במטבח של מאסטר שף עם קרלו קראקו

אני מאוד אוהבת את הריזוטו פטריות באמורה מיו.

המסעדה האהובה עלי :)
הפיצות,פסטות והפוקצה שום מאוד טעימים...
המחירים נמוכים ביחס לגודל ולטעם של המנות....

ממליצה בחום על המסעדה...
 
בצפון שמעתי המלצות טובות על טאנטי באצי...

http://www.rest.co.il/sites/default.asp?txtRestID=10993

לא אכלתי בה כי זה רחוק לי אבל שמעתי דברים טובים...

מצרפת תפריט...

וגם יש בירושלים (לא ממש צפון...) את טופולינו ששמעתי שגם היא איטלקיה מעולה...

אם יצא לך להיות בת|"א ממליצה להיכנס לאמורה מיו :)
נמצאת באבן גבירול...
 
חחחחח את רואה, הכל יחסי


 

כמהאפשר

New member
אני ממש חייבת להודות שאני אוהבת את ההודעות

שלך.
והתאפקתי הרבה זמן..
 
תודה רבה על המחמאה :)

גם אני את שלך....
בגלל זה אני שולחת בדיחות דיניות כדי למשוך תגובה חחחחחח
 

כמהאפשר

New member


"בדיוחות דיוניות":) אני אשתמש בזה:)

ותודה. כעת אני אחשוב פעמיים על המילים לפני שאני יורה..
מה שנקרא אנשים טובים באמצע הדרך שגורמים לנו להיות קצת טובים יותר.
 

כמהאפשר

New member
הכוונה לא לצמד המילים:)

אלא לכך ש.. את יודעת, באופן אוטומטי, לפחות אצלי,
כאשר אני יודעת שיש מי שמביט או מקשיב או קורא ויש לו הערכה מסוימת- ולו קטנה ביותר,
יש רצון לא לאכזב.
וזה נותן שאיפה, להיות אדם "קצת" יותר טוב.
 
למעלה