החממה 3-המשך שבוע 13

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3-המשך שבוע 13 שירוש את תשמחי במיוחד.....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק ממשיך במתח..... ש
יובל יוצאת מלכה!!!! ולא מסגירה את ללי..... חזרנו סופית למתח... הפרקים ממשיכים לרוץ בקצב מסחרר.....
משהו מוזר.. למה עומאר התקשר לנט ולא לללי ? ללי אמורה להיות הראושמנה שלו....
מרוב שהחממה היתה עסוקה בסופי ויפתח ובמגן במתמטיקה.... הם לא שמעו על ביקור עומאר?? טיפה מוזר אבל בסדר...
ללי... ענינים רומנטים עם האקס המיתולגי והאקס שעדין באויר.... ציפיתי ליותר מסתם שתי מילים אצל שניהם שדניאל שאל אותה מה היא חייבת ליובל . שתי מילים וזה הכל....
עם האקס המיתולגי - אני מאמין שזו סתם שאלה מתוך סקרנות טבעית ... מי שיותר עצבנית זו נט.... אבל עדין משתהה על הענייןם...

שיר m

Well-known member
גם אני תהיתי
למה שהוא יתקשר לנטלי. אולי אצל אלה לי לא היתה תשובה

&nbsp
נטלי כבר לא עצבנית... נראה שכולם קיבלו את המצב כי יש להם דברים חשובים יותר להתעסק איתם.

Roei152

Well-known member
מנהל
כן אבל המצב יותר רגיש אצלה שמזכירים את יפתתח....
ללי לעמותה נכנסת למצב רגיש שהיא רואה את דניאל ויובל... היא כבר רגועה יותר שמזכירים את יפתח בקשר רומנטי... דניאל הוא זה שרגיש שללי מתחילה לדבר על יפתח...
מעניין איך עוד עתפתח הסיפור של ללי ... מזכיר לך שהיא צריכה עוד לבקר בחללית ...
אולי לפני הטיסה יראו אותה מנשקת בחור לא נודע ... וזה בעצם יהיה ה-בחור שלה....

פרק עם
עלילה אחת.
&nbsp
שמתם לב שנט חזרה לקרוא לאלה-לי "ללי"? מראה על התקרבות. יובל מגיעה בעיתוי הכי לא נכון.
&nbsp
יובל כזאת לא שייכת. אצלה זה "לצאת מהחממה?! באמצע הלילה?!" ואצלם זה "יאללה, יוצאים, אם נחזור אז נחזור ואם לא אז לא".
&nbsp
מה זאב עושה?
&nbsp
יובל לא שקרנית מעולה... אבל יצאה בסדר.
&nbsp
מתי עם שתי בנות מצדדיו. ושתיהן לוהטות. מתי, אתה הגבר. ואז הוא מדבר על אמא שלו.
&nbsp
יובל לא קולטת שהיא על ספיקר.
&nbsp
נטלי מסננת את נשיא נוביה!
&nbsp
יופי, לואיס. מוכר את הבת שלך בעד גלביה.
&nbsp
מתי נשאר לבד עם שתי בנות.
&nbsp
מי התקשר לבסיס? גורי?
&nbsp
יובל עלולה להפיל את עצמה.
&nbsp
קארין פינטו. גורי מלשן.
&nbsp
זאב לא אידיוט כדי לרשום את הכתובת שלו.
&nbsp
חבר'ה, למה לא התרחקתם יותר? "כבר לא המורה שלנו"? מתי היא הייתה?
&nbsp
עומאר פוגש את האיש שרצה להסגיר אותו. אחלה. אוי, ביקור מלכותי. לאו דווקא שלו, כי הביקור הזה הציל אותם. רגע, עומאר יהיה עם נטלי בסוף?! מה הולך פה?!
&nbsp
בחייך, זאב, את הכתובת שלך שמת?! ואחר כך מתפלאים למה מעדיפים את רובי.
&nbsp
פרק בסדר.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה מה ???
מה גורם לך לחשוב מהפרק שעומאר יהיה עם נט?
אם לעומאר היתה סיטואציה מעבר עם מישהי מבנות החממה זו ללי אך ורק ללי....

שיר m

Well-known member

ובהמשך להודעה הקודמת שלך, זה כ"כ דפוק שהוא שם את הכתובת של עצמו.

אכן עומאר...

שתי התמונות מהסט שהעליתי בזמנו היו בדיוק מהסצנות האלה שלהם, ואלה שימשיכו היום. הוא חמוד ממש, וגם נהיה חסון יותר. טוב, בכל זאת - שליט.

האמת שהייתי בטוחה שהוא יפציע מחדש רק ממש בפרקי הסיום, וחשבתי שהוא יהיה בחליפה כי הוא יגיע גם לטיסה של המעבורת.

לעניין הפרק עצמו
יובל לללי: "אני חייבת לך". אויש, נו באמת. מה, בגלל שללי הואילה בטובה לתת להם "סיכוי" ? (אני מצטטת את הבקשה שלה ממנה על הספסל)
זה כל כך מגוחך ועקום כל הסיפור הזה. אין לי כבר כוח לשטויות האלה ולכתיבה הגרועה הזאת.
אני באמת ובתמים לא מבינה מה הביג דיל מהסצנה הזאת, וכמו שכתבת, רועי, גם מה יש לחכות כל כך שללי תספר לו מה בדיוק היא אמרה לה ? מה נורא כל כך במה שיובל אמרה לה וביקשה ממנה אז ?
אין לי שום בעיה עם מה שיובל אמרה לה שם, בעדינות המירבית, יחסית למעמד והכל. רגע, אם יובל לא הייתה מגיעה מיוזמתה ומדברת איתה, ברור לכולנו
מה ללי הייתה אומרת לו, ולא היה לה ממש אכפת איך זה יפגע ביובל, אז זה יותר טוב מבחינתך ?! שללי, אחרי שכבר נודע לה שיש לו בת זוג חדשה (אני אעזוב לרגע בצד את העובדה שהוא לא אוהב אותה), קופצת לחממה במיוחד כדי לדבר איתו ולומר שהיא רוצה שיחזרו, וזה כן בסדר לעומת מה שיובל ביקשה ממנה ?!

לא יעזור שום דבר, הכל מתחיל וגם נגמר באותה נשיקה שלו אותה, וזה הכל. מה יש לו, בחיי ?! הוא לא מרגיש אליה שום דבר, אז שיתכבד כבר וישלח אותה לדרכה. הרי הוא היה מספיק זמן לבד עד שהחליט פתאום לנשק אותה.
יובל היא אחלה של דמות כדמות, וצופית נהדרת, אבל הכתיבה שלה - על הפנים, מקולקלת מיסודה.

אבל העיקר שללי מגחכת עליה עם אמירת ה"מתוק" לדניאל, כמו שיובל אמרה לו לפני ניתוק השיחה. מאוד בוגר מצידה. אני רק מזכירה לה שממש לא מזמן, היא זו שנורא התרעמה על הריחוק המסויים של יפתח וחיפשה ממנו את אותו הפוצי-מוצי בדיוק, באותו פרק במחנה, אז שתעשה טובה ותשחרר.

עוד פעם היא שואלת על יפתח וסופי ? לא הספיקה הנשיקה ביניהם אתמול, שהייתה הדבר הכי מיותר שהיה צריך להיראות בכלל, בהקשר הזה. יאללה, הבנתי שזה לא מזיז לה ואין לשאלה הזאת שום משמעות להמשך לבוא, אז בשביל מה היא שוב מתעסקת בזה ?!
אני שונאת את השטויות האלה, ועוד לראות את המבטים שדניאל תוקע בה כשהיא רק פולטת את השם "יפתח". כל כך דבילי.

בהקשר הזה, אני רק אגיד שזה פשוט לא ייאומן איך הם מדירים אותו מצוות גלאפגוס המתחדש, גם בלי שום קשר לזה שהוא "עסוק" עכשיו בסטוץ המשונה שלו.
בפרק שלשום, כל כך חיכיתי שהוא זה שייכנס לחדר, אבל אז הגיע מתי, שכמובן אין לי שום בעיה עם זה אבל למה לא גם יפתח ?!
לא יאה להם. הוא בכלל לא בלקסיקון שלהם יותר. נראה מתי הם "ייזכרו" לקרוא לו סוף סוף...

ו-
מהפרק היום, לכל המעוניין...

טוב, חפרתם והתעמקתם בזה יותר מדי, אז החלטתי פשוט לשתף אתכם בתמונה מתוך הטיסה של עומאר ונטלי בשמי הארץ, שתהיה היום...

אני מניחה שהוא לא ייקח אותה לטיסה בנוביה, אלא הם בטח יחוגו מעל האתר של המעבורת. אגב, מה בכלל הקטע הכל כך גדול של ספי בעניין פרוייקט החלל ? זה עד כדי כך מעניין ומרשים אותו שהוא מזמין גם את עומאר לביקור שם ? טוב.

זה לא לגמרי בגדר ספויילר היות והוא כבר הזמין אותה להצטרף אליו, אז ספויילר מהבחינה הזאת של איזה סיור זה יהיה... אין לדעת אם רק שניהם שם או לא.
שיר ורועי, בזמנו, כשהזכרתם לא אחת את עומאר בהקשר של ללי, לא סתם הסברתי לכם שהוא מעולם לא התאהב בה, אלא העריך אותה מאוד, אבל רמזתי לכם שאולי, רק אולי, יהיה לו משהו עם מישהי אחרת לגמרי, והנה הגיעה עכשיו נטלי לסצנה איתו.
בכל אופן, כבר כשראיתי אז את התמונה, לא היה לי צל של ספק שלא מדובר בשום דבר רומנטי אלא מחווה ידידותית בלבד. למה דווקא נטלי? אין לי מושג, וגם לא יודעת במה בדיוק תועיל הטיסה הזאת, אבל זה פשוט עומד לקרות, וזהו.
לדעתי, לא צריך לעשות מזה עניין מעבר לכך.

כאמור, גיורא צפוי ושקוף כל כך העונה, והרביעייה תסיים האחד עם השניה. זה מה יש.
אם הוא היה רוצה להיות באמת מקורי, לרענן וגם הכי להתאים בעולם, הוא היה מסיים עם דניאל ויובל/נטלי, או אפילו נטלי ועומאר. זה מעניין, לא הכיוון הברור והצפוי שהולך להירקם לו בדרך לא דרך...

dar dahan

Member
מה כל הקטע עם מעבורת חלל ישראלית?
את רצינית?
זה פאקינג מעבורת חלל ישראלית הראשונה!
אם זה היה במציאות ביבי היה מצטלם כל יום עם שרה ליד המעבורת ועובר לישון שם גם!
חחחחחחחחחחחחח

Roei152

Well-known member
מנהל
בוקר טוב אליהו!!!!
דר רק עכשיו הבנת שזה מעוברת חלל ישראלית??? זו כל העלילה.....

dar dahan

Member
לא הבנתי את זה רק עכשיו
אני כתבתי למירי על למה ספי שחל מתלהב מהמעבורת ומהבסיס.
הוא מתלהב מזה כי זאת המעבורת חלל הישראלית הראשונה.
&nbsp

בסדר, נו. סתם כתבתי את זה.
אני אפילו לא יודעת למה.

אולי בעיקר בגלל שהיה לי מוזר פתאום לראות שוב את ספי.

ובאותו עניין, של דמויות שנעלמות להן לפרקים ארוכים, נראה מתי גיורא יואיל בטובו לגלות לנו מה עלה בגורלו של אוזי, שברח לו כבר לפני חודש !!!

dar dahan

Member
יש מצב, הוא פחדן כמוהו, והוא לוקח את התהילה כמוהו
כמעט אחד לאחד ביבי

גם במראה הם דומים חוץ מזה שלספי שחל אין עדיין שיער לבן והוא פחות גדול מביבי

&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
את נורא אובסטיבית לללי ו יפתח הא?
את כ"כ רוצ ששניהם יהיו פנווים שהתפסת את נטלי ודניאל אחד לשני או לעומאר/ יובל
לדעתי אם כבר הזכרת כיוונים מפתיעים ....
אני חושבב בשלב הזה שמה שהכי מפתיע יהיה בסוף:
נטלי ודניאל כי הם "בכוכבים "
ללי ועומאר -לאחר שקצת ירגש מנטלי....
סופי ויפתח.... כי בכל מקרה נוצר זוג מפתיע שישאר איתו...
מתי ודינה- הזוג הממתוק שכולנו מסכימים עליו...
איימי ורון- בכל מקרה ישארו יחד....

למעלה