ענתי- עוד ביסטרו קפה בגבעתיים

ענתי- עוד ביסטרו קפה בגבעתיים

במיקום בו שכן בעבר סניף רולדין בגבעתיים (כצנלסון פינת ויצמן) נפתח לפני זמן מה מקום חדש בשם "ענתי- ביסטרו קפה".
הבוקר בנסיבות שכללו בעיקר זמן לשרוף וסקרנות תמידית לבתי עסק בתחום המזון אכלתי שם ארוחת בוקר.
ארוחת הבוקר נדיבה ביותר וכוללת ביצים לבחירה מ3 ביצים/שקשוקה אישית, סלסלת לחמים ומאפים (המאפים היו בורקס), גבינות וממרחים וכן שתיה קרה וחמה.
בחרתי בביצי עין שהיו עשויות מעולה- חלמון נוזלי וחלבון ללא זכר למצב נוזל, הלחמים התגלו כ4 סוגי לחם/לחמניות חביבים ביותר אליהם הצטרף בורקס גבינה איכותי, הגבינות וממרחים סטנדרטיים לחלוטין למעט ריבת עגבניות שרי משובחת. מיץ אשכוליות קנוי מהסוג האיכותי (לא מובן מאליו כי בואזנא יש מיץ לא ראוי לשתיה) ותה עם נענע שהיה תה עם נענע.
התפריט הכללי נראה גם הוא סבבה- ללא יומרה גדולה ומחירים סבירים. לא כשר אבל סגור מכניסת שבת ועד יציאתה לדרישת בעלי הנכס.
שמח לבשר על צירוף מקום ראוי נוסף לעיר המתפתחת

1Shir

New member
האם למקום החדש יש קשר למי שפקדו על הסניף שהיה

שם של רולדין? נדמה לי ששמעתי משהו

בכל אופן שמחה לשמוע שהתרשמת לטובה

לא יודע

כשאני חושב על כך וביחס למקרר המלא בעוגות סטייל רולדין שיש שם בצד אז ייתכן שכן. בכל מקרה המקום עוצב מחדש ונעים הרבה ייותר כעת

שרי49

New member
כן, אותם הבעלים

רולדין לקחו מהם את הזכיון מאחר ופתחו בשבת

salo22

New member
יפה

לא מכיר את המקום המדובר אבל לאחר שהוסר ממנו שמה של רולדין בהחלט השתפר הסיכוי שנבקר שם.. תודה לך ולתום על המידע..

Gרר

New member
תודה על הדיווח

למרות שהיה מאד נוח שיש ליד הבית סניף שמוכר את עוגת השמרים שוקולד של רולדין שאנחנו מאד אוהבים זה משמח לשמוע על מקום חדש נוסף בעיר על אחת כמה וכמה אם זה לא סניף של רשת אלא מקום עם טאץ' אישי.

אגב כמה מטרים משם אמור להפתח סניף של קופיקס שנראה לי על סמך היכרות עם האוכלוסיה הבוגרת של העיר שהוא הולך להיות אחד הסניפים הכי מצליחים בארץ של הרשת הזאת. אמא שלי כבר סימנה אותו...

לגבי העיר המתפתחת - אני מאד מקווה שהכיוון החיובי שהעיר לובשת על עצמה בשעות הערב יזכה לתמיכה גם של ראש העיריה החדש שלנו. לא כל כך שמעתי מה הגישה שלו לעניין מבחינת הענקת רשיונות לבתי עסק שפתוחים עד מאוחר בלילה אבל אני מאד מקווה שהוא ימשיך בקו הליברלי שאיפשר סוף סוף לכצנלסון להיראות בערב כמו רחוב בשנת 2013 ולא כרחוב שתקוע ב-1933.

קופיקס כבר נפתח לפי הדיווחים

זה פחות האיזור שלי וגם איני צרכן קפה אז לא יודע בעצמי אבל ראיתי ידיעה לגבי הפתיחה.
בנושא ראש העירייה- לפי הפייסבוק שלו הוא פועל גם להסדרת רישוי הפעילות של בתי עסק הפועלים בשעות הערב המאוחרות. נקווה שלטובה

שלי 78

New member
לא בטוח? אז תשאל אותו

הוא עונה להודעות שנשלחות אליו בפייסבוק באותו היום ומגיב בעמוד שלו ושל "גבעתיים שלנו" על בסיס יומי. מניסיון, הוא עונה גם לפניות מגוחכות שלא קשורות לכלום (ואתה באמת לא רוצה לדעת על מה שלחתי לו מייל וכמה הופתעתי שבמקום למחוק אותו, הוא ענה לי).

Gרר

New member
האמת שזה די לא יאומן אבל

הוא ענה לי תוך רבע שעה!

Gרר

New member
תשובה של יהודי טוב...

כלומר בשאלה. הוא שאל אם עד 24:30 זה נחשב סביר בעיניי

למעלה