אם היית כותבת "לדעתי סוהו לא מזכיר את נאפיס מהסיבות הבאות ....." זה היה נקרא ומתקבל אחרת.
אפשר לא להסכים, אבל יש דרך לנהל דיון.
נ.ב. אני מאוד אוהב את נאפיס, מחירים זולים ואוכל טעים. לא יודע עד כמה מזכיר את הסוהו או לא אבל מנצל את ההזדמנות לפרגן להם
.

alferd

New member
בעיני הסוהו היא אופציה מעולה

גם מקום בילוי, גם אוכל נחמד, מנות גדולות ומפנקות...אף פעם לא התאכזבתי

למעלה