אני מרגישה כול כך מושפלת

new face

New member
אני מרגישה כול כך מושפלת

סך הכול היו 2 גברים בחיי.
עם הראשון זה התחיל מכך שהוא לא רצה להתחייב ואמר שרוצה להיות רק יזיזים. אני הסכמתי כי הייתי מאוהבת בו והוא היה הגבר הראשון. אני יודעת שלא הייתי צריכה. הסכמתי וזה התנהל בדיוק ככה. הוא שיחק בי מתי שהתחשק לו (פעם בכמה שבועות) ואני הסכמתי להכול למרות שזה היה ברור שהוא לא רציני. אחרי כמה חודשים כאלו לא יכולתי לשאת את זה. קראתי לו לפגישה כדי להיפרד, אבל השפלתי את עצמי בכיתי ואמרתי לו שאני אוהבת אותו. אחכ כמה חודשים היה שקט. הוא לא מחק אותי בפייסבוק, אבל לא הגיב לסטטוסים ולפני זה היה מגיב כמעט לכול סטטוס. אני גם הייתי כול כך הרוסה שחודש לא נכנסתי לפייסבוק.
אחכ לא עמדתי בזה ורשמתי לו הודעה. טיאטתי הכול מתחת לשטיח. אמרתי שאני לא אוהבת אותו וכול זה היה סתם דרמה מיותרת. בקיצור - ביטלתי את עצמי מולו. ככה אני מרגישה. הוא אמר סבבה, דיבר קצת. אחכ לא דיבר חשבתי זהו נגמר, נחזור להיות ידידים כמו שהיינו שנים. אחרי כמה זמן הוא דיבר ואיכשהו התקרבנו בשיחות ובסוף הוא אמר שהוא לא יכול להיות רק ידיד שלי והוא רוצה להיות חבר. מפה לשם נהיינו חברים רשמית והייתי ישנה אצלו פעם בשבוע בסוף שבוע. ראיתי שהוא מטורף עליי אבל אחרי זמן קצר הרגשתי ריחוק. הוא היה מבקש ממני לעזוב יותר מוקדם, הוא הפסיק להתלהב ממני. פשוט הרגשתי שהוא לא אוהב אותי יותר. הרגשתי שהוא משפיל אותי. למרות שהוא לא עשה או אמר שום דבר משפיל. בקיצור התחרפנתי וצרחתי עליו בהודעה שאו שהוא משתנה או שזה נגמר. באותו רגע התכוונתי לזה, אבל אחכ התחרטתי. הוא מיד ניצל את ההזדמנות ואמר שזהו זה הסוף, מחק אותי מהפייסבוק, מהסקייפ ומכול מקום. שלחתי לו הודעות, התקשרתי, הייתי היסטרית. הוא לא רצה לדבר איתי. אמר שאצא מחייו.
אחרי כמה זמן שוב היה לי יזיז. לא אהבתי אותו ולא הרגשתי בשלה לקשר. אחרי זמן קצר איתו הוא ניסה לאנוס אותי וניתקתי קשר.
מאז אני פשוט מרגישה ממש מושפלת. שהסכמתי ליזיזות. פעמיים. ובפעם השניה אפילו יזמתי את זה. אני מרגישה זנותית, מלוכלכת, מושפלת, מנוצלת. כאילו זחלתי על הברכיים בשביל הראשון והשני הרגשתי שלפחות הייתי צריכה לבקש תשלום.
מאז מעל שנה אני לא מצליחה ליצור קשר משמעותי עם גברים. אני לעולם לא מתחילה איתם. אם הם מתחילים איתי, ונגיד עונים לאט או מדברים איתי תוך כדי שהם עושים משהו אני אוטומטית מרגישה שהם לא מכבדים אותי. אני בכול דבר מחפשת שיתיחסו אלי כמו מלכה ומתחרטת על כול מידע שאני נותנת להם עליי בשיחה. החלטתי מאז ההשפלה שהיתה לי שאני לא אתן לאף אחד שלא יתיחס אלי כמו מלכה, להיכנס לי לנשמה. וזהו. אני פשוט בטראומה קשה ולא יודעת איך להמשיך. אפשר להגיד שדיי החלטתי לסגור את הרגליים לכול החיים ואני מצתערת שלא נשארתי בתולה. אני מרגישה שלגברים פשוט לא מגיע שניתן להם את עצמינו.

סאני381

New member
על תהי כל כך קשה עם עצמך

כולנו עושים טעויות בחיים,במקום לתת לזה להטביע אותך ולהוריד לך את הביטחון,תנסי לקחת את זה למקום אחר,למקום שעכשיו את יותר בוגרת ושאת כבר יודעת מה את צריכה ומה את מחפשת,ולהגיד לעצמך שאין שום סיבה שבעולם שלא תקבלי את זה,תאמיני בעצמך ובמה שיש לך לתת,ומעכשיו על תתפשרי על מערכת יחסים שלא תיהיה הדדית,על תצפי מהתחלה ליחס של מלכה,אלה רק ליחס של כבוד,של הדדיות,שיראו בך חברה ובן אדם דבר ראשון,ושתכירי אנשים אמיתים ולא שחקנים,אבל בשביל שזה יקרה גם את צריכה להיות אמיתית,פתוחה,ושתתני לכל אחד את הצאנס שמגיע לו,תתחילי עם כל אחד מאפס,ופשוט תפתחי את העיניים ותנסי לראות עם מי יש לך עסק מבלי להתעלם מהדברים שבאמת חשובים,אם תצטרכי עצה או עזרה במשהו אנחנו פה תמיד בשבילך,תהי חזקה,בהצלחה נשמה יפה

NSW2

New member
העולם החיצוני שלנו הוא מראה לפנימי

אני חושב שלפני שאתה מתעסקת במציאת קשרים כדאי שתעשי עבודה פנימית עם עצמך.
זה טוב שכרגע את אומרת שאת רוצה מישהו שייתחייס אליך אחרת.
הבעיה היא שהרבה פעמים יש לנו דפוסים פנימיים מאוד עמוקים שמנהלים אותנו באופן לא מודע.
הדפוסים האלה גם יכולים להיות בהחלט מנוגדים למה שאנחנו אומרים באופן מודע שאנחנו רוצים.
למשל הדפוס הזה של איך אנשים מתייחסים אלינו הוא לגמרי שיקוף של הצורה בה אנחנו מתייחסים לעצמנו.
יש מחקרים בפסיכולוגיה שמדברים על כל הקטע של נשים שנמשכות פעם אחר פעם לאנשים שמתייחסים אליהן חרא.
וזה קורה בגלל שאנשים באופן לא מודע גורמים לעצמם להיות עם אנשים שמחזקים להם את הדפוס שמוכר להם.
וככה בנאדם שלא אוהב את עצמו נמשך לאנשים שנותנים להם את אותה חווית הדחייה שהוא נותן לעצמו.
ואז אפילו אם יקרה איכשהו שפוגשים מישהו שמתייחס טוב מתחילים לחבל את זה כי זה כל כך רחוק מהדרך שאנחנו מתייחסים לעצמנו.
לעומת זאת בנאדם שאוהב את עצמו מבפנים ומתחייס לעצמנו טוב לעולם לא ייתן לאנשים שלא מתייחסים אליו ככה להיות בסביבה שלו.
זה דפוסים מאוד עמוקים שנוצרים מגיל צעיר בעיקר מושפעים מסוג הקשר שהיה עם ההורים.

שמים1

New member
יקרה

אני חושבת שאת צריכה לעשות חשבון נפש גדול עם עצמך , עבודה עצמית , ואולי אפילו לקבל מעט עזרה מקצועית כדי שתדעי לקבל את עצמך ולהעריך את עצמך .
לדעת מה את מזמנת לעצמך ומדוע ? מה יש בך שגורם לך לזמן את הטיפוסים הללו שלא מכבדים ורק מורידים אותך מטה מטה .
כל מושג היזיזות מעולם לא נראה לי , מכיוון שלרוב נכנסות לכאן בחורות שמספרות על יזיזים שיתאהבו בהם ועל מפח נפש גדול .
אני חושבת שאת רוצה קשר בריא וטוב , לדעתי כיוון של יזיזות לא יוביל לקשר כזה
קחי לך את הזמן להרגע ולענות לעצמך מה את רוצה ומה באמת חשוב לך .
תדעי למצוא את דרך הביניים , לקבל בן זוג שתוכלי איתו ליצור מערכת יחסים שמושתתת על כבוד הדיי והערכה וכמובן גם משיכה .
קיצוניות לא טובה לא לשלילה ולא לכיוון מלכה .
אני חושבת שזוגיות היא דבר נפלא , יש גברים נפלאים שיודעים לאהוב ולכבד אישה , את רק צריכה לדעת למצוא את האחד הנכון לך , וליצור איתו קשר שבריא ונכון לך .

מאחלת לך הצלחה רבה
ואנו כאן תמיד בשבילך .

שילת281

New member
היי מאמי

ראשית, יש נשים שבוחרות ביזיזות כי זה מתאים להן וזה בסדר גמור. מי אמר שזה דבר רע? דעתי היא שעבודה עצמית תטיב עמך, אפילו לדבר על בעל מקצוע ולנקות באמת את כל הרגשות והאשמה.

אוקי , בואי נפטר מכמה דברים

1. את יכולה לשכב גם עם 500 גברים זה לא משנה . זו זכותך . את בסדר . הכל טוב 2. מישהו ניסה לאנוס אותך . מישהו ניסה לאנוס אותך . מישהו ניסה לאנוס אותך .

למקרה ותהית - דפוס האשמה עצמית - האשמת הקורבן הוא נפוץ .
אז ראשית כל וכי אני מחויבת למובן מאליו - את צריכה וחייבת למצוא מקום בעצמך
לטפל בדבר הזה גם אם זה כולל תלונה במשטרה- לעצמך. טיפול - כל סוג. דחוף .

אוקי ואחר כך בואי נשמיט עוד משהו מתחת לרגליים -את מאוד חסרת ביטחון ואת מאוד מאוד לא מכבדת את עצמך בסוג הקשרים שתיארת. לוקח לך המון זמן לעמוד על דעתך ורצונך ואפשר להבין את זה על רקע חרדת הנטישה שאת מפגינה.

אני שונאת מושגים פסיכולוגיסטים - אז אומר חד וחלק גם לבן הזוג שלי יש נטיה לסוג כזה של פחד וגם לו הייתה התנהגות כזו בעבר.

את ממש לא צריכה ולא מגיע לך שינהגו בך כמלכה- מגיע לך שינהגו בך כאדם ,
כמו שלאחר מגיע שינהגו כבן אדם שווה ערך ומבט ישיר לעיינים.
זוגיות היא לא משחק כוחות - או מאבק כוח - זוגיות בנויה על אהבה ושוויון שלכל אחד יש את המתכון שלו לקיום שלו (כן יש כאלה שבשבילם שוויון זה שהאשה היא במטבח וכמה שוטים בחדר המיטות- ובכל זאת שוויון ותקשורת מלאה).

את חייבת לעצמך כל סוג של טיפול- ראשית בשל שידוד מערכות -
ממתי אישה צריכה להרגיש אשמה על כמה גברים שכבה עמם? או שהיה עדיף שתהיה בתולה ותסגור את רגליה ?

שנית את לא כנה עם עצמך - לא לגבי החוסר כבוד בו את נוהגת בעצמך ולכן דורשת מאחרים - וכנראה לא במקרה נופלת על אחרים שלא מכבדים אותך כמו שאת את עצמך לא- ושנית .

אולי אפילו ניפטר מהמילה כבוד? מה אנחנו בסולחה של שתי כנופיות בדואים?
את מחפשת קשר אוהב. שוויוני. תקשורתי. אמיתי. כנה.
את נוהגת לא לומר את שעל ליבך , את נוהגת לצנזר ולהקטין את צרכיך ובהתאם ברגע שאחר נוהג בך כפי שאת נוהגת בעצמך לצרוח את הצורך שלך להיות מלכה כי באמת את נתינה מושפלת .

צאי מהראש של מלכים ונסיכות , צאי מהראש של שליטה , צאי מהראש של "הקטנה אנוכי והתמימה והצחה" .
תתחילי להכיר בזכותך כאישה, בזכותך כאדם, בזכותך כמישהי שעברה ניסיון אונס!!! כקורבן של עצמה וכקורבן של הנסיבות - שחלקן כן כן היא מתחזקת.

טיפול וגם בגבר שפגע בך , כלכלה נבונה של העצמי לשוויון - לאהבה עצמית -לקבלה של מי שאת- לחופש.

ויפה שעה אחת קודם.

אולי זה לא הובן כי אני ישירה
אבל אני מביעה פה דאגה כנה
ורצון בטובתך
ואמונה בכל כוחות הנפש שלך.

ויפה שעה אחת קודם שגם את תזדקפי ותתחילי להאמין בעצמך.
אבל ב-א-מ-ת

למעלה