לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1336113,361 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'פשטידה ללא ביצים- אודה לעזרתכן !!!'
פשטידה ללא ביצים- אודה לעזרתכן !!!
29/01/2018 | 09:36
2
25
האם ניתן להכין בלילה לפשטידה שמכילה קורנפלור ומי במקום ביצים יום לפני ההגשה ?
הכוונה להכין את הבלילה יום לפני ולאפות למחרת היום.
לצפיה ב-'אפשר להכין בשמל שידביק את רכיבי הפשטידה'
אפשר להכין בשמל שידביק את רכיבי הפשטידה
01/02/2018 | 00:02
16
ואפשר להכין מראש, אבל קחי בחשבון שתצטרכי לטרוף היטב לפני האפיה כי הבשמל עלול להיות גושי
לצפיה ב-'פשטידות ללא ביצים ראי כאן:'
פשטידות ללא ביצים ראי כאן:
18/02/2018 | 19:39
3
לצפיה ב-'מהו האוכל המומלץ לגובה לגביהה? '
מהו האוכל המומלץ לגובה לגביהה?
31/12/2017 | 13:33
6
70
איזה אוכל ידוע בתור מגביה ?
 
תודה!
לצפיה ב-'דייסת שיבולת -שועל טובה לילדים ,ידועה כתורמת לגדילה,,'
דייסת שיבולת -שועל טובה לילדים ,ידועה כתורמת לגדילה,,
31/12/2017 | 16:47
56
שיבולת שועל זה דגן מעולה, שמכיל את הויטמינים והמינרלים שמזרזים את הגדילה,
לכן מאוד מומלצת לילדים בבוקר או בערב.
לצפיה ב-''
01/01/2018 | 20:29
4
40
אין כזה דבר אוכל מגביה
מה שחשוב תזונה מאוזנת לאכול חלבונים ירקות ופירות במידה, לא לדלג על ארוחות.
לכל אדם יש גובה שנקבע ע"י הגנטיקה, אם הוא חי בתנאים פחות מטובים הוא לא יממש את כל פוטנציאל הגדילה.
לצפיה ב-'האם אדם יכול לדעת מה הגובה הגנטי שלו ?'
האם אדם יכול לדעת מה הגובה הגנטי שלו ?
03/01/2018 | 13:00
3
55
אם פוטנציאל הגובה הוחמץ ,
אפשר לדעת כמה ס"מ "הפסיד" ?
לצפיה ב-'כן, בצילום כף יד '
כן, בצילום כף יד
04/01/2018 | 13:01
2
44
(מרפאה אנדוקרינית)  ע"י חישוב המרחק בין העצמות ניתן להעריך את הגובה הפוטנציאלי -בילדים.
לא מכירה שעושים את זה במבוגרים
לצפיה ב-'אם אדם אחרי גיל 21 חושב שהוא היה אמור להיות גבוה יותר '
אם אדם אחרי גיל 21 חושב שהוא היה אמור להיות גבוה יותר
24/01/2018 | 07:59
1
30
ולא הגיע לגובה שהיה אמור להגיע.
הוא יכול להוכיח את זה שהוא החמיץ מס' ס"מ ? "והיה צריך להיות יותר גבוה" ?
 
תודה!
 
לצפיה ב-'לא חושבת...'
לא חושבת...
25/01/2018 | 23:58
8
לצפיה ב-'איזה קובה מוכנה מומלץ לבשל ?'
איזה קובה מוכנה מומלץ לבשל ?
31/12/2017 | 12:38
2
37
לצפיה ב-'אצלינו מאוד אוהבים קובה דלעת:'
אצלינו מאוד אוהבים קובה דלעת:
31/12/2017 | 17:04
48
יש מתכון מעולה של דנה שרון ,שהכנתי אותו כמה פעמים וזה יוצא ממש טעים :
לקחת בחשבון שלהכנת הקובות כולל הבישול, צריך זמן של שעה .)
 
בבקשה המתכון לקובות
כאן:
לצפיה ב-'זה יותר החלטה של איזה מרק להכין'
זה יותר החלטה של איזה מרק להכין
01/01/2018 | 20:30
28
אני אוהבת מרק דלעת
לצפיה ב-'צריך המלצה למיקסר'
צריך המלצה למיקסר
30/12/2017 | 15:38
3
21
רוצה לקנות מיקסר למטבח החדש שלנו - עד היום הסתדרנו עם מיקסר ידני אבל היה ממש קשה. אני מאמין שברגע שנכנס לבית החדש ויהיו לנו נוח יותר במטבח + מכשירי בישול טובים נבשל ונאפה הרבה יותר , גם אני וגם אישתי, ובהמשך גם הילדה...
 
אני חושב אולי להזמין מיקסר מאמזון UK , ודי מתביית על KENWOOD
האם קערה 4.6 ליטר מספיק? הבא בתור זה 6.7 ליטר ....
ב-kitchenaid הקערה 5 ליטר ואחותי שהיא בשלנית גדולה אמרה שלה זה לא מספיק.
 
 
לצפיה ב-'הקערה הקטנה של קנווד טובה להכנת בצק מקילו קמח'
הקערה הקטנה של קנווד טובה להכנת בצק מקילו קמח
30/12/2017 | 20:36
2
22
וקצף מ8 ביצים גם יוצא טוב
אני הגדלתי לקערה הגדולה ונהנית מאוד
לצפיה ב-'חנה השארת אותי מבולבל...'
חנה השארת אותי מבולבל...
30/12/2017 | 23:12
1
23
אז לדעתך כדאי ללכת ישר על הגדולה או שה-4.6 ליטר מספיק ל-99% מאיתנו ב-99% מהמקרים?
לצפיה ב-''
31/12/2017 | 00:24
15
תלוי מה הצרכים
אם בדר"כ קילו קמח מספיק אזי הקערה הקטנה מספיקה.
אני מצאתי את עצמי מכינה בצקים מכמות גדולה יותר של קמח ונאלצת להכין בפעמיים, לכן החלפתי.
לצפיה ב-'האם ניתן להוסיף לדייסת שיבולת שועל כוסמין או שעורה?'
האם ניתן להוסיף לדייסת שיבולת שועל כוסמין או שעורה?
26/12/2017 | 15:13
18
שלום לכם,
האם אפשרי?
 
ואם כן, האם עדיף לרכוש פתיתי שעורה/כוסמין או שאפשר להוסיף את הזרעים עצמם?
(קשה להשיג פתיתי שעורה ופתיתי כוסמין)
 
תודה
 
לצפיה ב-' פורומים חדשים מחכים לכם '
פורומים חדשים מחכים לכם
24/12/2017 | 13:14
12
 
פורום חדש יעסוק בדיני המס כולל תחום המיסוי הפלילי, בו תקבלו ייעוץ מעו"ד מומחה, לשעבר מנהל תחום במחלקת החקירות של רשות המיסים 
היכנסו עכשיו לפורום דיני מע"מ ומס הכנסה 
 
פורום חדש מרכז ייעוץ משפטי ומענה על שאלות בנושאים של ויזה, דרכון זר, הגירה, אזרחות ואשרת עבודה בחו"ל, בבריטניה וארה"ב בעיקר
היכנסו עכשיו לפורום ויזה ואזרחות בבריטניה וארה"ב
לצפיה ב-'בשוקולד אי אפשר לטעות לא?'
בשוקולד אי אפשר לטעות לא?
14/12/2017 | 00:41
1
69
היי לכולם,
הבת שלי חוגגת 10 עוד שבועיים וממש רוצה סדנת שוקולד לחברות שלה. בדקתי עם כמה חברות לסדנאות שוקולד ודיברתי עם אחת שממש נשמעה לי אמינה ומקצועית 'דליתה שוקולד'. אשמח להמלצות נוספות לפני שאסגור.
 http://dalita.co.il/
תודהה
 
 
לצפיה ב-'וגם לא בפרסומת'
וגם לא בפרסומת
17/12/2017 | 00:41
15
לצפיה ב-'אשמח לעזרתכם! :)'
אשמח לעזרתכם! :)
10/12/2017 | 14:24
1
65
שלום לכולם אשמח לעזרתכם!! :)
שמי מאיה וכחלק מעבודת הגמר (תזה) שלי בתואר השני בפסיכולוגיה קלינית אני מתעניינת בהרגלי האכילה של אבות ובנים. לצורך המחקר אני זקוקה לאבות לבנים בטווח הגילאים 4-20 שישיבו על שאלון אינטרנטי שאורך כ-15 דקות. השאלון כמובן נשמר באופן אנונימי לחלוטין ומאוד יעזור לי לקידום המחקר. אשמח לעזרתכם אם זה רלוונטי בעבורכם או לשיתופים למכרים שזה יכול להיות רלוונטי להם! המון המון תודה!!!
https://ruppin.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bfuSa3...
לצפיה ב-''
17/12/2017 | 00:42
13
הרבה מאוד זמן...
לצפיה ב-'מרק בשר'
מרק בשר
30/11/2017 | 17:56
3
145
מצרכים:
700 גר בשר שריר טרי חתוך לקוביות.
1 בצל לבן גדול קצוץ.
1 בצל סגול קצוץ.
8 שיני שום שלמות. 
4 גזרים חתוכים לעיגולים גסים.
2 גמבות אדומות חתוכים גס.
4 עלי דפנה. 
400 גר רסק עגבניות של פריכוז.
6 גבעולי עלי סלרי.
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסים.
כף כמון, קורט קינמון, 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן של חברת פרג  כפית כורכום..פלפל שחור גרוס, מלח גס, 4 כפות אבקת מרק בשרי ללא מונסודיום וללא גלוטומט של חברת קנור. 
קופסא חומוס של חברת יכין. 
חופן עלי תרד. 
חבילה פטרוזיליה קצוצה. 
 
ההכנה: 
לקחת סיר לפזר שמן זית ולהוסיף את כל הירקות הנ"ל ולטגן בערך 20 דקות. 
להוסיף תבלינים, ואת הרסק ולערבב היטב. 
לקחת צלחת להוסיף את הקוביות בשר לשפוך 4 כפות שמן זית...מלח גס..פלפל שחור לערבב היטב ולטגן את הבשר משני צדדיו..ולהוסיף לסיר. 
לשפוך מים רותחים עד גובה המצרכים, להוסיף את הירק ולבשל 3 שעות. 
לצפיה ב-'עם כל הכבוד למרקים שלך'
עם כל הכבוד למרקים שלך
10/12/2017 | 22:13
2
77
אני לא מכירה אף ילד שיסכים לטעום מהם. המתכונים מתאימים לפורום מתכונים, לא לבישול לילדים. 
לצפיה ב-'למם'
למם
21/12/2017 | 21:51
43
למם, 
אם מבשלים מרק טעים, ויש ילדים שאוהבים בשר, אז אין סיבה שלא יאהבו את המרק הזה. אני צנועה ולא אוהבת לפרגן לעצמי, אבל המרק מאוד טעים. 
ערב טוב, 
וסופ"ש נעים. 
לצפיה ב-'למם: אני כן מכירה כמה ילדים ,שמאוד אוהבים מרק בשר,,'
למם: אני כן מכירה כמה ילדים ,שמאוד אוהבים מרק בשר,,
31/12/2017 | 22:01
36
ואפילו בגיל 3 וחמש,כשחוזרים רעבים מהגן ,מאוד נהנים ממרק בשר וירקות ,
זה טעים.
לצפיה ב-'מרק ירקות עם שווארמה'
מרק ירקות עם שווארמה
29/11/2017 | 21:46
223
מצרכים:
500 גר' שווארמה הודו חתוך לרצועות. 
2 בצלים קצוצים. 
8 שיני שום קצוצות. 
3 תפוחי אדמה חתוכים במג'מיקס לרצועות.
4 גזרים חתוכים במג'מיקס לרצועות. 
4 קישואים חתוכים במג'מיקס לרצועות. 
5 גבעולי עלי סלרי לקצוץ במג'מיקס. 
חופן פטרוזיליה.
חופן שמיר.
מלח גס, אבקת מרק, פלפל שחור גרוס, כורכום, חוויאג'.
כוס גריסים. 
 
ההכנה:
לטגן את הבצלים והשום כאשר הבצלים מזהיבים להוסיף את השווארמה ולטגן היטב. 
חשוב- לקחת סיר להרתיח מים ולהכניס את השווארמה לשתי דקות על מנת לנקות את הבשר, ולסגור אותו שלא יתפרק בבישול. 
 
להוסיף את שאר הירקות הנ"ל ולאדות היטב במשך עשרים דקות. 
 
להוסיף את התבלינים הנ"ל ולהמשיך לטגן במשך 10 דקות. 
 
להוסיף מים רותחים עד גובה המצרכים, ולבשל שעה וחצי. 
לצפיה ב-'כלי מטבח '
כלי מטבח
29/11/2017 | 15:32
1
64
הםא מישהו קנה כלי מטבח מאתר כלי בית? ממליצים? 
לצפיה ב-'קניתי פעם בחנות שלהם בהוד השרון.'
קניתי פעם בחנות שלהם בהוד השרון.
06/12/2017 | 20:18
24
יש בכפר סבא חנות בשם יצחק כהן עם מבחר גדול מאוד של מוצרים במחירים נוחים.
שווה לחפש גם שם.
רעיה
לצפיה ב-'מפרום'
מפרום
28/11/2017 | 17:05
88
המפרום ברוטב.
קרדיט המתכון של ביג ז'ק כנסו בגוגל ויופיע לכם המתכון. 
לצפיה ב-'מפרום'
מפרום
28/11/2017 | 17:01
2
73
הקרדיט למתכון כנסו לגוגל ותקלידו 
מפרום ביג ז'ק ויעלה לכם המתכון.
לצפיה ב-'נראה טוב מאוד!'
נראה טוב מאוד!
02/12/2017 | 19:50
1
8
לצפיה ב-'תודה חנה'
תודה חנה
04/12/2017 | 02:43
7
לצפיה ב-'פתיתים ברוטב אדום '
פתיתים ברוטב אדום
28/11/2017 | 16:58
1
108
מצרכים: 
חבילה פתיתים בצורת אורז. 
1 בצל גדול קצוץ. 
3 שיני שום. 
2 קופסאות רסק עגבניות קטנות. 
3 עלי מנגולד קצוצים. 
3 כפות אבקת מרק בטעם עוף (רכיבים טבעיים בלבד).
מלח גס, פלפל שחור גרוס, כורכום. 
2 עגבניות קצוצות דק. 
 
ההכנה: 
לטגן את הבצל עם השום.
כאשר הבצל מזהיב להוסיף את התבלינים ועלי המנגולד. 
להוסיף את העגבניות כשהכל מתרככך
להוסיף את הרסק. 
4 כוסות מים רותחים ואבקת מרק בטעם עוף.ולבשל לפי הוראות היצרן. 
 
לצפיה ב-'שווה!'
שווה!
02/12/2017 | 19:50
7
לצפיה ב-'הדרכה פשוטה להצגת ערכים תזונתיים של מרכיבי התפריט'
הדרכה פשוטה להצגת ערכים תזונתיים של מרכיבי התפריט
23/11/2017 | 18:21
52
שלום לכולם,
יצרתי הדרכה פשוטה לכלי שבעזרתו אפשר לדעת מה הערך הקלורי ומה הערכים התזונתיים (ויטמינים,יסודות כמו זרחן ,אשלגן,סידן ועוד)
להנאתכם בקישור הבא:
https://youtu.be/sskDg_1PJ0g
לצפיה ב-'עוגת פאי לימון פרווה'
עוגת פאי לימון פרווה
18/11/2017 | 11:58
1
82
האם ניתן להשתמש עם הבצק פריך המוכן של מעדנות
לצפיה ב-'לקלתית? כן, בטח'
לקלתית? כן, בטח
19/11/2017 | 00:16
36
שימי לב רק שזו הגרסה המתוקה
לצפיה ב-'דג סלומון ופירה בטטה'
דג סלומון ופירה בטטה
17/11/2017 | 12:38
5
383
מצרכים: 
דגי סלומון לפי מספר הסועדים. 
שום לפי כמות הדגים שן שום כתוש לכל חתיכה של דג. 
עשבי תיבול טריים מה שיש בבית (עלי מנגולד, עירית)רצוי רוזמרין מוסיף המון. 
מיץ מלימון אחד לפזר על נתחי הדגים. 
מלח גס.פלפל שחור גרוס. 
 
ההכנה: 
לשפוך שמן זית ולעסות את הדג. 
לפזר מלח גס, פלפל שחור, עשבי תיבול. 
לוקחים תבנית שמים נייר פרגמנט מעל את הדגים, ומעל הדגים מניחים נייר פרגמנט ואופים בחום של 200 מעלות למשך עשרים דקות. 
מוציאים את נייר הפרגמנט וממשיכים לאפות לעוד 20 דקות. 
 
שידרוגים
ניתן להוסיף פלחי לימון על הדג  זה נותן טעם. או לבשל מיץ מתפוז ולשפוך על הדג. 
 
בתמונה לצידי הדג זה פירה בטטה. 
תפוחי אדמה לבנים, ובטטה אחת..
 
לצפיה ב-'נראה מעולה, תודה! רק הערה אחת, הדג נקרא סלמון, לא סלומון :)'
נראה מעולה, תודה! רק הערה אחת, הדג נקרא סלמון, לא סלומון :)
18/11/2017 | 01:07
1
28
לצפיה ב-'למיקי'
למיקי
04/12/2017 | 02:58
39
ידוע לי שכך הדג נקרא, עקב הקלדה מהירה כך נרשם. 
לצפיה ב-'ואיפה מתכון לפירה בטטה?'
ואיפה מתכון לפירה בטטה?
26/11/2017 | 13:58
1
50
ילדים לא כל כך מתחברים לדג הזה.
כמה דברים לא הבנתי: נייר פרגמנט מעל ומתחת לדג?
סך הכל 40 דקות בתנור?
דג סלומון מתייבש מאד מהר...
מה זה לבשל מיץ מתפוז ולשפוך על הדג?
צריך לסחוט תפוז , לבשל את המיץ? כמה זמן? רק את המיץ?
ואז להוסיף על הדג?
 
לצפיה ב-'ללוליטה'
ללוליטה
04/12/2017 | 02:56
40
יש הרבה ילדים שאוהבים לאכול דגים,
ולשאלותייך אני עונה: 
1. יש להניח נייר פרגמנט בתבנית אפייה  
    וגם מעל הדג.
2. אפשר לסחוט מיץ לימון טבעי ולאפות.
    או לבשל מיץ תפוזים מתפוז טרי 
    ולשפוך על הדג. 
3. לאפות את הדג סך הכל 40 דקות,
     20 דקות לאפות את הדג שהנייר 
     פרגמנט מעל הדג, ואז להסיר את 
     נייר האפייה ולאפות עוד 20 דקות
     הדג לא מתייבש. 
 
מתכון לפירה בטטה: 
לקחת 3 תפוחי אדמה בהירים שלמים.
לקחת בטטה אחת.
לבשל אותם בערך 25 דקות.
לסנן את המים, להוסיף 100 גר' חמאה, מלח גס ולמעוך לפירה.
 
ניתן לשפוך חצי כוס מים שבהם בושלו  התפוחי אדמה להוספת טעם. 
לצפיה ב-'ניסיון'
ניסיון
26/11/2017 | 15:06
19
לצפיה ב-'בעיה עם העוגיות מרוקאיות'
בעיה עם העוגיות מרוקאיות
15/11/2017 | 13:01
67
הכנתי קמח 1 ק"ג , 5 ביצים 3 סוכר וניל,כוס סוכר,
עירברבתי בהדרגה ע"י כוס שמן לא יצא טוב הכל פירורים צריך להיות בצק בשביל למכשיר הכנת עוגיות . יש עצות מועילות מבלי לזרוק!
לצפיה ב-'הי ח'ברה עברתי דירה ארבע חדרים ולמתנה קיבלתי שיש ארוך במטבח '
הי ח'ברה עברתי דירה ארבע חדרים ולמתנה קיבלתי שיש ארוך במטבח
15/11/2017 | 12:59
86
געגעועים לבישול! 
 
לצפיה ב-'מרק פטריות ועוד...'
מרק פטריות ועוד...
12/11/2017 | 13:39
118
מצרכים: 
2 חבילות פטריות. 
2 בצלים סגולים גדולים. 
3 כרישה. 
10 שיני שום. 
חבילה עלי סלרי.
חבילה מנגולד.
חבילה תרד. 
6 כפות קוואקר שיבולת שועל. 
2 כוסות (אפונה, גריסים, שעועית שחורה, קינואה, עדשים ירוקות, קינואה, עדשים אדומים כל זה קניתי מוכרים מרק ביתי כפרי עם כל המיקס הזה). 
כורכום, מלח גס, מלח סלרי, אבקת מרק פטריות, קצת חוויאג' אבל איכותי. 
4 תפוחי אדמה גדולים שלמים. 
חבילה עלי תרד.
 
 
ההכנה: 
 
לטגן את כל המצרכים הנ"ל, להוסיף תבלינים..
להוסיף מים עד גובה תכולת המצרכים ולבשל שעה. 

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא התמודדות ההורים עם ילד רגיש
אירוח בנושא התמודדות...
פסיכולוגית ומדריכת הורים מייעצת ועונה על שאלות...
אירוח בנושא התמודדות ההורים עם ילד רגיש
אירוח בנושא התמודדות...
פסיכולוגית ומדריכת הורים מייעצת ועונה על שאלות...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

האקדמיה הישראלית לקרב מגע
קרב מגע והגנה עצמית
פורום קרב מגע הגנה עצמית
פורום קרב מגע הגנה עצמית

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ