בוקר טוב
בדרום מלחמה אבל דווקא עברה עלינו שבת שקטה , הילדים באו עם הנכדה בת שתיים וחצי .
הנכדה נפלה בדרך והיו לה "הרבאים פצות" בברכיים והיא הראתה לכולנו את ה"הרבאים פצות" שלה בגאווה גדולה.
הם הודיעו לנו שהם באים כשעה וחצי לפני זה קצר מידי בשביל בישולים מסובכים, לא היה בשר מתאים לעשות על האש, אז עשיתי פיצות צ'יק צ'אקיות - יצא אחלה וליקלקו את האצבעות.
מרשם : (זה לא דיטטי בכלל !)
מכינים בצק שמרים בסיסי קמח מלא קמח לבן שמרים מים (חמימים) סוכר מלח לשים מתפיחים כשעה .
מכינים רוטב עגבניות מעגבניות טריות ( שום עגבניות ופלפל אדום חריף קצת ולא חריף קצת ) מבשלים בסיר ככה בלי שמן ומקררים.
מורחים תבנית בשמן זית מרדדים את הבצק דק דק דק , משאירים קצת לתפוח ( לא קריטי) מורחים את הרוטב, מפזרים פטריות זיתים גבינה כל אחד איך שהוא אוהב ויאלללה לתנור. - 160-180 מעלות טורובו .
כל העסק שעה וחצי כולל התפחה והכל.
.