הכנת מזרק שוקולד

הכנת מזרק שוקולד

שלום לכולם,

רכשתי 2 מזרקים מחנות אפייה לצורך הכנת מזרק שוקולד.
הבעיה היא שחוץ ממתכון אחד באינטרנט לא מצאתי כלום..
מצאתי את המתכון הזה:
בסיר 500 גרם שוקולד, יש לשפוך 250 מ"ל חלב או שמנת.

למישהו יצא להכין? נראה לכם שיצא טוב וטעים?

תודה לכולם!
 
נראה טוב אבל

השאלה כמה זמן ואיך אתה מחזיק את השוקולד,
האם בקרור או לא וכו.
לכן אם השוקולד מתקרש, פשוט להוסיף עוד שמנת (לא היתי מכניס חלב)
כמובן שצריך מעט סוכר (ומעט זה יחסי, כן....)
ואם אתה רוצה שיבריק לך תוסיף מעט חמאה.

בהצלחה
 

bali

New member
מנהל
שוקולד ושמנת מתוקה יהיה אחלה

כשמתקרר יהיה יותר סמיך, אז לקחת את זה בחשבון.
חלב פחות מתאים, שמנתמתוקה או שמנת לבישול 15% יותר טובים לעניין.
רק מה, מ 500 גרם שוקולד ו 250 מ"לשמנת תצא כמות להרבה יותר משני מזרקים. אפשר להכין חצי כמות בכייף.
 
למעלה