חיפשתי לך באינטרנט ומצאתי סיר של ארקוסטיל
18 ליטר והוא יחסית לא גבוה מידי
אבל נראה לי שגם לא ממש זול (מזמן לא קניתי סיר בגודל כזה, אז אני לא מעודכנת במחירים, אולי תעני לי שהמחיר סביר
)
https://riligo.co.il/סיר-נמוך-ארקוסטיל-מסדרת-גורמה-18-ליטר-34-סמ.html
בכל מקרה, אם לא תמצאי, לא הייתי מציעה לך לבשל בסיר גבוה
יש מאכלים שמתאימים לסוטאז'ים או לסירים רחבים ונמוכים.
אם כבר - אז מה דעתך לפצל את התבשיל לשניים (או אפילו שלושה) סירים קטנים יותר?
ככה גם יהיה יותר קל לסחוב / להרים את הסיר.
וגם... אם התבשיל חלילה לא יצא מושלם בסיר אחד, יהיה לך סיר נוסף עם תוצאה מוצלחת יותר.