מתכון לפאי תפוחים טבעוני

Maverick Spirit

New member
מתכון לפאי תפוחים טבעוני


שלום!

גיגלתי קצת באנגלית ובעברית מתכון לפאי תפוחים טבעוני, אבל לא
מצאתי מתכון עם רכיבים פחות מסובכים להשגה.

מי מכיר ויכול להמליץ בבקשה על מתכון טוב שאינו מכיל רכיבים מסובכים?

המון תודה מראש על כל עזרה אפשרית בנושא
 

ימימה

New member
באתר "בעיקר מתוק"

יש מתכונים פשוטים, קלים, ומנסיוני מאד מוצלחים.
כאן יש טארט תפוחים שנשמע טוב
http://giladayalonvegan.vkav.org/recipes.htm#_Toc462130547
ופה מאפה תפוחים "הפוך" (הבצק מעל התפוחים)
http://giladayalonvegan.vkav.org/recipes.htm#_Toc462130476
בבצקים את יכולה להחליף את המחמאה בשמן קוקוס אם את רוצה (אבל לא בשמן רגיל, הבצק יצא פחות פריך) ביחס של 80 ל-100 (80 ג' שמן קוקוס על 100 ג' מחמאה).
ופה יש עוגות תפוחים בחושות מסוגים שונים
http://giladayalonvegan.vkav.org/recipes.htm#_Toc462130470
&nbsp
 

kmiki

New member
קראמבל תפוחים

אני מכינה קראמבל במקום עוגה וזה ממש פשוט.
בקערה אחת חותכת תפוחים ירוקים, לפעמים מוסיפה אגס, זה מוסיף מתיקות.
מערבבת עם מעט סירופ מייפל וסוכר חום, אפשר קינמון גם.
משטחת בתבנית.
בקערה נוספת כוס שיבולת שועל וכוס שקדים גרוסים, חצי כוס סוכר חום, 4 כפות שמן קוקוס, לערבבב הכל טוב לפירורים, להדק מעל התפוחים היטב ולהכניס לתנור, 180 מעלות, בערך חצי שעה, שמתחיל להשחים קצת.
הכי טוב, להגיש עם גלידה וניל או קצפת ליד, אבל גם בלי הולך, טעים קר וטעים חם.
בתאבון, ואגב, כולם מלקקים את התבנית כל פעם מחדש, כולל קרניסטים.
 
למעלה