לדיון בנושא אמינות בוקינג

לדיון בנושא אמינות בוקינג

היום בדקתי מלון בכרתים.
מלון אירופילי שהוא מלון דירות במרכז העיירה, מלון נחמד לכל הדיעות , אני עצמי לן שם לעיתים , והוא באמת מלון דירות מצויין עם צוות מעולה.
אבל בוקינג ממש לא רציניים.

מופיע מחיר לחדר 34 יורו
כעבור חצי שעה כשנכנסתי שוב, המחיר עלה ל-38 (וכתוב שזה במקום 53 יורו, מחיר לא נכון בשום מקרה גם לא בשיא העונה, שהמחיר לחדר הוא 40 יורו).

מספרים לך על המלון ועל סביבתו, מה שמצביע שלמי שכותב את הפרטים אין שום מושג על מה הוא מדבר.
למשל-
בשורה 1 כתוב שהמלון נמצא במרחק 5 דקות מהחוף,
בשורה 2 מדבר על 2 דקות מהחוף,
בשורה 8 המלון נמצא במרחק של צעדים ספורים מהחוף......
(הנכון - המלון נמצא במרחק של כחמישים מטר מהחוף)

למשל-
בשורה 20 כתוב שהאורחים דירגו אותו בציון 10.
כתוב בכותרת שהציון הוא עשר, ורק בדיקה נוספת מגלה שהציון הוא רק 9.4 (לצוות הציון 9.9)

כתוב מפורש שהציון 9 על פי 57 חוות דעת.
אבל בבדיקת הגרף נמצא כי הציון-
מעולה 9 הצביעו 35 אנשים
טוב 7 הצביעו 20 איש
בסדר הצביע 1
טעון שיפור הצביע 1

למשל-
בשורה 13 כתוב שמרכזי הכנסים הגדולים נמצאים במרחק של 5 דקות הליכה ממנו.
(הנכון, אין שום מרכז כנסים אלא אם מתכוונים לרחבת הכנסיה. מרכז כנסים נמצא בכפר גורנס כ-12 ק"מ מערבה).

למשל-
בפתיח כתוב שנשארו 3 חדרים פנויים, וממש ברובליקה מתחת כתוב שניתן לצפות בכל חמש הדירות הזמינות.....

דיברתי עם החבר'ה באירופילי, והם היו מופתעים כי לא הם כתבו את הדברים הללו......

לאונידס

Active member
אני ממליץ שתרשום את שם המלון באותיות לטיניות

כדי שאם מישהו ירצה להגיב הוא יוכל למצוא אותו באתר.
האם אתה מתכוון למלון הזה?
[URL]http://www.booking.com/hotel/gr/erofili-apartments.en-gb.html?aid=357009;label=gog235jc-hotel-XX-gr-erofiliNapartments-unspec-il-com-L%3Aen-O%3AwindowsS10-B%3Aedge-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX;sid=b8bad6c3473e919ebe8d2c291d7c0428;dist=0&sb_price_type=total&type=total&[/URL]

קצת שאלות מצידי כי אני לא מכיר את המלון הספציפי הזה:
יש הרבה מידע על המלון כמו מטבח, מרפסת, מזוג אוויר, כספת וכו'. האם המידע הזה נכון והדיון מצטמצם ברובו באם המלון נמצא 2 או 5 דקות מהחוף?

יכול להיות שהמלון נמצא 2 דקות הליכה מחוף חולי ו 5 דקות הליכה מחוף רחצה?
רשום שבמרחק צעדים ספורים נמצאות טברנות, לא חוף הים (שורה 8).

לא ראיתי איפה רשום שהאורחים דירגו את המלון בציון 10, בשורה 20 רשום:
"This property is also rated for the best value in Hersonissos! Guests are getting "

ב"מרכז כנסים" יכול להיות שזו הכוונה?
[URL]http://www.conference-greece.com/conference-center-crete.aspx[/URL]

לגבי זמינות ומחירים אין לי מושג, לי אין מלון אבל ככל שאני יודע בעל המלון הוא זה שרושם את המחירים.

סיכום שלי:
יכול להיות שיש טעות במרחק מהים, 50 מטר, 5 דקות הליכה או 2 דקות הליכה. אני מבין שהמלון קרוב מאוד לים ואם היה חשוב מבחינתי כנראה שהייתי מברר באיזה חוף מדובר, שירותי חוף וכו' בהתכתבות עם המלון ואז גם היתה מתבררת האמת.
ציון המלון מופיע בבירור ובגדול במקום המיועד לכך. גם אם היה רשום במלל ציון 10 (שאני לא מצאתי) זה לא היה מטעה אותי. מה גם שבכל מקרה מדובר בציון גבוה שמרגיש לי שגם לדעתך המלון בהחלט טוב.אם הייתי צריך לשכור מרכז כנסים ממילא הייתי מברר קודם פרטים ומחירים, אם הייתי מוזמן לכנס ממילא הייתי מקבל את הפרטים הרךוונטים, כך שמבחינתי גם אם יש טעות משמעותה זניחה.
באתר יש הרבה מידע רלוונטי שבהחלט למדתי ממנו, גם אם יש טעויות הרווח עולה בהרבה על ההפסד.

ואני במקום החבר'ה של המלון הייתי בודק באופן תדיר מה רושם עלי ערוץ שיווקי מאוד משמעותי עם ניראות גבוהה באינטרנט ודואג לתקן טעויות, אבל אני לא במקומם וכנראה שהםפ מסתדרים יפה מאוד בלי העצות שלי

נכון- erofili 18 sanoudaki st. l.h. crete

מאופן כללי תיאור המלון הוא נכון , הבעלים ניקוס האבא והבן יורגי מהימנים עלי, התקשרתי שוב ולדבריהם כל נושא המידע על המלון עצמו כולל תמונות הוא שלהם והם אמינים עלי , כל היתר זה מבית בוקינג. מה גם שהם התרחבו והיום ברשותם גם מלון סטודיו סמוך "אמלתיאה" שנפתח העונה ועוד טרם מופיע באינטרנט. (אני לוקח שם חדר כדי לבדוק אותו).

הוא לא יודע מהיכן בוקינג לקחו את המחירים כיוון שהיום זה עומד על 34 יורו ולא 38 וזה בטח לא במקום 53.
המלון ברחוב סנודאקי שיורד לכיוון הנמל למרחק של 50-60 מטר ורק שם יש טברנות.
לגבי החוף החולי זה כמובן לא שם (שכחתי להתייחס לזה) מי שרוצה להגיע לחוף חולי/רחצה, צריך ללכת לאורך הטיילת כ-500 מטר מערבה.

הבעיה שתצוגת הדברים משדרת אי אמינות כאשר בעלי המלון אמינים.
אי אפשר לכתוב שנשארו רק 3 חדרים, אבל שורה מתחת לציין שאפשר להיכנס לראות את חמשת החדרים הזמינים...

גם נושא הדירוג מטעה ומעורפל וזה לא משהו שהם כתבו, פרטתי מה כתוב שם ואני מניח שגם אתה ראית.

בשורה התחתונה:
א. מלון דירות נחמד ,זול (א.ב.+10 יורו) , במרכז העיירה, בעלים נחמדים ועניניים.
ב. מי שמתאים לו מלון דירות, זה בהחלט המקום (יש דירות מעט עם נוף לכביש ויש יותר עם נוף נוף). מי שמחפש מלון הכל כלול + אג-דו-דו וכדומה שילך לכרתה מאריס, רק שלא יתבכיין על המחיר (
)
ג. קרבה לנמל ולמרכז התיירותי. ליד נצא המשרד של "זקרוס טורס" ותחנת המוניות.
ד. חניה אין מול המלון כיוון שברחוב רק בהמשך יש חניה אבל היא של תחנת המוניות ושל "זקרוס טורס", אבל מאחורי הבנינים שמול המלון (ממשיכים לנסוע כ-30 מטר ואז ימינה) יש מגרש כורכר גדול עם חניה בחינם.

לגבי הסיפא שלך, הדפסתי את מה שנכתב כדי למסור להם בנוסף לזה שדיברתי איתם בטלפון.

לאונידס

Active member
טוב, שאלת לגבי אמינות

בוא נביט רגע באתר האינטרנט של המלון
http://www.erofiliapartments.com/accommodation.html
להלן התיאור שרשום שם.
Our apartments are situated within 2-minute walking distance from the nearest sandy beach. The seafront road which is full of taverns, bars and restaurants is just a few steps away. The largest conference centers are only 7 minutes walk from Erofili
&nbsp
נשמע מוכר? כולל מרכז הכנסים? מזכיר את הניסוח שקבלת עליו שרשום באתר של BOOKING?
&nbsp
אני לא יודע להגיד לך מה בדיוק קרה שם אבל הסבירות ש BOOKING נכנסו לאתר האינטרנט של המלון ושינו אותו נראה לי לא קיים.
לעומת זאת הסיכוי ש BOOKING קיבלו את המידע מאותו מקור שמסר אותו לאתר האינטרנט של המלון או העתיקו אותו מאתר האינטרנט של המלון הרבה יותר גבוה.
בקיצור אתה יכול להמליץ לבעלי המלון לתקן גם את אתר האינטרנט שלהם.
&nbsp
אגב היתרון של BOOKING לעומת האתר של המלון הוא בכך שיש תגובות של כאלה ששהו במלון ואז באחת מהביקורות האחרונות אני יכול לקרוא:
Most of beaches are located at 5 min by walk, but Star Beach - 15 min by walk.
ואז אם היה חשוב לי חוף רחצה לאור ביקורת כזו הייתי טורח לבדוק את העובדות.
&nbsp
מחירים:
אני לא יודע לאיזו תקופה לאיזה חדר מה תנאי הביטול עם/בלי ארוחת בוקר ולכמה אנשים אתה משווה לכן אני מציע שכשאתה משווה מחירים תשווה למחיר הרשמי באתר האינטרנט של המלון
http://www.erofiliapartments.com/accommodation.html
ולא לשיחה טלפונית.
אולי תגלה הפתעות.
&nbsp
בכל אופן מדיניות של BOOKING היא שאם אתה מוצא עסקה זהה מבחינת כל תנאיה אבל במחיר טוב יותר הם יזכו אותך בהפרש, גם אם העסקה הזהה היא באתר המלון.
פשוט מקבלים זיכוי לחשבון הבנק דרך כרטיס האשראי.
כך שמבחינת הלקוח אין כאן בעיה אמיתית.
&nbsp
זמינות חדרים:
BOOKING כותב המפורש שכשהם מדברים על חדרים פנויים אז מדובר בחדרים פנויים במחיר שהם מדברים עליהם ויכול להיות שיש עוד חדרים פנויים במחיר גבוה יותר.
&nbsp
תראה, בשורה התחתונה אני לא מכיר את בעלי המלון ואין לי מניות ב BOOKING. כך שאין לי הטיה לכאן או לכאן.
לא מצאתי שאתר האינטרנט של המלון אמין יותר מהדף שלו ב BOOKING, אם כבר אז להיפך.
אולי כדאי להפוך את הדיון לאמינות פרסום עצמי של מלון באתר האינטרנט שלו לעומת פרסום אצל סוכן כמו BOOKING או HOTELS וכו'.

למעלה