לחולוניות ולסביבה -המלצה לאירוע חשוב ומקונן למטופלות פריון

לחולוניות ולסביבה -המלצה לאירוע חשוב ומקונן למטופלות פריון

חבורתי היקרות למסע רציתי לשתף אתכן בחלום שלי (אחד מני רבים) שמתגשם ברביעי הבא 15.2.17 .. אודה לדקת קריאה מזמנכן...

שמי לילך,נשואה ויש לנו ילד בן 7,במהלך 5 השנים האחרונות אנו במסע טיפולי הפריון , לאורך השנים חייתי ברכבת הרים של רגשות, מתח ציפיה ואכזבה ולעיתים מתקווה עצומה הרגש התחלף לעצב רב ,היו פעמים בהם אף הודעתי שאני פורשת מהמירוץ.
לאורך כל הדרך אני מוקפת משפחה וחברים נפלאים אבל למרות הכל עדיין הרגשתי לבד בתהליך ונרקם בליבי החלום להעלות למודעות את הנושא. בניגוד או אולי בדומה להרבה התמודדיות אחרות, טיפולי פריון זה נושא שנשים לא מרבות לשתף בו, יש לומר להתבייש בו ועל מה בעצם !? על רצוננו להביא ילדים לעולם,
אז אני אומרת להפך תהיו גאות! אתן אמיצות,מלאות עוצמה ודבקות במטרה .

ב- 15.2 זה קורה ! ערב שכולו מוקדש לנושא פיריון
תכני הערב נבחרו בקפידה על מנת לתת ידע, תקווה והשראה למטופלי פריון ולסביבה התומכת:

• פרופ' פרחי יעקב-הרופא האישי שלי שמלווה אותי במסירות קרוב לעשור, ישפוך אור על הנושא, יציג את החידושים האחרונים ויענה לשאלות הקהל. אני מכירה את פרופ פרחי הרבה שנים ואתמול כשסיפר לי על ההרצאה שיתן ראיתי ממש ברק בעיניים, הוא מכין הרצאה מרתקת וחשובה לכל מי שעוברת את המסע שתתן כלים לדעת להבין את התהליך ולדעת מה אופציות הטיפול. וישאר לענות אח"כ על שאלות

• שרונה אריאל-רוזנצוויג אשר תספר את סיפורה האישי המעצים ותתן טיפים מנסיונה העשיר למטופלות פריון.

• הקרנת הסרט ‘כוכבים נוצצים ‘שמוכיח שאסור לוותר.

אני ממש מתרגשת לקראת הערב, וכל כולי רצון להעניק את הידע, הכלים והתקווה לבנות שאיתי במסע

כולן מוזמנות, מזמינה לרכוש מראש ( ולשריין מקומות נוחים) ניתן לרכוש טלפונית למדיטק 03-5021552 / דרך הקישור https://goo.gl/4mdwu4 קוד הטבה לקבלת ההנחה 1080

אני באמת ובתמים מאמינה שהערב הזה יתרום המון לבנות / זוגות שיגיעו -

ואם אתן מכירים עוד בנות אשר עוברות את התהליך אבל לא בקבוצה אשמח אם תשתפו

תודה רבה
לילך

למעלה