קציצות טונה -ניקי ב
קציצות טונה עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות- ניקי ב חומרים לקציצות: 2 קופסאות טונה מפוררות 2 תפוחי אדמה מגורדים 1 גזר גדול מגורד 1 בצל גדול מגורד 50 ג' פירורי לחם 2 כפיות שום כתוש 2 ביצים טרופות מל"פ , אבקת מרק חומרים לרוטב: 1 בצל חתוך לקוביות 2 כפיות שום כתוש 1 קופסקת עגבניות קוביות 1 רסק עגבניות 1 כפית פפריקה 2 כפות אבקת מרק מלח, פלפל סוכר לפי הטעם 4 כוסות מים. 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות אופן ההכנה: לערבב את הטונה יחד עם תפוחי אדמה מגורדים, בצל מגורר, גזר , פירורי לחם , שום , ביצים, מלח, פלפל, כף אבקת מרק. ליצור קציצות ולטגן. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף שום. להוסיף את קוביות העגבניות, רסק , מים, תבלינים. שהרוטב רותח להכניס את תפוחי האדמה החתוכים. לבשל עד שתפוחי האדמה מתרככים. בסביבות החצי שעה. להוסיף את קציצות הטונה, לבשל 10 דקות ולסגור.