ג'וז ודניאל- בראנץ שבת- מומלץ בחום

גסטרו

New member
ג'וז ודניאל- בראנץ שבת- מומלץ בחום

צריך לבדוק אם מוגש גם בימי השבוע

במחיר 58 שח - שולחן שבת עמוס כל טוב אכול כפי יכולתך בתוספת לחם לשולחן ושני משקאות, עוד 10 שח ומקבלים גם חביתה
ומה על השולחן המרכזי? לא אכלתי אבל ראיתי- פלחי סלק , בטטות אפויות , סלט כרוב משני צבעים , דג מלוח , קוטז , גבינה לבנה עם שמיר , קוביות גבינה צהובה וכנראה גם לבנה , ממרח שוקולד

וכן אכלתי- סלט של פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה אפויים עם רוטב מיונזי קל ועשבי תבול- רק ממנו לאכול ולאכול כל כך טעים, סלט קינואה עם אגוזי מלך חמוציות וקוביות בטטה אפויות , סלט טונה מתובל טוב , סלט של עגבניות , מלפפונים וצנונית חתוכים גס כך שיכולתי לדלות את העגבניות ללא מלפפונים , זיתים מצוינים , פרחי כרובית אפויים (ובצד צנצנת טחינה למי שרוצה להוסיף )
ריבת משמש תוצרת בית וריבת תות, קוביות אבטיח וקוביות מלון . גבינה צפתית

לחם- בקשנו גם לבן וגם דגנים- הלבן - פרוסות אלכסוניות של בגט טרי וטוב, לחם הדגנים אכזב- הוגשה ככר קטנה לוהטת פרוסה חלקית לפרוסות גסות, הפרדתי שיתקרר- התקבל לחם בצקי מאד - כנראה לא אפוי מספיק , אבל נשנשתי את הקרום עם ריבה והיה מספיק אוכל גם לא הלחם

חביתות(ללא תשלום עבור תוספת ) - אחת עם זוקיני ופטה, אחת פטריות ובצל ומקושקשת עם פטה ופטריות היו ענקיות , עשויות היטב כפי שבקשנו אבל מול הסלטים הטעימים היו בדיעבד מיותרות או לקחת אחת לחלוק .

מקיאטו כפול היה מושלם לדעת איש הקפה- הוגש עם עוגיה נחמדה, עוד שתינו מיץ תפוזים סחוט טרי מצוין בכוס גדולה (!) , מיץ אשכוליות אדומות ידעו שלא סחוט במקום, סודה ואמריקנו קר . לא היה שוקו כך שלא ניצלנו את מלוא כמות השתיה , מצד שני קבלנו לבקשתנו בקבוק מים צוננים

ישבנו ליד החלון עם מבט לנוף הירוק סביב וגם לטלי מורנו ואיל קיציס (הילד שלהם חמוד מאד) ומאיר סויסה וזוגתו

החשבון 204 שח ל 3 סועדים ללא דמי שרות

בהשוואה לארוחות בקר במקומות אחרים שעולות 50 שח ויותר (כולל הברסרי שהיתה חביבתנו בעבר) - ארוחת הבקר בג'וז ודניאל- מומלצת בחום.

inבאלי

New member
יש עליו המון המלצות

כל מי שניסה סביבי את הבארנץ' הזה (משפחה וחברים) נהנה מאד.
אפשר גם לקנות שובר במתנה לבראנץ' הזה - קנינו במשפחה כבר כמה כאלה.
לגבי הסלט, אנחנו "משלימות" שכן אני ממיינת החוצה את העגבניות שנואות נפשי

sweetdreams

New member
את יודעת עד איזה שעה מוגש הבראנץ?

או לחלופין, באיזו שעה אתם הייתם שם?

נשמע מצוין. תודה על הדיווח!

גסטרו

New member
כשהזמנתי מקום אמרו שעד 11.30

בפועל ראיתי אנשים מתישבים בשולחן ליד בשעה 11.45
הייתי שם בבראנץ לפני כשנה , הגענו מאוחר יחסית ולקראת סיום הארוחה כבר היו חסרים דברים במזנון (בעיקר פירות שבניתי עליהם לקינוח)
אנחנו הזמנו מקום ל 10.30, הגענו 10.45 ואכלנו בנחת- השולחן היה שלנו לשעתים ויצאנו קדם (לטובת רכישת נעלים באליטל

אגב, קבלנו צלחת לכל אחד ולקראת סיום הציעו צלחות נקיות מיוזמתם

oreldi

New member
איזה יופי

נשמע אופציה נהדרת לבראנץ' ששווה את הנסיעה

אושר מ

New member
מוגש גם באמצע שבוע. והבופה משתנה מידי פעם

גם אני זוכרת לטובה שהציעו לי צלחות נקיות ועוד לחם כדי לאכול בסוף פירות וריבות

bob68

New member
על הדיווח וההמלצה החמה

נקרא כמו יופי של ארוחת בראנץ עשירה במחיר מתון.

Gרר

New member
תודה על הדיווח!

את הצהרים של המסעדה אני מכיר ואוהב. את הבראנץ' טרם ניסינו אבל זה נשמע מצויין.

למעלה