לאס ווגאס על קצה המזלג

puppet

New member
לאס ווגאס על קצה המזלג

שבועיים בערך, חלקם עם חברים בסטריפ, חלקם לבד בדאוןטאון. בעיקרון, נראה לי שאחלק לאיזורים, ומשם לפי רמות מחיר פחות או יותר.

סטריפ:

MOZEN BISTRO - ממוקם במלון מנדרין, שהוא אולי המלון הכי יקר בווגאס, וגם אחד מהפחות מעניינים בו, סטרילי, קר ויקר. בעיקרון במלון הזה יש גם אחלה בר שמשקיף על העיר, אבל לא לשם כך התכנסנו אלא לשם האוכל. והמסעדה הזאת היא מהגרועות שאכלתי בהן בווגאס ובכלל, למרות שהיא לא זולה בכלל.
בעיקרון מדובר במסעדה אסיאתית שמגישה ערבוביה של טעמים. גם מטבח הודי, גם תאילנדי וגם יפני. לא ברור לי בשביל מה זה טוב.
אני לקחתי את ה BENTO EXPRESSION, שהוא בעיקרון צלחת טעימות. מה היה בה? עוף טנדורי בקארי שהיה די טעים אבל סטנדרטי למדי. גרופר (לוקוס?) בנוסח הונג קונג שהיה תפל לגמרי. שלוש חתיכות קטנטנות של סאשימי סטנדרטי , נאן בינוני ומן סלט קר של מדוזה עם חתיכת פיצית של סרטן. המדוזה אגב נטולת טעם לגמרי, ובעלת מרקם מאכזב למדי. באופן כללי, חרא מנה בשביל 52 דולר.
חלק מהאחרים דווקא נהנו. אם כי יצוין שאחד מאיתנו הזמין אוסובוקו טלה בסגנון הודי, שהיה הרבה, אבל הרבה יותר מדי מלוח.

דירוג: * (בטח ביחס לתמורה למחיר).

MANDARIN BAR - כאמור, הבר. לא בדיוק מקום של אוכל, כי יש בו רק טעימות אבל באמת מדובר באחד הבארים היותר יפים שאני מכיר, עם נוף פנורמי על העיר. אכלתי רק מנה קטנה וסבירה בסך הכל של בטן חזיר ברוטב מתקתק. זאת הפעם הראשונה שאני אוכל בטן חזיר, וקיוויתי לקצת יותר מאשר בייקון עבה. אבל קיבלתי בייקון עבה. מצד שני, אני מניח שזו אשמתי. כאמור, זאת מנה קטנה מאד, וכך גם אמור להיות. בסך הכל, בעבור 15 דולר, ועוד כמה שלא עלה לי הוויסקי, התמורה סבירה.
דירוג: ***

PUBLIC HOUSE - ממוקם במלון וניציאן (בו גם שהיתי חלק מהתקופה, אחלה מלון אגב). ובאופן כללי ,מקום שמאד אהבתי. זה בעיקר מקדש לבירה, עם כמה עשרות ברזים, ואולי מאה בקבוקים (כולל תגלית עצומה שלי , משהו של דוגפיש, שהיא בעיקרון אחלה מבשלה, בשם PALO SANTO, ללא ספק אחת הבירות הטובות ששתיתי בחיי, ובתור חובב בירות עצום ששתה להערכתו קרוב ל 500 בירות שונות, זה הישג לא קטן). בכל מקרה - אוכל: אז ככה, אני מאד מאד אוהב שפונדרה, וכשאני בבית אני כל הזמן מכין אותה. אבל אני אוהב אותה גם בגלל השומן, ואני לא בטוח שאילולי כל השומן הזהוב והפריך הייתי אוהב אותה באותה מידה - אז זהו, שיכול להיות שכן. כן בישלו אותה בפורטר(BRAISED)., יחד עם שני סוגי גזרים. והדבר הזה יצא עם מגוון כל כך עצום של טעמים למרות שהוציאו את כל השומן. פשוט מנה אדירה. הבעייה העיקרית היתה שזאת היתה מנת פאבים בסופו של דבר, 29 דולר למנה שמצריכה עוד משהו בצד בשביל להיות שבע באמת. לקחתי מחבר גם פירוגי אחד (סוג של כיסון, הפעם עם מילוי של לחי, לשון וחמאה. כולם דברים שאני מאד אוהב), שהיה מצוין ומלא בטעמים אף הוא.
בקיצור, המקום יקר (גם הבירה) בלפחות 50 אחוז ממה שאני מצפה, אבל הטעמים מופלאים.
דירוג: ****

GORDON RAMSAY PUB AND GRILL - ביומיים האחרונים שלי בווגאס, הייתי חייב לדגום שני מקומות של גורדון רמזי, בעיקר בגלל הכריזמה המטורפת של האיש הזה. למזלי, יש לו לא פחות משלוש מסעדות בלאס ווגאס, אבל אחת (זאת של הסטייקים) היתה מעל התקציב שלי. וזה סבבה, כי גם זאת היתה מצוינת.
יצוין שבשני המקומות של רמזי, מגוון הבירות (וגם המחירים שלהם, ביחס ללאס ווגאס) מצוין. אולי לא כמו פאבליק האוס, אבל לא רע בכלל. בעיקר עם עשרות בירות מהחבית. בזאת, הממוקמת בסיזר פאלאס, אכלתי אולי את הסנדביץ' הכי טעים שאכלתי בחיים שלי. סאוורדואו פריך ממולא בבשר לחי ושפונדרה פריך אף יותר (לא יודע איך הם עושים את זה כל כך עסיסי מצד אחד ופריך מצד שני). ארוגולה בשביל הצבע, וריבת בצל מתקתקה בשביל הטעם, הפכו גם את הטעמים וגם את המרקם של הסנדביץ' הזה לאחד אדיר באמת. אבל לא זול (23 דולר).
דירוג: ****

GORDON RAMSAY BURGR: מקדש ההמבורגרים של רמזי נמצא בפלאנט הוליווד. גם לו כמו לקודמו יש מגוון בירות טוב וזול למדי.
אז ככה - מצד אחד, צמד ההמבורגרים שאכלתי כאן, היה כנראה הטוב ביותר שאי פעם אכלתי. מצד שני, היה חסר להם משהו קטן לשלמות. מה היה טוב? הלחמניה מצוינת ורכה. הבשר (לא ברור לי איזה, אבל זה לא בקר זול) היה מלא בטעמים ועשוי בדיוק במידת המדיום שרציתי. הגודל - לא גדול מדי, שזה מבחינתי תמיד דבר טוב, כי המבורגר נוטה לפוצץ אותי. ההמבורגר הראשון היה HELL'S KITCHEN עם חליפיניו חרפרף ואבוקדו. ההמבורגר השני היה FARM BURGER עם ביצת עין מושלמת ועם בייקון ברווז (כן, כן, יש דבר כזה מסתבר). שני המבורגרים מדהימים.
ובכל זאת, מה היה חסר? אז זהו שרמזי אוהב לצעוק על החבר'ה בתכניות שלו על דבר אחד - כשחסר להם מלח. וגם כאן עוד קורטוב מלח בשני ההמבורגרים. קצת על האבוקדו בראשון וקצת על הביצה בשני, היה הופך את זה להמבורגר הכי מושלם בהיסטוריה. כך, הוא טוב מאד אבל לא מושלם.
דירוג: ****

MICHAEL MINA 1842 - עוד מזללה יקרה יחסית במלון יקר יחסית, ה MGM. מצד שני, מה אכפת לי, אכלנו, שתינו ושבענו, ושום דבר לא היה על חשבוני. מצד שני, זה גם אומר שהזיכרון שלי מהמקום קצת אפוף באדי אלכוהול. לראשונות הוזמנו כל מיני אגרולים, CORN DOGS' CRAB CAKES ושאר מטוגנים מצוינים. לעיקרית אכלתי חידוש - המבורגר חמאת בוטנים (עם ריבה!). שמצד אחד לא התקרב ברמתו לאלו של גורדון רמזי, ומצד שני אני סאקר לא נורמלי של חמאת בוטנים. ובעיניי היא הוסיפה להמבורגר המון. המקום הזה אגב לא זול בכלל, למרות שכאמור לא שילמתי.
דירוג: ***, אולי אפילו שלוש וחצי, אבל כאמור הייתי מסטול רוב הזמן.

HASH A GO GO - לא יודע למה המקום הזה מקבל ביקורות כל כך מדהימות בילפ ואורבאן ספון. ולמה צריך לחכות חצי שעה בתור, ויש בו מאות אנשים בכל רגע נתון. באמת שלא ברור לי. מדובר במסעדת בראנץ' זולה למדי, במלון זול למדי (QUAD. חרא מלון אגב, אבל באמת זול). אז כמו בכל מקום של בראנץ', ולאחר שחיכינו חצי שעה, יש כל מיני ביצים, תרדים ועניינים. אני לקחתי מקושקשת עם סלמון (שהתברר לאכזבתי ש: א. היה אפוי ולא מעושן. ב: ניתן במשורה, משורה קטנה). לטענתם היתה שם גם גבינת ברי, אבל או שאני לא זוכר אותה בגלל שהיא לא היתה, או שאני לא זוכר אותה בגלל שהיא היתה בלתי זכירה לחלוטין. בקיצור, מקום סתמי לגמרי, ואולי קצת פחות. מצד שני, טוב להגיע למקום בסטריפ, שהוא נטול פוזה לחלוטין.
דירוג: **

זהו עם הסטריפ, ארוחות הבוקר שלי היו אגב בעיקר בקופי בין, שמגיש SPINACH RAP ממש ממש טעים, שאמנם גרם לי לכאב בטן קבוע, אבל בשביל 6 דולר וטעם מצוין גם ברשת בתי קפה, זה בדיוק פתר לי את החור שהיה לי בבקרים.

DOWNTOWN

לא יודע אם למישהו כאן יצא להיות בדאון טאון ווגאס, אבל המקום בגדול קצת מפחיד. זה ממש אבל ממש לא הסטריפ. ואין בו אפילו פרומיל מהכיף שיש בסטריפ. מה שכן יש בו זה אוכל ואלכוהול זול. ואת רחוב פרימונט שהוא סוג של מדרחוב רועש וכשלעצמו מקום לא רע בכלל לדעתי. האמת היא גם שחלק מהדברים שאכלתי באיזור היו מצוינים ומעלה (וכמו תמיד, חלק - הרבה פחות). נתחיל במה שהיה ממש ממש טוב.
אציין גם שכל המקומות האלה נמצאים בסביבות פרימונט, או קצת צפונה או קצת דרומה. אבל בתוך רדיוס של ק"מ. קשה לפספס

PIZZA ROCK - אז עם לגורדון רמזי היה את ההמבורגר הטוב ביותר שאכלתי, למקום הזה היה הפיצה הטובה ביותר שאכלתי. ואם אצל גורדון רמזי, הייתי קצת מסויג לגבי ההמבורגר, אז פה אני ממש לא. הפיצה שאכלתי כאן היא הפיצה הכי טובה ומיוחדת שאכלתי בחיים.
המקום הזה היה ממוקם בדיוק מול המלון שלי, אז אכלתי כאן איזה ארבע פעמים, והאמת היא שזה התחיל לא משהו. נכנסתי, שתיתי בירה טובה (מגוון סביר מאד של בירות) BROTHER THELONIUS, שזאת אגב בירה שחוזרת על עצמה לא מעט בווגאס, והיא באמת טובה למדי ואז הזמנתי המבורגר, שאני זוכר בעיקר כגדול מדי, ועם צ'יפס בינוניים מינוס.
אז למה חזרתי? כי ראיתי שבהאפי האוור הם מגישים איזו פיצה שנשמעה לי נורא טוב, ושאף פעם לא דגמתי. ואני שמח מאד שחזרתי, כי חזרתי לכאן עוד שלוש פעמים אחרי זה. לפיצה קוראים CAL ITALIA. וקשה לי להסביר עד כמה היא טובה. בעיקרון שלוש סוגי גבינה (אסיאגו, גורגונזולה, מוצרלה), על ריבת תאנים מאיכות מאד גבוהה, פרושוטו מצוין, ועל הכל זיגוג בלסמי. כל זה על בצק דק ופריך.
עזבו, מדובר ביצירת מופת. במיוחד לאור העובדה שפיצה אישית גדולה, עולה 7 דולר בהאפי האוור, ויחד עם בירה של 5 דולר , זה פשוט סוגר פינה מצוינת.
ציון: ****1/2

MAIN STREET CASINO BREWING HOTEL BUFFET: אז בסטריפ, בופה עולה 30 דולר או יותר. כאן הוא עולה 12. הייתי בכמה בדאון טאון, אבל זה ללא ספק הטוב שבהם. עכשיו ברור לגמרי שלא מדובר בבשורה קולינרית. הדגים מבושלים הכי בינוני שיש. יש זנב שור שהוא אמנם טעים, אבל ממש קשה להפריד אותו מהעצם. הקינוחים סטנדרטיים, והטאקו עם התוספות, בסדר. לא יותר.
אבל זה לא רע - כי בשביל בופה של אכול כפי יכולתך, אני יכול להעיד ששום דבר גם לא רע בכלל, הכל
 

puppet

New member
המשך - דאון טאון

MAIN STREET CASINO BREWING HOTEL BUFFET: אז בסטריפ, בופה עולה 30 דולר או יותר. כאן הוא עולה 12. הייתי בכמה בדאון טאון, אבל זה ללא ספק הטוב שבהם. עכשיו ברור לגמרי שלא מדובר בבשורה קולינרית. הדגים מבושלים הכי בינוני שיש. יש זנב שור שהוא אמנם טעים, אבל ממש קשה להפריד אותו מהעצם. הקינוחים סטנדרטיים, והטאקו עם התוספות, בסדר. לא יותר.
אבל זה לא רע - כי בשביל בופה של אכול כפי יכולתך, אני יכול להעיד ששום דבר גם לא רע בכלל, הכל אכיל ומעלה מכך. ובעיקר - הבריסקט. בישלתי בריסקט בעבר, ובכנות אין לי מושג איך עושים אותו כל כך רך ושומני וטעים (ואם מישהו יכול להסביר לי כאן או בפרטי, אני ממש אודה לו). פשוט נמס בפה לגמרי.
אז מגיעים, אוכלים 3-4 פרוסות בריסקט, מוסיפים עוד שטויות כהנה וכהנה, ולכל הפחות יוצאים שבעים. מה רע?
מה שכן, אציין שהלכתי לשם גם לילה אחד שבו לא היה בריסקט, אלא דווקא טי-בון (בשביל 2 דולר נוספים) וזאת היתה חתיכת נפילה. סטייק מגעיל ויבש, כמו בסטקייה של 40 שקל בארץ. כנראה שזה מה שמקבלים כשעושים אכול כפי יכולתך.
ציון: *** (ואחלה פתרון אם אתה ממש אבל ממש רעב)

באותו מלון, יש מקום נוסף בשם 777 או TRIPLE 7. הלכתי לשם בעיקר בגלל הפריים ריב, ביקשתי מדיום רייר, קיבלתי מדיום וטיפה יותר (כלומר לכיוון הוול - אבל בהחלט קרוב יותר למדיום). מה שכן, קשה מאד להרוס פריים ריב לדעתי. זה היה נתח עצום של 600 גרם לדעתי (16 דולר), והקצוות של הפריים ריב, הם תמיד אחד הדברים הכי טעימים שיש בעולם. היה נחמד מאד.
ציון: ***1/2

COUS COUS MEDITERRANEAN CAFE - כשרוצים לאכול זול, אחת האפשרויות, במיוחד לנו הישראלים, היא לבדוק את מלאי השווארמה בערים אליהן אנחנו מגיעים. אז ווגאס היא לא אירופה, בה באמת אפשר למצוא שווארמה בינונית בכל חור. אבל: למקום הזה הלכתי פעמיים. הפעם הראשונה היתה סבירה בהחלט, הפעם השניה היתה דוחה. וזה ישתקף גם בציון. בפעם הראשונה הזמנתי GYRO PLATE. בעיקרון פסי שווארמה עם פיתה חמה וסבירה בהחלט, על סלט ירוק ככה (שעלה לי משום מה דולר אחד יותר). היה בסדר, הג'יירו היה טעים. באמת.
הפעם השניה לעומת זאת - הזמנתי LAMB SHWARMA, שבא בקמצנות מופרזת, וגם היה מגעיל. גם ביקשתי שהפעם זה יבוא על קוסקוס, כי הרי למקום קוראים "קוסקוס". מה רבה היתה פליאתי שלדבר שלו הם קוראים "קוסקוס", אנחנו בארץ קוראים "פתיתים". היה דוחה.
ציון: *1/2 ', בעיקר בגלל הפעם הראשונה שהיתה שווה איזה שלושה כוכבים. הפעם השניה היתה שווה חצי כוכב במקרה הטוב)

KEBOB CORNER - עוד מקום של קבבים, עם מראה וטעם זול יותר מאשר זה של "קוסקוס". במרחק יריקה ממנו. אכלתי לאפה GYRO סבירה בסך הכל, שבעיקר הזכירה לי דברים שאכלתי בכל מיני מקומות באירופה. בגלל שנותרתי רעב, ביקשתי גם חומוס שהיה, ובכן, דוחה. מימי, חמוץ ובכלל הזכיר הרבה יותר טחינה גרועה מאשר חומוס גרוע. איכס. ובכל זאת, מכיוון שזו אשמתי שהזמנתי חומוס (חשבתי שיהיה אותנטי. הבעלים נראה לי היה פקיסטני או משהו כזה, אז אני מניח שהייתי צריך לחשוד, או שלא). אתן לדבר הזה שני כוכבים בגלל הג'יירו.
ציון: **

LE THAI - אני מאד אוהב את תאילנד. וכשהייתי בתאילנד (פעמיים) היה לי תפריט קבוע שבעזרתו גם ירדתי הרבה במשקל. בצהריים קארי ירוק, בלילה דג על הגריל. ובין לבין וגם אחרי, בירה. וכך, עם הפיתוי של קארי ירוק טוב, הגעתי למקום הזה, בעיקר בעקבות המון ביקורות טובות. אז קודם כל בירה כרגיל - והפעם בירה שלא הכרתי למרות ששתיתי את כל הבירות התאילנדיות הרגילות (צ'אנג, סינגה, לאו) בערך מיליון פעם. לזאת קראו SAMURAI אני חושב. היא היתה חזקה וטובה, כמו שאני אוהב.
הקארי יכול להגיע ברמת החריפות אותה אתה מבקש (בין כוכב אחד לחמישה כוכבים, אאל"ט. יכול להיות שהיה לזה שם אחר במקום כוכבים). ביקשתי ארבעה, והאמת היא שזה היה בדיוק כמו שאני אוהב. חריף מאד, אבל לא חריף מדי. מה שכן היה לי מוזר, זה שהאורז (ביקשתי מלא) בא כבר בילט אין בתוך הקארי ולא בצד. בסך הכל, לא בדיוק קארי ירוק תאילנדי קלאסי, אבל גם לא רחוק מזה בכלל, ובהחלט מקום נחמד מאד עם אווירה אינטימית וטובה.
ציון: ***

EAT. : ביום הראשון שלי בדאון טאון, שמעתי על המקום הזה, שהיה אמור להיות בראנץ' איכותי במיוחד. ומה אתם יודעים - זה אכן היה בראנץ' איכותי במיוחד. מכל המקומות הוא תכל'ס היותר מרוחק מפרימונט סטריט (נניח עשר דקות הליכה מפרימונט). אבל הוא באמת היה טוב. ישבתי על הבר בשעת צהריים מוקדמת, והברמנית (או מלצרית, אנעארף), היתה גם יפה מאד וגם ידידותית מאד, שזה מצוין. חוץ מזה, היא ידעה הכל על התפריט שלה, ואף סיפקה לי המלצות לחומוס (שמעולם לא יצא לי לנסות) ברחבי ווגאס. אציין גם שבניגוד לרוב (אבל לא כל) המקומות בדאון טאון, זה אחד היפים בהם, וברור לגמרי שהוא פונה לאוכלוסיה תיירית משכבות גבוהות יותר מאשר שאר המקומות באיזור. יש אפילו שיאמרו היפסטרי משהו. מה שאכלתי היה סנדביץ' בוקר מופלא של ביצים מקושקשות בכמהין, יחד עם עירית, פטה ובייקון, לצד HASH. מנה ענקית וטעימה מאד, למרות שאני לא חובב גדול של HASH BROWNS בדרך כלל (בעצם גם לא הפעם). אבל את הסנדביץ' עצמו גמרתי והוא היה מצוין.
ציון: ****

MARKET STREET CAFE: וכשירות אחרון לציבור - איפה אוכלים מנצ'יז בשעה 3 בלילה כשכולם כבר הלכו לישון חוץ ממך? אז זה המקום. ובערך 90 אחוז ממי שבא לפה, בא לפה רק מסיבה אחת - מרק זנב השור שלהם. וזאת גם הסיבה בגללה אני באתי. המקום שממוקם במלון קליפורניה, פונה באופן מובהק (כמו המלון כולו) לאנשים מהוואי. למעשה, יש במלון הזה עוד מסעדה (גרועה מאד) בשם ALOHA משהו, .
אבל לא לשם זה התכנסנו, אלא לשם מרק זנה שור מושלם. שלוש חתיכות גדולות מאד של זנב שור שנושר מהעצם, בתוך נוזל כמעט שקוף עם טעמים מנוקזים ומרוכזים. מנה מצוינת בשביל להעביר את האלכוהול (או בשביל לשתות עוד)
ציון: ***1/2

ועוד אחד אחרון - לא אוכל, אבל בשביל אווירה אפ-סקיילית (שלא לומר היפסטרית. בטח אותם חבר'ה שמגיעים ל EAT. בבוקר, מגיעים לפה בלילה). פאב קוקטיילים מצוין וזול (וגם פצפון) עם ברמנים מאד ידענים שאוהבים להתנסות בכל מיני קוקטיילים, ובכל ערב מגישים ספיישל קוקטיילים חדש. מה גם שמגוון הבירות הוא אחלה. בשם DOWNTOWN COCKTAIL ROOM. שלא תגידו שלא אמרתי, גם אם לא לגמרי קשור לביקורת מסעדות.

יאללה, מספיק.
 

lady_anne

New member
שאפו על ההספק ועל הכתיבה המושקעת

הפיצה נשמעת כמו משהו ששווה לנסוע בשבילו עד ווגאס.
תודה על השיתוף.
 

salo22

New member
תודה על ההשקעה והשיתוף


בופה אכול כפי יכולתך הוא כאמור תמצית בעיית ההשמנה של האמריקאיים - זמין בכל פינה, המחיר מגוחך, האוכל נורא עד בינוני ברוב המקרים, ממש לא מקומות נעימים לביקור לטעמי. מייקל מינה מקבל הרבה יח"צ בארה"ב אבל לא יצא לי לקרוא על מסעדה שלו שמצטיירת כמפעימה באמת.. מפעלות ראמזי עם 3 מסעדות בוגאס ? יצא לא מזמן מידע על הרווחים של מותגי השפים המוכרים באנגליה (או אולי אפילו שפים בכלל בעולם ?), נעלם לי הלינק אבל המספרים בהחלט מפלצתיים.
 

mereng

New member
מזמינה אותך לבופה החדש של מלון קוסמופוליטן

החצי האנין יותר של המשפחה כבר ביקר בו וחזר נפעם..... תמורת מחיר "לא זול" של 41 דולר לאדם מקבלים אוכל מעולה שבמעולים, בהגשה אסתטית (למשל מחבתות אישיות זעירות עם 5 ניוקי מעוטרים בכל אחת, או סקאלופ...), ממש אנטיתזה למזנונים הרגילים (שגם אותם אני אוהבת.... תנו לי אוכל מנחם, שמנוני ופחממתי ואני מאושרת).
 

babiji

New member
הבראנצ' בופה בקוסמופוליטן אדיר,

בשנה שעברה התארחנו במלון (שכשעצמו הוא די מטורף, בעיקר מקומה 62..) מספר לילות, וחזרנו פעמיים לבראנצ'.

המחיר בימי השבוע הוא פחות מ - 30$, וזה בראנצ' שסותם אותך עד הלילה. בעיר בה מחירי המסעדות די גבוהים (בסטריפ), המחיר לא נורא בכלל. כולל גם קוקטייל ושתייה חמה.

בכל מקרה, הבראנצ' הזה הוא באמת אליפות, מגוון מטורף וחלק גדול מהדברים עשויים ברמה סופר גבוהה.

לשם ההשוואה, בעקבות המלצה של חברה הלכנו יום אחד לבראנצ' של מלון PARIS, שגם הוא זוכה לתשבוחות, והיה הבדל של שמיים וארץ.
 

salo22

New member
אם זו הייתה דוגמא מייצגת


זה היה נפלא, אבל הדוגמא המייצגת זה איזה סיזרס או איך שקוראים לזה ב 12$ ובופה שמגרה קשות את רפלקס ההקאה.. סורי..
 

החתולית

New member
על הדיווח הנרחב

נדמה לי שאין לנו דיווחים כאלה על לאס וגאס, ואני מעלה את השירשור לקישורי הפורום.
 

puppet

New member
לא יודע, מפחיד קצת

לא מאד, אבל כן - מדובר פרט לפרימונט סטריט עצמו, במקום עם מעט מאד אנשים, וגם אלה שיש, הם קצת מהשוליים של החברה. יחסית הרבה הומלסים וקבצנים (בכלל ווגאס מלאה בהם, אבל אפילו יותר באיזור הדאון טאון).
בלילה לא הייתי חושב בחיים ללכת יותר מאשר לשני בלוקים מקסימום לכל כיוון מהמדרחוב של פרימונט. זהו.
 

pix37

New member
תודה על הסקירה המושקעת

משום מה, ווגאס היא אחד המקומות היחידים בעולם שממש לא בא לי לבקר בהם.
 

Sanchez

Member
וגאס התשנתה בטירוף... היתי בוגאס 15-20 פעמים בשנים 1997-1998.
חזרתי לשם לפני כמה חודשים (טיול משפחתי) ופשוט נדהמתי !!!

אם לפני 15 שנה המקום תפקד כקזינו אחד ענק, היום מדובר על מקום
שמגיעים אליו לבלות. ההימורים הפכו להיות שוליים.
בוגאס אפשר לעשות הכל מהכל.
המקום פשוט מדהים.
 

rask

New member
סקירה מרשימה

לטעמי האישי,
הסטריפ בלאס ואגס הוא המקום בו יש את האוכל הכי טוב בעולם למ"ר,
המסעדות מדהימות.
אני עדיין מתלקק שבמחשבה על ה SW steakhouse
נכון, שמאד יקר.

והדאוןטאון באמת מפחיד, מלבד הפרימונט שיחסית מרגיש בטוח, לא הייתי מסתובב שם יותר מדי ודאי לא בשעות הערב.
 
למעלה