ארצ'י ביתן אהרון שנגמר במקדונלד

גסטרו

New member
ארצ'י ביתן אהרון שנגמר במקדונלד

מסעדה במתחם חדש , יחסית בביתן אהרון על כביש 4 צפונה . המלצתי על המקום לארוחת חברים - ממש אמצע הדרך לכולם .
בשעה 13.30 - נכנסנו למסעדה- אין נפש חיה ואז הבחנו בדלת זכוכית לחלל פנימי שם היו שני שולחנות משפחתיים . הכסאות במסעדה כסאות עץ לא נוחים .

ומה אכלנו ? לחם ומטבלים- 6 פרוסות לחם משני סוגים פרוס עבה עם סלט כרוב, מטבל חצילים מריר , מטבל פלפלים , טחינה ושמן זית . 19 שח - לא חויבנו לבסוף
אני הזמנתי סינטה עשויה מדיום עם צ'יפס- הצ'יפס הוגשו בכוס רחבה והיו מצוינים . הסטייק היה עשוי MW וכלל עצם, פעם ראשונה שאני נתקלת בסינטה עם עצם- הרבה בשר שהיה דבוק לעצם נשאר עליה. סך הכל בשר טעים (הרבה יותר מסינטה בר) אבל יחסית מעט . המחיר סביב 90 שח כמדומני

למרות שזו מסעדה המתהדרת בבשר- לא קבלנו סכינים מתאימים אלא סכיני מריחה רגילים .

זוג החלוק באהבתו למידת עשית בשר - הזמין בהמלצת המלצר מנת סטייק פילה שמוגש כשני מדליונים והציע שכל מדליון יוכן בדרגת עשיה אחרת , אבל את המנה הגישו בצלחת אחת !! עם פירה כמהין שהיה קר לדבריהם. הבשר היה טוב ותובל בפרוסית כבד אווז (תוספת מחיר)

והרוזן - הזמין ממיוחדי היום סטייק T-BONE - בקש אותו מדיום רייר עם פירה. אגב- הוא בקש לטעום מהפירה- קבל צלוחית- טעמתי ולא אהבתי- הרבה גושישים ודי תפל. המלצרית הביאה לו את המנה והכריזה- הסטייק העשוי מדיום שלך. הוא הצהיר שלא זו מידת העשיה שבקש- הסטייק חזר למטבח אבל קערת פירה הגיעה והוחזרה
בשלב זה אכלנו את מנותינו כשהוא מביט בנו (אף אחד לא בא לברר האם הכל בסדר למרות שהמסעדה התרוקנה) , חלף לא מעט זמן והסטייק שלו איננו . בשלב זה קבל "קריזה" - בקש לבטל את המנה
המלצר נעלם

אחרי כ5 דקות בקשנו חשבון- לא חויבנו על הלחם ולא על בקבוק סן פלגרינו , הרעב הלך למקדונלד ....
גם אני יצאתי רעבה...

תודה על הדיווח...נשמע שהאוכל לא רע ומה

שהרס זה בעצם השירות, או המחסור בו...
חבל שמסעדות שבהם האוכל מוצלח למדי הורסות לעצמם בגלל שירות גרוע.....

לא נקרא טוב ומוצלח במיוחד

מוזר הקטע שהזוג קיבל המדליונים באותה הצלחת, היה סביר שכל אחד יקבל בנפרד למרות שזו כביכול מנה אחת.

גם הקטע עם הסכינים אבסורדי,
לבשר צריך סכין עם שיניים לבשר ומשוננת כראוי.

כנראה שהכל נשאר במשפחה זה לא רק סיטקום מהסבנטיז,
אולי ארצ'י באנקר קפץ לבקר בכביש-החוף?

החתולית

New member
וואו, חבל לי שזו היתה החוויה שלכם

אחרי הנסיונות המוצלחים שלנו וההתייעצות המוקדמת.

מיתר44

New member
הערכתי לרוזן שעשה מעשה נכון

לאת צריך לחטוף קריז כדי להחליט לבטל ולצאת.
חבל רק שהפתרון היה מק.

גסטרו

New member
האופציות האחרות היו קפה נטו ומסעדה

אסיאתית בשם צ'וקה כמדומני. הוא לקח את המק החדש וניכר בו שנהנה (הפעם אני הבטתי בו והתלבטתי האם להשחית קלוריות על גלידה של מקדונלד, המצפון פסק נגד)

אגב,המלצר הודה שזו טעות שלו בהעברת המידע למטבח ולאור העובדה שהמסעדה היתה ריקה , לא ברור למה זה קרה ולמה לקח למנה חדשה כל כך הרבה זמן לא לצאת.

כבר שבוע אני שוברת את הראש לאן ללכת בערב יום שני עם שלשה קולגות לחגוג פרס שקבל אחד מהם ו..די יבש כאן בשרון .

inבאלי

New member
איזה דיווח מאכזב

לא ברור לי איך מסעדה שמשקיעה במנות מחפפת לגמרי בשירות

למעלה