יין שולחני

יין שולחני

שבוע טוב לכולם,

יצא לי לשתות בארצות שונות (לא בישראל) יין שולחני כזה שלא בושל וללא תוספת גופרית. הטעם היה שונה וטוב יותר מהיין הרגיל.

יש אפשרות להשיג כזה בארץ?

תודה
 

knappertsbusch

New member
רוב היינות בארץ אינם מבושלים

יש גם כאלה ללא תוספת גופרית.
את אלה ואת אלה קל יותר לאתר בחנויות ליינות, לא בסופר.
 
תודה על התגובה

ניסיתי למצוא בחנויות באינטרנט יינות כאלו אך לא מצאתי.

האם תוכל בבקשה להמליץ על שם או שניים של יינות שאינם מבושלים וללא גופרית?

ודבר נוסף,

האם יינות כאלו נבחנים באותה הקטגוריה של יינות רגילים? כלומר, עד כמה הדבר משפיע על טעם היין והאם טועם מנוסה יכול להבחין בכך?

תודה,
 
למעלה