לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אומנות בעוגות

פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 

אודות הפורום אומנות בעוגות

פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 
הפורום לא פעיל

לצפיה ב-'עוגה בצורת ינשוף'
עוגה בצורת ינשוף
13/01/2016 | 09:57
456
בוקר טוב,
אני רוצה להכין עוגה בצורת ינשוף ליום הולדתה של ביתי. אני לא בעניין של בצק סוכר, זילופים, ציור בשוקולד.. אוהבת את העוגות הפשוטות, "של פעם", עם קרם והמון סוכריות צבעוניות.
אשמח לעזרתכן לגבי קישוט העוגה - בהינתן שאני מקשטת עם סוכריות / עדשים / גומי וכו - איך אני מקשטת מבלי "לצאת מהקווים"? בטח יש לכן טיפ..
תודה ?
לצפיה ב-'הפורום עובר דירה '
הפורום עובר דירה
( לעמוד שלי בתפוז )
23/11/2015 | 12:51
316
גולשות וגולשים יקרים,
הפורום עובר דירהף לפורום קינוחים ומנות אחרונות.
מוזמנים לשתף אותנו ביצירות הנפלאות שלכם בקישור הבא:
 
 
המשך גלישה נעימה,
צוות תפוז
לצפיה ב-'תבניות צפרדעים'
תבניות צפרדעים
20/09/2015 | 11:03
10
269
שלום רב,
מקווה שמפה תצמח לי הישועה - אני מארגנת לבתי מסיבת יום הולדת בנושא הארי פוטר, ומחפשת בנרות תבנית סיליקון לשוקולד בצורת צפרדעים, להכנת צפרדעי השוקולד המפורסמים מהספרים.
יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג זאת בארץ? לצערי מפאת קוצר זמן כבר לא ניתן להזמין מחו"ל....
אן אם מישהי יכולה להשאיל לי - אהיה אסירת תודה!
לצפיה ב-'ציורים ואותיות על גבי עוגה.'
ציורים ואותיות על גבי עוגה.
17/11/2015 | 14:55
156
אני רוצה להתחיל לעצב עוגה ליום הולדת של חברה שלי. ראיתי המון דוגמאות באינטרנט שבהם על העוגה המזולפת בקצפת יש אותיות או ציורים של דמויות מצוירות. הבנתי שאת האותיות צריך לעשות בעזרת שוקולד מומס. האם ניתן להמיס שוקולד לבן ולהוסיף לו צבע מאכל ג'ל על מנת לקבל אותיות בצבע אחר? היכן ניתן לקנות תבניות לאותיות? יש לי כתב גרוע.
לצפיה ב-'האם יכולה להיות עוגה אפויה, מבלי שתשחים?'
האם יכולה להיות עוגה אפויה, מבלי שתשחים?
12/11/2015 | 14:50
24
לצפיה ב-'בית מארח, שלום התבקשתי להכין פעילות ל 6 ילדים בכתה א'
בית מארח, שלום התבקשתי להכין פעילות ל 6 ילדים בכתה א
03/11/2015 | 18:31
69
ואני מעוניינת להכין להם פעילות עם קייפקייק , אני מתלבטת האם לקשט בסוכר . מה עליי להכין לפעילות כזו?
הפעילות תהיה בסביבות שעה וחצי,
 
לצפיה ב-'מה תפקיד הביצים בעוגה? '
מה תפקיד הביצים בעוגה?
31/10/2015 | 23:46
51
מה תפקיד הביצים בעוגה? עם הקצפתם , האם אפשר לוותר על אבקת אפייה ?
לצפיה ב-'גנאש מתחת לבצק סוכר'
גנאש מתחת לבצק סוכר
26/10/2015 | 17:25
133
שלום לכולן (וכולם?),
החלטתי להכין עוגה מרשימה ליום הולדת 70 של אבא שלי....
זקוקה למתכון לעוגה מעולה (פרווה) ולציפוי לא פחות טוב מתחת לבצק סוכר... משהו קצת יותר מיוחד משוקולד...
ראיתי ב"שום פלפל ושמן זית" כל מני גנאשים מוכנים שצריך רק להוסיף להם מים (או חלב/ שמנת). מישהי ניסתה?
תודה!!!!!
לצפיה ב-'הקפאת שמנת מתוקה'
הקפאת שמנת מתוקה
19/10/2015 | 09:51
104
האם ניתן להקפיא שמנת מתוקה מוקצפת
אודה על תשובתכם
לצפיה ב-'עוגת בצק סוכר וזילופים'
עוגת בצק סוכר וזילופים
14/10/2015 | 09:24
223
שלום רב, אני מעצבת עוגות בצק סוכר והבת שלי (בת 6) בוגדת שכזו רוצה שושני זילוף.
אני רוצה לעשות עוגה בסגנון הזה. אעבוד עליה יום חמישי בערב כשביום שישי המסיבה.
השאלה היא איך מתנהגת הקצפת? צריכה מקרר? מתי לחבר בין העוגות? להשאיר בטמפ' חדר כמו הבצק סוכר? 
ממש אודה לכל עזרה בעניין השושנים (צריך להתאמן? זה ניראה פשוט...)
תודה
לצפיה ב-'קרם ברולה רוטט ונוזלי'
קרם ברולה רוטט ונוזלי
08/10/2015 | 14:52
62
כשאנו מכינים קרם ברולה, מעבר לכך שלוקח לא הרבה מאוד זמן להתייצב במקרר, 
גם בסופו של דבר הוא לא יוצא יציב מספיק, אלא רוטט ונוזלי יחסית.

כנראה מדובר במתכון ו/או אופן הכנה לא נכון.
נשמח לקבל מתכון מומלץ + הוראות הכנה, וגם טיפים רלוונטים לבעיה הנ"ל, cמידה ויש.
תודה רבה!
 
לצפיה ב-'צלמת'
צלמת
07/10/2015 | 14:26
48
היי.
שמי מיטל ואני צלמת.
אם אתם רוצים לצלם ושהיו לכם תמונות של עוגות והעוגיות שאתם מכינים?
יש לכם קודטוריה ואתם ממש רוצים שהיו לכם תמונות ממש יפות וטובות?

אני פה בשבילכם!!:)

פרטים והזמנות 0544329010
לצפיה ב-'עיתוי קישוט הקאפקייקס'
עיתוי קישוט הקאפקייקס
02/10/2015 | 08:48
83
הי, אני ממש לא מנוסה בתחום, צריכה עצות למתחילים
אני מכינה קאפקייקס ליומולדת, ורציתי שהילדים יקשטו אותן כשעתיים לפני האכילה עצמה.
הקישוט שבעל החגיגה ביקש הוא קצפת ועליה סוכריות (מהסוג המפונפן הייעודי).
עכשיו השאלה: הקצפת (שמנת מתוקה וקצת פודינג וניל) לא יכולה להחזיק שעתיים מחוץ למקרר, נכון? ובמקרר יפגע המרקם של הקאפקייקס? והסוכריות יורידו את הצבע שלהן על הקצפת?
החשש שלי מוצדק? יש אלטרנטיבה לא מסובכת?
לצפיה ב-'עוגת שכבות...'
עוגת שכבות...
06/09/2015 | 20:49
303
שלום לכולם, אני חובב בישול והחלטתי להכין לחג בשבוע הבא עוגת שכבות.
אני מתכנן להכין שתי עוגות נפרדות, עוגת טורט ועוגת שוקולד ולחבר ביניהן.
 
1. לגלף את השכבות מהטורט ולחתוך אותו לשני חלקים
2. לגלף את השכבות מהשוקולד
3. לאחד בין החלקים ע"י קצפת וניל.
 
שכבה ראשונה: טורט
קצפת וניל
שכבה שניה: שוקולד
קצפת וניל
שכבה שלישית: טורט
קצפת וניל - מכסה איתה את כל העוגה כולל הדפנות.
 
מקשט עם קצפת שוקולד על הדפנות העליונות של העוגה סימני פרחים.
 
מה דעתכם?
לצפיה ב-'עוגה לחיילת משתחררת'
עוגה לחיילת משתחררת
01/09/2015 | 10:17
1
254
מבקשת רעיונות להכנת עוגה לחיילת משתחררת או לחילופין היכן ניתן לקנות
לצפיה ב-'חיילת משתחררת...'
חיילת משתחררת...
02/09/2015 | 22:04
103
שלום,
בהתחלה זה לחשוב מה הכי קרוב לחיילת- היא רוצה אולי לטוס, אולי בכלל אוהבת חיות אולי בכלל מבשלת,  ואולי בכלל מנגנת בפסנתר ... את צריכה לחשוב עליה הכי קרוב או.. פשוט חיילת עם הבגדים ולרשום ."בייי ביי.... "
 
בקיצור המון אופציות ...
ובנוסף את מוזמנת לפייסבוק שלי "אומנות מופרזת" ואת מוזמנת תמיד....
 
 
 
יום טוף
לצפיה ב-'אין אף אחד שיודע לעבוד עם שוגרוויל?'
אין אף אחד שיודע לעבוד עם שוגרוויל?
28/08/2015 | 17:33
171
לצפיה ב-'קישוטי עוגה מחומרים טבעיים'
קישוטי עוגה מחומרים טבעיים
25/08/2015 | 10:49
1
193
אשמח לקבל מתכון לקישוטי עגה צבעוניים מחומרים טבעיים
לצפיה ב-'ציפוי ללא צבעי מאכל'
ציפוי ללא צבעי מאכל
29/08/2015 | 17:40
192
מצרפת קישור
 
הכי בריא עם שמן קוקוס - אבל מסתבר שרוב הילדים לא אוהבים טעם קוקוס.
מרגרינה בטעם חמאה היתה הגרסה האהובה על הילדים.
לצפיה ב-'עוגות מעוצבות עם אביזרים'
עוגות מעוצבות עם אביזרים
24/08/2015 | 13:52
4
269
לצפיה ב-'שלגיה'
שלגיה
28/08/2015 | 17:31
231
לצפיה ב-'ושוב'
ושוב
24/08/2015 | 16:59
174
לצפיה ב-'חזית'
חזית
24/08/2015 | 13:57
131
לצפיה ב-'דוגמא נוספת ויש עד הרבה'
דוגמא נוספת ויש עד הרבה
24/08/2015 | 14:02
201
לצפיה ב-'עבודה עם שוגרוויל'
עבודה עם שוגרוויל
24/08/2015 | 08:45
253
לכמה זמן ניתן לשמור את התחרה המוכנה? ואיך מאחסנים אותה?
לצפיה ב-'האם ניתן לזלף על עוגת גבינה אפויה?'
האם ניתן לזלף על עוגת גבינה אפויה?
22/08/2015 | 18:38
111
 
מעוניינת לזלף לראשונה בחיי (עוגה של פו הדוב אם זה משנה..)
אני ממש רוצה לזלף על עוגת גבינה אפויה שהיא יציבה למדי באופן כללי.. 
האם ברמת העיקרון זה אפשרי? 
 
 
לצפיה ב-'שאלות בנוגע לעיצוב עוגה (ראשונה) בבצק סוכר '
שאלות בנוגע לעיצוב עוגה (ראשונה) בבצק סוכר
15/08/2015 | 10:50
1
198
שלום רב אני צריכה להכין עוגת יום הולדת מבצק סוכר.
-מכיוון שהטעם של הבצק סוכר לא אהוב עלי אני רוצה להכין בצק סוכר  
ממרשמלו האם זה בסדר או האם יש בעיה עם הבצק הזה?
-אשמח לדעת היכן אפשר לקנות משטח יציב לעוגה? האם יש בלגעת  
באוכל? איך נקרא משטח כזה ומה טווח המחירים לדבר כזה? כי אם
זה יקר אני אוותר מכיוון שזה עוגה למשפחה אז אקח את העוגה עם
תבנית זכוכית  
-אני רוצה להכין עוגת 2 קומות קראתי שצריך לשים מקלות מה זה
והאם זה מסובך? האם לוותר על 2 קומות בתור אחת שזה הולך
להיות ניסיון ראשון שלי כדי לא להסתבך?
-קניתי תבנית מיוחדת ליצירת דמות מאיבי האם אתן יודעות איך צריך
לעבוד איתו? (אני מצרפת תמונה)
-לצביעת הבצק יש לי צבעי מאכל ג׳ל של וילטון האם אפשר לצבוע
איתם בצק סוכר?
-ושאלה אחרונה כמה גרם בצק סוכר צריך בערך לצפות עוגה
בקוטר 24?
אשמח לעזרתכם תודה מראש ושבת שלום  

לצפיה ב-'היי שכחתי לצרף תמונה תודה רבה '
היי שכחתי לצרף תמונה תודה רבה
15/08/2015 | 10:53
196
לצפיה ב-'דף אכיל על בצק סוכר'
דף אכיל על בצק סוכר
11/08/2015 | 14:55
142
היי (: 
אני רוצה להדביק על עוגת בצק סוכר מספר תמונות אכילות (רק על המעטפת). שאלתי היא האם ניתן להדביק אותן יום מראש או שחייבים להדביק רק כמה שעות לפני ההגשה?
לצפיה ב-'בצק סוכר'
בצק סוכר
06/08/2015 | 15:56
131
לאבא שלי יש יום הולדת השבוע ואני רוצה להכין לו עוגת בצק סוכר.
חשבתי על עוגה עם שתי קומות ומשהו יותר בסגנון פסים מעוצבים או עיצוב שהוא לא פיסול דמות או חפץ.
למישהו יש רעיונות?
אשמח גם למתכון לעוגב בחושה שתתאים(עדיף שוקולד)
לצפיה ב-'קישוטי שוקולד'
קישוטי שוקולד
26/07/2015 | 10:24
110

שלום לכולם
 
בשבת בבוקר
25.07.15
שודרה תוכנית על קישוטי שוקולד
 
אשמח אם מישהו
שיודע באיזו תוכנית מדובר
ישלח לי קישור לאתר התוכנית
 
לצערי
אני אפילו לא זוכר באיזה ערוץ זה היה
 
תודה
שמעון
 
לצפיה ב-'ציפוי בהיר פרווה לעוגה יש רעיונות?'
ציפוי בהיר פרווה לעוגה יש רעיונות?
22/07/2015 | 22:58
2
151
שלום לכולם. 
אני מחפשת מתכון לציפוי בהיר פרווה לעוגה. לא רויאל אייסינג... 
יש לי קישוטים מבצק סוכר להדביק על העוגה, ואני מעדיפה לא לצפות את העוגה בבצק סוכר, אלא להניח מעל ציפוי כלשהו. 
אולי יש לכם רעיונות?
 
תודה!
לצפיה ב-'אם לא בצק סוכר את יכולה קצפת... '
אם לא בצק סוכר את יכולה קצפת...
23/07/2015 | 18:35
1
120
שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות אינסטינג וניל וכף אבקת סוכר
לצפיה ב-'תודה אבל לעוגה הזו אזדקק לציפוי יותר סמיך ודק'
תודה אבל לעוגה הזו אזדקק לציפוי יותר סמיך ודק
23/07/2015 | 22:56
65
כדי שהצורות מבצק הסוכר לא ישקעו בתוכו... 
האם אפשר להכין גנאש שוקולד לבן פרווה?
לצפיה ב-'האם אפשר להכין עוגת קומות בלי מקלות תמיכה?'
האם אפשר להכין עוגת קומות בלי מקלות תמיכה?
20/07/2015 | 14:57
1
69
לצפיה ב-'לא מומלץ להכין ללא מקלות תמיכה מכיוון'
לא מומלץ להכין ללא מקלות תמיכה מכיוון
20/07/2015 | 16:40
129
שכובד העוגה העליונה עלול להכביד על התחתונה ומעט תשקע מטה ובנוסף העוגה העליונה לא תיהיה יציבה על העוגה ללא מקלות תמיכה, במיוחד אם יש לך גם לשנע את העוגה.
לצפיה ב-'פורומים חדשים בתפוז'
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
( לעמוד שלי בתפוז )
16/07/2015 | 11:13
1
27
|פרח|מחפשים עבודה? מתלבטים מה לכתוב בקורות החיים?
בפורום דרושים עובדים תוכלו לקבל הכוונה מלאה בדרך לעבודה המושלמת עבורכם!

|שמאל|היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|מטוס|חולמים על חופשה חלומית באיטליה? מתכננים מסלול הטיול ברומא ויש לכם בתלבטיות?
בפורום טיולים לאיטליה תמצאו את כל המידע הנדרש!

|שמאל|היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|כסף|יש לכם שאלות בתחום הבנקאות? נתקלים בקשיים מול המערכת הבנקאית?
בפורום תביעות בנקים תוכלו לשאול ולהתייעץ!

|שמאל|היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|נורה|מעצבים מחדש את הבית ומתלבטים לגבי תאורה? מעוניינים לדעת מהו סוג התאורה החסכוני ביותר עבורכם?
בפורום ייעוץ תאורה תמצאו את כל המידע הנחוץ!

|שמאל|היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|אופניים|חולמת על אופניים חשמליים? שללו לך את רשיון הנהיגה ואתה מחפש דרך נוחה להתנייד?
בפורום אופניים חשמליים תוכלו למצוא את כל המידע הנדרש!

|שמאל|היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|מחשב|עומדים לפתוח עסק חדש? יש לכם שאלות לגבי הגדלת רווחים?
בפורום עסקים תוכלו לשאול ולהתייעץ!

|שמאל|היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|@|מתלבטים לגבי מכשיר שמיעה? מעוניינים לדעת מהו המכשיר שמתאים ביותר עבורכם?
בפורום מכשירי שמיעה תוכלו למצוא את כל המידע הנדרש!

|שמאל|היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
לצפיה ב-'תודה !'
תודה !
28/07/2015 | 12:15
19
באת לי בול בזמן :)
לצפיה ב-'הצילו! צבעי מאכל וקצפת - הצבעים גולשים!'
הצילו! צבעי מאכל וקצפת - הצבעים גולשים!
13/07/2015 | 09:33
6
153
שלום לכולן/ם,
אני צריכה עזרה דחופה.
בשבוע שעבר הכנתי לחברה עוגת זילוף של מירי מאוס.
לאחר לילה במקרר, ראיתי שצבעי המאכל השחור והאדום פשוט זלגו להם וצבעו קצת את החלקים הלבנים במיקי מאוס.
איך אני עושה שכל צבע מאכל נשאר בתוך עצמו ולא משפיע על הכוכב שזולף לידו?
יש לי עוד עוגה להכין השבוע ואני ממש חוששת.
תודה רבה!
לצפיה ב-'ועוד שאלה קטנה:'
ועוד שאלה קטנה:
13/07/2015 | 09:35
1
121
ראיתי שהרבה משתמשים בקצפת צמחית. אבל זה לא כל כך ביני. למה בעצם להשתמש בצמחית ולא בשמנ מתוקה רגילה?
לצפיה ב-'הייי'
הייי
19/07/2015 | 22:29
117
מקווה שהסתדרת ומצטערת שלא היה לך מענה, חזרתי מחופשה...
בכל אופן לי אישית אין ניסיון כל כך עם זילוף ולכן אין לי מושג למה הצבעים מעט זלגו.
לגביי השמנת המתוקה אני יודעת מנסיון שהיא יציבה יותר ומומלצת יותר לעוגות מזולפות.
ממליצה לך להשתמש בשמנת מתוקה צמחית של השף הלבן- לטעמי היא הכי טובה.
לצפיה ב-'ואם כבר עסקינן בצבעי מאכל...'
ואם כבר עסקינן בצבעי מאכל...
20/07/2015 | 09:55
3
112
האם יש דבר כזה צבעי מאכל טבעיים?
לצפיה ב-'כן ישנם צבעי מאכל טבעיים אך הם הרבה פחות חזקים '
כן ישנם צבעי מאכל טבעיים אך הם הרבה פחות חזקים
20/07/2015 | 16:38
2
93
בצבעם
לצפיה ב-'אפשר לקבל את השמות שלהם ואיפה אפשר להשיג אותם (באזור ירושלים'
אפשר לקבל את השמות שלהם ואיפה אפשר להשיג אותם (באזור ירושלים
23/07/2015 | 10:44
1
41
לצפיה ב-'יש את הצבעיי מאכל הטבעיים של מג׳יק קולורס'
יש את הצבעיי מאכל הטבעיים של מג׳יק קולורס
23/07/2015 | 18:38
76
אני אישית לא משתמשת אבל לדעתי אמורים להיות בכל החנויות המתמחות.
לצפיה ב-'שילוב בצק סוכר וקרם'
שילוב בצק סוכר וקרם
12/07/2015 | 11:36
1
632
היי, אני עוסקת בתחום הקונדיטוריה באופן מקצועי ולאחרונה התחלתי להתעניין בתחום עיצוב העוגות.
התנסתי בהכנת כמה עוגות מעוצבות גם בבצק סוכר וגם בקרם וכל יום אני לומדת עוד משהו חדש ונהנת מכל רגע, אני כל הזמן מחפשת הזדמנויות להכין עוגות מעוצבות כך כל ילד וילדה של חברותיי מקבל עוגה צבעונית לכל חגיגה.
אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה בעיות אחרונות בהן נתקלתי :)
 
אני רוצה להכין עוגה בשילוב קרם ובצק סוכר ( ציפוי העוגה בקרם ופיסולים מבצק סוכר מעל), הבנתי שבצק סוכר אינו יכול לשהות במקרר ואילו קרם שמנת חייב להשמר במקרר. אם כך, איך ניתן לשלב את שני החומרים? האם ניתן לשים את הפסלונים רק בסמוך להגשת העוגה או שצריך להשתמש בקרם אחר(קרם חמאה)שעמיד בטמפרטורת החדר?
באופן כללי אשמח להבהרה בקשר לעוגות זילוף- איזה קרם עדיף חמאה או שמנת?
לאחר כמה עוגות שנסדקו לי הבנתי שעדיף לשנע עוגות על גבי משטח קאפה, עם העוגות בצק סוכר זה עובד לי נפלא.
שבוע שעבר הכנתי עוגת הלו קיטי בזילוף אותה הכנתי על קרטון זהוב עגול והכנסתי לקטון מיועד לטורט ממש כמו שאני מכירה בקונדיטוריה רגילה - זה היה פחות נוח להעברה ולהחזקה ותהיתי אם ניתן גם להכין עוגות זילוף על גבי קאפה כך יהיה יותר נוח להחזיק והכי חשוב לילדים ולהצטלם איתה :) ? איך שומרים בקירור עם הקאפה? איך ניתן לארוז את העוגה ככה?
לצפיה ב-'הייי'
הייי
19/07/2015 | 22:48
158
כשאני מכינה עוגה עם קרם ומשלבת בה פיסול מבצק סוכר, את הפיסול אני מרכיבה בסמוך להגשה.
לגביי עוגות זילוף....קרם חמאה לטעמי פחות טעים , אני הייתי ממליצה על שמנת מתוקה צמחית של השף הלבן שהיא מאוד טעימה ויציבה..
בהקצפה על כל שמנת אחת הוסיפי 2 כפות אינסטינג פודינג וכף אבקת סוכר , הקציפי עד רמת קצף יציב..  
לגביי משטחים לעוגות את יכולה להשתמש במשטחי mdf או קאפה... אם אני משתמשת בקאפה למשטח לעוגה, אני קונה את הקאפה עובי 1 ס״מ  שהיא מצויינת , העוגות לא נסדקות , מסרתי כך המוווון עוגות והכל היה בסדר.
יכול להיות את משתמשת בקאפה הדקה יותר..?
כמובן שאת יכולה גם עוגות זילוף להניח על קאפה. את הקאפה בכל מקרה את מצפה בטאפט .
לצפיה ב-'המלצה ללימודים'
המלצה ללימודים
07/07/2015 | 12:35
2
126
היי
אני רוצה ללמוד קורס בהכנת קינוחים (לעבודה מהבית).
האם הייתם ממליצים לי על דן גורמה?
לצפיה ב-'אסטלה מומלץ מומלץ מומלץ'
אסטלה מומלץ מומלץ מומלץ
12/07/2015 | 11:49
1
113
היי יעל, 
אני למדתי קונדיטוריה אצל אסטלה. הקורס היה מאוד אינפומטיבי. רכשתי שם כלים וידע שכיום אני מבינה כמה בעלי ערך הם.
הלימודים ירדו ממש לשורש כך שהיום יש לי את היכולות להבין למה אני עושה דברים כפי שאני עושה ולא רק לעקוב אחרי מתכונים בצורה עיוורת.
במידה ואת רוצה להתמקד רק בנושא אחד ולא ללמוד קונדיטוריה ממש יש שם סדנאות בכל מיני נושאים.
את דן גורמה אני לא מכירה :) אבל אני מקווה שבכל זאת הצלחתי לעזור.
לצפיה ב-'גם אני מאוד ממליצה על אסטלה'
גם אני מאוד ממליצה על אסטלה
19/07/2015 | 22:52
79
סיימתי לפניי כשלושה חודשים את הלימודים שם.

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

יבוא 4 U
חברת יבוא 4 U
מיה מטבחים
מיה מטבחים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ