אכן עומאר...
שתי התמונות מהסט שהעליתי בזמנו היו בדיוק מהסצנות האלה שלהם, ואלה שימשיכו היום. הוא חמוד ממש, וגם נהיה חסון יותר. טוב, בכל זאת - שליט.
האמת שהייתי בטוחה שהוא יפציע מחדש רק ממש בפרקי הסיום, וחשבתי שהוא יהיה בחליפה כי הוא יגיע גם לטיסה של המעבורת.
לעניין הפרק עצמו
יובל לללי: "אני חייבת לך". אויש, נו באמת. מה, בגלל שללי הואילה בטובה לתת להם "סיכוי" ? (אני מצטטת את הבקשה שלה ממנה על הספסל)
זה כל כך מגוחך ועקום כל הסיפור הזה. אין לי כבר כוח לשטויות האלה ולכתיבה הגרועה הזאת.
אני באמת ובתמים לא מבינה מה הביג דיל מהסצנה הזאת, וכמו שכתבת, רועי, גם מה יש לחכות כל כך שללי תספר לו מה בדיוק היא אמרה לה ? מה נורא כל כך במה שיובל אמרה לה וביקשה ממנה אז ?
אין לי שום בעיה עם מה שיובל אמרה לה שם, בעדינות המירבית, יחסית למעמד והכל. רגע, אם יובל לא הייתה מגיעה מיוזמתה ומדברת איתה, ברור לכולנו
מה ללי הייתה אומרת לו, ולא היה לה ממש אכפת איך זה יפגע ביובל, אז זה יותר טוב מבחינתך ?! שללי, אחרי שכבר נודע לה שיש לו בת זוג חדשה (אני אעזוב לרגע בצד את העובדה שהוא לא אוהב אותה), קופצת לחממה במיוחד כדי לדבר איתו ולומר שהיא רוצה שיחזרו, וזה כן בסדר לעומת מה שיובל ביקשה ממנה ?!
לא יעזור שום דבר, הכל מתחיל וגם נגמר באותה נשיקה שלו אותה, וזה הכל. מה יש לו, בחיי ?! הוא לא מרגיש אליה שום דבר, אז שיתכבד כבר וישלח אותה לדרכה. הרי הוא היה מספיק זמן לבד עד שהחליט פתאום לנשק אותה.
יובל היא אחלה של דמות כדמות, וצופית נהדרת, אבל הכתיבה שלה - על הפנים, מקולקלת מיסודה.
אבל העיקר שללי מגחכת עליה עם אמירת ה"מתוק" לדניאל, כמו שיובל אמרה לו לפני ניתוק השיחה. מאוד בוגר מצידה. אני רק מזכירה לה שממש לא מזמן, היא זו שנורא התרעמה על הריחוק המסויים של יפתח וחיפשה ממנו את אותו הפוצי-מוצי בדיוק, באותו פרק במחנה, אז שתעשה טובה ותשחרר.
עוד פעם היא שואלת על יפתח וסופי ? לא הספיקה הנשיקה ביניהם אתמול, שהייתה הדבר הכי מיותר שהיה צריך להיראות בכלל, בהקשר הזה. יאללה, הבנתי שזה לא מזיז לה ואין לשאלה הזאת שום משמעות להמשך לבוא, אז בשביל מה היא שוב מתעסקת בזה ?!
אני שונאת את השטויות האלה, ועוד לראות את המבטים שדניאל תוקע בה כשהיא רק פולטת את השם "יפתח". כל כך דבילי.
בהקשר הזה, אני רק אגיד שזה פשוט לא ייאומן איך הם מדירים אותו מצוות גלאפגוס המתחדש, גם בלי שום קשר לזה שהוא "עסוק" עכשיו בסטוץ המשונה שלו.
בפרק שלשום, כל כך חיכיתי שהוא זה שייכנס לחדר, אבל אז הגיע מתי, שכמובן אין לי שום בעיה עם זה אבל למה לא גם יפתח ?!
לא יאה להם. הוא בכלל לא בלקסיקון שלהם יותר. נראה מתי הם "ייזכרו" לקרוא לו סוף סוף...