בליסימו- רח הארז פרדסיה

גסטרו

New member
בליסימו- רח הארז פרדסיה

ג'ף ידידנו זכה בפרס חשוב והתקבצנו שלושה קולגות לחגוג לו. רציתי בפליקאנו רעננה אבל המפונק אמר שהוא לא אוהב לחזור לאותו מקום :- ושבתאי באבן יהודה רועש מדי והוא סומך שאמצא מקום חדש

נזכרתי בבליסימו, הבת שלי היתה שם לאורחת בקר עם קופון ונהנתה. המסעדה שוכנת במרכז מסחרי קטן , בעבר היתה שם מסעדה בשם זאזו , מסעדה נעימה , יש אפשרות לשבת בפנים או במרפסת מקורה , ישבנו בפנים, מפה משובצת, נר על השולחן. נעים
הפקידו בידי את התפריט שאבחר וזה מה שהזמנתי -
ראשונות- פנזרוטי- 2 כיסוני שמרים במלית כלשהיא- מעולים !!! הוגש עם רוטב עגבניות לטבילה, אני תוהה אם יש עוד מסעדה בארץ המגישה מנה זו
ברוסקטה עגבניות-פרוסות לחם קלוי עם קוביות עגבניה וגבינה- מצוין
ריזוטו ירוק- עם ברוקולי אפונה- עשוי מדויק וטעים טעים

עיקריות- ניוקי עם פטריות- הניוקי היו מגה ניוקי- ע נ ק י י ם כמו חצי בננה כל אחד - לא דביקים - מיוחד וטעים
טורטליני במלית ערמונים ברוטב שמנת עם עירית - חביב
פיצה לבנה עם כמהין ופטריות- המנה הכי חלשה אבל לא גרועה , משהוא בTOP לא התחבר לבצק

קינוחים- טירמיסו וסמיפרדו- בסדר גמור

חלקנו את כל המנות. החוגג שתה בירה שהיתה במבצע רק 21 שח (הוגרדן ?) ואנחנו קבלנו קנקן מים עם קרח שזכה למילוי מחודש . יש בתפריט קוקטיילים רבים ב 24 שח בלבד

לסכום- הפתעה, פנינת אוכל איטלקי מוצלח מאד בשרון, חבל שכשרה אז סגורה בששי שבת . מומלץ בחום לתושבי האזור .

החשבון לפני טיפ 340 שח ל 4 סועדים מרוצים.

תודה על הדיווח...

סיקרנת אותי בקשר למילוי של הבצק שמרים

הפיצה נשמעת מעולה בתיאור...חבלשהייתה לא מוצלחת...קרה לי מקרה דומה באלפרדו עם הפיצה שמנת פטריות...משהו פשוט לא התחבר יחד ..

החתולית

New member
לא זוכרת פנזרוטי בתפריטים

זה מאכל נאפוליטני, של כיסונים קטנים מטוגנים. מה יכול להיות רע?

ביאנקה טרטופו הפיצה הנמכרת ביותר בבליסימו

הפיצה המדוברת היא ביאנקה טרטופו פיצה עם רוטב קרם מסקרפונה וכמהין, מעל פטריות שמפיניון ויער פרמזן, חלמון ביצה, פטרוזיליה ושמן כמהין- הפיצה הנמכרת ביותר במסעדה
הפנזרוטי ממולאים בחציל שרוף בטאבון, פטה נענע ופטרוזיליה
שמחים שנהניתם

למעלה