בעקבות נזילה שמן אני רוצה להחליף את הגריז שנמצא במיקסר
האם יש גריז מיוחד למיקסרים בגלל שהוא יכול לבוא במגע עם אוכל (בעקבות נזילה קלה) או שמשתמשים בגריז רגיל?
בקיצור איזה סוג גריז צריך ואיפה לקנות באזור מפרץ חיפה (אלמוג?)
באופן מקצועי ולא מחפפים,
גריז או שמן נוזלים כי יש בעיה החל מאטם שלא אוטם וכלה במצב השמן וגלגלי השיניים,
נוזל סיכה מכיל מתכות שנשחקו מהציר, שיניים, מסבים,,, ממש לא תשמח לאכול אותם
זו בעיה ידועה במיקסרים האלה שהגריז מתיישן והשמן שבו נוזל החוצה
לא מדובר בבעיה באטמים אלה בהתיישנות כתוצאה מאי שימוש
יש מלא מדריכים באינטרנט איך להחליף את הגריז ויש גריזים מומלצים של kitchenaid באינטרנט.
כל מה שאני צריך זה המלצמה על מקום שבו אוכל לקנות גריז כזה בארץ באזור חיפה
וגריז ישן שלא נעשה בו שימוש זמן רב ותדירות השימוש בו נמוכה בהחלט יכול להוציא שמן כתוצאה מחוסר ערבוב שלו
ועכשיו לנעיינו - הסיבה לא באמת חשובה, אני רוצה לפרק את המכשיר, להסיר את כל הגריז וליישם חדש.
השאלה היא רק באיזה גריז להשמשתש ואיפה לקנות.