גולדה מאיר1
New member
כל הכבוד! החלות שלך מהממות. אגב יוכי-
זוכרת שדיברנו בנושא כמות המים הקטנה יחסית במתכון שלי? אז העברתי את השאלה לאמא שלי והיא אמרה לי שמה שעושה את ההבדל במתכון שהבאתי זה סדר הדברים ז"א שמכניסים את הקמח לתערובת הנוזלים ולא להיפך כמו בשאר המתכונים. ובאמת באופן הזה משתמשים בפחות מים והבצק יוצא עדיין רטוב. אז הנה בזכותך החכמתי גם אני. (תאמת שזה פשוט מענין ברמה המדעית..)
זוכרת שדיברנו בנושא כמות המים הקטנה יחסית במתכון שלי? אז העברתי את השאלה לאמא שלי והיא אמרה לי שמה שעושה את ההבדל במתכון שהבאתי זה סדר הדברים ז"א שמכניסים את הקמח לתערובת הנוזלים ולא להיפך כמו בשאר המתכונים. ובאמת באופן הזה משתמשים בפחות מים והבצק יוצא עדיין רטוב. אז הנה בזכותך החכמתי גם אני. (תאמת שזה פשוט מענין ברמה המדעית..)