שאיבות, משאבות, ומה שביניהן

Rכיטקטית

New member
שאיבות, משאבות, ומה שביניהן

ברשותכן פותחת שרשור חדש (הקודם כבר ארוךךך)

Rכיטקטית

New member
פילטר של ספקטרה +
לשירות של רימיינד

שאלתי לפני שלושה שבועות משאבת dew350 של ספקטרה מיד שרה וקניתי ערכה אחת. השאיבה הלכה מצויין אבל תכל'ס כשחזרתי לעבודה הבנתי שרצוי שאשאב דו"צ גם מבחינת חסכון בזמן וגם לאור הביקוש הגובר של היונק (יש ימים שהוא אוכל 3 בקבוקים ולא 2 של 150 מ"ל. את השלישי לא תמיד מסיים). בקיצור שבוע שעבר נסעתי במיוחד למשרדים של רימיינד כדי לקנות צידנית תואמת ועל הדרך כבר קניתי אצלם ערכה. כשניסיתי השבוע לשאוב דו"צ, פתאום זה לא הלך והרגשתי שאין ואקום. בהתחלה חשבתי שהמשאבה לא בסדר, אבל כשניסיתי לשאוב חד צדדי זה דווקא כן הסתדר. חשדתי שמשהו בערכה החדשה לא בסדר, אבל מה כבר יכול לא להיות בסדר בצינור??? גם שמעתי אויר יוצא מ-2 החורים והיה לי ברור שלטא מדובר בבעיה של המשאבה. ואז נפל לי האסימון וחיברתי את הצינור בלי הפילטר, ישירות למשאבה, וראו זה פלא - יש ואקום בשני הצדדים... התקשרתי לרימיינד מתוך הנחה שיציעו לי להחליף את החלק של הפילטר... פחחחח.... הסברתי לנציגה מה הבעיה - לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שהבעיה כנראה בפילטר כי הוא מונע ואקום - אבל כל מה שהיא יכלה להציע לי זה לבוא אליהם שוב (הלו אני עובדת
. שבוע שעבר במקרה היה לי זמן לסוע לשם כי נשארתי עם הקטנצ'יק החולה בבית) עם ה-כ-ל (כל הערכות, כולל המשאבה!) והם יבדקו. שאלתי אם יש אפשרות שפשוט ישלחו לי בדואר פילטר חדש (אני יודעת שאוונט שולחים חלקים חלופיים קטנים למשאבה הידנית שלהם בדואר וללא כל חיוב, לפחות כך זה היה פעם. זה שירות!). ושוב קיבלתי את אותה תשובה. אחר כך כשנכנסתי לאתר וראיתי את המחיר המצחיק של הפילטר (10 ש"ח. על זה בא לכם לטרטר אותי?) התעצבנתי עוד יותר. בקיצור (או שלא כ"כ
) -
גדול.
ולשאלה : יש למישהי מושג האם זה בסדר לשאוב בלי הפילטר? האם המשאבה מבפנים עלולה להיות מזוהמת ואני מכניסה אויר מזוהם לחלב? (שאללתי את הנציגה מרימיינד אבל לא ממש הצלחתי לקבל תשובה, שהרי אותם מעניין שאני אבוא שוב, לא?)

Rכיטקטית

New member
תודה רבה

למרות שאני לא רחוקה לא נראה לי שאוכל לבוא. אולי פשוט אזמין באתר שלהם וזהו...

Rכיטקטית

New member
ועכשיו כשראיתי באתר שלהם

שהמשלוח עצמו יעלה לי יותר מהפילטר עצמו, על הפרינציפ לא בא לי לקנות מהם
עוברת למסרים

Rכיטקטית

New member
לא יודעת. זו עם המבטא באנגלית

ובוודאות לא זו שמכרה לי אישית את הערכה.

lcילנה

New member
אני שואבת בלי פילטר

אני שואבת עם ספקטרה 3 בת חמש שנים וכאשר רכשתי את הספקטרה שלי כששאבתי עם הסנדוויץ' בכלל לא היה פילטר בתוך הערכה. הפילטר הוא מוצר שהתווסף מתישהו בזמן האחרון. אני שואבת בלי הפילטר אבל המשאבה שלי אינה שאולה מיד שרה (אם כי היא נרכשה לאחרונה כיד 2 מ nubi
לאחר שהספקטרה הפרטית שלי שבקה) והיא משמשת רק אותי. בקשר לחברת רימיינד - חייבת להודות שהשרות לקוחות שלהם אכן הדרדר מאוד בעת האחרונה. הם היו מאוד יעילים ומאוד מוצלחים בשאיבה הקודמת שלי ועכשיו נורא קשה איתם (אני קונה דרכם שקיות הקפאה). יש להם מוקד טלפוני והם עצמם לא נמצאים כל הזמן במשרדים כך שצריך לתאם איתם כחצי שעה מראש אם רוצים להגיע (ואני מהצפון, מפנה זמן במיוחד כדי להגיע לשם). אני משאירה הודעות במוקד ולוקח זמן עד שחוזרים אליי. בקיצור, לא שוס גדול (אבל המוצרים שלהם מעולים). וחוץ מזה, יש לי פילטר לתת אם את רוצה.

michal@gal

Active member
מנהל
במשאבות מושאלות צריך להשתמש בפילטר

במשאבה אישית זה פחות משמעותי.

Tangled

New member
חלב קפוא שכמעט הופשר

הורדתי אתמול בלילה מנה של 250 מ"ל למקרר. 60 מ"ל מתוכה הפשירו והעברתי אותם לבקבוק. את מה שנותר קפוא החזרתי למקפיא, האם אני אוכל להשתמש בזה או שאני צריכה לזרוק?

gargamella

New member
האם ניתן להקפיא חלב שאוב

ששהה במקרר יומיים? אם כן - מה התוקף שלו?

לא

הקפאה בטווח של 24 שעות משאיבה. כדי לא "לבזבז" את יכולה לבקש ממישהו שייתן את החלב השאוב הזה בבקבוק, תשאבי מנה במקום ההנקה שאת מדלגת, ותקפיאי אותה מיד.

לדעתי אם אין חובה להשתמש אז

תמיד כדאי להעדיף הנקה ישירה, שגם יעילה יותר מבחינת היניקה לעומת השאיבה וגם כדי להימנע ממתן בקבוק כאשר את לייד התינוקת. את החלב השאוב בן היומיים ניתן להמשיך ולשמור במקרר אפילו 8 ימים . בוודאי שיש לוודא שלא יחמיץ עד אז ולתת מתי שייצא לתת. אם אחרי זמן זה לא ייצא לתת את השאוב, אז..לא תהיה ברירה אלא לזרוק. בלב כבד. חבל לתת שאוב בן יומיים, כדי לשאוב מנה חדשה ואותה להקפיא ... חבל על העבודה שלך וחבל לפספס את העונג שבהנקה ...

ודרך אגב בונגינג של אבא-בת

עושים בכל כך הרבה דרכים אחרות, החל מלשמור לאבא את תפקיד האבטיה, תפקיד החלפת החיתול או "רק" תפקיד החיבוקי שלאחר סיום הארוחה (זה יכול לקחת די הרבה זמן), תפקיד עיסוי התינוקת אם אתם נוהגים כך, תפקיד הנשיאה במנשא כאשר הולכים למול או לקניות....די הרבה תפקידים המאפשרים מגע עור לעור עם אבא. תפקיד האכלה שייך לאימא כול עוד התינוק יונק וכדאי לשמור אותו אצל אימא כל עוד אפשר.

gargamella

New member
בונדינג של אבא ובת לא חסר כאן -

הוא כל כך טוב בלהיות אבא שהוא פשוט היה צריך להיות אמא (והוא אמא הרבה יותר טוב ממני, פשוט כי הוא דמות טיפולית ואני לא - מבחינתי, תני לי אותם בגיל שנתיים, כן, כן, עם התקפי הזעם והכל - אני אסתדר יופי!).

MavYv

New member
אהבתי את המשפט!!

הוא כל כך טוב בלהיות אבא שהוא פשוט היה צריך להיות אמא

למעלה