פילטר של ספקטרה +
לשירות של רימיינד
שאלתי לפני שלושה שבועות משאבת dew350 של ספקטרה מיד שרה וקניתי ערכה אחת. השאיבה הלכה מצויין אבל תכל'ס כשחזרתי לעבודה הבנתי שרצוי שאשאב דו"צ גם מבחינת חסכון בזמן וגם לאור הביקוש הגובר של היונק (יש ימים שהוא אוכל 3 בקבוקים ולא 2 של 150 מ"ל. את השלישי לא תמיד מסיים). בקיצור שבוע שעבר נסעתי במיוחד למשרדים של רימיינד כדי לקנות צידנית תואמת ועל הדרך כבר קניתי אצלם ערכה. כשניסיתי השבוע לשאוב דו"צ, פתאום זה לא הלך והרגשתי שאין ואקום. בהתחלה חשבתי שהמשאבה לא בסדר, אבל כשניסיתי לשאוב חד צדדי זה דווקא כן הסתדר. חשדתי שמשהו בערכה החדשה לא בסדר, אבל מה כבר יכול לא להיות בסדר בצינור??? גם שמעתי אויר יוצא מ-2 החורים והיה לי ברור שלטא מדובר בבעיה של המשאבה. ואז נפל לי האסימון וחיברתי את הצינור בלי הפילטר, ישירות למשאבה, וראו זה פלא - יש ואקום בשני הצדדים... התקשרתי לרימיינד מתוך הנחה שיציעו לי להחליף את החלק של הפילטר... פחחחח.... הסברתי לנציגה מה הבעיה - לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שהבעיה כנראה בפילטר כי הוא מונע ואקום - אבל כל מה שהיא יכלה להציע לי זה לבוא אליהם שוב (הלו אני עובדת
. שבוע שעבר במקרה היה לי זמן לסוע לשם כי נשארתי עם הקטנצ'יק החולה בבית) עם ה-כ-ל (כל הערכות, כולל המשאבה!) והם יבדקו. שאלתי אם יש אפשרות שפשוט ישלחו לי בדואר פילטר חדש (אני יודעת שאוונט שולחים חלקים חלופיים קטנים למשאבה הידנית שלהם בדואר וללא כל חיוב, לפחות כך זה היה פעם. זה שירות!). ושוב קיבלתי את אותה תשובה. אחר כך כשנכנסתי לאתר וראיתי את המחיר המצחיק של הפילטר (10 ש"ח. על זה בא לכם לטרטר אותי?) התעצבנתי עוד יותר. בקיצור (או שלא כ"כ
) -
גדול.
ולשאלה : יש למישהי מושג האם זה בסדר לשאוב בלי הפילטר? האם המשאבה מבפנים עלולה להיות מזוהמת ואני מכניסה אויר מזוהם לחלב? (שאללתי את הנציגה מרימיינד אבל לא ממש הצלחתי לקבל תשובה, שהרי אותם מעניין שאני אבוא שוב, לא?)