יש כמה דברים -
(מאמר מוסגר - אני מחובבות הספר, ויש בו הרבה טוב, אז אני לא אנטי אוטומטית)

יש המון דברים מאוד נכונים בספר. באופן כללי, אני אוהבת את התפיסה שלו לגבי שליטה, ואת העובדה שהוא כל הזמן מציין שהיא זאת שקובעת, שהוא לעולם לא יעשה משהו מעבר ליכולתה.
אבל כל זה ברור למישהי שהיא נשלטת, שמבינה את הקונספט. אנה לא נשלטת, היא אפילו לא יודעת מה זה סקס ומעולם לא נגעה בעצמה בכלל.
הוא פחות או יותר מבהיר לה - My way or the highway - אני מחפש נשלטת ואם לא מתאים לך אז שלום ולא להתראות.
התחושה שלה היא שאם היא לא תסכים לעשות מה שהוא יגיד- הוא פשוט יזרוק אותה. זה בעייתי בכל מה שקשור להסכמה.

נכון שהוא מנסה להבהיר לה שהיא זאת שמגדירה את הגבולות - אבל הוא לא מתחשב בזה שהיא לא יודעת כלום בנושא, למרות שזה די ברור מהתגובות שלה, הוא לא מתחשב ברגשות שלה אליו ובלחץ שהם גורמים לה.

את או אני נגיב לאיום בספנקים, הצלפות ו"ענישה" מכל הסוגים בנשימה עצורה ובציפיה - היא ב-א-מ-ת מפחדת. והוא לא מטפל בזה כראוי.
והקטע עם הצלפות החגורה - נכון, היא הסכימה, אבל היא ממררת בבכי והוא לא עוצר רק כי היא לא אומרת מילת בטחון? איפה הרגישות שלו? איפה האחריות שלו כאדון? גם היא עיצבנה אותי בקטע הזה - תעצרי אותו! אבל הוא היה פשוט אטום וחסר אחריות.

בנוסף - היא מעולם לא באמת הסכימה רשמית להצעה שלו, ובכ"ז הוא מנסה לנהל לה את החיים ברמה של להכתיב לה מה ללבוש, לאן ללכת ואת מי לפגוש. גם בעולם הבדס"מ - לא כל נשלטת תסכים לשליטה מוחלטת כזאת, וזה לגיטימי, אז כאן?

בסה"כ זה לא נוראי, והכיוון הכללי טוב, אבל יש כמה דברים שהם לא לעניין - ודי ברור שהמחברת מעולם לא באמת חוותה קשר כזה ולא הבינה אותו לעומק. עצם זה שזה נובע אצלו מהתעללות ומרצון אמיתי להתנקם באמא שלו ע"י הכאבה והשפלת נשים - ולא ממקום של עונג ותשוקה אמיתית לתחום - בעייתי מלכתחילה.

בטח יש עוד דברים ששכחתי, יש לי ידידה שהיא בדס"מית וממש כועסת על הספר, ממש השבוע דיברנו על זה, אשאל אותה מה עוד הפריע לה בכל הנוגע לזה