הסרטון ערוך מאד מאד טוב, מעולה
נכון
אבל הרמאות - אחיזת עינים, מסתתרת בתוך הסרטון. כי הקפה ממוצא מתוך קפסולה שנארזה מראש עם מעט קפה. מוסיפים המון חומרים נוספים שמגוונים את הקפה אבל מעלימים את החוסר בקפה שזה מהות הכנת קפה.
בעיניני טעם יש הרבה דעות וכולן נכונות.
מה בעצם צריך להיות קפה טוב? קפה שהוכן הרגע מפולים קלויים מזן ידוע ושנטחנו דקות לפני ההכנה. וממים טריים רצוי ללא מלחים/מינרלים. סוכר ו/או חלב אם מוסיפים רק מגוונים אבל לא משפיעים על הארומה והטעם.
בנספרסו ודומיו בקפסולות יש קפה טחון עם חומרים נוספם שמקנים לו טעמים אחרים או מגבירים את הטעם. גם מכונות נספרסו צריך להעביר מידי פעם ניקוי אבנית ותחזוקה.