עיסקית בטרומפלדור 10 רמת השרון

inבאלי

New member
עיסקית בטרומפלדור 10 רמת השרון

אתמול בצהרים הבריטית ואני חיפשנו מקום לעיסקית.
רעיונות עלו, נבחנו ונפסלו ובסופו של דבר כשהתברר שיש לה תור למספרה ברמת השרון בצהריים, הוחלט על טרומפלדור 10 בעיר.

בשעה אחת היו מלבדנו שולחנות ספורים מאויישים בסועדים. האוירה היתה רגועה ונעימה מאד.

העיסקית של טרומפלדור 10 מציעה מנה ראשונה ומנה עיקרית בעלות קבועה של 68ש"ח. יש כמובן גם מנות מיוחדות שעלותן גבוהה יותר.

לראשונות חלקנו –

פרוסות רוסטביף מעולה עם איולי טעים.
זו מנה שאכלתי שם בחודש שעבר ואהבתי, ולכן הזמנו אותה שוב ולא התאכזבנו. על פרוסות הבשר היה תיבול שהוסיף להן מאד.

פרוסת פטה כבדי עוף שהיה לגמרי לא רע(אני אוהבת אותו מתובל מעט יותר) הוגשה עם טוסטים ופנכת ריבת עגבניות שרי.
כשביקשנו קיבלנו ללא בעיה עוד טוסטים. בסך הכל מנה פשוטה שהיתה עשויה.

הודות לכרטיס בייגלה קיבלנו על חשבון הבית מנה ראשונה נוספת ובחרנו בסלט עשבי תיבול.
הסלט הכיל עשבים קצוצים כפטרוזיליה, נענע וכוסברה עם חתיכות קשיו, שמן זית ומיץ לימון. סלט מרענן ופשוט. אני בטוחה שאכין אותו בבית מתישהו.

עם הראשונות הזמנו מנת פרצל שהיה כצפוי מצויין והגיע עם חמאה ופנכת עגבניות מרוסקות, גבינה מלוחה וזיתים. 11ש"ח.

לעיקריות חלקנו –

לזניה בשרית שהגיעה רותחת מחום בכלי עגול. היא היתה עשירה וכבדה(אבל פחות ממה שחשבתי שתהיה) וטעימה מאד. עקרונית הייתי שמחה לטעמים מודגשים יותר, אבל היא היתה טובה גם ככה ואהבתי את זה שלא היתה כבדה מדי.

ממיוחדי היום בחרנו בדג לברק ולפי בקשתנו הכינו והגישו אותו בצורת ההכנה של מנה מיוחדת אחרת שהתבססה על דניס שאני פחות אוהבת.
קיבלנו שני פילטים בשרניים ועסיסיים עשויים על הפלנצ'ה בשיא הפשטות. עם מעט מיץ לימון מעל, הם היו נהדרים. מבחינת הגודל מדובר במנת דג נדיבה מאד לדעתי.
התוספת שבקשנו היתה של אורז בריאות וצזיקי.
אורז בריאות התגלה כמג'דרה בינונית ולא מלהיבה ואני עדינה בהגדרה הזו. הבריטית טענה שהמג'דרה הזכירה לה טעם של מג'דרה מוכנה משקית.
גם הצזיקי היה בסדר ולא יותר.
בסך הכל תוספות מאכזבות ולא ברור מדוע הן הוצעו בכלל במקום שיודע להציע וגם מציע אוכל טוב פי כמה. העניין הזה תמוה מאד בעיני.
תוספת של 40ש"ח.

שתינו מים רגילים שמולאו ביוזמת המלצר.

שירת אותנו מלצר צעיר שהיה בקיא בתפריט.
שאפו על הנכונות של המטבח לשנות את סוג הדג במנה העיקרית ללא שום בעיה
.

הכל עלה 187ש"ח.

בסך הכל אופציה טובה וראויה באזור השרון.

יויו13

New member
את מצטרפת לקבוצה נבחרת של צלמים טובים

זה ממצלמה או סמארט ?
הלברק נראה מנה ממש גדולה לעיסקית
ומה זה כרטיס בייגלה ?
תודה על הדיווח.

inבאלי

New member
קטונתי

הצילום הוא ממצלמת פוקט טובה שקניתי בהמלצת קולגה צלם בעברו.
הוא אגב קורא כאן באדיקות וגם מעביר לי מדי פעם משוב על איכות התמונות(עכשיו הוא טרח לעבור איתי תמונה תמונה ולהסביר מה עובד בה ומה לא...).
אני כבר הפנמתי שאין לי כשרון צילום ולכן גם ויתרתי על קורס הצילום שחשבתי לקחת...

הלברק היה אכן בכמות נדיבה. שני הפילטים היו גדולים ועבים יחסית ואין ספק שבמטבח לא התקמצנו על הדג.

בייגלה זה מועדון של פודיס שעוסק בהיבטים שונים של אוכל, מזון ומסעדות. לרוב הפעילויות והפוסטים שהם מפרסמים אני לא מתחברת כלל אבל פה ושם זה משתלם.
לפני שנה נרשמתי וקיבלתי כרטיס חינם ועכשיו אפשר היה לחדש בעלות של 100ש"ח לשנה נוספת ולקבל מתנה ארוחה עיסקית בעלות 89ש"ח בטאיזו.
מכיוון שאני מתכננת ממילא ללכת לשם לעיסקית חידשתי את הכרטיס ואת 11 השקלים הנוספים כבר החזרתי בקניות בהנחות בחנויות שונות(פיטר הומל למשל).

חבל שאת מוותרת כל כך בקלות

לא צריך המון כשרון לדעת להפעיל מצלמה ולדעת כמה דברים בסיסיים בצילום כדי שיצאו תמונות הרבה יותר טובות.

אני אומר שאם את כבר טורחת להביא מצלמה ולצלם כל מנה, למה לא ללמוד לעשות את זה קצת יותר נכון כדי שזה גם ייצא טוב?!

salo22

New member
נראית אופציה חביבה באיזור

והיו בזמן האחרון דיווחים לא רעים עליהם כאן, גם עם ארוחת הטעימות.. יפה להם וראוי שיקראו ויחשבו קצת בנקודות לשיפור שאת מזכירה, תודה על ההשקעה !

inבאלי

New member
בכיף

אגב, הכנתי ביום שישי קובה סלק וקובה דלעת במילוי צמחוני לפי ההצעה שלך:
השריתי עדשים, בישלתי עד לריכוך וסיננתי. התחלתי את התבשיל עם המון בצל קצוץ עם מעט שמן לאורך זמן, הוספתי את העדשים, קצת שום כתוש וקוביות ירקות כמו גזר ובטטה. התיבול היה רק מלח ופלפל.
אחרי הבישול ריסקתי חלקית ויצאה תערובת חלקה חלקית מעולה בטעמה.
בזמן שהכנתי את הקובות נשנשתי ממנה ללא הרף...
הקובות יצאו מעולות והאגף הצמחוני והאגף הטבעוני אהבו מאד.
תודה!

גסטרו

New member
תודה רבה- בהחלט עיסקית משתלמת באזור השרון

תודה על הפרוט והתמונות

bruno01

New member
בעיקר עשית לי חשק ללזניה הגונה!

תודה על הדיווח, זה בהחלט נשמע כמו מקום חביב אחרי הדיווחים האחרונים.

bob68

New member
על הדיווח

נראה שהשף דניאל זך עבר איזה שהוא סוג של שינוי מימיו ב"כרמלה בנחלה".
גם השירות שקיבלתם עושה רושם מכבד ומכובד.
חבל שהם פספסו עם התוספות של הלברק.

למעלה