סוכות, גבירותי ורבותי!

Internet Mom

New member
סוכות, גבירותי ורבותי!

האם לא הגיעה העת לדבר על... קישוטים, פעילויות וכל מה שקשור לבילוי יצירתי עם הילדים סביב החג הכי יצירתי בשנה שלנו?

שרשראות מרצועות בריסטול והשחלת קשיות

יצירה מאוד מוכרת ובנאלית- שרשרת מרצועות בריסטול. אני תמיד נותנת לילדים בגן לקשט עם מדבקות או טושטושים ואז יוצרים שרשרת אחת ארוכה או כמה שמפזרים ברחבי הגן.

השחלת קשיות- חותכים קשיות צבעוניות לכמה חלקים-כל קשית אפשר לחלק ל-3-4 חלקים ואז משחילים על חוט ניילון ויוצרים קישוטים ומוביילים יחד עם חרוזים מיוחדים.

סוכת תלת מימד

אני רוצה להמחיש לילדים איך נראית סוכה במודל מוקטן של סוכה.
אז יש לי קופסת נעליים די גדולה וארוכה, יש לי צבעים לסוגיהם,מנקי מקטרות, נוצות ירוקות שיוכלו להיות הסכך. אפשר גם להשתמש בבריסטולים.
אשמח לקבל הכוונה/לינק שמסביר איך אפשר לעשות מודל של סוכה תלת מימדית.

תודה,צום קל לצמים וגמר חתימה טובה

תודה,תכף אכנס לשם.

בנתיים חשבתי על 2 רעיונות אתמול בערב ותכף אנסה להכין:

1) יצירת סוכה מקופסת נעליים שהופכים אותה על הצד ואז פשוט מקשטים ויוצרים רהיטים וכו' מחומרים שונים ושרשרת ניירות/אטבים. אפשר לצבוע את הקופסא וכו'.

2) סוכת תלת מימד ממקלות ארטיק שאני אצמיד עם וושי טייפ (נראה לי זה שם החומר) ואז אדביק את החלק של הגג ומעל זה נוצות ירקות כסכך וכמובן אקשט וכו'.

אם ייצא לי משהו נורמלי- אצלם ואשתף. wish me luck!

התארחתי בבלוג המשובח "קפה ויפה" בפרויקט ילדים

אפרת מהבלוג (שממש כדאי לכם להכיר...) "קפה ויפה"
אירחה אותי בבלוג שלה עם מדריך יצירה עם ילדים לכבוד סוכות

תמצאו כאן פעילות כיפית צבעונית ושונה...

וגם יש הפתעה מקסימה רק לקוראות הבלוג - חבילת עיצוב בעבודת יד ובהתאמה אישית מ MyBizKit

תהנו
:)

Internet Mom

New member
כרגע המלצתי על הפוסט בחשבונות

פייסבוק ובפינטרסט של הפורום! וזה ממש קטע מצחיק, כי איך שסיימתי נכנסתי לכאן ואני רואה את ההודעה שלך!

אני משרשרת את הודעתך לתוך שירשור סוכות שפתחנו, טוב לראות אותך כאן!

וואו מהמם!!! יאללה DETAILS!

את לא יכולה לשים דבר כזה מהמם מבלי להסביר איך גוזרים,זה לא פייר!

אני הכנתי היום עם הילדים את המנורות-זה למעשה יצירה מוכנה כזו שהגיעה כבר גזורה והילדים קישטו בטושטושים ומדבקות ואחרי זה שידכתי וקיפלתי מעט וזה יצר את המנורה-יצא ממש מקסים!
לא הספקתי לצלם אבל אצלם מחר.

מחר נכין את שרשרת הקשיות-בדיוק היום העבדתי בפרך את אמא של הבוס שלי שתגזור איזה 200 קשיות

Internet Mom

New member
באמת שכחתי לשים הסבר?

הנה קישור עם עוד כמה תמונות, כי קצת קשה להסביר במלים:
http://www.internet-mom.com/?p=8564
מציירים וגוזרים על מלבן מקופל חצי בלרינה עם חצאית קטנה. ואת החצאית הגדולה גוזרים מריבוע שקיפלת למשולש כמו שמכינים מפיות תחרה...
עושים חרך בחצאית ומשחילים את הבלרינה

למעלה