איזו פלצנות
אתה לא מאמין. יפה לך. לא להאמין במה שחבר עמיתים (peer review) של כתב העת מספר אחד למלחמות ולסכסוכים בעולם, אחרי שישבו על המדוכה במשך 5 שנים ובדקו כל תג וכל תו במחקר, ולהפתעתם המלאה, ראו שהוא רציני, ואפשרו לכתב העת לפרסם אותו. אז אתה לא מאמין... ינוקא הגדול מטיל ספק במשהו אובייקטיבי לחלוטין. לגבי ה-"
אתה לא מאמין. יפה לך. לא להאמין במה שחבר עמיתים (peer review) של כתב העת מספר אחד למלחמות ולסכסוכים בעולם, אחרי שישבו על המדוכה במשך 5 שנים ובדקו כל תג וכל תו במחקר, ולהפתעתם המלאה, ראו שהוא רציני, ואפשרו לכתב העת לפרסם אותו. אז אתה לא מאמין... ינוקא הגדול מטיל ספק במשהו אובייקטיבי לחלוטין. לגבי ה-"
שליחות
". בסיום הקורס בו אני משתתף, אנסה בכל מאודי לארגן קבוצה כזו. שזה לא יהיה. גם כעת, עם מקום עבודה מאוד תובעני, אני צריך לקום לפני הנץ החמה לתרגל. בכיף. לנסוע למקום שצריך יהיה למצוא ולממן, כדי לתרגל, לתרגל תרגול (שכעת הוא יותר מפעמיים ביום 20 דקות - שוב, בהכי כיף) קבוצתי ולהתארגן לנסיעה לעבודה, בטח ובטח לא יהיה קל. הטוב ביותר שהמדינה הייתה עושה זאת. גם מבחינת משאבים וגם מבחינת כוח אדם. אני לא מסכים עם "כאשר אינך נקשר לכלום , אי אפשר לקחת ממך כלום
". אי אפשר לא "להיקשר לכלום
". כל עוד יש לך אפילו הגוף שלך - אתה קשור גם קשור. פלצנות לשמה. זה שאני הקטן, לא מסוגל להבין את "עבודתך הרוחנית
". האמ-אמא של הפלצנות. כמה "להקרין את כוחותך כדי לעשות שלום בעולם
", אתה יכול? האב-אבא של הפלצנות.