המדריך לפיצוץ קורי קרמה

charlila

New member
המדריך לפיצוץ קורי קרמה

קרמה מהי? קרמה, כמו מנדלה, מטלה, וישנו, אום... היא מילה בסנסקריט שמקורה (כך אני טוענת, פקפקו בטרם תאמינו) באָגוּרַ^ה. גם לעברית היא מתחברת – "קרום". בקבלה קוראים לזה "קליפות". הכוונה לאנרגיה הנקרמת על כל דבר כשכבת המלח על אבני ים המלח הנסוג, או, בדימוי של דון-חואן (ביחס לביצה הנוגהת שהיא הילת האדם), כקליפת תפוז, אבל מפנים לביצה, לא מחוצה לה. בתיאורו של דון-חואן, הקליפה עשויה מאנרגיה של הביצה הנוגהת שבהתעבותה חדלה להיות זמינה ואי אפשר עוד להשתמש בה. בתיאורים הבאים מן הסנסקריט ומן היהדות, קליפת הקרמה עשויה ממעשים רעים של האדם. (מכאן והלאה זהו ידע אישי שלי. אני מעלה זאת על הכתב בפעם הראשונה. עד כמה שידוע לי הדברים אינם מופיעים בשום מקום, בכתב או בע"פ.) במונחים טכניים יותר, ההמרה לקליפה קורית כאשר משתמשים במתקני החיים באופן המנוגד להוראות היצרן. וזו טאוטולוגיה – כי ההגדרה הכללית ביותר של "טוב" ו"רע" אינה מתייחסת לזדון הכוונות של עושיהם, אלא לסטייה מהוראות ההפעלה. סטייה כזו גוררת, אם תוצאותיה תרחקנה לכת די הצורך, גם זדון. אלא שזו תוצאה, לא סיבה.

charlila

New member
בזדון או בשוגג?

איך התחילה קרמה להיקרם? בזדון או בשוגג? טכנית, בשוגג; תקלה כלשהי במנגנוני ניקוי הקרמה המובנים בכל חי. אבל התשובה אינה ברורה, אינה חד-משמעית (בשוגג, אבל עמד מאחוריה רצון זדוני, אשר מרגע שהתרחשה, החל לייצר אותה בזדון) והסיפורים מסמרי השיער שנלווים לה לוטים בערפילי הזמן. כי גם בעולם תקין יש ניצוד ויש צייד, יש אסונות טבע, יש כאב. אם כי ללא זדון, אין מי שיגרום כאב בכוונה, ויש מנגנוני מילוט מכאב, עצומי טווח. גם ציידים יראו עצמם אחראים לקטול בלי לגרום יותר כאב מן הנחוץ, ובהיות כל יצור מסוגל לעזוב את גופו לרצונו, אין מצב שיצור ייאלץ לסבול יותר כאב מכפי שהוא יסכים לו. בעולם תקין, מיתה, כמו לידה, איננה כרוכה לרוב בכאב, אלא בהתעלות. בכל אופן, רצון זדוני נכנס לתמונה והפך את המנגנונים על פיהם – מתקני ניקוי הקרמה האוטומטיים שובשו ונעשו למנגנוני איסוף קרמה. קרמה שלילית החלה להיאסף כתוצאה מסבל כפוי וקשה מנשוא. סבל כזה גרם להמרת כמות מסויימת של נָגַל(לים) ("emnatios of the eagle", שפיעות, או האצלות, של הנשר, לפי קרלוס קסטנדה – יחידות האנרגייה הבסיסיות – כנראה זהות למיתרים של תורת המיתרים הפיסיקלית) לאנרגיית רפאים, ובכך הוציא אותם מכלל שימוש. דון חואן דימה את מי שיש לו קרמה שלילית לגווע מצמא במדבר, שיש לו מיכל מים סגור הרמטית, אותו אינו יכול לפתוח.

charlila

New member
כיצד מאוחסנת קרמה שלילית בגוף

מה קורה לקרמה עם המוות כשיצור בעל קרמה שלילית מת, משתחררים הנגל(לים) שהיו בתוך הילתו ומנושבים לעבר מקור הנשר. ואילו הנגל(ים) שהומרו לאנרגיית רפאים נשארים בתוך המיכל המרוקן, שהתקשה מחמת נוכחותם והפך למעין שק של אנרגיית רפאים. אם אנרגיית הרפאים עוברת סף מסויים – משהו הדומה ל"מסה קריטית" – היא מקבלת מידת חיות משלה, ונהיית מה שקרוי "רוח רפאים". כיצד מאוחסנת קרמה שלילית בגוף תינוק נולד עם שק קרמה היולי, הקשור לגופו האנרגטי בקור אנרגייה דקיק. כשמתרחש בחייו אירוע המעלה בגופו את זכר אחת הטראומות (= הכאב הכפוי הבלתי נסבל) שגרמו מלכתחילה לקרמה השלילית שלו להיאסף, קורה אחת משתיים: או שהוא חי בזכרונו מחדש את האירוע הטראומתי, משחרר את סיבי הרצון הזר המסויימים משק הקרמה שלו – ובזאת משתחרר מקרמה מסוימת זו, מסלק אותה משק הקרמה שלו; או שהוא מדחיק את הזיכרון - ואז מתהווה בתוך גופו קור קרמה ראשון. וחוזר חלילה. הקרמה נאספת בגוף הגשמי בקורים, היושבים על מערכת הלימפה (המקבילה או זהה למרידיאנים המוכרים בשיאצו ובדיקור סיני.) יש בגוף מקום ל-49 קורים. כשמתמלאת סאת 49 הקורים, ידחק הקור הבא שייווצר את אחד הקורים הישנים לתוך מח השדרה. וכן הלאה. כשעובר מספר הקורים את גבול ה-1500, הם עשויים לגרום (בתנאים מסויימים) נכות גופנית, נזק מוחי או פיגור. (זה תלוי, בין השאר, במצב מילוי הקורים; הם יכולים להתמלא לחלוטין ולהתרוקן לחלוטין, תוך שמירה על המבנה.) זו הסיבה לכך שילדים, ככל שהם מתבגרים, נעשים יותר כבויים; הם פשוט נסתמים והולכים בקרמה. גם התנהגותם המופרעת של בני גיל ההתבגרות נובעת לא רק מעצם שפעת ההורמונים המופיעים בגופם, אלא יותר משפעת הזכרונות הטראומטיים שמעוררים אלה בגופם. (חלימה מן הלילות האחרונים הראתה לי איך שפעת ההורמונים מזמינה התקפה – ראיתי מישהו יושב על מצוק כשידו תחובה במפתח מכנסיו וצופה במישהי שהתבגרותה הנצה.) ובתום גיל ההתבגרות, רוב בני האדם ככולם כבר סתומי קרמה, מאובנים וכבויים.

charlila

New member
|סדגש|עבודת חבורת דון-חואן|סדגש|

בחבורת דון-חואן הקדישו עבודה רבה לניקוי הקרמה. השחזור היא עבודה של המרת קרמה תוך כדי פרימתה, כלומר –פיצוצם, ביטולם המוחלט של הקורים. המעברים הקסומים אינם מפוצצים קורי קרמה, אלא מרוקנים אותם לחלוטין מתכנם; האנרגיה מומרת, אבל הקורים עלולים להתמלא מחדש. איבוד הצורה האנושית הוא מסלול עוקף פיצוץ קורי קרמה. ללא הצורה האנושית, אין האנרגייה יכולה להישאר בתוך קורי הקרמה, והם נשארים מרוקנים, מאבדים את כוחם. זו פעולה המזכירה את פעולת גיבורי סיפורו של ז'ול ורן "חמישה שבועות בכדור פורח", שהגז דלף מכדורם, אשר כמעט נפל. נוכח גדוד פרשים שרדף אחריהם, הם חתכו את הסל מן הכדור ונאחזו ברשת, וכך הצליחו לחצות נהר ולהיפטר מרודפיהם. גם איבוד הצורה האנושית פירושו ויתור על כל מה שיש. על כל ההשתייכות, על אהבת היקירים, על היחסים האישיים. הם החליטו, באקט של לוחמים צחים מרבב, להחזיק מעמד כך עד לחילוץ.

charlila

New member
|הדגש|כיצד מפוצצין קורי קרמה?|סדגש|

כאן אעבור לגוף ראשון יחיד, כדי לספר על נסיוני האישי.נזכרתי וחוויתי מחדש, במסגרת לטיהן בסובוד,* בעצמה רבה, כמות גדולה של טראומות מחיי הקודמים. ביליתי את הלטיהנים שלי כשאני מתגלגלת על הרצפה, צועקת ובוכה. אפרט קצת: \הדגש|זיכרון של פישוק רגלי – רגלי תינוקת – כדי לנקותני ולהחליף חיתול נפתח: קבוצה שלמה עמדה שם וצפתה בזה המפשק את רגלי, ממתינים לתורם. בלטיהן אחר איבחת גרזן ביד איש עוררה פחד נורא. זה היה לפני יותר מעשרים שנה - לאחר תום תקופה בת חדשים אחדים שבה עדיין פקפקתי אם אלה זכרונות או דמיונות. בהמשך קיבלו הזכרונות קצת יותר חיות – מעולם לא הגיעו לרמת חיות כחווייה עצמה, אבל העצמה הרגשית והגופנית שיצאה מהם שיכנעה אותי לבסוף שהם אמיתיים. פעם, בלטיהן, הייתי אסירה, ציפו לי עינויים. אצבעותי היו שבורות, כך שעמדתי למות בינכה. אפיי היה שונה – הייתי עסוקה בחשיבות עצמית -"איך הם העיזו לעשות לי את זה","מי הם בכלל". ואז הייתי מתה כנראה – רוח שוצפת כעס ונקם. ההלפרית אמרה "סוף", ואני המשכתי לבכות. "הלטיהן נגמר, אל תמשיכי", אמרה לי מיכל, ההלפרית. "אני לא ממשיכה, אני בוכה מכאב פיסי, כאב האצבעות השבורות" אמרתי לה (גם עכשיו הוא מקשה עלי להקליד, ביד ימין) כאב האצבעות השבורות לא הרפה. פעם נסעתי באוטובוס, בעמידה ליד הדלת האחורית, כך שבבואתי בזגוגית הדלת ניצבה מולי. כשעמדתי לרדת, נפל מבטי על הבבואה, ואז הבנתי שאני מצפה לראות בה את אצבעותי השבורות. התחלתי לבכות. דברים כאלה קרו כל הזמן. קיבלתי את מה שקראתי ב"תרגיל לפיצוץ בועת השיקוף העצמי" שהעליתי לפורום הזה "הגירסה הפושטית" של הריקוד שמטרתו להעלות חמרים מחיים קודמים, ותרגלתי אותו יום יום, למרות שלא היה נעים. (זה השלכת שתי הזרועות בסיבוב ימינה – עד שהן מצליפות על הגוף – חצי סיבוב ימינה; וחוזר חלילה.) רוחות רפאים הופיעו, ואנשים הקשורים אליהן. אויבים לשעבר, וגם כמה חברים. בעבודת ייקוש לא מועטה יצאתי לבקש מכמה אנשים מה שרק לאחר שנים זיהיתי כשחרור מדין שהטילו עלי בחיים קודמים. אחד מהם (שייך מוחמד קאדי, הוא השייך הג'ינג'י שהתפרסם במהומות בהר הבית, שהיגעתי אליו כמחפשת שייך סופי) נתן לי את השחרור המבוקש; השני(עלי בדווי, סוחר מן העיר העתיקה שהביאני אל השייך) חידש קללה, דבר שפתח סידרת קרבות סוערים. לחיי הנוכחיים כמעט שלא נכנסתי בתהליך הזה. הבנתי, באופן מופשט במקצת (כלומר, בלי ממש להיזכר בזה), שזמן קצר לפני זכרונותי הראשונים, כשעברו הורי להתגורר אצל סבתי, הם מעולם לא אמרו לי שעוברים דירה – זה היה עוד ביקור אצל סבתא – רק שמעולם לא חזרנו הביתה. אז בגלל זה הייתי תמיד עצובה! למעשה, במשך כל ילדותי (ורוב בגרותי) - כי גליתי מביתי! זה התלכד גם עם גמילתי מיניקה. אני זוכרת את הורי, בבית סבתי, מסבירים לי שוב ושוב בסבלנות שאמא לא יכולה לתת לי יותר "האו" כי כבר יש לי שיניים ואני מכאיבה לה, ואני חושבת – למה הם מסבירים את זה כל הזמן? מי רוצה לינוק? (לא רציתי.) ובפעם הבאה שעברו דירה (בטרם מלאו לי שלוש) הסבירו לי פעמים רבות באותה סבלנות דידקטית שעוד מעט נעבור לדירה חדשה והכל יהיה חדש. בהתחלה ביליתי את שאר זמני ישנה ובוכה לסירוגין. אחר כך מצאתי עבודה במפעל המייצר פסלוני שעווה מצופה כסף (הייתי מתקנת את הדגמים לקראת ציפויים בכסף) ורק בדרך מהעבודה הביתה הייתי מתעכבת ביער שמעל גן סאקר (ירושלים) לsession נוסף של היזכרות. הייתי יוצאת מכל session כזה – בלטיהן או אחרת – נקייה, מאושרת. העולם היה נקי לעיני. וכבר הרגשתי את החומר לפיצוץ הבא, כיוצא מבלון דחוס המצוי בבטני ומתפזר בגופי. התחלתי לזכור כמה אירועי מפתח מחיי הקודמים, כולם באותה היזכרות מופשטת, לא ממשית. יום אחד, בתום תקופה זו, בעודני קוראת ספר בשכיבה על מיטתי, לחצתי בהיסח הדעת עם חוד עיפרון על נקודה כלשהי בחיבור הירך השמאלית לגוף. הופתעתי - הרגשתי כאילו נשפכו מים בקו היורד מן הנקודה שנלחצה דרך הברך ועד כף רגלי. (הפעם היחידה שהרגשתי כך.) ניסיתי לחזור על כך, וראיתי שעלי להתחיל מן המרכז – מן הנקודה שמעל עצם הערווה. במהרה ראיתי את כל מערך קורי הקרמה.

charlila

New member
~49 קורי הקרמה~

וזה מה שראיתי – אני חוזרת לתאוריה: הקרמה מסודרת בגוף ב-49 קורים מסועפים. לכל קור יש שורש, או נקודת פיצוץ ראשית אחת (או שתיים – יש עוד אחת בתוך הרחם לנשים ואיפהשהוא [מתחת לערלה?] לגברים)– שבנסיבות מסויימות לחיצה עליה תגרום לפיצוץ הקור כולו, ולהמרת האנרגייה שלו מאנרגיית רפאים לאנרגייה זמינה של ההילה. השורש הראשי מצוי מעל עצם הערווה. אחריו, 6 זוגות שורשים פזורים בסימטרייה לאורך עצמות האגן (המיקום משתנה קמעא בהתאם לדחיסות הקורים ולכמותם הכללית בגוף.) אחר כך בא זוג שורשים בעצם הזנב – הם צפופים עד שנדמה שהם אחד, אבל הם שניים. אחר כך יש 6 זוגות לאורך ציר הסימטרייה של הבטן, ועוד6 לאורך תחתית כלוב הצלעות, ואז יש נקודה יחידה במקלעת השמש. אחר כך מצוי זוג מתחת לעצמות השכמה, אחריו זוג בתחתית הגולגולת סמוך לחיבורה עם העורף, עוד2 זוגות בסימטרייה לאורך ציר הסימטרייה של הגולגולת, ונקודה אחרונה בפסגת הגולגולת. יש שלוש נקודות בודדות במערך: מעל עצם הערווה, במקלעת השמש ובפסגת הקרקפת. (לי הם התגלו בהדרגה, תוך כדי לחיצה ופיצוץ.)

charlila

New member
~סירוק הרצון~

תנאים מקדימים לא כל אחד יכול לפוצץ את כל הקרמה שלו. זה לוקח (לפחות) שני משכי חיים. כדי להיות מסוגל לכך צריך להיוולד לחיים האלה עם החלטה מהחיים הקודמים (שתהיה תקפה ברגע המוות) לא לצבור יותר קרמה – לא לעשות רע. מי שלא נולד עם החלטה כזו, יוכל להגיע בפיצוץ עד 400 קורים, לא עוד. כדי לגשת לעבודת פיצוץ קורי הקרמה, יש צורך בעבודה מקדימה מעין זו שעשיתי בלטיהן – יש לחיות מחדש חלק מן הטראומות שגרמו לאסוף הקרמה ולשחרר בזאת את הקרמה האצורה בהן. סירוק הרצון{סדגש| הרצון הוא זנב סיבי אנרגייה הנובע מנקודה המצוייה כאצבע מתחת לטבור, כך אמר דון-חואן. [מישהי מהבנות בחבורת דון-חואן(זילכה? פלורינדה? לה גורדה? מישהו זוכר?) אמרה שרצונן של נשים יוצא מפתח הערווה. אינני רואה זאת, אבל את רצוני אני חשה מתחת לטבור, ולצרכים מעשיים, אני מתייחסת לגירסה א בלבד.] כשהרצון מסורק, אפשר לחולל באמצעותו נסים ונפלאות. דון חואן סיפר שפעם פגש לביאה וליטף ברצונו את עטיניה. היא ישבה ככלבלב. טראומה פורעת ומדבללת את סיבי הרצון. חיים עם משא קרמה, ומשא הקונפליקטים הפנימיים שהיא צוררת בכנפיה, מדבלל אותו עד כדי שיתוקו המוחלט. כדי לסרקו יש להתכוון באופן נחוש ליישר את הדורי הקרמה. כיצד מיישרין ומסרקין? כנראה שאפשר לגשת לכך בטכניקות אחרות. Rebirthing? בתנאי שהמנחה רוצה ומסוגל להרחיק לכת עד כדי כך – ורובם איננו. שחזור? כן, שחזור פותח קרמה, אבל איננו עשוי לעבור את גבול הזיכרון מחיים קודמים, כך שהוא קצת איטי. בכל אופן – משניקה אדם מסה קריטית מסויימת של זכרונותיו הטראומתיים, ובאותה פעולה גם סירק את רצונו די הצורך, הוא יכול לגשת לפיצוץ קורי קרמה באמצעות לחיצה על שרשיהם. כנראה שאפשר לגשת לכך בטכניקות אחרות. Rebirthing? בתנאי שהמנחה רוצה ומסוגל להרחיק לכת עד כדי כך – ורובם איננו. שחזור? כן, שחזור פותח קרמה, אבל איננו עשוי לעבור את גבול הזיכרון מחיים קודמים, כך שהוא קצת איטי. הוא בהחלט עובד – אינני בטוחה שהוא עונה על הצורך ב"פיצוץ", בהיזכרות המציפה את כל ההוייה – אין לי הנסיון. בכל אופן – משניקה אדם מסה קריטית מסויימת של זכרונותיו הטראומתיים, ובאותה פעולה גם סירק את רצונו די הצורך, הוא יכול לגשת לפיצוץ קורי קרמה באמצעות לחיצה על שרשיהם. איזו הקלה מביא כל פיצוץ! אם כי מצבי ביניים יכולים להיות די מייסרים – כאילו חתכת סיבים אחדים ממחוך גומי פנימי הדוק, ששחרורם מהדק עוד יותר את הנותרים. זמן מה אחרי הפיצוץ (זה יכול לקחת גם שבועות אחדים)יוצאים קורים ממוח השדרה ומתיישבים בגוף, במקום אלה שפוצצו. רוב ההקלה פגה (אך לא כולה). כשקור מתעקש ומסרב להתפוצץ, יש לחפש נקודות פיצוץ משניות שלו – שמפוצצות אזור הסתעפות מסוים שלו, ולא את הקור כולו. לאחר פיצוץ אזור ההסתעפות, הקור יתפוצץ, בדרך כלל. (ריכוזי נקודות משניות יש בפרקים: הברך ואחורי הברך, העורף, חיבור הירך למפשעה... אבל לא רק שם. יש לחוש אותן בכל מקרה.)

charlila

New member
~מחזור, צום~

כשמסיימת אישה את פיצוצו של סט קורים שלם בגופה – 49 קורים – עליה להמתין למחזורה הבא. לאחריו תוכל להמשיך לפוצץ קורים. במחזורים הראשונים שלי, צמתי צום "תואם ראמאדן" בשלושת ימי המחזור הראשונים. (כלומר: צום מוחלט מזריחה עד שקיעה, אכילה חפשית בלילות.) גברים איטיים במקצת – משסיימו לפוצץ סט קורים, עליהם להמתין שהסט הבא יצא ויתיישב בגופם, ורק אז יוכלו להמשיך במלאכת הפיצוץ. במשך הזמן, עם התמעטם, הקורים מציקים פחות, ונקודות הפיצוץ מעמיקות שבת מתחת לעור, אלה שמתחת לעצמות מסתתרות מתחתן. הפיצוץ קצת יותר קשה – לחיצת אצבע לא מספיקה, יש להשתמש בעצם מחודד (עיפרון...) בשלב מאוחר הקורים נפרמו ביתר קלות. לקראת הסוף (כל הזמן ספרתי) התחלתי להשתמש לעתים בקריסטלי דמיון או באורות בצבעים שונים במקום לחיצות גשמיות. פיצוץ קורים ספונטני קורים עשויים להתפוצץ מעצמם בשעת אורגזמה, בלידה, כתוצאה מחום גבוה, אולי אף צמא ורעב או קרבת המוות. לכל היותר יכול להתפוצץ כך סט קורים שלם בבת אחת.

charlila

New member
~הלילה בו היגעתי ל-0 קרמה~

לקח לי – כמה? שנתיים בערך להגיע לאפס קרמה. אספר על הלילה שבו היגעתי ל-0. אחה"צ היגעתי לבזל. ירדתי מטרמפ לפני הכניסה לעיר. משמאלי ראיתי חניון משאיות. בהפתיעי את עצמי נכנסתי, ניגשתי לאחד הנהגים ושאלתי לאן הוא נוסע. הוא נוסע לאיטליה – אמר; מתכוון להגיע לפנות בוקר לאזור האגמים. האוכל לנסוע אתך? כן. עליתי. שיחתנו – שאינני זוכרת ממנה הרבה – נכנסה עמוק לחייו הפרטיים; עצותי, אותן ביקש, היו קצת יותר מדי בשבילו. בשתיים לפנות בוקר עצר לפתע ליד פונדק דרכים, באמצע האלפים של שוויץ האיטלקית. "זהו. אני הולך לישון", אמר בקרירות. (יש לנהגי משאיות מיטה בתאם. היו שהזמינו אותי לישון על המושבים הקדמיים.)"לילה טוב", אמרתי , לקחתי את תרמילי וירדתי. סיירתי בפונדק – שקומתו התחתונה היתה מסעדה. לא קיבלתי רשות מצד שמאל (מצד בעלי המקום) לפרוש שק שינה באיזו פינה מוסתרת, כפי שקיוויתי, ויצאתי חזרה לכביש. קור כלבים. זה היה על האוטוסטרדה. אסור לעצור שם טרמפים, וגדר רשת חסמה את המעבר ליער שמאחוריה. הלכתי לאורך האוטוסטרדה, לחפש פתח בגדר, או צומת לעצור טרמפים, או מסתור לפתוח שק שינה, או משהו. אבל הגדר נמשכה ונמשכה. ניידת נעצרה לידי. "אסור לעצור טרמפים באוטוסטרדה", תרגם הצעיר בין שני השוטרים את שטף האיטלקית של הקשיש לאנגלית בסיסית. "אני לא עוצרת טרמפים, אני הולכת. מחפשת יציאה מן האוטוסטרדה." היה לי דרכון וכסף – שכר עבודה בבציר בכפר לוכסנבורגי. גם הטקס המשטרתי שהיכרתי בכמה שפות- הקראת שמי בקשר, מתורגם לצופן שמות מקומיים (זיגפריד, אלפרד, ברונהילדה... אלפונס, ז'רר, רשל... לאונרדו, אלפונסו, פאוסטו...) עבר ללא מכשול. "עלי." עליתי. קיבלתי הרצאה באיטלקית שוטפת בגנות הנוודות או משהו כזה (לא הבנתי הרבה). נסענו כמה קילומטרים עד לעיירה שנראתה באופק, כששמעתי את השוטר הקשיש (לבן שפם ובלורית) אומר בקשר: "אני מביא בחורה שניסתה לעצור טרמפים באוטוסטרדה." "לא ניסיתי לעצור, רק הלכתי", אמרתי בתוקף. הצעיר קם לעמוד לצדי. לאחר ויכוח ערני, הם שינו כיוון, נכנסו לעיירה ועצרו לי בצומת. "הוטל", הצביע הקשיש על מבנה מהודר בסמוך, והצעיר אמר: "כאן מותר לך לעצור טרמפים." "תודה רבה!" שתיים לפנות בוקר – לא רציתי להמשיך לנסוע. רציתי למצוא מקום לישון. כדי שתבינו את שיקולי עלי להסביר שהיה לי (יש לי) חוש מוזר, שיכול להוליכני דרך עיר נעולת-דלתות שהגעתי אליה לראשונה בחיי, הולכת בביטחון כאדם שמפתחות ביתו בכיסו, עד לחדר מדרגות פתוח שמעל קומתו האחרונה ומתחת לגג יש מישורת שבה אפשר לפתוח בביטחה שק שינה ולישון, או בניין לא גמור, או מתבן. מאחר שהיה קר מדי לישון מחוץ לעיר, התכוונתי להגיע לעיירה ולמצוא לי מחסה ללילה. שני קילומטרים, בערך. כביש רחב ומואר. הרמתי יד, לא עצרו. הלכתי. כעבור מאות מטרים אחדות, פנה אלי מישהו מעבר לכביש בדיבור חצוף (שלא הבנתי.) בעודו מרתק את תשומת לבי ראיתי עוד אחד קרב אלי מעברי השני. ראיתי את תכניתם – לתקוף במהירות ובכוח. לא יכולתי להרשות לעצמי קרבות מגע – בגלל העובר שהיה ברחמי. "עכשיו אני צריכה טרמפ", חשבתי. ואז עצר לי טרמפ. גבר איטלקי בשנות השלושים, נאה, מהודר, שופע בלורית ושפם וידידותי. הודיתי לו שהציל אותי, סיפרתי לו על השניים. "הם היו שניים? אני ראיתי אחד", אמר (איטלקית.) "והם לא נגעו בך? שאל, משועשע", "זום-זום" הדגים, לוחץ מעל עצם הערווה שלי. "לא, הם לא הגיעו עד אלי. היו מעבר לכביש." היגענו העירה. לאחר קצת נסיעה בעיר, ביקשתי: "עצור לי כאן, בבקשה". "מה עצור לי כאן? ואיפה תשני? אקח אותך לתחנת הרכבת, שם אפשר לישון." בתחנת הרכבת של העיירה הקטנה אמנם היו ספסלי עץ נוחים, רחבים, ובניגוד לתחנות גדולות יותר, אפשר היה להשתרע עליהן באין-מפריע. חבורת נוסעים קטנה הסבה בניחותא והחליפה סיפורים – היו שם אישה פקיסטנית שחורת צמות, לבושת צבעונין, עם מלווה מצומק, שבאה מפקיסטן לפגוש את בעלה העובד הזר, לאחר פרידה של שנתיים, וקשיש קטן דובר גרמנית. פתחתי שק שינה והשתרעתי. ובטרם אירדם, המשכתי לפוצץ קורי קרמה. הייתי, נדמה לי, ב-24 – שמרתי על הספירה, החל מ-1500 ועד הסוף. או שהחל מן ה-24 זה היה שהקורים החלו להיפרם מעצמם, כמה בבת אחת כל פעם, כמו "עיניים" רופפות בסריגה כשמושכים את החוט. היגעתי ל-0 ונרדמתי. התעוררתי בשבע בבוקר. התכופפתי לנעול את נעלי. היתה אבן בתוך הנעל. הקשיש האוסטרי צחק בקול רם, סוחף בצחוקו כמה קושרי-קשר. צחקתי בנימוס, הוצאתי את האבן, נעלתי והלכתי לשרותים מבהיקי החרסינה, רחבי הידיים של התחנה הישנה. הייתי באופוריה מוחלטת. עייפה מדי לדעת מה שמי, או לבחון לפרטיה את תחושת החירות – ללא שום מתחים בגוף! הפכתי כיוון. נסעתי בטרמפ עם דובר גרמנית חביב שנראה כמו הקוסם מ"האיש הקטן" של קסטנר. נסענו צפונה בכבישים מתפתלים בין יערות מושלגים. הוא השאיר אותי בתחנת רכבת זעירה, ריקה בכפר קטן. לא יכולתי להחזיק את עיני פקוחות. שכבתי לישון על ספסלי התחנה.

charlila

New member
שיתוף קורים

בשלוש אחה"צ התעוררתי והמשכתי בדרכי – בערב היגעתי לציריך. ראיתי שלט "מרכז הקונגרסים – ציריך"(זה תיאטרון) ונכנסתי. "לוח פגישות עמוס", התלוצצתי עם עצמי. " 8.00 מרכז הקונגרסים, ציריך." מצאתי מישורת מדרגות מתחת לגג ושם ישנתי שלושה לילות, שוכבת עד שעות הבוקר המאוחרות ומרוקנת (בלחיצות דמיון) את שק הקרמה של עוברי. (במהרה נטשתי את הלחיצות והשתמשתי באורות שוני צבעים בנקודות הפיצוץ שלו.) משם עברתי לקורים של בן זוגי האמיתי – שיכלו להתמעט עד 400. ואז התברר לי שברגע שהוא הגיע ל-400, התחלקו קוריו בין שנינו. קורים משותפים אינם מציקים כמו קורים "פרטיים" – אבל קורים הם קורים הם קורים. זה היה בסתיו 1987 . ביליתי את כל החורף, שכלל לא היה פיקניק, ללא קרמה. בתחילת מאי 1988, שוב בדרכים, בפתח חדר מדרגות בבריסל, נתפסתי על רשת קרמה והקור הראשי שלי שב וננעל. המתנתי להזדמנות להינתק מן הרשת ולשוב ולפוצץ את הקורים שנאספו לאיטם. ככל שעבר הזמן הבנתי שהעניין יגע. מדי פעם, אז, הצלחתי לפוצץ קורים ספורים. בלידת בני (אוגוסט 88) התפוצצו כמה וכמה (באופן לא סימטרי – דבר שהגביר לעצמה אדירה את הכאב בצד עם הקרמה.) אבל העניינים הלכו והסתבכו לאין-תקווה. כעבור שנים אחדות היה זמן שבן-זוגי דאז יכול היה להתחיל שוב בפתיחת הקרמה, או שכך חשבנו. הוא לא פתח. בשנים שחלפו מאז אספתי את כל 1500 קורי הקרמה שלי בחזרה, אם לא למעלה מזה. (ה-1500 הוא גבול שלא בקלות ייעבר.) איזה קיום מיוסר! רק רצוני נותר מסורק כמעט כשהיה – וזה עדיין הבדל עצום. גם נלכדתי על רשתות קרמה נוספות. נראה היה שאני לכודה על כל הרשתות הקיימות – כלומר: שכולן התחברו.

charlila

New member
האדמה פותחת קרמה

לפני שנתיים או שלוש החלה האדמה (שהיא יצור חי, שהיא אימנו) לפתוח את הקרמה שלה. הסימן לכך הוא ענני פתיחה – אותם עננים נוציים משוחררי סיבים, מסולסלי קצוות הפושטים מדי פעם, לרוב מדרום מערב לצפון מזרח. פעם אחת חברו אלי (מצד שמאל) לוחמים רבים במאמץ אדיר לפתוח קרמה. מאמץ זה רוקן קורים, אבל לא פוצץ אותם. באופן זה, לא מוחשת ההקלה דמויית האורגזמה , השחרור ההדרגתי (בהתאמה למספר הקורים שפוצצו) של המתח בשכמות, ובכל שאר החיבורים והמפרקים בגוף, התיישרות והזדקפות הקומה, היעלמות קמטי הפנים. ודי מהר שבים הקורים ומתמלאים.

charlila

New member
פירצה נבעה ברשתות הקרמה

לפני - שבועות אחדים, לאחר כמה לילות קשים מנשוא (בענייני חלימה לא זכורה, כנראה) התעוררתי בוקר אחד ומצאתי שהקור הראשי ושני הזוגות הסמוכים אליו התפוצצו בשנתי. ההקלה היא אדירה. באקראי, הגיעה אלי עדות חיצונית (די קלושה, אבל היה די בה כדי שאראה) (לא זוכרת את אירועי צד שמאל)לכך שכמה אנשים (מהפורום?) חוברים אלי בחלימה לפעולות כלשהן, שבאמצעותן פוצצנו קרמה. זה היה בערך כשהעליתי לפורום הצעה שניפגש לשיעור מחול ("מעברים קסומים") שרף. בלילה הבא התפוצץ עוד זוג קורים, בלילה שאחריו – הזוג של עצם הזנב. עצירה, ומקלעת השמש השתחררה (תוך דילוג על כל זוגות הקורים שבמעלה הבטן, ושמתחת לשולי כלוב הצלעות). עצירה, והזוג שמתחת לשכמות החל משתחרר, ובטרם התפוצץ כליל – הזוג הראשון בגולגולת, מעל לעורף. שם זה נעצר. נוטה להיסגר חזרה. מצאתי את עצמי לא נרדמת, מבזבזת כמה לילות על למידת החומר בsustained ection-, ספרה של אמי וואלאס, מאהבתו של קרלוס, המספרת סיפור שלפיהו קרלוס רימה ושיקר, לה ולתלמידיו, וניהל את חייהם כרודן גחמני במיוחד. (לדעתה דון חואן לא היה ולא נברא. וכמה מטובי נוער קסטנדה תומכים בדבריה, מביאים סיפורים משלהם.) בפעם הבאה שנרדמתי בשעה סבירה, חזרתי עם רסיס מעומעם מחלימה עצימה: היינו קבוצה שעמדה במעגל ושחזרה ביחד. זה היה בארצות הברית (הגראנד-קניון?) אין לי מושג מה שחזרנו ואיך.

charlila

New member
ועכשיו?

זהו שלב מכריע במלחמה על החרות, על עתיד העולם – אם יומר כולו לאנרגיית רפאים, או שיומר כולו להאצלות הנשר. אני פונה, מצד ימין של התודעה, אל צד ימין של אלה מכם שכבר הצטרפו מצד שמאל. וכן אל אלה שטרם הצטרפו. עורו! פרצה נבעה ברשתות הקרמה. הקשיבו לצד שמאלכם, הזוכר יותר, יודע יותר ומבין יותר! תמכו בו מצד ימין. כי שמאל בלבד לא מספיק. פן תיסגר הפירצה! והזמן קצר. ולפחות תיהנו!

charlila

New member
מאז שכתבתי את זה, התנתק לי המחשב

ואחדים מן האסונות הצפויים (שכדי למנעם כתבתי את המאמר הזה) כבר קרו. הכל עוד מונח על כף המאזניים. עורו! עזרו לפוצץ את רשת הקרמה!

charlila

New member
בשעה שאני מעלה זאת לרשת, שבו ונפתחו

שלוש עשרה הקורים הראשונים. תודה!

foxx

New member
כל הכבוד

בשבילך. יש לך עצות לצד שמאל ולצד ימין ? איך אני יכול להתחיל בהיזכרות, אולי מתוך איזו שהיא פעולה בסיסית יומיומית ? אני עושה יוגה לפחות חצי שעה כל יום, זה עושה לי הרבה דברים טובים אך לא היזכרות. איך אני יכול לעשות rebirthing ? הדברים שלך מגרדים לי מאוד חלק מסויים בראש. אני צריך שמישהו יצעק עלי עכשיו, שיגרום לי להוציא משהו מבפנים החוצה.

charlila

New member
יש טכניקה מאוד מדוייקת להתחיל היזכר

ות, העליתי אותה לפורום תחת הכותרת "תרגיל לפיצוץ בועת השיקוף העצמי." די מזמן. נסה חיפוש בפורום (לפי הכותרת הנ"ל או לפי "charlila"). יש עוד אחת - הקרויה שחזור. גירסה - טלטול ספונטאני של הראש ימינה-שמאלה, נשימה ספונטאנית מהירה. רבירסינג? נסה בתוך מים - אמבטיה, מעיין. או שתצטרף לסובוד. או שתיצור אתי קשר - אבל דייק בתזמון. פעולה יומיומית: נסח לך הצהרת כוונות - דייק בניסוח, זה קריטי. (אני רוצה לזכור... במונחים חיוביים, ללא מילות שלילה.) חזור עליה מתי שבא, ללא שיגרה, ולפחות פעם ביום. זה יניע תהליך.

foxx

New member
תודה רבה

יש לך מקור כלשהו שהוא מעין מדריך קצת לעשות ריברסינג (לא עשיתי אף פעם רק שמעתי חוויות) ? אפילו משהו למתחילים, אני לא מצפה להגיע לאותה חוויה כמו עם מורה מיומן

למעלה