אלא מכניסה קודם לתנור את הרוטב עם הירקות מעורבבים בפנים - ורק אחרי כ-10-15 דקות מוסיפה פנימה את העוף, מערבבת, ומכניסה שוב לתנור - עד שהעוף מוכן (בערך עוד כ-15-20 דקות). תלוי כמה אתם אוהבים את הירקות קראנצ'ים. אצלנו פשוט לא עובד טוב בצל חי... וככה זה יוצא מעולה. העוף יוצא עסיסי מאד ורך, גם בלי שום השרייה.
וזה מתכון אהוב אצלנו.
אבל אני די עושה מהדימיון שלי בכל פעם לפי מה שיש לי בבית.
לרוב חלב הקוקוס משתלב טוב עם בזיליקום, ג'ינג'ר, קארי, פפריקה, מלח פלפל שחור.
אנחנו חותכים בצל וגזר, לפעמים גם כרוב ונבטים, לא חובה, רצועות עוף, מקפיצים אותן בסוטאז' גדול או בווק, שופכים קופסת חלב קוקוס, מתבלים, מעבירים לאש נמוכה, ומכסים.
מחכים 15 דקות בערך.
מוסיפים אטריות, מערבבים, טעים טעים טעים.
חותכים את העוף לנתחים כמו שאוהבים ומשרים בביצה לשעה לפחות. זה מאוד עוזר לריכוך העוף.
מטגנים במעט שמן במחבת עד שהעוף מוכן.
אני בד"כ מכינה את זה עם נודלס. לחבילת נודלס אני משתמשת ב-1 קילו חזה עוף.
לרוטב יש שתי גרסאות שאני מכינה, הכמויות מתאימות לנודלס עם 1 ק"ג עוף :
1. לטגן הרבה בצל, להוסיף 1 פחית חלב קוקוס, חצי כוס רוטב צ'ילי וקצת סויה. כשרותח להוסיף את העוף והנודלס המבושלים ולזלול.
2. לטגן הרבה בצל, להוסיף חלב קוקוס, ומחית קארי צהוב. כשרותח להוסיף את העוף והנודלס המבושלים ולזלול.