צהריים נעימים בבוצ'ר בר

noahanoon

New member
צהריים נעימים בבוצ'ר בר

המשרדים של בעלי נמצאים ליד הנמל והעיר התחתית המתחדשת של חיפה, ואם בערבים אנחנו בקושי מצליחים להיפגש, אז החלטתי שלפחות ננצל את המיקום בשביל דייט לארוחת צהריים ביום שימשי כמו שהיה אתמול.
אחרי שקראתי כמה ביקורות כאן על הבוצ'ר בר, וגם הוא דיווח שנהנה שם, החלטתי שמגיע לי גם.
התמחור של המנות הוא מראש לא גבוה ובעיסקית צהריים מקבלים גם תוספת לבחירה ושתיה.
אני לקחתי פרנה סיציליאנית - כדורי בשר מבושלים ברוטב עגבניות תמר עם אורגנו, שום ובצל, עם פלפלים קלויים ועלי בזיליקום, עם תוספת של תפודים (תפוחי אדמה קטנים אפויים בתנור עם איזשהו רוטב טעים עליהם ומיץ רימונים - היה טעים לאללה. כל המרכיבים במנה היו טעימים ומאוזנים והמנה אמנם לא גדולה אבל מפוצצת. פעם ראשונה שאני, המכורה לפחמימות, חשבתי שהתוספת ליד ממש מיותרת... המחיר בעיסקית 45 ש"ח.
בעלי לקח פיש אנד צ'יפס - הפיש הוא דג עמנון (ככה במקור...) והצ'יפס הגיע מעורב - חלק דקיק בסגנון מק'דונלדס וחלק פלחים בסגנון פוטטו של מק'דונלדס... בכל מקרה הגיע הר של צ'יפס פריך עם תיבול של בצל ירוק ופטרוזיליה שעברו גם הם לדעתי טיגון קצרצר, וצלוחית עם קטשופ פלפלים ואיולי (ועוד צלוחית עם קטשופ ומיונז רגילים לשמרנים). הוא כבר אכל מהמנה הזו בעבר ונהנה ממנה גם הפעם. ביחד עם קולה זירו המחיר בעיסקית הוא 55 ש"ח.
בעקבות נסיון העבר שלו במקום, ביקשנו וגם קיבלנו את האוכל יחסית מהר.
סה"כ 100 שקל לפני טיפ לארוחה זוגית מהנה וטעימה ביותר.
שני דברים שעולים לי בעקבות הארוחה שם:
1. חשבתי בהתחלה לקחת מנה אחרת של פרנה, אבל כשביקשתי לקבל אותה בלי חמוצים ושמיר המלצר ההיפסטר הסתכל עלי ואמר "הוא לא יסכים, הוא פלצן השף שלנו...". אז לקחתי את הפרנה הסיציליאנית שהיתה מאוד טעימה אבל עדיין זה מגביל אותי בביקורים עתידיים במקום כי כמעט בכל מנה יש מרכיב שאני לא אוהבת.
2. בתפריט העיסקיות מצוין כי המיצים הם ללא הגבלה (להבדיל מהמשקאות המוגזים או הבירה שמקבלים פחית / כוס וזהו). כשסיימתי את המיץ שלי מאוד קיוויתי שהמלצר יציע ריפיל, מודה שהתביישתי לבקש בעצמי... אבל הוא לא הציע ואני לא ביקשתי אז נשארתי צמאה.
התמונה היא של הרחוב (לא זוכרת את שמו) השימשי בשעת צהריים. לא רואים את הבוצ'ר בר אבל הוא נמצא בקצה הרחוב מצד שמאל.

pix37

New member
שמח שנהנית - לגבי הריפיל של המיץ

זה מפתיע היות והם בד"כ מציעים מילוי מחדש של המיץ ומידי פעם גם ממלאים בלי לשאול.

גם שינויים במנות הם לרוב עושים ברצון ובשמחה.

לטעמי כרגע זו העסקית המשתלמת בישראל.
45 ש"ח לפראנה (צמחונית / בשרית) + תוספת פחמימתית נחמדה מאוד + שתיה קלה בלי הגבלה.
כאשר מוסיפים לזה צ'ייסר ב- 10 ש"ח וקפה ב- 5 נוספים מגיעים ל- 60 ש"ח מוצדקים מאוד.

pix37

New member
בוודאי - פטריות יער צלויות - ברוטב נפלא

לדעתי המנה בכלל טבעונית - אבל אני לא מוכן להתחייב שאין ביצים בלחם עצמו (לא שאלתי מעולם)
אני יודע שהיא נעשית בכלים נפרדים מהכלים הבשריים ואינה נוגעת בבשר או בדג בכל צורה או אופן.

pix37

New member
רח' העצמאות 70 בחיפה

זה הרחוב הראשי של העיר התחתית - הם בצד הרחוק מהנמל (כיוון הנסיעה מהדרום לצפון) המסעדה השניה במן שדירה רחבה שיוצאת מהרחוב הראשי. בהחלט מומלץ !

noahanoon

New member
בהחלט משתלמת.

צ'ייסרים וקפה זה לא הצד החזק שלי, בטח לא בחודש שישי... רק עכשיו חזרתי בכלל לשתות קפה בבוקר אחרי הפסקה של כמה חודשים.

pix37

New member

salo22

New member
נקרא נחמד מאוד, תודה

לפני כמה ימים באיזור 12, עברתי באיזור וחיפשתי המקום, ממש נחבא כזה ולא היה פשוט למצוא. אבל היה ריק ונראה במין התארגנות, אז הרגשתי קצת לא נוח וחתכתי לעשות TA מהמעיין.
בהחלט לא אוותר פעם הבאה ואתיישב, גם התגובה של המלצר נשמעת חביבה
אולי דסקסי עם השף אלטרנטיבות להכניס לסנדוויץ ככה שעדיין ירגיש יצירתי &quot

פוסט יפה תמונה מהממת

אם כי עצוב שהחורף הנוכחי חלף עבר לא ללא משקעים במידה מספקת.
הבוצ'ר בר מתייצב כמקום בעל שירות טוב ויד טובה במטבח, אני תמיד שאני כבר שם מעדיף את הצ'ייסרים בעשרה שקלים.

לא רחוק מהבוצ'ר בר בשער פלמר 1 נפתח לפני כשבועיים ימים ביסטרו וניה, מטבח ששותפים בו שני צעירים, הביסטרו וניה פתוח כיום רק בערבים, עושה רושם שאזור הנמל אכן מתעורר לחיים.

מסקרן אותי לדעת האם השם וניה מהביסטרו זה מהדוד וניה או הדמות ההזויה מהספר:מוסקבה פטושקי?
אני מהמר על האופציה השניה.
תודה על הפוסט הנחמד שלך

noahanoon

New member
ביסטרו וניה ממש מתחת למשרד של בעלי

ושקלנו לאכול שם, אבל כמו שאמרת, לא פתוח בצהריים... מקווה שבעתיד יפתחו גם לצהריים כי שעות הערב זה לא השעות החזקות שלנו.

החתולית

New member
יופי של מקום בוצ'ר בר

החוויה שלנו היתה קצת שונה מבחינת השירות, היפסטריות לא היתה שם :)

noahanoon

New member
יכול להיות שרמת ההיפסטריות היא תלוית-מיקום

פשוט היה מלצר עם שפם עם מין כזה סילסול בקצה, ובגדים בסגנון "זה רק נראה כאילו זה הדבר הראשון שזרקתי על עצמי בבוקר, חשבתי על זה המון!".

bruno01

New member
נשמע ממש אחלה.

ואיזה כיף שיש מקום כזה ליד המשרד שלו.

כיף גם לראות את השיקום של האזור. נראה נהדר!

למעלה