NG - איך המסעדה?

  • פותח הנושא Ahkv
  • פורסם בתאריך

Ahkv

New member
NG - איך המסעדה?

היי,
אני ובן זוגי קיבלנו שובר די שווה למסעדה, יש כמה מסעדות ברשימה אבל אנחנו רוצים מסעדת בשרים והיחידה ברשימה זאת NG.
איך המסעדה? עד היום היינו כבר כמה פעמים במקום של בשר (ומאוד אהבנו!!!) ול-NG לא הלכנו כי היא מאוד יקרה.
איך האוכל ב-NG? מה שווה להזמין?
תודה!
 

החתולית

New member
אני מציעה שתכנסי לחיפוש של הפורום

ותחפשי בעזרתו דיווחים על המסעדה.

במסעדת בשרים מזמינים בדרך כלל סטייקים, לפי הטעם האישי שלכם.
 

yaelikv

New member
היינו ב-NG לפני כשנה וחצי, היה נחמד.

לא התלהבנו יותר מידי. היה טעים, אבל לדעתי האישית אסאדו בר/לימוזין/מקום של בשר טובים יותר :)
אם היא חלק משובר ובא לכם מסעדת בשרים - אז למה לא?
 

Ahkv

New member
אז היינו במסעדה

היה נחמד, אבל לא נחזור. במקום של בשר נהנינו הרבה יותר ובמחיר יותר זול.

הבשר היה טעים (הזמנו אנטריקוט ופילה) אבל אין להם רוטב לסטייק ואני אישית לא אוהבת לאכול סטייק בלי שום רוטב.
במקום של בשר מגישים ליד הסטייק 3 סוגים של רטבים ממש מעולים ולדעתי זה משדרג מאוד את הארוחה.
יש להם רק תוספת אחת לסטייק, פירה מדורה..נחמד אבל לא יותר מזה, חבל שאין עוד תוספות מעניינות...אין על הגראטן תפו"א וטבעות בצל במקום של בשר.
קינוחים היו ממש לא משהו, אם הייתי משלמת כסף עליהם (היו כלולים בשובר) הייתי מתאכזבת.

בקיצור, לא כל כך ממליצה.
הבשר טעים מאוד אבל יקר מידי לדעתי (אנטריקוט עולה 155 שקלים, ממש יקר!)
 
תודה שחזרת לדווח

חבל שלא נהנתם..משום מה זכור לי מגוון תוספות..
פעם בדקתי באתר שלהם בשביל חברה...אולי אני מבלבלת...

מקווה שהדיווחים הבאים יהיו חיוביים יותר
 
במקרה גם אנחנו היינו היום בNG

אנחנו אכלנו ארוחה משפחתית בצהריים. לא פעם ראשונה שלי בNG אבל לא הייתי מזמן. האמת שגם לא הייתי מזמן במקום של בשר ככה שקשה לי להשוות בין השניים.
אנחנו סה"כ מאוד נהנינו. השירות היה טוב, המלצר ידע להסביר הכל והתעניינו אם הכל טעים לנו בצורה די מקצועית.
חלצנו שני בקבוקי יין ב-35 שח האחד. מחיר סביר מאוד ושמחו לעשות זאת בשבילנו.
לראשונות טעמתי:
אסקרגו (58 אם אני לא טועה): כ-7 שבלולים גדולים שוחים בחמאה מומסת. נחמד כשינוי למנה שאין הרבה בארץ, היה חסר קצת מלח ולדעתי מחיר יקר אבל נהניתי.
טאבולה שרימפס (48 שח): סלט עשבים ואגוזי מלך עם כ-6 שרימפס. לא היה בו בורגול או דגן כלשהו אבל התיבול היה טוב מאוד והשרימפס עשויים לא רע. מנה נחמדה.
חציל על נייר (38 שח): קצת מאכזב, אכלתי חצילים הרבה יותר טובים, מה שכן, היה עליו עלי עזוב טריים שאני אוהבת.
לחם וחמאה: טעים, חם וטרי.
פרחי קרפצ'יו (55 שח): טעם חזק של בשר ופרמז'ן, מנה נחמדה סה"כ.

לעיקרית לקחתי את הNG בורגר אנטריקוט עם גבינת תום חרדל ואיולי (לא בדיוק מה שמפורט בתפריט אונליין, כ-85 שח נראה לי). מאוד נהניתי מההמבורגר, עשוי מאנטריקוט קצוץ גס, מדיום לכיוון מדיום רייר. הגבינה מעל הייתה בכמות קטנה מאוד, סמלית, וזה חבל מאוד. גם לא היה איולי אלא מיונז תעשייתי בלבד וחרדל קצת מוזר שכל המנות קיבלו. במקום זה היה סלסלה פלפלים מתוקה שהוסיפה הרבה מאוד והלחמנייה - מין לחמניית בריוש צהובה, רכה, טרייה וקלויה כמו שאני אוהבת. כתוספת הגיע עם צ'יפס בטטה מהסוג ה"תפוצ'יפס". פחות הקטע שלי.
עוד טעמתי מהעיקריות את הפיקנייה (110 ש"ח) שהגיעה 250 גרם במידת עשייה קרוב יותר לMW מהMR שביקשנו אבל בשר טעים מאוד ובשרני מתובל במרינדה מתקתקה. תוספת תפ"א קטנים שלא ריגשו אותי ועוד חרדל בתור רוטב.
מנת הדגל של הפורטרהאוס 1.2 ק"ג על העצם (340 ש"ח) הגיעה לשולחן בקולות רחישה ושמעתי שהיתה טובה. טעמתי טעימה קטנה ונהניתי מאוד מהחלק של הסינטה. ולשמחתי גם זכיתי לעצם השלמה למרות שהייתי כבר מפוצצת ונהניתי מאוד.
לא הזמנו קינוחים אבל עם החשבון הגיעו שני קינוחים על חשבון הבית: סורבה מנגו ותות שהיה מרענן ונחמד אבל בוודאי לא עשוי במקום. טארט דובדבנים היה בינוני ומטה - סתם טארט עם בצק עבה מדי ומילוי לבן לא ברור מעליו 4 דובדבני אמרנה משובחים שאם היו מוגשים בנפרד מהטארט היה עדיף להם.
סה"כ יצאנו מרוצים ומאוד שבעים. המחירים יקרים, אין ויכוח פה. רטבים ליד הסטייק שהם לא חרדל יכולים להיות תוספת נחמדה, אם כבר הולכים למסעדה לאכול סטייק, לפחות שנקבל את כל החבילה.
 

amirhir

New member
10 שקלים לברל'ה


אבל לפחות קיבלתם את הכלי הסופר-מגניב לאכילת אסקרגו
 
תודה על הדיווח

אז צדקתי שיש תוספות נוספות ..מוזר שהציעו לכותבת השנייה רק פירה, אולי זו התוספת היחידה במסגרת שובר...

תודה על התמונות והדיווח
 
לא בדיוק...

לאף אחד לא הציעו לבחור תוספת, מניחה שלכל מנה יש את התוספת שלה שהיא מגיעה איתה. מה שכן, חבל שלא ידעתי כי הייתי שמחה להחליף את הצ'יפס בטטה הזה במשהו שהייתי יותר נהנית ממנו.
 

Geralt of Rivia

New member
למרבה הצער לאכול סטייק בחוץ נהיה יקר בכל מקום

השבוע אכלתי במיט בר סטייק במחיר דומה (152 ש"ח). המחיר של סטייק במסעדות נהיה מופרע משהו: הסטנדרט היום הוא 140-160 ש"ח ל-300 גרם אנרטיקוט. לי באופן אישי, עם כל חיבתי לסטייקים, כואב הלב והכיס להוציא עליהם סכומים כאלה. הרי אין כאן איזה מגע של שף, שילוב יצירתי וגאוני של מרכיבים או צורת התקנה מיוחדת. בסך הכל בשר, טעים והכל, אבל לא שונה בהרבה מזה שאני קונה ועושה במחבת ברזל בבית בחמישית המחיר.
 
מסכימה אבל לא לגמרי

יש הבדל בין הסטייק שאנחנו עושים בבית לבין הסטייק במקומות כמו האדסון, NG ומקום של בשר, זה המומחיות שלהם, הם מיישנים את הבשר בחדר קירור מיוחד תחת בקרה ויודעים מתי לקחת כל סטייק לבישול. זה גם סוג של "מגע של שף" או פשוט מומחיות גדולה, מצד שני, המחיר לא ממש מצדיק כי זה גם עיניין של מזל ופרה מוצלחת יותר ופחות...
 

salo22

New member
יש בזה כמובן

אבל אפשר גם בבית להגיע לתוצאה שלדעתי לא תיפול במאום מהטובות ביותר ב"סטקיות" ארצינו ואף לעלות, השגת חומר גלם טוב זמינה לגמרי לכולם אצל הקצבים שרובם כבר מיישנים יפה בעצמם ובנוסף אפשר לעשות יופי של יישון גם במקרר הביתי, למרות שזה לא יהיה אולי כמו חדר ייעודי בפיטר לוגר
בבית גם על החיתוך יש שליטה ועל המשקל ואפשר להגיע לתוצאות מופלאות, למעשה גם אני אם כבר לאכול פה ושם חתיכת בקר טובה, רק בבית
כמובן שלעניין העלות השפעה מכריעה ביותר אבל גם מבחינת הרמה הכי נהנה כך..
 

שקדייה

New member
כנ"ל פה...

גם בגלל הקטע של המחיר,
אבל גם, ובעיקר כי כשאני יוצאת לאכול בחוץ אני מחפשת בעיקר דברים שקשה לי יותר בשוטף להכין בבית....
בגלל זה למשל אני מאוד אוהבת לאכול באסייתייות, שרק ללקט את החומרים למנה הכי פשוטה זה יום לימודים ארוך..... לזרוק פיסת בשר על המנגל, בשבילנו, זה פשוט לא סיפור...
 
למעלה