ראפא טאפס בר רח דיזנגוף 276 תל אביב

גסטרו

New member
ראפא טאפס בר רח דיזנגוף 276 תל אביב

נמצאת כמעט בפינת שד נורדאו - בגדה המזרחית של הרחוב
היתה בקורת טובה בטייםאאוט וגם מבצע ארוחה זוגית בבייגלה וגם קרוב לדירתם השכורה של החברים כך שהפור נפל על המקום החדש, יחסית

זוג החברים מברזיל סיימו בקור של 3 שבועות ופיהם מלא תהילת הארץ ומאכליה . הוא גם שיבח את המסעדה בפינה ממול שם אכל סלט של "ארבעה טומטים "

היינו ששה, כשהתקשרתי להזמין מקום ענה בחור אדיב ואף דיווח שיש להם חניה וזו בשורה מצוינת כי שני סועדים סובבו את האזור למעלה מחצי שעה עד שמצאו חניה , החניה צמודה למסעדה-צריך לעלות על המדרכה

המסעדה מוגדרת כמסעדת טאפסים ויש תפריט זוגי ב89 לסועד של 6 מנות לזוג, לחברי בייגלה 74 שח לסועד
ראשית הונחו על השולחן סלסלות עם לחם טרי (!!!) ממספר סוגים, חמאה רכה וסלסלת עגבניות פיקנטית- ללא חיוב !!!

מנות שהוזמנו- ראגו פטריות על פולנטה אפויה- מנה נהדרת -שפע פטריות ברוטב ייני על מלבני פולנטה אפויה- הרבה יותר מטאפה מבחינת הגודל
סלט ניסואז- עלי חסה 2 פרוסות טונה צרובה, שעועית ירוקה חצי ביצה עם חלמון מעט נא - בעלי התמוגג ממנה
סלט זוקיני ורוקט- עם פרוסות פרמזן- לא טעמתי האנשים אהבו
סלמון כבוש עם סלק ובצד חזרת קצפתית- ממרח החזרת WOW , הסלמון מעט יבש לטעמי- הוגשה עם טוסטים של בגט
אספרגוס בגריל- הגבעולים נראו קצת מעולפים
פיש אנד צ'יפס- גם מנה נדיבה- אמרו שנחמד הוגשה עם רוטב טרטר מצוין
כנפי עוף כנראה אפויות עם מטבל יוגורט- לא טעמתי אמרו שטעים מאד
עוד היו ארטישוקים בגריל, ארנצ'יני ברוטב עגבניות, קרוסטיני סרדינים
בייבי בורגר- 2 המבוגרים בלחמניה- עשויים יותר מהמבוקש אבל נחמדים , בצד צלוחית עם קטשופ מיונז חרדל , אני שמתי את רוטב הטרטר של הדגים
סינטה צרובה על ברוסקטה - נתחי בשר טובים מאד עם שפע רוקט מעל

הוזמנה גם מנת ברבוניות - בסוף הארוחה הודיעה המלצרית שהמנה חסרה. דיון של הסועדת שהזמינה (לא אני, בת הדודה של האורחים ) עם המלצרית - וקבלנו מנת קינוח במקום המנה החסרה- עוגת שוקולד עם אגוזים - מנה כל כך גדולה הכבדה שכל אחד אכל 2 כפיות ועוד נשאר

שתיה-בדואה גדול תומחר ב 36 שח (!!!) , כוס יין גמלא אדום (30 ) פעמים גולדסטאר בכוס לנערה שבחבורה ושני אספרסו -בסדר גמור

החשבון 643 ללא דמי שרות שהיה בסדר גמור

הדבר היחיד שהפריע- עוצמת המוסיקה- מדי פעם הונמכה לבקשתי ואחרי זמן הוגברה וחסרונו של פאי לימון שהופיע בתפריט

לסכום- מקום נעים, אוכל טעים במחיר סביר מאד, שולחן ליד ישבו 8 גברים עם כוסות בירה גדולות וחשבתי על יויו וחבורתו- לתשומת לבך יו יו !!
אנחנו נחזור רק נוודא שטארט הלימון יצא מהתנור .

.

vicz

New member
תודה על הביקורת

הלחם בהחלט מוסיף להם נקודות.
אני חובבת טאפס, אבל חלק מהמנות נשמעות לא מספיק מעניינות לטאפס (כנפיים, פיש&צ'יפס,המבורגר).
גם עניין המוזיקה בעייתי.

מצטערת לשמוע על פאי לימון

נקרא טוב

גם אני הייתי נהנה מכזה סלט ניסואז.
לפני שעה קלה ישבתי בקפה מובינג גם על דיזנגוף נראה לי זה קרוב לראפא הזה.
מה יש לך מטארט לימון גסטרו?
על משקל:מה ישך מאורגנדה מושה?

רק הקינוח הזה המסוים עושה לך את זה?

אפרופו תיירים מברזיל:
הרבה ברזילאים מתלהבים מאוד מארץ -ישראל, לטענתם ארצנו נקייה ומבריקה ואין בה כלל פשע כמו בברזיל, לטענתם תענוג הללכת ללא חשש וללא הפניית הגוו לאחור כמו שם,
שם שודדים תייר תמים שעונד " קאסיו" שערכו 50 דולאר.
מהבחינה הזו ארץ ישראל אכן ארץ זבת חלב ודבש, למרות כל משפחות -הפשע זה כאין וכאפס לעומת כמה מקומות בעולם וברזיל בהחלט אחד מאותם המקומות.

תמיד יש מקום לשיפור, אבל ישראל מקום נחמד מהרבה בחינות
נקווה שתחרות גביע-העולם בכדורגל תעבור בשלום והלוואי ששוב אורוגוואי תניף הגביע על אדמת ברזיל:)))))))))

גסטרו

New member
איזו טלפתיה!!

כשכתבתי על טארט הלימון המשפט עם האורנג'דה התנגן לי בראש וכמעט כתבתי אותו ....
אני אוהבת קינוחים חמצמצים ......

לתירים מברזיל היתה שהות מוצלחת - ינואר הכי יבש השנה, חבר טוב אוהב מוסיקה שדאג לקחת אותם להמון מופעים (והוא מוסיקאי מקצועי, הברזילאי ) , טילו בכל רחבי הארץ מאילת ועד צפת (סבתא שלו היגרה מצפת לברזיל )
ובנושא האוכל הצליח להם -פשוט מזל . אגב, הם היו בקיטשן מרקט 3 פעמים . בבקור הראשון אחת המנות התמהמה לצאת וקבלו קינוח OTH
בבקור האחרון חיכו שעה על השעון למנות עיקריות , ואז ניגשו לברר איתם האם הכל בסדר, מרסיה ,בקול עדין ,אמרה באנגלית- חיכינו המון למנות העיקריות , יהיה נחמד אם נקבל קינוח מכם. קבלו, ההפכו לישראלים ???

לגבי הגביע - קטונתי

החתולית

New member
זהו, מחקתי אותך

אתה אוהד אורוגוואי?

גביע העולם לא יעבור בשלום, ואני מקווה שברזיל תניף סוף סוף שוב את הגביע

חתולית, אל תתחילי לפטפט על כדורגל, ימים יגידו

מי צדק:)
אני אוהב מאוד כדורגל, אבל יש לי נקודה חלשה לאנדר-דוגים, גם בחיים וגם בכדורגל.
בזמנו הערצתי את נבחרת ארגנטינה:
מארדונה, בטיסטוטה וכמובן קלאודיו קאניג'ה ששיחק באטלנטה באיטליה,
כיום לא סובל אותם אך ורק בגלל ליונל מסי, הוא טוב לי מדיי,
הוא מכונה , הוא לא אנושי בכלל,

אז אני מעדיף את המדינה הקטנטונת השכנה של ארגנטינה.
זה ממש ישמח אותי אם ההסטוריה תחזור שנית והם יניפו את הגביע הנכסף על הראש של הברזילאים.
מתנצל אם פגעתי לך בנקודה כואבת

למעלה