מבקשת
על מוהל שהוא גם רופא באזור המרכז

שרילה79

New member
מבקשת ../images/Emo91.gifעל מוהל שהוא גם רופא באזור המרכז

שלום לכולן. אני עתידה ללדת בקרוב (בס"ד) . ביצעתי בדיקה באינטרנט אחר מוהלים שהם גם רופאים לביצוע ברית מילה ואני מעוניינת בהמלצות מכן בנות/אמהות הפורום מניסיונכן האישי . ברשותי כמה שאלות למי שמעוניינת לשתף אותי בהמלצתה: 1. שם המוהל/רופא? 2. האם מבצע את הברית רק במרפאתו או שגם מגיע הביתה? (האם במרפאה היתה הגבלה על כמות האורחים וכמה? ) 3. כמה עלתה הברית אם זה במרפאה ואם בבית ? 4. איך התינוקי התנהג במהלך הברית ואח"כ ?
מראש לכל הבנות על ההמלצות

ד"ר עודד קסלר

מגיע גם לבית, עולה יותר מ 2000 ש"ח (כבר לא זוכרת). הוא מל את שני בניי. שניהם היו מאוד רגועים בברית. לבן השני היה טיפה דימום אחריי , לשני לא היה כלום. היינו ועדיין, מרוצים

טאקית24

New member
גם אנחנו עשינו עם קסלר

אחרי הרבה המלצות שקיבלנו, הגיע לאולם, הילד לא הרגיש כלום, עברנו סופשבוע רגיל לגמרי.

shani shay

New member
מצטרפת להמלצה על קסלר

הגיע אלינו הביתה לפת"ת (לפני שנה וחצי). גבה 2200 ש"ח שהיו שווים כל אגורה לטעמי. הוא אורולוג ילדים כך שהוא מכיר היטב את כל האיזור הזה בגוף שלהם.... דור לא צייץ. לא לפני, לא במהלך ולא אחרי. יהיה בהצלחה ומזל טוב!

סטיב ג'קסון

לדעתי עכשיו הוא מל רק במרפאה, ברעננה. יום אחרי הברית - מגיעים לביקורת. 10 איש מקסימום. לא זוכרת מחיר, סטנדרטי לדעתי, על חלק מהסכום הוא נותן קבלת ייעוץ שאפשר לקבל עליה החזר מקופ"ח. אחרי רסקיו רמדי, יין, מי סוכר ואלחוש מקומי כפול (משחה וזריקה) התינוק ישן במשך הברית.
אח"כ בכה קצת מין הסתם, אבל לא משהו יוצא דופן. אנחנו מלנו אצלו פעמיים ומאוד מרוצים.

מצטרפת להמלצה על ג'קסון

עשינו אצלו ברית לליאב, עבר ממש בשקט, הילד לא בכה, אולי היו 2 טיפות של דם על החיתול. מומלץ בחום והמחיר שווה את השקט הנפשי.

23rony

New member
רק שימי לב שזה קצת תעשיתי אצלו

הכל מהיר, מתוקתק עד רובוטי, עוד זה מדבר וזה בא מחיר 2200, מקבלים החזר מהכללית

oggi2

New member
שמעתי המלצות גם על קסלר

גם אנחנו במחפשים (למרות שאני ממש לא ששה אליי-ברית..) שמעתי על ד"ר גונן וד"ר ג'קסון אבל לדעתי הם לא מגיעים הבייתה אני סוג של-אשמח לשמוע גם על רופאים מוהלים -אנחנו מנס ציונה ורצוי כאלו שמגיעים הבייתה תודה

oggi2

New member
העליתי שאלה גם בפורום "הורים לתינוקות"

זה בטח יותר טרי שם. תרתי משמע

מכירה ממקור אישי המלצות מאוד לא חמות על קסלר

ממליצה לבדוק אותו לעומק, יש לי מספר חברות שהקטנים שלהם נזקקו לניתוח תיקון אחריו. מאוד ממליצה על ג'קסון. אבל הוא לא מגיע הביתה.

oggi2

New member
מישהי שמעה על ד"ר בנימיני?

קיבלתי גם עליו המלצות תודה

ד"ר גונן, בבני ברק

1. ד"ר גונן. 2. הברית אצלו במרפאה בלבד, הגבלה על 10 אורחים מפאת מקום. 3. אם אני לא טועה, 2800. 4. התינוקי היה רגוע לחלוטין. קיבל מוצץ טבול ביין, אח"כ זריקת אלחוש עם מחט דקיקה כמו שערה, ונראה לי שלא הרגיש כלום. גונן גם נותן אחראיות מלאה אחרי הברית במידה וחלילה יש דימום או משהו, אפשר להגיע אליו למרפאה אפילו ביום שישי בלילה.

gargamella

New member
עונה -

שם המוהל/רופא? ד"ר שקולניק (רופא - מוהל) 2. האם מבצע את הברית רק במרפאתו או שגם מגיע הביתה? עשינו באירוע לדעתי מגיע גם הביתה. אני לא יודעת לגבי מרפאה. 3. כמה עלתה הברית אם זה במרפאה ואם בבית ? אם אני לא טועה בערך 1500 ש"ח, אולי קצת יותר. 4. איך התינוקי התנהג במהלך הברית ואח"כ ? היה בסדר. והמוהל היה זמין טלפונית לכל שאלה שלנו לאחר מכן והטרדנו אותו במשך שבוע בערך...(ללא צורך, כמובן).

למעלה