פיצרון - רח ההשכלה 1 תל אביב

גסטרו

New member
פיצרון - רח ההשכלה 1 תל אביב

על קיום המסעדה למדתי מפייסבוק של גיל חובב (לא זוכרת האם ומתי הפכנו ל"חברים")
בדרך לעוד אחהצ של עבודה עברתי שם לפת צהרים. מסעדה שכונתית, חלל מרווח צבוע באפור כחלחל האהוב עלי. בכניסה ראיתי את רינה מצליח ונראה שחלק מהסועדים קבועים שם והרבה נכנסו ויצאו עם שקיות ניר לקחת.
תפריט של פיצות, פסטות ומנות צמחוניות . מחירים זולים
בצהרים מנה עיקרית כוללת סלט קטן לחם הבית ולימונדה
קבלתי סלסלה עם אצבעות לחם חם , בומצית טחינה וצלוחית עם סרטי כרוב, קוביות מלפפון וקוביות עגבניה טריה ולא רכה. המנה העיקרית- קיצ'רי עם ירקות אפויים וטחינה (אפשר לבחור בין טחינה ליוגורט)
הקיצ'רי - אורז מבושל עם עדשים כתומות היה בסדר, טיפה יבש , במנה המקורית שמים שום מטוגן מעל , כאן היו פרוסות גזר, רבעי עגבניה ואולי גם דלעת אפויים ומעל הכל טחינה,סך הכל מנה בריאה, טעימה רק קצת משעממת. עדיף לבוא בזוג ולחלוק עם מנה נוספת.
כל זה 40 שח בלבד
בעלת המקום שמה לב שהשארתי כמחצית מכמות האורז ובררה מדוע, היא ספרה שהמקום פתוח מדי יום מ 8.30 עד 21, ששי עד צהרים ומהשבוע ארוחת בקר מיוחדת בששי
בהחלט אחזור לטעום מנות אחרות.
 

נחשונת

New member
האמת שאני שאלתי את עצמי אותה השאלה

מה כאן כל כך מעולה? הביקורת לא משהו והתפריט לא נקרא מזמין במיוחד. אגב, השם קצת "מושאל" מפיצרוי שהיא כעת מסעדה מבוקשת.
 
קשה להשאיל כשאתה קיים קודם

פיצרון קיימת לדעתי כבר 3 שנים ומקור השם הוא בהכלאה בין פיצה שהרי המקום נפתח בתחילה כפיצריה ובין "ביצרון" שם היא שוכנת.
ממליץ להבא לבדוק בחטף נושאים כאלו לפני שמעלים חשד להשאלת שמות שזהו מעשה אינו מוסרי בעיני (ההשאלה באם היא מתבצעת באמת)
 

שקדייה

New member
השם אינו מושאל... זה שילוב של פיצה וביצרון

השכונה בה ממוקמת השכונה.

פיצרוי היא Fitzroy או משהו כזה... זה לא נהגה אותו הדבר בכלל.
 
"תפריט של פיצות, פסטות ומנות צמחוניות .

מחירים זולים "..
הלחם עם המטבלים בקיבלו....

בתור סטודנטית שמחפשת ארוחת צהרים מהירה וזולה, המקום נשמע טוב.
 

passioneta

New member
לא, ממש לא

אם ארצה לכתוב אכתוב בשמי. אני לא מתחבאת מאחורי ניקים אחרים בפורום הזה.
 

החתולית

New member
מספיק עם זה

 

salo22

New member
לא היה ברור מה בדיוק יש שם

יוצא לעבור הרבה אחה"צ ולראות מעט אנשים יושבים במה שנראה פיצריה שכונתית נעימה ולא הרבה יותר מזה. עושה רושם של מקום שכונתי נעים ואולי ניכנס סוף סוף לנסות בלי יותר מידי ציפיות, תודה על המידע.
 
הפיצות הן לא גולת הכותרת

אכלתי שם מזמן כשעוד היו רק פיצות ולא היה משהו.
בגלגול הנוכחי ישבנו פעמיים והיה נחמד בסטנדרטים של מקום מאוד שכונתי וחביב אבל שום דבר שאי אפשר להכין בבית בקלות עם קצת יותר מרץ וזמן
 

bob68

New member
על הדיווח

משעשע לקרוא את הסופרלטיבים של "חובבי שלנו" (כך בגוף שלישי על ידי המקור) .
התוכן בפייסבוק שלו לא סובל משימוש חסר במילים או בצירופים "הכי כדאי" , "נפלא" , "מושלם" , "הטוב ביותר", "טעים לתפארת" או "טעים אש"


על זה אפשר להגיד איש איש וסגנונו.
 

פעמונט

New member
את מכירה את הקשר של גיל חובב לבעלת המסעדה?

סתם מסקרן אם הוא הזכיר את זה...
 

netaliem

New member
אם מדובר בפוסט שאני חושבת

הוא הזכיר את הקשר שלו לבעלת המסעדה.
תמיד כשנתקלתי בהמלצה שלו לפיצרון הוא הזכיר את הקשר.
 

גסטרו

New member
הזכיר ובעלת המקום שאלה איך שמעתי עליהם

כנראה הייתי הפנים החדשות היחידות המקום שהיה די מלא
ואז היתה לנו שיחהנחמדה על הסדנה הריווחית מאד שהעביר חובב במטבח של מאיר השמן (חומרי הגלם היו קופסת ענק של עגבניות משומרות, כוסברה, פלפל חריף וגבינות )
וגילוי נאות- אצלי השפים מתחלקים לנחמדים שהעבירו סדנה ול...

אני בהחלט אשוב - לנסות כריך של טונה ותפוח עץ באוירה נעימה מאד
 
למעלה