עוגת זילוף-צבע שחור.

McflyFan

New member
עוגת זילוף-צבע שחור.

שלום,
אני מתכננת להכין עוגת זילוף לאחיין עם ציור של מיקי מאוס,אני רוצה להעתיק את הדמות על נייר אפייה ולאחר מכן להעביר אותה לעוגה. השאלה היא לגבי האוזניים והפאות (?),כלומר החלקים הצבועים בשחור..אין לי צבע מאכל שחור,אם אמלא את האוזניים באותו השוקולד שאצייר איתו האם זה אמור לצאת בסדר? זה לא ישבר?
תודה רבה מראש.
 

bali

New member
מנהל
אם את רוצה שהשוקולד לא יישבר בחיתוך

אני מציעה לך להמיס שוקולד עם מעט שמנת מתוקה או חמאה, ואז כשהוא יתייצב בקירור הוא לא יתקשה לגמרי אלא רק יסמיך מאד ובחיתוך הוא לא יישבר. הייתי משתמשת בשוקולד מריר + רבע ממשקל השוקולד תוספת חמאה או שמנת מתוקה (25 גרם חמאה/שמנת על כל 100 גרם שוקולד).
 
למעלה