שומשום טחון, מה אעשה אתו?

שומשום טחון, מה אעשה אתו?

היה לי שבוע עמוס, חזרתי הביתה היום נחושה לנצל כל רגע להכנות ובישולים. ובכלל לפעילות יעילה במטבח.
הכנתי מאפה פסטה עם עלי סלק... ומכיוון שצריך כף פשתן טחון מושרה במים, כבר טחנתי את כל שקית הפשתן, העברתי לצנצנת לפריזר וכתבתי באותיות נאות ״פשתן״
רק מה, הכף שהשריתי במים בכלל לא התנהגה כמו פשתן.... המים נשארו נוזליים ולא גילו שום סימן של ג׳ל.
בקיצור, ברור שטחנתי שומשום ולא פשתן.

אז אולי יש לכם רעיונות, מה לעשות עם צנצנת מלאה שומשום טחון?

נ״ב במזל נשארה בפריזר קופסה קטנטנה שלא כתוב עליה כלום, ובה כף פשתן טחון. אז המאפה מודבק היטב ונכנס לתנור
 
נראה לי שכדי להכין טחינה צריך להשרות, לקלות

ובעיקר צריך כמות גדולה יותר! בינתיים זה בפריזר, נראה לי שפשוט אוסיף לבצקים או לחמים. אדווח!
 

RSPA

New member
נראה לי שבאמת הכי כדאי לשלב במאפים. אולי עוגיות כלשהן?

 
למעלה