הוא לא היריב שלך אם אתה לא מתנגד לו

Icewarm

New member
הוא לא היריב שלך אם אתה לא מתנגד לו

ה"פ, הארי/דראקו, PG-13, רומאנס, אנגסט, 6,800 מילים.

נכתב לפרויקט, לפאנארט הזה מאת פאולה עבדול. בייב, i hope you like it.

חברות נכבדות, בעולם הזה יש רוני וכולם צריכים להעריץ אותה and shit. רק שתדעו.

בנוגע לפיק: ובכן. שנאתי אותו ואז אהבתי אותו ועכשיו אני שונאת אותו שוב. אני יודעת שהוא מרגיש רופף ואני יודעת שהקצב מוזר, ואם מישהו (היי, לי) ציפתה שהוא יזכיר את מגדל של קלפים היא צפויה להתאכזב קשות. החיים שלי מאוד עמוסים ולא היה לי הרבה זמן לעבוד על הפיק הזה כמו שצריך. אני יודעת שזה נשמע כמו תירוץ. זה סוג של תירוץ.

עדיף לקרוא בקובץ!

Icewarm

New member
II

*

הפרידה של ג'יני והארי הייתה מעדן עבור הצהובונים, ובזמן שהארי יודע שזה היה הדבר הנכון לעשות, לפעמים הוא חושב שזה רק הקשה עליו.

הארי פוטר רגיל לתקשורת. הוא התרגל אליה בגיל ארבע עשרה; בגיל שלושים, אין דבר שהנביא היומי יכול לכתוב עליו שירגש אותו. אבל כשג'יני הסכימה להתראיין, חלק בתוך הארי קפא – כי הוא ידע, וג'יני ידעה, והם חיו היטב בתוך השקר ההדוק שלהם ואף אחד לא שאל שום דבר – אבל הארי היה אומלל והוא לקח את מעט החפצים שלו ועזב אותה, והוא מניח שהיא קצת שונאת אותו עכשיו – מספיק בשביל לספר לכל עולם הקסמים שבנוסף לכל, הארי פוטר הוא הומוסקסואל.

הוא לא מתבייש בזה, זאת לא הסיבה שהוא בארון. אבל הוא הבין את זה פחות או יותר כשהיה בן שבע עשרה, והיו לו דברים דחופים יותר על הראש מהתמוטטות עצבים בנוגע לנטייה המינית שלו, ואחר כך... הוא היה גיבור ואז הוא היה ילד טראומטי שהתחתן בגיל צעיר להחריד ואז הוא נהיה סוג של שום דבר, ואיכשהו הצללים של החיים שלו שאבו אותו כל כך שהוא לא שם לב שהוא משקר לעצמו עד שהשקר נעשה כבד מנשוא.

ג'יני לא אמרה דבר על ההעדפות המיניות של הארי, והוא מניח שהוא חייב לה על זה, אבל הדרך היחידה בה הארי יכול לעזור לג'יני זה להתרחק ממנה ושניהם מודעים לכך באופן חותך. הוא מתגעגע אליה, בערך – השנים האחרונות של הנישואים שלהם היו אפורות מאוד – אבל הוא זוכר את העור החלבי שלה והדרך בה היא ידעה בדיוק כיצד להתנהל סביבו, והוא שנא את העובדה שחיו על קצות בהונותיהם זה סביב זו אבל היה משהו מנחם בדרך בה הכירו אחד את השנייה טוב מספיק בשביל לדעת כיצד להתחמק זה מזו. הארי תוהה האם כל מערכות היחסים שלו לנצח יהיו דפוקות כל כך. למען האמת, כיוון שמדובר בו, הוא מניח שכן.

*

באופן מאוד שקט, באופן מאוד מפתיע, טוב לו. הוא לא מאושר כי הוא לא יזהה אושר גם כשזה יעמוד מול הפנים שלו ויצרח לתשומת לב, אבל החיים שלו רגועים והוא מכונס בתוך השקרים שלו והכל נדמה קהה באופן מהפנט. הארי לא דואג לשום דבר מיוחד. הוא חי את השגרה שלו, צולח יום אחר יום, מעשן קופסאת לאקי סטרייק או שתיים.

הארי בסדר.

*

הוא לא חושב על השיחה ההיא עם הרמיוני עד שהוא נתקל במאלפוי. הארי בדרך הביתה מהמשרד – היה לו את היום המשעמם ביותר והמחשבות שלו החלו לפרק את השקרים, והוא ממהר, לא ממש בטוח לאן. אולי לסופו של היום הזה. הוא יוצא מתא הטלפון אל הסמטא ומנסה להצית סיגריה עם מצת מוגלגית כשמישהו לשמאלו מכחכח בגרונו ולהבה קטנה, מבצבצת ממצת שמוחזק על ידי אצבעות לבנות, מרחפת מתחת לקצה הסיגריה של הארי.

הארי רוכן להדליק את הסיגריה שלו, שואף עמוקות, לפני שהוא פונה להביט בזר.

המחשבה שעוברת בראשו היא שהיה עליו לדעת, למרות שהוא לא בטוח מה בדיוק היה צריך לדעת – שזה יהיה מאלפוי, או שהשנים יטיבו עם הסלית'ריני באופן שהארי מעולם לא יכול היה לחזות, כיוון שהיכן שפעם תווי הפנים של מאלפוי היו מחודדים וצרים, היום הם מיושבים יותר, עצמות הלחיים שלו גבוהות והפה של דק וקו הלסת שלו עדין. להארי אין ממש מושג מה לעשות – הוא מעולם לא היה טוב עם הרגשות שלו וכל מי שלמד איתם בהוגוורטס יכול להעיד שדראקו מאלפוי הוא איזשהו שבר עבור הארי, חבורה שלעולם לא הבריאה – אבל מאלפוי, סמיך כתמיד ובכל זאת עייף כמו כל מי שראה את המלחמה, פותר אותו מכך.

"רוצה לשמוע משהו מגוחך?" מאלפוי שואל. בניגוד לחזות שלו, הקול של מאלפוי נשמע בדיוק כפי שהארי זכר אותו: לגלגני וחד ומאוד, מאוד מבויש.

"אוקיי," הוא מצליח להגיד אחרי שאיפה נוספת מהסיגריה שלו. הארי צופה בעיניים של מאלפוי עוקבות אחרי תנועת היניקה של השפתיים שלו והוא מנסה להרגיש מרוצה מעצמו, אבל במקום זאת הוא מעט נבוך.

"חיכיתי לך כאן בערך שעתיים," מאלפוי אומר והוא דוחף את ידיו לכיסי המכנסיים שלו. רק אז הארי מבחין בכך שהוא לא לובש גלימה – אלא מכנסי ג'ינס בהירים וחולצה שחורה. הוא נראה רזה, אבל מאלפוי תמיד היה רזה קצת יותר מדי, ואיכשהו זה הולם אותו, את העיניים הצרות שלו והדרך בה החיוך שלו תמיד הזכיר להארי פגיון.

"חיכית לי?" הארי חוזר אחריו, וזה פשוט מוזר. הם נפגשו מספר פעמים לאחר המלחמה, והמפגשים האלו תמיד היו מקריים ובדרך כלל הסתכמו במבטים חטופים שעם השנים הארי התקשה יותר ויותר לפרש. הוא מעולם לא חשב על זה יותר מדי – היו לו מספיק בעיות, מספיק שדים. "למה?"

Icewarm

New member
I

הארי התחיל לעשן שבועיים לפני שעזב את ג'יני. היא הייתה מופתעת כשהארי משך בכתפו ואמר "אולי אנחנו צריכים להיפרד", אולי גם עצבנית – אבל לא מאוכזבת. לפעמים נדמה לו שבסופו של הדבר, התגובה שלה הייתה ההוכחה שהיה צריך, הקש ששבר את גב הגמל. הם היו טובים זה אל זה והתאימו באופן מושלם כשהיו צעירים – אבל הארי בן שלושים, והוא כבר פחות גיבור משהיה בגיל שבע-עשרה, ונמאס לו לשקר לכולם.

כשהוא עוזב, ג'יני מנשקת אותו על הלחי, והוא לוקח איתו רק מזוודה אחת. הרמיוני מכינה לו תה, אבל רון לא מדבר איתו במשך שבועיים.

אין לו מושג למה הסיגריות עוזרות לו – איכשהו נדמה שהן מערפלות את הזמן, נותנות לו איזושהי פרבילגיה של השתהות שלא הייתה לו בעבר. כשהארי היה צעיר הוא היה פזיז ועז וספונטני – והיום הוא שקול יותר, כמעט מקובע. הסיגריות כמו מאחדות בין מי שהיה פעם לגבר שהוא היום. הוא קצת יותר חסר אחריות בכל פעם שהוא מדליק סיגריה, והשאיפות מעניקות לו שתיקה.

הדירה החדשה שלו ממוקמת במרכז לונדון, מרחק הליכה מאחת הכניסות למשרד הקסמים. הארי היה מאושר להיות הילאי – אחרי הוגוורטס ואחרי הקרב האחרון ואחרי החתונה הכל בחיים שלו הרגיש מאוד שלם – אבל שלם באופן הנורא של העניין, שלם כל כך שהקצוות החלו להיסדק. הארי הרגיש, שוב, שמישהו מכתיב את גורלו (הכעס שלו כלפי דמבלדור עולה כמו קיא לגרונו); אז הוא שינה דברים. בין היתר, הוא ביקש העברה. כהילאי בתקופת שלום, רוב הימים שלו היו מורכבים מתשאול עברייני-שנאה לא-חשובים או מעקב חשאי אחר חשודים. הארי אהב את זה עד הגבול בו שנא את זה. ועכשיו הוא יושב אל שולחן לאורך רוב שעות העבודה שלו, והוא מעדכן את רשימות המשרד על המצאות מוגלגיות וחדשות בעולם נטול הקסם, וזה משעמם באופן נפלא. הוא יוצא לעשן חמש פעמים במהלך היום.

ואיכשהו, איכשהו, הוא מרגיש טוב יותר מאי פעם.

*

שלשה חודשים אחרי שהארי עזב את ג'יני, הרמיוני באה לביקור פתע בדירה שלו. היא מעיפה מבט אחד בחפצים שמפוזרים בשביל מהמטבח ועד לחדר השינה, מעקמת את אפה, והארי עוצר אותה כשהיא שולפת את השרביט שלה. הרמיוני מרימה לעברו גבה בשאלה.

הארי מושך בכתפו. "אני אוהב את זה ככה."

היא מנידה בראשה ומניחה את כלי המרק על השיש במטבח. הארי מתיישב על הספה ומצית סיגריה. הרמיוני נכנסת אל הסלון ופותחת את החלון.

"לא אכפת לי שתחיה בבלאגן, אבל לפחות תפתח חלון כשאתה עושה את הדבר הנורא הזה לעצמך, אתה עדיין צריך אוויר," היא אומרת. הארי רק מביט בה בחיבה. הוא חשש, בהתחלה, שהיא תגדל להיות אישה קשה ושטלתנית – ולמרות איש לא יכול להכחיש את העובדה שהרמיוני נוטה להתערב בכל דבר סביבה, היא התרככה איכשהו, לא במובן החלש אלא באופן אדיב יותר, נעשתה מיומנת יותר עם הרגשות שלה. הארי יודע שהיא דואגת לו, גם בלי קשר לחברות ארוכת השנים שלהם.

"רון דואג לך," היא אומרת ומתיישבת לצדו על הספה. היא מתכופפת על מנת לגרד נקודה בקרסול שלה והשיער שלה, גזור לתספורת קארה, נופל על פניה. היא לא מסיטה אותו כשהיא מתיישרת והיא תוהה האם היא מתחמקת ממנו או מעצמה – ומתי לעזאזל התחיל לשפוט את כולם סביבו. "אני דואגת לך."

הארי מושך בכתפו שוב. "אני מעריך את זה, אבל אין סיבה לדאוג."

"ביקשת העברה במשרד." היא אומרת.

"קיבלתי העברה," הארי מתקן אותה. "אני מרוצה מזה."

היא פונה להביט בו. העיניים שלה רכות מאוד והיא מזכירה לו את מולי, לפתע, בדרך בה היא נושאת את הדאגה שלה לכל היקרים לה, והוא מתגעגע אל גברת וויזלי באופן חותך.

"בבקשה, בואי נדבר על משהו אחר." הוא אומר.

הרמיוני מהנהנת ונשענת לאחור על הספה. היא מגלגלת את ראשה להביט בהארי שוב.

"שמעתי שדראקו מאלפוי חזר ללונדון," היא אומרת.

הארי מביט בה, מופתע. משהו מתהדק בגרונו, אבל זה לא מטריד אותו במיוחד כי מאלפוי תמיד עורר בו רגשות שהארי לא ידע כיצד לכנות.

"מאלפוי?" הוא חוזר אחריה, נזכר שהוא אמור להגיב. "הוא לא היה במדינה כבר שנים."

הרמיוני לא נראית מזועזעת כמו שהארי מרגיש. "הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, הארי, הוא זוכה מכל אשמה."

"אני יודע," הארי שואף מהסיגריה שלו ארוכות ונושף את העשן בכעס. "זה לא אמור שהוא לא אשם, ואת יודעת את זה."

היא מגלגלת את עיניה. "תעבור הלאה, הארי. הייתם בני שש עשרה והוא רצה להרשים את אבא שלו, או להעמיד פנים שהוא אכזרי ומלא ביותר ביטחון ממה שבאמת היה לו. אף אחד לא יפה כשהוא נוטר טינה, גם לא אתה."

הארי מגחך. באופן לא מפתיע, להרמיוני יש נקודה לא רעה. "למה את מגינה עליו ככה?"

היא מסמיקה. "פגשתי אותו, למען האמת. לא, לא- לא בכוונה. הלכתי למשרד הקסמים לבקר את ארתור בלשכה והוא היה בלובי. הוא עצר אותי. הוא נראה... אני לא יודעת, אבל הוא שאל עלייך, הארי."

הארי מרגיש בכתפיים שלו מתכווצות. הפעם האחרונה שראה את מאלפוי הייתה לפני חמש שנים. הארי הלך לקנות כמה גלימות חדשות בסמטאת דיאגון. מבעד לחלון בקומה הראשונה בקלחת הרותחת, הוא ראה את מאלפוי, שהחזיר לו מבט. הם לא הסתכלו זה על זה למשך יותר משנייה – אבל הארי זוכר כמה אפור הוא נראה, את הדרך בה הכתפיים שלו היו שמוטות בצורה לא אופיינית, ואת המבט החלול בעיניו.

"מה הוא שאל?"

הרמיוני מושכת בכתפה. "אם אתה עדיין בחיים. משהו כזה."

הארי מגחך.

"מוזר," הוא אומר.

הרמיוני מביטה בו באופן שהוא לא מצליח לפרש. "כן, מוזר." היא ממלמלת.

לבסוף, הרמיוני קמה על רגליה, מתמתחת, ומבקשת ממנו לדאוג לעצמו לפני שהיא מנשקת אותו על הלחי ומתעתקת מהדירה.

*

Icewarm

New member
III

מאלפוי נועץ את מבטו בנקודה בקיר מאחורי הכתף של הארי, והקמטים הקלים שמסביב לפיו נדמים עמוקים מעט יותר כשהוא חושק את שיניו, ולפתע הארי נזכר בהרמיוני, שנראתה מבולבלת כשאמרה להארי שמאלפוי שאל עליו, ואיך שהידיים שלה זזו כשניסתה להסביר להארי איך הוא נראה, ולפתע הוא מבין בדיוק למה היא התכוונה – בגלל שמאלפוי נראה בודד להחריד, והארי – למרות שהוא מתקשה להודות בכך – יודע בדיוק איך זה מרגיש.

"בעיקר – תראה, אני יודע שעברו הרבה שנים, ואני מניח שזה קצת מאוחר מדי, אבל רציתי-" מאלפוי מנקה את גרונו מספר פעמים והפעם מבטו נעוץ בבדל הסיגריה הבוער שנח בין אצבעותיו של הארי כשהוא אומר, "רציתי להתנצל."

זה כל כך מפתיע את הארי שהוא מילולית לוקח חצי צעד לאחור.

"להתנצל על מה?" הארי אומר, והוא יכול למנות עשרים דברים עליהם מאלפוי אמור להתנצל בפני הארי, אבל מדובר במאלפוי ותפיסת העולם שלו שונה לחלוטין מזו של הארי. הערכים שלהם שונים – הארי מעולם לא ציפה ממאלפוי להתנצל. זה פשוט לא מסתדר עם האדם שהארי חושב שהוא.

"אתה יודע," מאלפוי אומר ושובר לעבר הארי חצי חיוך שאיכשהו מתחיל להזכיר חרב פיפיות. "על הכל, אני מניח."

הארי מצליח לשמוט את הסיגריה שלו לבסוף. הוא מודע באופן מאוד קלוש לעובדה שנכווה קלות באצבעות, אבל הוא יניח להרמיוני לטפל בזה מאוחר יותר.

יש משהו מאוד מתוח באוויר ביניהם, והארי מנסה להניח את האצבע על הנקודה. ישנה, כמובן, העובדה שהיו יריבים בזמן הלימודים שלהם בהוגוורטס, אבל עברו ארבע עשרה שנים מאז. ישנו סיפור החיים של הארי לעומת האות האפל שצרוב על ידו של מאלפוי – אבל הארי למד כיצד לחמול אנשים. זה גם לא מרחק השנים ביניהם, לא הדרך בה פעם הם שנאו אחד את השני בתשוקה והיום יש ביניהם איזושהי תהום ואין להארי מושג איך מגשרים על משהו כזה, אם הוא בכלל מעוניין לנסות לתקן משהו שמעולם לא היה בסדר.

אבל אז מאלפוי פונה ללכת, ויש משהו רדוף ומוכר להחריד בעיניים שלו, והארי תופס בכתף שלו ואומר, "שב איתי לבירה מתישהו," ובפעם הראשונה מאז שהיו בני אחת עשרה החיוך של מאלפוי נראה כן.

*

הם נפגשים בפאב שממוקם במורד הרחוב בו הארי גר. זה מקום מוגלגי, והארי סוג של קבוע שם – הברמנית מנידה בראשה כשהוא נכנס, זורקת לעברו חיוך וחצי ליטר גינס. הארי מודה לה ומצית סיגריה.

פעמון תלוי מעל לדלת כך שיצלצל בכל פעם שלקוח חדש נכנס, והוא משמיע קול חלש ועדין כשמאלפוי נכנס. הארי פונה להביט בו – לרגע אחד האור הורדרד של השקיעה ממסגר את הגוף שלו והוא יפהפה באופן שהארי תמיד שנא: השיער שלו כסוף, הפנים שלו מפוסלות, החזה שלו צר. מאלפוי לובש סוודר עם מחשוף V – עצמות הבריח שלו בולטות, והארי כובש את הדחף להעביר אצבע לאורך העצם, לגלות אם המגע יפצע אותו. העור של מאלפוי הוא בטח כמו נייר זכוכית.

"היי," מאלפוי אומר ומחליק אל הכיסא לצד הארי.

הארי מניד בראשו ושואף מהסיגריה שלו. לפתע הוא מתחרט על הפגישה הזאת באופן נואש.

מאלפוי מצביע לעבר חבילת הסיגריות של הארי, זרוקה על הבר, ומרים גבה בשאלה.

"תרגיש חופשי," הארי אומר ומחווה בידו. מאלפוי מניח סיגריה בין שפתיו (הן דקות אבל ורודות באופן בריא, למרות העיגולים הכהים מתחת לעיניו) ומצית אותה עם המצת המוגלגי ההוא. הארי תמיד היה סנטימנטלי מדי.

מאלפוי לוקח שאיפה ארוכה ומשחרר את העשן באיטיות, מניח לו לרחף מבין שפתיו ומעלה, חלבי ומהפנט. הארי תוהה האם לגעת במאלפוי יהיה כמו לנסות לאחוז בעשן הזה – הוא מוצק למראה אבל בלתי ניתן לאחיזה בפועל – כמו רגעים יפים מכדי שיהיה אפשר לשמור אותם. נדמה שיש ביניהם איזושהי חומה ששנים של יריבות ואז מרחק רב בנו, והארי תוהה איך לשבור אותה, תוהה האם הוא מעוניין לשבור אותה.

"אז," הארי אומר. הוא מכחכח בגרונו. מכבה את הסיגריה שלו במאפרה. "מה אתה עושה באנגליה?"

מאלפוי מביט בו במשך כמה רגעים. זה מאוד מוזר, כיוון שמאלפוי ממשיך לשבור את התדמית שנבנתה בראשה של הארי – הוא ציפה שמאלפוי עדיין יהיה... יהיר מכדי לשקול את המילים שלו. מצד שני, זה כנראה טיפשי מצדו לחשוב כך- מאלפוי איבד את המשפחה שלו ואת הכבוד שלו וכל דבר שהיה יכול לזקוף לזכותו. רק הגיוני שהוא ישתנה; יתפקח.

לבסוף, מאלפוי רק נאנח ואומר, "רציתי לחזור לאנשהו," והוא מזמין מנה כפולה של סינגל מאלט.

זה לא לחלוטין הגיוני, אבל איכשהו, נדמה להארי שהוא מבין.

אז הוא מניח לנושא – השיחה מתגלגלת לצרפת, שם מאלפוי שהה לאורך רוב הגלות היזומה שלו, ואז למשרד הקסמים ולעבודה של הארי. מפתיע אותו לגלות כמה קל לו לשתף את מאלפוי בחיים שלו. העובדה שהם מכירים זה את זה כל כך טוב מבלי שאי פעם היו חברים יוצרת ביניהם איזושהי אינטימיות חסרת השלכות שמקלה על הארי יותר משציפה. ההרגשה זרה לו, אבל מאלפוי תמיד גרם להארי להרגיש דברים מוזרים.

לבסוף, מאלפוי אומר, "אז למה נפרדת מוויזלי?"

הארי משמיע קול מופתע. "איך אתה יודע על זה?"

מאלפוי מרים גבה. "אתה הארי פוטר, ואני קורא את העיתון."

הארי מרגיש את עצמו מסמיק. "אה. כן." הוא אומר ולוגם מהבירה שלו. "זה פשוט... אני לא יודע- היה לזה קסם כשהיינו צעירים יותר אבל. בוקר אחד התעוררתי והבנתי שאין לי מושג מה אני עושה עם החיים שלי, אתה מבין למה אני מתכוון?"

מאלפוי רק מביט בו ומהנהן, והעיניים שלו שקועות ואפורות והוא נראה יותר עייף מהארי.

מאלפוי מזמין להם סיבוב נוסף; הארי מרשה לו.

*

Icewarm

New member
IV

*

הם מתגלגלים לסוג של שגרה, מותחים את הסיבולת שלהם כיוון שהבדידות כבדה מכל דבר אחר, עד שהמפגשים ביניהם נעשים למשהו קבוע. מאלפוי קונה להם אלכוהול וגונב להארי סיגריות, האצבעות שלו עכבישיות ולבנות מסביב לסיגריה, והארי תמיד בוהה, אבל מאלפוי לא אומר דבר – וזה עוד משהו שטוב בדרך בה הם עובדים אחד מסביב לשני, הדרך השקטה בה הם מטאטאים הכל אל מתחת לשטיח.

מאלפוי לא מתנצל שוב, והארי לא מתנצל אפילו פעם אחת, וזה בסדר מבחינת שניהם. הם מצליחים למצוא את המקום שבאמצע – מאלפוי עונה לכל שאלה שהארי שואל, והארי מניח שגם אם דראקו היה שואל, הוא היה בוחר שלא לענות. אין להארי כוח על מאלפוי, בניגוד לאיך שהדברים בוודאי נדמים למתבונן מהצד. הקשר המשונה ביניהם לא נשען על משחקי כוח או אגו. הם בודדים והם איבדו יותר מדי, והם צריכים מישהו שיבין אבל לא ינסה לעזור.

הארי מנסה להבין מה, בדיוק, מאלפוי מחפש בפגישות האלו. הוא תוהה האם הוא מנסה לפצות את הארי או שמא להוכיח לעצמו שהוא באמת נסלח. משום מה יש לו הרגשה שלא מדובר באף אחת מהאופציות – משהו בבטן שלו אומר לו שמאלפוי בודד בדיוק כמוהו, אם לא יותר, והלב של הארי קצת נשבר לנוכח המחשבה, כיוון שגם לדראקו מאלפוי לא מגיע להיות עד כדי כך אומלל.

*

הארי נשאב באופן כל כך חד לקשר המוזר שנוצר בין מאלפוי לבינו שהוא שכח לספר על כך לרון.

"מאלפוי?" רון מתיז. "אתה נפגש עם מאלפוי?"

הארי מושך בכתפו. בדרך כלל הוא אוהב את הביקורים של רון – את הדרך בה הג'ינג'י נדמה למלא את החלל הריק של הדירה של הארי, הקולניות שלו והדרך בה הוא מחווה בידיו בזמן שהוא מדבר מפצים על הריקנות שהארי גורר עמו. כרגע, לעומת זאת, הארי מתפתה לקרוא לרון המוני, והוא קצת כועס על העובדה שישנם דברים מהם רון לעולם לא ירפה. דראקו, באופן לא מפתיע, הוא אחד מהם.

"הוא דווקא בסדר-" הארי מנסה להגיד, אבל רון נסער מכדי להקשיב לו.

"הוא לא בסדר, הארי, הוא דראקו מאלפוי!" רון מעיף את ידיו באוויר, כאילו בשביל להמחיש להארי עד כמה דראקו נורא. "הוא אוכל-מוות והוא התעלל בנו בהוגוורטס והוא קרא להרמיוני בוצדמית יותר פעמים משאפשר לספור!"

והארי מבין למה רון מתכוון, בעיקר בגלל הדרך בה הוא הרגיש את הלב שלו מתכווץ באופן מוזר כשהרמיוני הזכירה את דראקו בפעם הראשונה, אבל הוא עייף מכדי לנטור והוא לא ממש רואה סיבה לשנוא את דראקו על הדרך בה התנהג כשהיו בני חמש-עשרה.

הוא מושך בכתפו שוב ומצית סיגריה. רון מעקם את אפו, אבל זה לא מונע ממנו להמשיך.

"אני לא מבין את זה. אני פשוט לא מבין אותך. אני באמת מנסה, הארי, אבל דראקו מאלפוי? אנחנו שונאים את מאלפוי, הארי, אתה יודע את זה," רון נשמע נואש באופן שמרתיע את הארי – שניהם מודעים באופן מאוד זהיר לעובדה שהתרחקו מאז הפרידה של ג'יני והארי. הארי מעולם לא ביקש מרון לבחור צד, והוא מכיר את ג'יני טוב מספיק על מנת לדעת שהיא לעולם לא תדרוש מאחיה משהו כזה, אבל זה משהו שמאוד אופייני לרון לכפות על עצמו, וכיאה לכל וויזלי הוא בחר במשפחה שלו. הארי לא כועס על זה- הצורך הנואש שלו למשפחה בתור ילד מנע ממנו לשפוט את רון על הבחירות שעשה. אבל אחרי שהדברים נרגעו ורון חזר וניסה לשקם את הקשר ביניהם, משהו נפגם קלות. הוא לא בטוח אם רון מרגיש אשם או שהארי מרגיש סוג מוזר של אי נעימות – כאילו שבכל פעם שרון מניח עליו את עיניו, כל משפחת וויזלי שופטת אותו על מה שעולל לבת היחידה במשפחה – אבל זה לא משנה. בין רון לבינו נפערה איזושהי תהום, והארי לא ממש מרגיש בנוח לשתף את רון בכל דבר בחייו. איכשהו זה מרגיש זר, לפתע- הם מרגישים קצת כמו זרים.

רון, מצדו, ממשיך בנאום שלו. "מאז שנפרדת מג'יני אתה עושה כל מיני בחירות מוזרות. להיפרד מג'יני הייתה בחירה מוזרה בפני עצמה, הארי. אבל אז ההעברה במשרד והדירה הזאת ועכשיו דראקו מאלפוי, מכל האנשים שיכולת למצוא לארח לך לחברה," רון אומר ואז הוא מביט בהארי, כמו מחכה לאיזשהו הסבר, והארי חושב לפתע שרון כועס, שהוא מקנא במאלפוי, זה כל כך מגוחך שזה מצחיק.

אבל רון מתכוון למה שהוא אומר, הארי מודע לכך, ואין לו הסבר לתת לרון. "אני מחבב אותו," הארי אומר, והוא עייף כל כך ורון לא מבין אותו, ואולי הוא התרגל לחברה השקטה של מאלפוי, לדרך בה הוא רואה הכל ולא שואל את הארי דבר. "הפרידה של ג'יני ושלי לא קשורה לקשר שלי ושל מאלפוי. להיפרד היה הדבר הנכון לעשות, ומאלפוי... אתה צריך לראות אותו, רון," הארי אומר והוא מקווה שרון מבין, שרון עדיין זוכר את הקרבות עם וולדמורט ואת הסיוטים של הארי ואת משקל ההורוקרוקס מסביב לצוואר שלו, וכמה רדופים הם היו במשך שנים, ואיך שהדבר היחיד ששמר עליהם היה האדם השני. ולמאלפוי לא היה את זה, לא היה לו אף אחד אחרי המלחמה, והארי מרגיש קצת אשם על כך, בגלל שלפעמים הוא חושב על השנים הראשונות שלו בהוגוורטס ונראה לו שהוא דחף את מאלפוי לתוך התפקיד שהארי בנה לו, שהוא גרם למאלפוי להיות אנוכי ויהיר כל כך, שהוא הסיבה שמאלפוי נכנע באופן מוחלט לאביו. וזאת מחשבה נוראית, בגלל שהוא יודע שמאלפוי קורס תחת המשקל, רואה את זה בכתפיים השמוטות שלו ובדרך בה הוא קצת מבולבל באופן תמידי, כאילו שאין לו מושג איך להחליט דברים בעצמו למרות שעברו עשר שנים מאז שלוציוס מת. והוא רוצה שרון יבין את זה – צריך שרון יבין את זה – אבל רון לא מעוניין להבין, רון לא רוצה לחשוב על מאלפוי כעל בן אדם שווה ערך להם, ואולי זה המחסום ביניהם: העובדה שרון נאחז בשנאה היוקדת שלו כלפי דברים מסוימים ודראקו באופן ספציפי, בעוד שהארי מחפש נחת, וחברה אנושית שלא תצפה ממנו ליותר משהוא מסוגל להעניק.

"אני באמת לא רוצה לראות אותו," רון אומר, והוא נשמע עצבני אבל באופן מעושה יותר, והארי מרגיש רע שחשב את כל הדברים הדברים האלו בגלל שברור שרון מבין, ברור שהוא רואה את המצוקה של הארי וכמה דראקו מקל עליו, והוא אוהב את רון באופן כל כך מוחלט שזה מכאיב לו, לפתע, הדרך בה רון מצליח להרגיז אותו ולהדהים אותו בו זמנית.

"כן," הארי אומר, מחייך ומכבה את הסיגריה שלו במאפרה. "אני מניח שהוא לא ממש הטיפוס שלך," הוא אומר, וצוחק בזמן שרון מעמיד פנים שהוא מקיא מאחורי הספה.

*

הימים של הארי מתערבבים אלו באלו, הלילות מתמזגים אל הימים, ודראקו נמצא בכולם. עכשיו כשדראקו עובד במשרד – במחלקה שמפקחת על שימוש אסור בקסם (הארי צחק ודחף את דראקו עם הכתף שלו, קלות, אמר, "משטרת הקסם? ברצינות?" ודראקו אמר לו לסתום את הפה אבל היה חיוך על שפתיו) – הם מתראים בכל יום, יוצאים להפסקות סיגריה ביחד – דראקו עדיין מסרב לקנות חפיסה משלו, בטענה שאין לו מושג איפה קונים סיגריות מוגלגיות, וזה גורם להרגשה חמה ונעימה להתפזר בבטן של הארי.

הארי לומד להכיר את דראקו באור יום, את הדרך בה אפשר לראות את הקמטים הקלים מסביב לפיו ועיניו, את פיקת הגורגרת שלו עולה ויורדת, העשן שנוזל מבין שפתיו ומתמזג עם העננים והדרך בה השמש מאירה את הריסים שלו ואת השיער הדק שעל אמות ידיו. בדרך כלל דראקו מניח לו לבהות – איזשהו הסכם שבשתיקה נוסף שקיים ביניהם – אבל לפעמים הוא בוהה בחזרה, והארי נשאב לתוך הגוון המוזר של העיניים של דראקו, איפשהו בין אפור לכחול, לקו החד של האף שלו, ולחיוך שלו, שמזכיר לו את סיריוס – חיוך רדוף; משהו שהיה יפהפה פעם ונשבר – והארי נזכר לפתע, באופן חותך, שדראקו הוא גם בן בלק, והוא תוהה האם משפחת פוטר ומשפחת בלק נידונו להסתדר.

*

OKDeSign

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד על זה,

לחיוך שלו, שמזכיר לו את סיריוס – חיוך רדוף; משהו שהיה יפהפה פעם ונשבר – והארי נזכר לפתע, באופן חותך, שדראקו הוא גם בן בלק, והוא תוהה האם משפחת פוטר ומשפחת בלק נידונו להסתדר.

מאיפה -זה- הגיע!?

OKDeSign

New member
תפוז טיפש *המשך*

זה גם היה אמור להיות תגובה על כל הפיק אבל מילא..

בכל מקרה, כן
המשפט הזה ממש תפס אותי מסיבה לא ברורה, וממש אהבתי את הכתיבה ואת ההבחנות שלך כמו שכולם כבר אמרו.
מעולה :)

Icewarm

New member
תודה רבה!

אני לא חושבת שאני פיזית מסוגלת לכתוב ה"פ מבלי להזכיר את סיריוס בלק.

Icewarm

New member
V

*

הבעיה היא – ובכן, יש הרבה בעיות בקשר שנרקם בין דראקו להארי, הארי מודע לזה – שהארי נמשך אל דראקו. זה סוג של בלתי נמנע, הוא מניח. דראקו תמיד היה משהו עבור הארי, פצע שמגליד ונפתח באופן קבוע. וזה נורמאלי (בערך), הארי רגיל לדרך בה דראקו מקבע את עצמו בחיים של הארי, לא משנה מה טיב הקשר ביניהם, אבל הארי מודע למיניות שלו עכשיו, ודראקו מהמם – הוא כל כך יפה שזה כמעט מרגיז את הארי. והארי רוצה אותו, באופן שברור לו להחריד, וזה כמעט מכאיב לו לפעמים, כי דראקו מניח לו לבהות ודראקו מפלרטט איתו, האצבעות שלו מרפרפות על פרק כף ידו של הארי לפני שהוא נוטל את הסיגריה מבין אצבעותיו על מנת לקחת כמה שאכטות, והחיוכים שהוא זורק אל הארי, רק מעט שיניים חשופות והעיניים של נוצצות בדרך שגורמת לו להיראות צעיר כל כך, וחי כל כך, והארי מרגיש מת כבר שנים שהוא מניח שאין לו ברירה אלא להישאב אל דראקו, אל הדרך בה הוא משחק בהארי.

הוא נהנה מזה, והוא יודע שזה לא טוב, כי הארי לא זקוק לעוד סקנדלים בחיים שלו, ועיתוני הרכילויות כבר התחילו לדבר על החברות שלהם, ספק מבולבלים וספק משועשעים מהעניין.

אבל בזמן שהוא כן נמשך אל דראקו, כן רוצה לסמן אותו כשלו באופן נואש, הוא לא מוכן לוותר על השקט שעמל לבנות בחייו.

*

הדברים מתחילים להתדרדר כשהצהובונים מתחילים להציק להם קצת יותר – הארי גילה לפני שנים שמדורי רכילות נעשים נואשים ביותר בתקופות שלום, והוא מוצא את זה עצוב להחריד אבל גם משעשע. אירוני, כמעט – והוא רואה, לאט לאט, כיצד דראקו מתחיל לשקול דברים מחדש. הוא נבהל, והארי מבין את זה. דראקו בילה את השנים האחרונות מחוץ לאנגליה, רחוק מידי התקשורת שבחרה להמשיך בדרכים המלוכלכות של ריטה סקיטר. הם מחזירים אותו אל אור הזרקורים והוא לא מעוניין בזה, וזה מפחיד.

הוא לא ממש מבין למה אנשים מוצאים כזה עניין במערכת היחסים בין דראקו לבינו. הם חברים, למרות העובדה שהארי לא היה מתנגד ליותר, ובזמן שהוא מודע לעובדה שזה מוזר, זה לא מעניין. הם לא מעניינים. הם יוצאים לאכול ביחד, מעשנים את קופסאות הסיגריות של הארי. שום דבר יוצא מגדר הרגיל.

"אתה אוהב את זה?" דראקו שואל יום אחד, לוקח שאכטה ארוכה ומניח לעשן לנזול מפיו בזמן שהוא מדבר. "את העובדה שאתה כבר לא מודל לחיקוי?"

הארי מושך בכתפו. דראקו לא מרבה לשאול והארי מעריך את זה, אבל כשהוא שואל משהו זו תמיד השאלה הכי רלוונטית, הכי חותכת. הם מבינים זה את זה באופן מוחלט- אולי בגלל כל הדרכים בהן החיים שלהם התנגשו, אולי בגלל ששניהם עשו את אותן הבחירות באיזשהו מקום. בגיל שש עשרה ושבע עשרה, שניהם הלכו בדרך בה מישהו אחר, לא בהכרח חכם יותר, הכתיב להם.

"אני לא חושב שאי פעם הייתי מודל לחיקוי," הוא אומר. "אנשים פשוט החליטו לראות אותי ככזה. אני לעולם לא אמליץ לאף אחד לנהוג כמוני."

דראקו מגחך, וזה החיוך שמזכיר להארי פגיון, וזה דוקר יותר מאי פעם, אבל יש בכך משהו נפלא – מוכר ואיכשהו אישי הרבה יותר.

"אני מוכן להסכים עם זה."

*

חלק מהבעיה היא שהארי מרוצה באופן כל כך מגוחך מהקלילות בחברות בין דראקו לבינו, שלוקח לו זמן להבין שמשהו השתנה. הדבר הראשון שהוא מבחין בו, וזה כנראה הרגע המטופש ביותר בחיים של הארי, הוא שדראקו קנה קופסאת סיגריות. זה עוקץ כיוון שהדבר שהתחיל את כל החברות הזו היה הסיגריה שהארי ניסה להצית, והארי התענג על הדרך בה הם חלקו בקופסאות הסיגריות שלו - זה הרגיש אינטימי ושגרתי מהסוג שלעולם לא משעמם אותך, והארי אהב את זה. הוא לא אומר על כך מילה, מן הסתם - דראקו יצחק עליו והוא יצחק על עצמו. אבל אז הוא שם לב שדראקו מבטל כמה מארוחות הצהריים שקבעו, והוא מזמין חשבון בבר אחרי הסיבוב השני, לפעמים אפילו הראשון.

הארי לא יכול שלא לתהות מה עשה, אבל הוא לא שואל דבר. איכשהו נדמה לו שהיה צריך לדעת שדראקו יהיה משהו זמני בחיים שלו, ונפלא ככל שהוא, הארי לא ממש זוכר איך להילחם עבור הדברים שהוא רוצה.

*

הדברים נדמים להחמיר מהרגע בו הארי נעשה מודע להתנהגות המשונה של דראקו, וזה פוגע בו יותר משהוא חשב. כשדראקו נועץ את מבטו ברצפה והולך בכיוון הנגדי מהארי בוקר אחד בלובי של משרד הקסמים, ברור להארי שהוא לא מגזים, וזה נורא כיוון שהוא מצא אדם שהתאים לו באופן מושלם ועכשיו הוא מגלה שהוא לא התאים לאדם הזה באותה הדרך. וזה מתסכל.

הוא מוצא את עצמו מתהפך במיטה בלילות, מתגעגע לדראקו באופן קצת נואש.

*

הוא מספר על כך להרמיוני, אבל היא מושכת בכתפה ואומרת, "אתה מכיר אותו יותר טוב ממני. חוץ מזה, ניסית לשאול אותו מה קורה איתו?"

הארי מנקה את גרונו. "לא, אבל-" הוא רוצה להסביר לה שאין מקום לשאלות פולשניות כל כך במערכת היחסים שלהם; שדראקו יענה לו בכנות אבל הארי לא בטוח שהוא רוצה לדעת. שזו חברות שבנויה על כאב זהה, שזה משהו שנוצר בחשכה ובשקט וצריך להישאר כך, ושלשאול את דראקו מה עובר עליו לאחרונה ינפץ את זה.

הרמיוני קוטעת אותו. "בלי תירוצים, הארי. הוא חבר שלך, נכון?"

הארי בולע את רוקו ומהנהן.

"אז תשאל. אף אחד לא ימות מזה."

*

Icewarm

New member
VI

*

לוקח להארי בערך שבוע להחליט שהרמיוני צודקת. דראקו ממשיך להתרחק ממנו והארי מתגעגע אל השקט שבנו סביבם, ואם הוא יהרוס משהו בכך שישאל זה כבר לא משנה בגלל שהארי מרגיש את דראקו חומק מבין קצות אצבעותיו, הלאה אל איזשהו עולם בו הארי לא לוקח חלק.

כשהוא מגיע אל המשרד של דראקו, הגבר האחר משוחח עם אחת העובדות הנוספות במחלקה. שניהם נשענים על ארונית נמוכה, דראקו על צדו על מנת לפנות אליה. המותן שלו בולטת החוצה, משמשת לו כקונטרה על מנת להשעין את משקלו כנגד הארונית, ופס דק של עור חיוור נגלה בין הקו של חולצתו להתחלה של מכנסיו. הארי מרגיש את הגרון שלו מתכווץ, מלקק את שפתיו – ואז העובדת הנוספת פונה להביט בו, ודראק עוקב אחר המבט שלה. הארי פוגש את עיניו – הן אפורות במיוחד תחת התאורה החלשה של המשרד והארי התגעגע אליו, אל הדרך בה העיניים שלו מתרחבות מעט בכל פעם שהוא רואה את הארי, לקו האלגנטי של הצוואר שלו.

הארי מכחכח בגרונו. "היי," הוא אומר.

"היי, הארי," דראקו אומר, והקול שלו נוזלי, כמעט, והארי רוצה לשמור את כל הפעמים בהן דראקו אמר את השם שלו, לא פוטר בזלזול, היריקה הזאת של שם המשפחה של הארי כאילו שזו קללה, אלא הארי, נינוח, רגוע, כאילו שחיכה על שפתיו של דראקו כל היום.

"אפשר אותך?" הארי שואל. "לרגע?"

דראקו מהנהן והארי מסתובב, מקווה שדראקו יעקוב אחריו.

הוא נעצר באמצע המסדרון, ודראקו מסתובב על מנת להישען על הקיר. הוא נראה מותש שוב, כפי שנראה היה כשרק נפגשו, והפינות של פיו משוכות מטה.

"אז," דראקו אומר. "מה רצית?"

וזה מעצבן בגלל שהם נהיו חברים מספיק טובים בשביל שהארי לא יצטרך לרצות משהו על מנת לדבר עם דראקו, אבל מצד שני הם מעולם לא תקשרו ככה - הפגישות ביניהם תמיד נדמו להיות ההדדיות ולא-מדוברות, משהו ששניהם רצו מספיק בשביל שלא יהיה צורך לדון בו, ועכשיו הארי מוציא את דראקו מהמשרד שלו והם באמצע מסדרון ריק ושקט והארי נבוך, לפתע.

"אפשר להיפגש הערב?" הארי שואל, כי אחרי הכל השיחה שצריכה להתנהל ביניהם היא לא אחת שמסדרון הולם אותה.

דראקו נדמה לאמוד את הארי, העיניים שלו חוקרות את פניו של הארי ואז עוברות על גופו בזריזות. הארי תוהה האם אפשר לראות עד כמה לא בנוח הוא מרגיש עם הסיטואציה.

"כן," דראקו אומר לבסוף והארי כמעט נאנח בהקלה. "כן, בסדר. כרגיל?"

והשאלה הזאת משמחת את הארי כיוון שדראקו לא שכח מהם, מהדרך הנפלאה בה התנהלו זה עם זה, שקט וחשאי ועם זאת מסונכרן להפליא.

"כן." הארי אומר. "נתראה," ודראקו פונה ללכת עוד לפני שהארי סיים לדבר.

*

אף אחד לא אוהב להרגיש חסר אונים מול אדם אחר, אבל הארי כל כך דפוק שכל דבר אצלו נעשה לקיצוני מדי, והפחד מחוסר בכוח או עמדה מול אדם אחר הוא כמעט מכלה עבורו. כשדראקו נכנס לבר הוא חיוור ועייף ומרוחק מהארי, אבל הוא יפהפה גם באופן הזה, משהו שהארי צריך להתאמץ עבורו, וזה הרגע בו הארי מבין שהוא מרגיש דברים כלפי דראקו, דברים שלא הרגיש כבר שנים, דברים שהוא אמור להרגיש כלפי ג'יני.

דראקו מתיישב מולו ומזמין את הוויסקי שלו ואת הגינס של הארי, ולרגע אחד הכל חוזר להיות רגוע שוב, ואם יצמצם את עיניו הארי יוכל להעמיד פנים ששום דבר כבד לא רובץ ביניהם, בחזה שלו.

"רצית לדבר איתי על משהו," דראקו אומר וחופן את סנטרו בכף ידו. הוא פונה להביט בהארי, העיניים שלו בהירות וממוקדות מאוד, והארי נלחץ תחת המבט שלו.

"כן," הוא אומר, מכריח את עצמו להירגע. הוא בן שלושים – הוא מסוגל ליותר מזה. "התרחקת לאחרונה. רציתי לשאול אם הכל בסדר."

דראקו מרים גבה אחת והחיוך שלו ממזרי. "אז תשאל."

"מה?"

"תשאל אותי אם הכל בסדר." דראקו אומר ולוגם לגימה ארוכה מהוויסקי שלו.

הארי לעולם לא יצליח להבין מה יש בדראקו שגורם לו ליהנות מהעינוי הזה - הדרך בה העיניים שלו נוצצות מעט כשהוא צופה בהארי מתפתל במקומו באי נוחות. הארי תמיד העדיף לגרום לאנשים להרגיש בנוח בנוכחתו, ודראקו נדמה לשאוב משהו מכמה ברורה היא אי הנעימות של הארי תחת העקיצות האלו.

אבל הארי סבל את הצד הזה של דראקו במשך שש שנים – הוא יודע איך להתמודד איתו.

"האם הכל בסדר, דראקו?" הוא שואל, נועץ בדראקו מבט נוקב מעל למשקפיים שלו, ודראקו נדמה מבוהל, לפתע – אבוד עכשיו כשהארי משיב לו באותו המטבע, והארי מתחרט כיוון שאם יש דבר אחד ברור בנוגע לדראקו מאלפוי זה הצורך שלו להרגיש עליון.

"אני-" דראקו אומר והעיניים שלו סורקות את הפנים של הארי. "כן, בטח. הכל בסדר גמור."

הארי לא מופתע מהתשובה של דראקו, אבל הוא סוג של מאוכזב, בגלל שהוא קיווה לכנות. הוא לא יכול שלא להיזכר בהתנצלות של דראקו והדרך בה הוא נעץ את מבטו בקיר כשאמר אותה, כמה נואש הוא נראה היה, אז, והארי תוהה מה בדיוק השתנה – למה דראקו לא מסוגל להתמודד עם הארי, או עם עצמו.

הוא קצת רוצה ללחוץ על דראקו, לא מתוך סקרנות (למרות שהוא כן סקרן) אלא בשביל לעזור. ברור שדראקו עבר כיברת דרך על מנת להגיע אל המקום בו הוא כיום. השנים מחוץ לאנגליה, מחוץ לבית, והדרך בה הוא ביקש מהארי סליחה – כי בזמן שהיה ברור שדראקו לא הרגיש בנוח עם המילים הוא היה כן וההבעה שלו הייתה חשופה, כמעט מדממת. הארי לא רוצה לראות את דראקו מאבד את עצמו בשנית.

"היי," הארי אומר, ממרפק את דראקו בצלעות, בעדינות. "הכל בסדר?"

דראקו פוגש את מבטו והארי שומע את הנשימה המופתעת שלו, קטנה אבל משמעותית, והארי לא יודע איזה רגש בדיוק הפנים שלו משקפות אבל ברור שדראקו רואה משהו.

הרגע נדמה להימתח, והם מביטים זה בזה, והארי שוקל לעשות משהו דרסטי – שוקל להגיד 'אני רוצה אותך כל כך שאני לא מצליח לנשום לפעמים', שוקל לנשק את דראקו, שוקל ללכת.

הוא לוקח לגימה נוספת מהבירה שלו, ודראקו מכחכח בגרונו ומסיים את הוויסקי שלו בלגימה אחת. הוא מעוות את פרצופו, לרגע, כנגד הצריבה של האלכוהול והארי מרשה לעצמו לצחוק עליו, קצת, ודראקו פונה להביט בו והוא מצר את עיניו וחורץ את לשונו והארי מרגיש חיבה כל כך עזה שלרכון קדימה ולנשק את השפתיים של דראקו מרגיש טבעי, מרגיש— נכון והולם את הרגע, ולרגע אחד העולם של הארי שקט לחלוטין והשפתיים שלו לחוצות כנגד אלו של דראקו, ודראקו מריח כמו סבון והוויסקי שהוא שותה, וזה נפלא.

אבל אז דראקו משמיע אנקה קטנה, והארי מתנתק ממנו. הרגשה מוזרה מתפשטת באיבריו; הוא מרגיש חלול ועם זאת כבד להחריד. העיניים של דראקו רחבות, עגולות כמעט, והארי לא יכול שלא לתהות מי מהם המום יותר. הוא קצת שונא את עצמו, על הדרך בה הוא תמיד מצליח להרוס את מערכות היחסים להם הוא הכי זקוק.

הוא מצליח למלמל "חרא, סליחה," לפני שהוא רץ אל הרחוב.

האוויר בחוץ קר ומפקח את הארי. הוא תיכנן לגרום לדראקו לדבר, לשתף את הארי. הוא תיכנן לשמור את הרגשות שלו לעצמו, להתעלות עליהם לטובת החברות שלו עם דראקו. הוא מרגיש טיפש, לפתע, וצעיר להחריד. הוא מאמין שגברים בגילו יודעים מה לעשות עם הרגשות שלהם, וזה מתסכל כי הארי מרגיש שהוא טובע בהם. והוא נישק את האדם שהפך לחבר הטוב ביותר שלו בחודשים האחרונים והרס משהו שבא באופן טבעי, שהוא לא היה צריך לבנות, והייתה לכך חשיבות בעיניי הארי, לדראקו יש חשיבות, ו—

"פוטר!" הוא שומע את דראקו קורא, והארי מסתובב, והלחיים של דראקו סמוקות מהקור או מכעס והוא מתקרב אל הארי, מסנן, "מה נראה לך שאתה עושה?" מבין שיניו ותופס בצווארון של הארי.

לרגע אחד הוא משוכנע שדראקו מתכוון להרביץ לו, והוא מתלבט האם להגן על עצמו, אבל אז דראקו מושך אותו ורוכן קדימה והפיות שלהם נלחצים יחדיו, השיניים של הארי נוקשות כנגד אלו של דראקו, והוא שומע את דראקו נושם בכבדות דרך אפו.

הארי מגיב באופן אינסטנקטיבי, כמעט- הוא כורך את ידיו מסביב לטורסו של דראקו, מושך אותו כך שיהיו צמודים זה לזה. השפתיים של דראקו חמות והפה שלו חם אפילו יותר והארי נואש כל כך, הוא לא יכול להסביר את זה. דראקו קומץ את ידיו לאגרופים, חופן את הסוודר של הארי בידיו, והארי מרגיש סחרחר תחת המגע.

ואז דראקו דוחף אותו אל הקיר, והארי עוצם את עיניו כנגד המכה.

"אתה חתיכת בן זונה, פוטר," הוא שומע את דראקו אומר, ופוקח את עיניו על מנת לגלות שדראקו התעתק מן המקום.

*

Icewarm

New member
VII

*

בשבוע שלאחר מכן, הארי מנסה לשמור מרחק מדראקו. מעבר לעובדה שהוא מכבד את הצורך של דראקו בפרטיות, או הדרך בה נמאס לו לרדוף אחרי דברים כל החיים שלו – הוא מרגיש מעורער והוא זקוק לזמן. הוא צריך לפרק דברים ולפרוש אותם ולהבין אותם כמו שצריך. הוא חי בשלווה עם העובדה שהוא מעדיף לשכב עם בני המין שלו, וכנראה שהשלווה הזאת נבעה מחוסר הניסיון שלו עם גברים אחרים. הוא נמשך אליהם אבל הוא מעולם לא יצא איתם, והוא הרגיש בסדר עם זה, עם חוסר הניסיון שלו. עכשיו, לעומת זאת, הוא מרגיש כלוא. הוא מנסה להתרכז בעבודה, אבל הזיכרון של הנשיקה ממשיך לרדוף אותו – האנקה הקטנה שחמקה מבין שפתיו של דראקו והחספוס הקל של הזיפים שלו כנגד הסנטר של הארי, והדרך בה החזה שלו היה צר אבל עדיין רחב משל ג'יני והארי הרגיש כאילו העולם שלו התעקם, הכל מרגיש מעוות לפתע, כי הוא היה קבור בשקר שלו ועכשיו הוא לא יכול להתעלם מכך יותר, לא יכול להתעלם מהדרך בה כל הגוף שלו פועם כשהוא קרוב אל דראקו, הצורך הנואש הזה ששורט אותו מבפנים.

והוא לא יודע מה לעשות בנוגע לכך, אבל הוא יודע שמשהו עתיד להתפוצץ בקרוב.

*

"אתה נראה נורא," הרמיוני אומרת. כמה צעדים מאחוריה, רון מעיף בהארי מבט ומהנהן בהסכמה.

"אני לא נראה נורא," הארי אומר ומכבה את הסיגריה שלו במאפרה. "אני עייף."

"ראיתי אותך עייף בעבר," רון אומר, מתיישב לצד הארי על הספה בכבדות. "זה לא עייף; זה פשוט רע."

הארי מושך בכתפו ומתעלם מהמבט שהרמיוני שולחת לעברו, מבולבל מעט וצורם.

"הארי-" הרמיוני מתחילה, אבל הארי מניד בראשו והיא משתתקת. הוא לא ממש רוצה לדבר על זה- לא עם הרמיוני, שתהיה עדינה ותייעץ לו אבל רק מתוך עולם האסוסיאציות שלה, ולא עם רון, שיעקם את אפו וישפוט את הארי. ואין לו סבלנות לביקורת, הוא לא מעוניין לשמוע מדוע הוא לא בסדר בכך שהוא מעוניין בדראקו בזמן שכל עצב בגוף שלו משתוקק לנוכחות שלו.

הארי קובר את ראשו בין ידיו. הוא מרגיש את הרמיוני מתיישבת לצדו, ואת רון מניח יד גדולה, כבדה, על כתפו.

"תספר לנו," רון אומר. "לא משנה מה זה, אני בטוח שראיתי אותך עושה דברים גרועים יותר."

ורון- זה מקסים, הדרך בה הוא דואג, אבל הארי די משוכנע שזו נקודת השפל שלו, כי הוא היה אידיוט כשהיה בן ארבע-עשרה והיה אידיוט כשהיה בן שבע-עשרה אבל הוא בן שלושים עכשיו והדבר היחיד שמפרק את כל האיזון בחייו זה דראקו מאלפוי. זו המלחמה שלו השנה, לא דרקונים ולא הורוקרוקסים.

זה ממש, ממש מחורבן, והבעיה היא שהארי הוא גריפינדור סטריאוטופי מאוד, כיוון שכשדברים לא מתקדמים בדרך בה הוא רוצה, יש לו נטייה לעשות דברים קיצוניים. הוא לא יכול שלא לתהות מה יביא על עצמו הפעם.

*

זה אולי צפוי, אבל הוא מוצא את עצמו על מפתן הדירה של דראקו באחת בלילה. אין לו ממש מושג איך הגיע לכאן (כלומר – הוא מודע לכך שחיפש את הפתק עליו דראקו שרבט את הכתובת שלו בפעם ההיא שהארי אמר, בצחוק, שיקנה לו פאקט מרלבורו אדומות וישאיר לו אותן על המיטה; מודע לכך ששינן את הכתובת והתעתק לסמטא שליד, לדרך בה דלת הכניסה לבניין הייתה פתוחה וגרמי המדרגות שהובילו לקומה השלישית היו חשוכים וארוכים) – אבל אין לו מושג מתי קיבל את ההחלטה להגיע. הדלת לדירה של דראקו כהה וגבוהה, והארי זוכר את הדלתות באחוזת מאלפוי ותוהה אם זה צירוף מקרים או שדראקו סנטימנטלי משהארי חשב. מצד שני, אנשים תמיד סנטימנטלים כלפי הטראומות שלהם, ובמיוחד כלפי הדברים שמזכירים להם את המשפחה המתה שלהם. הארי יודע שהוא לא צריך להיות מופתע, אבל לפעמים הוא שוכח שהוא לא היחיד שאיבד אנשים.

הוא מצלצל בפעמון פעמיים לפני שדראקו פותח את הדלת. הוא מהמם: השיער שלו פרוע והעיניים שלו חצי עצומות, עצמות הבריח שלו מטילות צללים מבעד למחשוף הV של הטי שירט שלו.

"אתה מהמם," הארי אומר כי הוא לא חושב, כי קצת נמאס לו לחשוב, ודראקו נישק אותו בחזרה, דראקו חפן את הסוודר של הארי באגרופיו לפני שדחף אותו. הארי נאחז בזה.

"פוטר, מה לעזאזל," דראקו אומר והארי דוחף את עצמו אל הדירה. הוא שומע את דראקו נאנח וסוגר את הדלת אחריו.

הוא מביט סביבו. המטבח קטן ונקי באופן בו מטבח לא אמור להיות. הסלון נראה כמו מתוך קטלוג, אורות הרחוב מאירים את הרהיטים הלבנים בגוון כתמתם והארי רוצה לצחוק על דראקו, על הדרך בה הוא כל כך לא מכיר את עצמו שהוא אפילו לא יודע כיצד לעצב את הבית שלו, אבל למעשה זה לא מצחיק בכלל.

"אל תקרא לי פוטר כאילו שלא אכפת לך ממני," הארי אומר והוא נשמע ארסי. אין לו ממש מושג מאיפה הכעס שלו מגיע – והוא מניח שגם כעסים ישנים התערבבו בכעס החדש הזה. הוא עוצם את עיניו לנוכח ההבעה האבודה של דראקו, מכריח את עצמו להרפות. להירגע מעט. "דראקו," הוא אומר, מנסה שוב, פוקח את עיניו, ודראקו מביט בו בחזרה.

"מה אתה רוצה?" דראקו שואל, לוחש את השאלה, ונדמה להארי שהחשכה משפיעה על שניהם, היכן שהארי מרגיש צורך למרוד נגדה דראקו כנוע לה לחלוטין, ואולי זה עדיף ככה – בשקט.

הארי בולע את רוקו.

"אותך," הוא אומר ומושך בכתפו. דראקו משמיע איזשהו צחקוק מריר והארי מתקרב אליו. הוא רוצה לחפון את פניו של דראקו בידיו, להרגיש את עצמות הלחיים הגבוהות כנגד אגודליו, אבל הוא לא בטוח שזה יהיה בסדר. הידיים שלו מרחפות מעל לפנים של דראקו, קעורות.

"על מי אתה מנסה לעבוד?" דראקו אומר ומשפיל את מבטו. כשהוא מרים את עיניו שוב הן אפורות כמו פברואר והארי עוצר את נשימתו.

"אני לא-" הארי אומר. הוא כל כך מבולבל לפתע. אין לו מושג מה הוא מתכנן להגיד. "אני לא משקר לך, דראקו. אלוהים אדירים, למה שלא ארצה אותך?"

דראקו מושך בכתפו.

"דראקו," הארי אומר שוב, ודראקו מביט בו, ואז הוא חופן את הצווארון של הארי, שוב, ורוכן קדימה על מנת לנשק אותו. זו נשיקה חפוזה, יבשה מאוד, אבל דראקו לא מזיז את ידיו והארי סוף סוף מניח את כפות ידיו על פניו של דראקו, בעדינות, לאט, הארי יודע שבכל סיטואציה שהיא, דראקו זקוק לדרך מילוט.

"בסדר," דראקו אומר, והארי בוהה בו קצת, כי הוא באמת יפהפה. דראקו מרים יד אחת על מנת להסיר את המשקפיים של הארי, זורק אותם מאחורי הארי אל שולחן הקפה. "בסדר." דראקו אומר שוב.

הארי רוצה לשאול אותו מה בדיוק בסדר, אבל אז דראקו מנשק אותו שוב, ויש הרבה יותר כוונה מאחורי הנשיקה הזאת, הדרך בה הוא שואף בחדות דרך אפו והוא לוחץ את החזה שלו כנגד זה של הארי, זורק עליו את משקלו, והארי מזיז את ידיו על מנת לכרוך אותן מסביב לגב של דראקו, מצמיד אותו אליו, ויש לדראקו טעם של שינה אבל הוא כל כך חם ואנושי מתחת לאצבעותיו של הארי שזה לא משנה לו בכלל.

אף אחת מעולם לא נישקה אותו כך, בכזה כוח ובכזו אינטנסיביות, והארי נאבד בזה. המשטחים של גופו של דראקו הם זוויות ומישורים והארי נהנה מכך, מהדרך בה הכל נדמה פשוט יותר ועם זאת הרבה יותר טוב, והארי נאנח כנגד הפה של דראקו, והידיים של דראקו מחליקות אל שיערו, מושכות בקצוות הפרועים. הוא מעולם לא הרגיש כל כך הרבה רק מנשיקה.

כשדראקו מתנתק מהארי הוא סוג של המום, ודראקו צוחק, אומר, "וויזלי טיפלה בך ממש רע,"

הארי אומר, "כן, מסתבר," ומנשק את דראקו שוב.

"אל תדאג," דראקו אומר לאחר כמה רגעים. "אני אדאג לך."

הארי בוהה בו שוב. הוא תוהה אם דראקו הוא משהו שאפשר להתרגל אליו. תחת חשכת הלילה, הוא לא מאמין בכך.

"תגיד לי שזאת הבטחה," הארי לוחש והעיניים של דראקו מתרחבות מעט, והארי רוצה לנשק אותו שוב, אבל הוא צריך לשמוע את התשובה של דראקו.

Icewarm

New member
VII ב'

"כן," דראקו אומר והוא מצמיד את פניו לצוואר של הארי לפני שהוא מנשק אותו שוב, נשיקות קצרות וחפוזות. "כן, זאת הבטחה."

הארי לא שואל שוב.

knitting needle

New member
פאק, הלן, הכתיבה שלך..

זה פשוט, כל כך ~אמיתי~, את יודעת?

כאילו הכאב והנואשות של הארי יוצאים מהדף, ותופסים מקום מוחשי בתוך הראש שלי, ובאמת שמזמן לא קראתי פיק ה"פ שגרם לי להרגיש ככה.

(ולמרות שאני בקושי קוראת פאנפיקים כבר, אני לא מסוגלת שלא לקרוא משהו שאת מפרסמת, ואת תמיד שואבת אותי בחזרה פנימה, לתוך העולם הזה של הפאנפיקשן. it means a lot.)

AliceLittleOne

New member
אוקיי. וואו.

האבחנות האנושיות שלך כל כך מדוייקות.כל כך...קולעות. באמת שכל כך טוב להתענג על כתיבה מדוייקת כזו. זה מקסים וקטן ומינימלי ואנושי כל כך. אמיתי ממש.
תודה לך. התאהבתי קצת בפאנדום מחדש.

התגובה שלי - חלק א'

פרולוג
רק שתדעי שמכיוון שאני במצוקת זמן, ההזדמנות היחידה שהיתה לי לקרוא את זה היתה באמצע הלילה. וכך עשיתי. כי ידעתי שאם אני לא אקרא את זה *עכשיו*, אני לא אוכל להתרכז בלימודים למחרת. ואני לא באמת יכולה להרשות לעצמי לקרוא באמצע הלילה, אבל YOLO.

פרק א': תגובת תוך כדי
והנה זה מתחיל.

כן. הארי מעשן. הדקאנון שלי. אין מה לעשות.

הרמיוני = IC בצורה מופלאה.

"שמעתי שדראקו מאלפוי חזר ללונדון," היא אומרת.
הארי מביט בה, מופתע. משהו מתהדק בגרונו, אבל זה לא מטריד אותו במיוחד כי מאלפוי תמיד עורר בו רגשות שהארי לא ידע כיצד לכנות.

אני יכולה לראות את הקטע הזה כתוב, מילה במילה, בקאנון. ולכן, ה/ד זה קאנון. ולכן, השורות האלה מדויקות.

והיו לו דברים דחופים יותר על הראש מהתמוטטות עצבים בנוגע לנטייה המינית שלו
זה הפך להדקאנון שלי ברגע זה.

היה לו את היום המשעמם ביותר והמחשבות שלו החלו לפרק את השקרים, והוא ממהר, לא ממש בטוח לאן.
אוי, זה פשוט משפט מעולה. ואז המשכתי לקרוא את הפיסקה. וכל הפיסקה הזאת מעולה. אלוהים, תעשה משהו.

וכל מי שלמד איתם בהוגוורטס יכול להעיד שדראקו מאלפוי הוא איזשהו שבר עבור הארי, חבורה שלעולם לא הבריאה
ואלוהים, זה ממשיך אחר כך כל כך טוב שיש לי דמעות בעיניים ואני חושבת שאני אפסיק להעתיק משפטים עכשיו, כי, פשוט, יש לי הרגשה שמכאן אני כבר אצטרך להעתיק את כל הפיק, וחוצמזה, זה קוטע לי את הקריאה ואני רוצה להיכנס לתוך זה, אוקיייייייייייי?

העובדה שהם מכירים זה את זה כל כך טוב מבלי שאי פעם היו חברים יוצרת ביניהם איזושהי אינטימיות חסרת השלכות שמקלה על הארי יותר משציפה.
אלוהיםםםםםם. זה כאילו. אם הייתי יודעת לכתוב, הייתי כותבת אותם ככה. הייתי כותבת את המשפט הזה בדיוק. אם הייתי יודעת.

הדרך השקטה בה הם מטאטאים הכל אל מתחת לשטיח
אוי, כן

פתאום קלטתי שאני קוראת אנגסט. לולז. מה.

כל הקטע על רון... ג'יזס. זה כאילו נכנסת לתוך הראש שלי וכתבת מה הולך שם. זה מדהים. מבחינת הדמות של רון, אני אוהבת את זה שבסוף הקטע, אחרי שהם כביכול רבים, הוא עדיין מצליח לשמור על ההומור הכל כך רון-י הזה, והארי צוחק.

הימים של הארי מתערבבים אלו באלו, הלילות מתמזגים אל הימים, ודראקו נמצא בכולם.
DIS GUN BE GOOD

הוא לא ממש מבין למה אנשים מוצאים כזה עניין במערכת היחסים בין דראקו לבינו.
אהאהאהא. אהאהאהא. אהאהאהאהאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. כי אתם החיים שלי, הארי. כי אתם החיים שלי.

הם מבינים זה את זה באופן מוחלט- אולי בגלל כל הדרכים בהן החיים שלהם התנגשו, אולי בגלל ששניהם עשו את אותן הבחירות באיזשהו מקום.
אני לא יודעת אם את יודעת עד כמה קשה למצוא פיק הארקו שבאמת תופס ומבין *למה* לעזאזל הארי ודראקו צריכים-חייבים-נועדו להיות ביחד. אז עכשיו מצאתי.

הדרך בה העיניים שלו נוצצות מעט כשהוא צופה בהארי מתפתל במקומו באי נוחות.
חהחהחה. כן. זה דראקו. איזה מניאק.

"אתה חתיכת בן זונה, פוטר," הוא שומע את דראקו אומר, ופוקח את עיניו על מנת לגלות שדראקו התעתק מן המקום.
כככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כןכןכןכןכןכן גואו דראקו גואו דראקו גואו גואו גואו

התגובה שלי - חלק ב'

פרק ב': הערות כלליות
בוהו. זה נגמר. למה.

טוב, מה אני אגיד לך כמילות סיכום? אני חושבת ש"נהניתי בטירוף" זה קצת אנדרסטייטמנט, לא? ובסופרלטיבים שונים השתמשתי כבר קודם, ודי כיליתי כבר את אוצר המילים שלי בתחום הזה (מה, אני ג'ון ווטסון?).

אני תמיד מלאה בחששות לפני שאני ניגשת לפיק של הארקו, כי סטטיסטית כמעט אין סיכוי שהכותבת לא תיקלע בול לאיזה סקוויק שלי לגביהם, או שסתם תכתוב אותם בצורה שלא תואמת את התפיסה שלי. אבל ההארקו שלך היה כתוב כל כך טוב, וזה מרשים בעיקר משום שהיו בפיק חלקים שממש נראו כמו שיפ מניפסטו. אני מורידה את הכובע בפנייך, משתחווה לך ומקימה לך מזבח באמצע החדר.

הקטע הגדול של הפיק הוא העישון. שזרת את התמה הזאת לכל אורך הפיק, ואפילו הפכת את זה ל"קטע" כזה ששייך להארי ולדראקו. זה ענק, גם כי זה מוסיף לפיק מעין מישור נוסף כזה של אווירה, וגם כי אני באמת מדמיינת את הארקו כמעט תמיד מעשנים. לא משנה מה הסיטואציה. בגלל זה ציירתי אותם מעשנים מלכתחילה – כי קיוויתי שהאלמנט הזה יבוא לביטוי גם בפיק.

חוצמזה, אהבתי *ממש* את רון והרמיוני. הם היו ממש ספוט און. גם מבחינת איך שהארי תופס אותם, גם מבחינת ההתנהגות שלהם עצמם, וגם מבחינת הדינמיקה שלהם עם הארי.

אפילוג
וזהו. אני לא ממש יודעת איך לסיים את הפיקלט-תגובה הזה, אז אני אפנה לאמצעי הפשוט ביותר: אייקונים.

Icewarm

New member
לא לא לא לא לא

לכי מכאן. אני אוהבת אותך כל כך. לכי מכאן. תודה. עכשיו לכי. ביי. אוקיי. אני הולכת לבכות מאושר.

אני אוהבת אותך יותר ;;

לא, באמת
כאילו
הפיק שלך
וכאילו
זה ה-OTP שלי
אוקיי
זה ה-OTP של החיים שלי
לנצח נצחים
והפיק שלךךךךךך
הוא כל כך מעולה
וזה ה-OTP שלי לעזאזל