בוקר טוב מאוחר!!

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב מאוחר!!

היו לי בעיות במחשב, הוא סרב לפתוח לי את הדפים...
זה לא בעית אינטרנט, כי הצלחתי להיכנס לכל האתרים...
בסוף עשיתי לו מחיקת כל הקבצים הזמניים... וזה הסתדר!!
 

טיפ4

New member
מי פה דאג לנתן זהבי?????

הוא חוזר ביום ראשון לאחר חופשה ארוכה וכפויה, תכינו את העוגות והפרחים.
 

שרון א77

New member
אפרופו עוגות :

ממליצה על עוגת -תפוחים נהדרת,קלה להכנה,וטעימה מאוד:
להכין מראש: תבנית אינגליש -קייק ,עם ניר אפייה מוברש בשמן.
&nbsp
המצרכים לעוגה:
&nbsp
2 ביצים
2 תפוחים גדולים
2 כפות סוכר- חום
כפית קינמון
3/4 כוס סוכר,(150 גרם),
1/2 כוס שמן .
140 כוס אחת קמח תופח (כוס אחת)
קורט מלח.
&nbsp
אופציה:
אפשר להוסיף 3 כפות חצאי-אגוזים,או 1/3 כוס אגוזים קצוצים- גס.
וחופן- צימוקים,למי שאוהב,(ולהפחית קצת מכמות הסוכר.)
&nbsp
ההכנה:
1.לקלף את התפוחים מהקליפה,ולחתוך לקוביות ולהניח בקערה,ולערבב עם 2 כפות- הסוכר וכפית- הקינמון, ולהשאיר בקערה לכמה דקות.
2. לחמם את תנור-האפייה ל- 180 מעלות חום.
&nbsp
3. בקערה לטרוף את 2 הביצים והסוכר עם מזלג,
ולהוסיף את שאר המצרכים, ואת קוביות-התפוחים ולערבב לתערובת אחידה וסמיכה
ולהעביר את התערובת לתבנית אינגליש- קייק עם ניר האפיה המשומן,
ליישר לשכבה אחידה בעזרת מרית,או כף,
ולהכניס לתנור כ-40 דקות עד להתייצבות התערובת ולהזהבה.
&nbsp
הערה:
הוספת האגוזים רק לילדים מעל גיל 5 ,למניעת מצבי- חנק.
&nbsp
לשומרי-הדייאטה :
ניתן להשתמש בתחליף סוכר בצורת אבקה, (למשל, סוויטנגו ,ללא טעמי- לוואי.)
&nbsp
&nbsp
כול פשוט להכנה- וכל כך טעים!
&nbsp
 
למעלה