ממש מודה לכולן על השרשור הזה. משמעותי לי מאוד
לפני כשש שנים, ממש לפני שיצאתי לפנסיה מוקדמת, המוח שלי עשה קישור בין טונה מקופסה לבין מזנונים זולים, ארוחות עבודה וכאלה. ומאותו רגע לא יכולתי לגעת בזה.
בשנה האחרונה, ניסיתי כמה פעמים, כי אני אוכלת דל פחמימה ורוב המאכלים שלי מבוססים על חלבונים מן החי. זה מה שטוב לגוף שלי. והטונה סוגרת פינה מאוד רצינית.
רק לפני שבוע אכלתי שוב, אבל די סבלתי.
כן, אפשר בקלות לשפר סלטי טונה עם ביצים, אבל אני אוכלת הרבה ביצים ולא רוצה להוסיף. אז הורדתי את תוספת הביצים מהפרק. עם תפו"א כנ"ל - אבל לא אוכלת תפו"א.
היכולת לאכול טונה נטו או עם אבוקדו עם שילובי טעמים ותיבולים חדשים נותנת לי עוד מבחר לארוחות ערב או צהרים ביום חם.
והכי חשוב, הסלטים של שירה והסלט של יצחק של אפיהיל, בעיקר, ממש עושים לי חשק, ומשמחים את לבי. מתחילה לנסות מהיום!
תודה רבה רבה, נהדרות