מינה טומיי חיפה

foofoo77

New member
מינה טומיי חיפה

לכבוד הגעתו לעולם של אחיין חדש שלי (ושבוע מאניה דיפרסיה בפני עצמו) שמנו פעמנו אחותי ואני לחיפה לבקר את הרך הנולד ואת גיסתי בבית חולים כרמל.
לכל המלעיזים ומזהירים מצאתי חניה בכיכר מול הכניסה לבית החולים וכך התקשרתי לצעוק לחברתי הגפילטעפיש in your face.
אחרי נישנוש התינוק הפריכצ׳יק החמוד והמהמם (אני לא משוחדת בכלל) הלכנו לאכול צהרים עם אחי ולהביא לגיסתי אוכל ונפל הפור על מינהטומיי.
לראשונות אחותי ואני חלקנו גיוזה אווז שהיתה נחמדה מאוד אבל לא הרגשתי אווז כי הג׳ינג׳ר השתלט על כל המילוי. הבצק היה מצוין וגמיש אבל בהחלט מבאס.
אחי לקח אגרול ויאטנמי במילוי חזה עוף,אטריות זכוכית והמון בצל שהיה מצויין (הכריחו אותי לאכול ממנו גם כן).
לעיקריות
אני לקחתי אטריות אורז מוקפצות עם בקר וברוקולי ברוטב צדפות,הגיעה מנה גדולה ויפה (מינוס הבצל שביקשתי לא לשים) מתקתקה וטעימה.
אחותי לקחה פתאייה נודלס עם אווז מעושן ואחרי לקח פאד תאי.
משהו חדש שאני ממש אלרגית אליו זה העניין שמוציאים את המנה שמוכנה במקום להוציא מנות ביחד ,ראשונות ואחר כך עיקריות וזה פשוט הורס את החוויה של לאכול ביחד במסעדה לא חלקנו כלום ועדיין אחי חיכה רבע שעה למנת מוקפץ בזמן שאחותי ואני כבר אכלנו את שלנו.
ויתרנו על הקינוח
ביחד עם קומבינציה צמחונית של סושי לגיסתי ושלושה בקבוקי שתיה יצא לנו 260₪ (בצהרים אין עסקית אבל יש 15% הנחה על התפריט)
 

החתולית

New member
על הדיווח

גם אני לא אוהבת את הטרנד הזה של הוצאת מנות כשהן מוכנות, במיוחד כשהוא מותיר סועדים ללא אוכל, כאשר אחרים אוכלים. מרגיז.
 

שקדייה

New member
זה "קונספט"... עאלק


תכלס', זו אמירה מאוד ברורה ופשוטה "אנחנו מבינים שלתזמן מנות זה סקיל של מטבחים מקצועיים. אנחנו לא מטבח מקצועי וגם לא שואפים לכיוון".

ואני אומרת , אם אני יכולה בסעודת שבת לתזמן את המנות- מטבח של מסעדה אמור לפחות לנסות...
 

noahanoon

New member
גם לי זה מפריע

כתבתי את זה בסקירה על גיוזה ברמת ישי לפני כמה שבועות שבה קיבלנו 4 מנות ביחד (2 ראשונות ו 2 עיקריות). קטע של אסייתיות?
 

horseradish

New member
הוצאת המנות: יכול להיות שזה קשור לאוכל אסייתי

אוכל אסייתי בדרך כלל נהוג לאכול מיד כשהוא מוכן.
אבל זה לא אומר שאי אפשר לתזמן את המנות כך שייצאו ביחד.
לגבי מינה טומיי, הערה: זה המקום היחידי שאחרי שעשינו מהם משלוח, זמן קצר אחרי שנפתחו, שהתקשר אחרי כמה ימים לשאול איך היה.
היינו בהלם (חיובי). מבחינתי זה אומר המון על המקצועיות של המקום.
 

החתולית

New member
קיבלו הדרכה טובה בנושא שירות

אני יודעת מי עשה שם את ההדרכה, ואין כמוהו.
 

foofoo77

New member
אין לי בעיה עם שירות טוב

לאחרונה פושה תרבות ״מה שמוכן יוצא״ בלי קשר לסדר האכילה או ליושבים בשולחן וזה פוגם בחווית האכילה עבורנו.
 

sweetdreams

New member
כמדומני, זה לא מינה טומיי, אלא הסטיישן

אני מוצאת שיש הבדלים גדולים בין שני המקומות, על אף שהם תחת אותו השם.
סניף הסטיישן הוא טוב בהרבה מהסניף הראשי. בינתיים, רוב החוויות שלי משם (גם במשלוח וגם בישיבה במקום) היו מצויינות, בעוד שאת הסניף הרגיל בקסטרא אני ממש לא אוהבת ונמנעת מלבקר שם.
ואפילו כשהיה לא טוב, אחרי משלוח שבאמת כל דבר אפשרי שיכל להשתבש בו אכן השתבש, חזרו אליי למחרת עם נסיון אמיתי להבין מה היה לא בסדר, הקשיבו באמת לטענותיי ונתנו להן משוב, והפכו לגמרי את הרגשתי מהערב הקודם.
 

horseradish

New member
טוב לדעת

זה נכון, נראה לי שהשירות באמת הרבה יותר מהוקצע בסטיישן.
מצד שני מבאס אותי שהתפריט בסטיישן הרבה יותר מצומצם לעומת זה בסניף קסטרא (הראשי).
 

sweetdreams

New member
על פניו זה נכון, אבל..

.. יש להם תחליף מתחלף של מנות ספיישל, כך שתמיד מוצעות עוד כ4-5 מנות פרט לאילו בתפריט הקבוע, ויש אפשרות לגוון.

לגבי השירות, הסטיישן במוריה הוא קטן וביתי יותר, ולפחות מהפעמים שיצא לי להגיע זה נראה שהצוות הוא קבוע, מה שבעיניי תורם לרמת השירות גבוהה, ולא פחות חשוב, האחידה בין כל הפעמים.
ובאחת הפעמים, כששוחחתי עם המנהל בסטיישן על ההבדל הגדול בין שני הסניפים, אך הוא הודה בכך שהמקום בקסטרא הוא במגמת ירידה מתמדת (לא שהוא היה אי פעם שיא החוויה השירותית, להערכתי הוא תמיד היה לכל היותר סביר).
 

horseradish

New member
לא ידעתי על מנות הספיישל

משמח מאוד לדעת :)
אני מסכימה איתך שצוות קבוע מאוד תורם לרמת שירות גבוהה ואחידה.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי תלונות על שני הסניפים

בסניף בקסטרא לא אכלתי כבר זמן רב, אבל בפעמים שאכלתי היה בסדר גמור. אני מחכה לאכול שם שוב כי הומלץ כאן לאחרונה הצ'יקן טיקה שלהם (אמנם ע"ס אכילה בסניף התל אביבי, ועדיין), וזו מנה שלא קיימת בסניף הקטן.

סניף המשלוחים המוקטן אכן מספק שירות טוב מאוד וכבר שיבחתי אותם לאחרונה כמה פעמים. החיסרון היחיד מבחינתי הוא המחיר...
 
למעלה