לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3041330,413 עוקבים אודות עסקים

פורום פיתוח יישומי רשת ובניית אתרים

שלום, אם הגעת לפורום הזה סביר להניח שאת/ה מתעסק בבניית אתרים או תכנות לweb.
בין אם  רק אתמול למדת HTML ובין אם אתה כבר 14 שנים מתעסק עם בניית ותכנות אתרים זהו הפורום בשבילך.
בפורום תוכלו לדבר על כל מה שקשור בבניית אתרים או תכנות לWEB החל משפות התיכנות (html, javascript, node) ועד לשרתי איחסון וטיפים לבוני אתרים.
בבקשה אל תציפו את הפורום בשטויות ודברים שלא קשורים לבניית אתרים.
בבקשה קיראו את תקנון הפורומים לפני שאתם כותבים הודעות שעוברות על התקנון. חוץ מזה תוכלו לכתוב על כל נושא שעולה על דעתכם שקשור בבניית אתרים. בשבילכם ולשירותכם, מנהלי הפורום

הנהלת הפורום:

אודות הפורום פיתוח יישומי רשת ובניית אתרים

שלום, אם הגעת לפורום הזה סביר להניח שאת/ה מתעסק בבניית אתרים או תכנות לweb.
בין אם  רק אתמול למדת HTML ובין אם אתה כבר 14 שנים מתעסק עם בניית ותכנות אתרים זהו הפורום בשבילך.
בפורום תוכלו לדבר על כל מה שקשור בבניית אתרים או תכנות לWEB החל משפות התיכנות (html, javascript, node) ועד לשרתי איחסון וטיפים לבוני אתרים.
בבקשה אל תציפו את הפורום בשטויות ודברים שלא קשורים לבניית אתרים.
בבקשה קיראו את תקנון הפורומים לפני שאתם כותבים הודעות שעוברות על התקנון. חוץ מזה תוכלו לכתוב על כל נושא שעולה על דעתכם שקשור בבניית אתרים. בשבילכם ולשירותכם, מנהלי הפורום
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

לצפיה ב-'הזמנה:אירוח הסופרת מאירה ברנע גולדברג בפורום "חמותי ואני"'
הזמנה:אירוח הסופרת מאירה ברנע גולדברג בפורום "חמותי ואני"
26/05/2018 | 04:01

שלום לכולם,
מוזמנים להצטרף לאירוח של הסופרת מאירה ברנע-גולדברג בפורום "חמותי ואני" ביום שלישי, 29.5 בין השעות 21:00-22:00 בנושא ספרה החדש "מסעותיי עם חמותי".
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/610/18323355...

מוזמנים כבר עכשיו לשאול שאלות בשרשור
ההודעה נכתבה באישור הנהלת הפורום
לצפיה ב-'moved permanently 301'
moved permanently 301
22/05/2018 | 13:37
8
שלום,
יש לי אתר ישן הכתוב ב- MVC
ואני בונה עכשיו אתר חדש ואני רוצה לבצע moved permanently 301
בכדי לשמור את הקידום של האתר הישן. אני רוצה שב-view
בקונטרולר תהיה הפניה לדפים החדשים
כיצד עושים זאת? האם זה משנה אם האתר החדש בנוי ב- MVC
או ב- ASP.NET?
תודה מירה
לצפיה ב-'מערכת סליקה לאתר'
מערכת סליקה לאתר
20/05/2018 | 21:59
11
שלום, אני עומד לבנות אתר ואני צריך מערכת סליקה לשקלים ושתוך מקסימום 48 שעות הכסף יהיה זמין לי בדולרים כדיי לבצע רכישות.
אני מעדיף שהכסף יעבור מהסליקה לחשבון פיוניר שלי או משהו בסגנון אבל מעדיף שלא יעבור באחד הבנקים בארץ.
האם יש דרך שזה אפשרי?
 
תודה!
לצפיה ב-'PHP: ערך שדה בשדה עריכה מוצג באופן חלקי'
PHP: ערך שדה בשדה עריכה מוצג באופן חלקי
20/05/2018 | 18:07
8
שלום,
רצ"ב קוד ב PHP לשינוי ערך בטבלת MySQL.
הרצת הקוד מעלה הודעת הזהרה ולשונה:
"Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\magar\xxx.php on line 16"
נשגב מבינתי מה פסול במה שכתוב בשורה 16 בקוד ואודה למי שישפוך אור על התעלומה.
בעיה שניה, כל הרצה אמורה למחוק את הטבלה xxx ליצור אותה מחדש ולהוסיף לטבלה הריקה שורה אחת. הרצת הקוד מס. פעמים מוסיפה לטבלה מספר שורות כמס. הפעמים שהקוד הורץ. צא ולמד: הטבלה לא נמחקת ! מדוע ?!
בעיה 3: בשדה העריכה המציג ערך קיים, מוצג הערך הקיים באופן חלקי בלבד: מהתו הראשון עד המרווח הראשון. מדוע לא מוצגת המחרוזת במלואה?
תודה
 <?php 
$errors = "";
$name='';
$db = mysqli_connect('localhost', 'root', 'root4qpines', 'magar');
IF(!$db)
DIE('' .MYSQLI_CONNECT_ERROR());

mysqli_query($db, "DROP TABLE IF EXISTS 'xxx';");
mysqli_query($db, "CREATE TABLE xxx(name VARCHAR(128))");
mysqli_query($db, "INSERT INTO xxx(name) VALUES('aaa aaa aaa')");

if (isset($_GET['edit_task']))
{
$name = $_GET['edit_task'];
$edid=mysqli_query($db, "SELECT * FROM xxx WHERE name = $name");
$row=mysqli_fetch_array($edid);
$errors = $name;
echo $errors;
}
$stations = mysqli_query($db, "SELECT * FROM xxx");
?>
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Amatic+SC|..." rel="stylesheet">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<style>
.add_btn
{
/*height: 39px;*/
background: #FFF8DC;
color: #6B8E23;
border: 2px solid #6B8E23;
border-radius: 5px;
/*padding: 5px 20px;*/
}
.btn_td
{
/*border-left: 1px solid #cbcbcb; */
border-bottom: 1px solid #FFFFFF;
}
</style>

</head>
<body>
<table>
<thead>
<tr>

<th class="name_th" maxlength="50">Name</th>
<th class="add_th"></th>
<th class="edit_th"></th>
</tr>
<tr>
<form method="POST" action="xxx.php">
<td><input type="text" name="name" class="name_input" value=<?php echo htmlspecialchars($name);?>></td>
<td class="btn_td"><button type="submit" class="add_btn" name="submit">Edit</button></td>
</form>
</tr>

</thead>
<tbody>
<?php
while ($row = mysqli_fetch_array($stations))
{
echo "<tr>";
echo "<td class='name_td'>".$row['name']."</td>";

echo "<td class='edit'>
<a href='xxx.php?edit_task=".$row['name']."'>
<img src='edit.gif' alt='Smiley face' height='20px' width='20px'>
</a>
<span class='tooltiptext'>Edit</span>
</td>
</tr>";
}
?>
</tbody>
</table>
</body>
</html>
 
<link/> <style>
.add_btn
{
/*height: 39px;*/
background: #FFF8DC;
color: #6B8E23;
border: 2px solid #6B8E23;
border-radius: 5px;
/*padding: 5px 20px;*/
}
.btn_td
{
/*border-left: 1px solid #cbcbcb; */
border-bottom: 1px solid #FFFFFF;
}
</style>
 
לצפיה ב-'עזרה עם checkbox'
עזרה עם checkbox
19/05/2018 | 10:23
9
יש לי את הקוד הבא:


<div class="box">
<label class="checkbox-inline mail">
<input type="checkbox">הנני מאשר/ת קבלת חומרים פרסומיים ב-SMS ובמייל
</label>
<br>
<label class="checkbox-inline regulations">
<input type="checkbox">הנני מאשר/ת שקראתי את תקנון מועדון הלקוחות
</label>
</div>
 
CSS:

input[type=checkbox] {
display: none;
}
.box label.mail {
background: url(../images/checkbox.png) no-repeat 345px -20px;
}
.box label.mail:checked {
background-position: 345px 0;
}
.box label.regulations {
background: url(../images/checkbox.png) no-repeat 321px -20px;
}
.box label.regulations :checked {
background-position: 322px 0;
}
 
    checkbox יש לי שני 
  שעשיתי להם תמונת רקע שמורכבת מריבוע אחד מסומן ואחד לא, אני צריכה שבלחיצה עליהם הסימון ישתנה,משהו ב css שלי לא נכון כי זה לא עובד.
לדעתי הבעיה בשורה שמגדירה את מה שקורה במצב checked.
מקווה שהבנתם את ההסבר.
תודה   
לצפיה ב-'איך לזהות בקלות "גניבת קוקית"?'
איך לזהות בקלות "גניבת קוקית"?
15/05/2018 | 08:22
25
31
מעבר לשמוש בssl שלא תמיד ישים (בעקר אם השרת שלכם יושב על מעבד חלש עם 24KB שצריך לבצע גם את כל הip-stack בעצמו...), ניסיתי לקשור את ה"אסימון" שחילקתי למשתמש לכתובת הIP המקורית שלו. 
 
הבעיה - גולשים מרשתות סלולאר עלולים להחליף כתובת IP-V4 מספר פעמים במהלך הגלישה. 
 
רעיונות מעניינים למישהו?
לצפיה ב-'זה לא ברור מספיק'
זה לא ברור מספיק
15/05/2018 | 12:43
24
17
תסביר יותר ברור
לצפיה ב-'מנסה להבהיר'
מנסה להבהיר
15/05/2018 | 15:52
23
21
קיימת טכניקת "גניבת זהות" - אתה מתחבר למחשב אחר, מעתיק את הקוקיות ומשתמש בהן לפנייה לאותם אתרים (הפעולה המלאה מעט יותר מורכבת, אבל זה העקרון).
 
תיאורטית אם תצליח לקרוא קוקיות של אדם המחובר ברגע זה לחשבון הpaypal שלו ולהעתיק את קוקית הtoken של החיבור, כל עוד הוא במצב login תוכל להכנס לחשבון שלו בלי לדעת את הססמא.
 
כמובן שזה משהו שיש להגן מפניו, ויש המון טכניקות.  העליתי לדיון אחת מהטכניקות שיש בה בעייתיות, (לכל טכניקה הבעייתיות שלה).
 
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
15/05/2018 | 17:47
18
23
זה מה שחשבתי וטוב שכתבת את זה ככה
עוד לא יצא לי לעבוד עם SSL ואני מאמין שאין token לזיהוי
אבל מה שכן אתה צריך ליצור UID
א' להצמיד למשתמש SID ולאחר מכן
ב' חשבתי לפעול לפי הפרוצדורה הבאה:
השתמש ב -
Request.ServerVariables("HTTP_USER_AGENT")
בשביל לכתוב פונקציה מיוחדת של זיהוי כמו באתר שלי
ולהצמיד למשתמש בסאשין
לצפיה ב-'ומה ימנע ממני להאזין לתקשורת בינך ובין הלקוח'
ומה ימנע ממני להאזין לתקשורת בינך ובין הלקוח
15/05/2018 | 22:19
17
15
ולזייף פניות HTTP עם הuser agent שלו ועם הuid ששלחת לו?
 
אתה משתמש בפונקציה של ASP שבעצם שותלת עוגית token במחשב הלקוח שלך... הקוקית הזו מכילה את הUID.  אתה פגיע מאד למאזינים על תקשורת לא מאובטחת.
 
לצפיה ב-'זה בעיה'
זה בעיה
16/05/2018 | 13:46
16
17
כמה אופציות:
1) לעשות אימות עם AD ככה שמשתמש שנכנס לאתר יופיע הכינוי שלו תחת
Request.ServerVariables
אבל זה לא שמיש כל כך
2) כמו שעושים אימות בראוטרים ונתבים נפתח לך חלון מיוחד של שם משתמש וסיסמה
3) זיהוי לפי כתובת IP שמשתנה אז זה בעיתי
לצפיה ב-'אם אני יכול לשייך למשתמש'
אם אני יכול לשייך למשתמש
16/05/2018 | 14:00
21
אם אני מוסיף לטבלה של המשתמשים גם שדה של SID
ומשייך כל משתמש ל SID שהשרת פתח לו בהתחברות
ואז לבדוק בקוד אם יש שני SID בשרת ובDB שהם אותם הדבר אותם פרטים בדיוק
(UA סיסמה שם משתמש וקוד אבטחה)
ואם קיים דבר שכזה לדרוס את המידע של המתמש בDB
ולהפנות לעמוד התנתקות שם ימחק למשתמש הקוקיס ורק אחרי התחברות מחדש עם קוד אבטחה חדש אפשר לחסום את זה
 
מה אומר?
לצפיה ב-'2 הוא המצב כיום, והוא מאד בעייתי.'
2 הוא המצב כיום, והוא מאד בעייתי.
16/05/2018 | 15:57
14
7
לצפיה ב-'אז הגיע שאלת השאלות'
אז הגיע שאלת השאלות
16/05/2018 | 18:46
13
14
כיצד ניתן לעשות בקשת חיבור כמו בנתבים שהשם המשתמש והסיסמה מגיעים מ DB אפשרי עם MYSQL?
לצפיה ב-'יש הבדל בין נתבים יקרים ונתבים זולים.'
יש הבדל בין נתבים יקרים ונתבים זולים.
16/05/2018 | 22:25
12
12
ביקרים - יש מעבד "סביר" (נניח arm7) שמריץ לינוקס, ואז כבר יש לך הכל.  
 
בזולים יש מעבד חלש יותר, שמריץ קוד embedded ישירות ואין לך יותר מדי לוקסוסים (גם את הtcp stack תכתוב לבד).  בכל אופן - גם אם שם המשתמש והססמא שמורים ביותר - אם התעבורה לא מוצפנת, אתה חשוף.
לצפיה ב-'מה הקשר? DWRT הוא ליבת לינוקס'
מה הקשר? DWRT הוא ליבת לינוקס
17/05/2018 | 08:12
10
11
עם שינויים שערכה חברת לינקסיס.  מריץ apache כשרת WEB, עם fast-cgi וניתן ללא כל בעיות להוסיף עליו גם ssl.  צעצוע חביב בהחלט.  דרך אגב, ללא SSL אין כל בעיה "לפרוץ" אליו מרשת WIFI ביתית.  מספיק משהו שיכול להריץ wireshark וחיבור פשוט לרשת.  (נניח - אם יש לי ססמה לWIFI שלך, ואין לי סיסמת ADMIN, הטלפון שלי יעשה את זה בקלות).
 
 זה לא בקר מתוכנת זול ועני בזכרון, נדרש לפחות שמונה מגה ביית כדי לטעון את זה.  
ה"שרת" שאני מתיחס אליו מכיל 64K זכרון RAM, והוא נאלץ (גם) להתמודד עם פתיחת דחיסה של קבצים on-the-fly לפני משלוח ...
 
לצפיה ב-'תגיד'
תגיד
22/05/2018 | 00:13
9
6
שאלה חשובה
אם DDWRT רץ על לינוקס כמו שאתה אומר
וזה די נכון כן כי זה דבר מטורף
אז איך הפאנל ניהול שלו בנוי מקבצי ASP ו CGI ???
איך בכלל זה יכול להריץ ASP על לינוקס אח כמה שחיפשתי
לצפיה ב-'https://www.flashrouters.com/learn/router-basics/what-is-dd-'
https://www.flashrouters.com/learn/router-basics/what-is-dd-
22/05/2018 | 08:04
6
לצפיה ב-' ואחרי עיון בקוד המקור של dd-wrt'
ואחרי עיון בקוד המקור של dd-wrt
22/05/2018 | 10:21
7
12
נראה שהקוד בכלל כתוב ב-C למרות שהסיומת היא ASP.  לדוגמה - עיין בקבצים בתיקייה
 
~\dd-wrt-master\src\linux\adm5120\linux-2.6.23\sound\pci\cs46xx\imgs\
 
שעשוע נעים לך!
לצפיה ב-'אני מדבר על השלב של אחרי ההתקנה'
אני מדבר על השלב של אחרי ההתקנה
22/05/2018 | 18:48
7
dd-wrt-master\src\router\kromo\dd-wrt
לצפיה ב-'מה זה הקוד הזה'
מה זה הקוד הזה
22/05/2018 | 18:54
5
10
<% do_pagehead("ddns.titl"); %>
<% tran("share.usrname"); %>
<% nvc("reconnect_enable","1"); %>
לצפיה ב-'זה בהחלט לא שפה שאני מכיר.'
זה בהחלט לא שפה שאני מכיר.
22/05/2018 | 23:04
4
10
ומניסוח שאלתך אני מבין שזה ASP.
 
לצפיה ב-'גם אני לא'
גם אני לא
23/05/2018 | 12:04
3
7
רק את התגיות
הזכיר לי קצת שפת .W
אם יצא לך להכנס לפאנל ניהול זה כתובת כזאת:
לצפיה ב-'ובכניסה לעמודים האלו'
ובכניסה לעמודים האלו
23/05/2018 | 12:07
2
6
מתבצעת זיהוי לפי השמות משתמשים של הלינוקס כמו ששאלת
נפתח לך חלון עם שם משתמש וסיסמה ואם הפרטים לא נכונים הפניה לעמוד 401
Firewall.asp
לצפיה ב-'מעיון בקוד המקור (ואין לי כוונה להכנס לעומק)'
מעיון בקוד המקור (ואין לי כוונה להכנס לעומק)
23/05/2018 | 12:08
5
מרבית הקבצים הללו כתובים בC (מן הסתם אתה מקבל פלט שלהם) וככל הנראה רצים כCGI רגיל.  לא נכנסתי יותר מדי לעומק - אני לא מתכוון לשנות שם דפים.
 
לצפיה ב-'הפעולה מתבצעת ע"י שתילת קוקית אצלך'
הפעולה מתבצעת ע"י שתילת קוקית אצלך
23/05/2018 | 19:01
4
ואם אין SSL, ואני "יושב" על אותה רשת, אז אין לי בעיה "לשאול" את הקוקית.
 
לצפיה ב-'איך מתחבר למחשב אחר'
איך מתחבר למחשב אחר
15/05/2018 | 18:37
3
23
וגונב קובץ cookies? 
לצפיה ב-'יש כמה וכמה טכניקות'
יש כמה וכמה טכניקות
15/05/2018 | 22:02
2
14
החל בhttp injection (אם מישהו שותל קוד JS ב"שרת" שלי, עם הפניה שמושכת מהשרת שלו תמונת פיקסל כאשר ההפניה נבנית בJS ומכילה הדפס של הקוקיות...)
 
וכלה בsniffing של חבילות HTTP על הרשת (יש כלים יעודיים לזה, ואם התקשורת לא מוצפנת ואת נניח על רשת WIFI גלויה, אז ההאקר ששותה שוקו בשולחן ליד, יכול עם הטלפון שלו לראות את כל התעבורה שלך...).
לצפיה ב-'באיזה קובץ הוא שומר cookies'
באיזה קובץ הוא שומר cookies
16/05/2018 | 09:13
1
11
בדפדפן של chrome זה קריא באמצעות script? נראה ליי שכאן הבעייה. כי ההאזנה עם sniffing נראה לי פתיר עם SSL. 
לצפיה ב-'זה לא צריך להיות קריא בעזרת script אלא אם כן'
זה לא צריך להיות קריא בעזרת script אלא אם כן
16/05/2018 | 09:34
10
הscript נמשך מאותו אתר שכתב את הקוקית.  כפי שכתבתי למוטי, יש מגוון טכניקות "לגנוב" קוקית, הסברתי על שתיים מהן שהיישום שלהן "ניתן לחסימה" (הזרקת javascruot + html, או האזנה), ולא אכנס לנושא (גם מפאת חוסר ידע, וגם כי המעט שידוע לי עלול לשמש לגרימת נזק).
בכל אופן, יש מצבים בהם ssl לא ישים (ה"פשוט" שבהם - ה"שרת" הוא אביזר כלשהו עם מעבד חלש מאד).  
 
לצפיה ב-'php תיבת דו שיח לאישור מחיקת רשומה. כיצד ?'
php תיבת דו שיח לאישור מחיקת רשומה. כיצד ?
13/05/2018 | 14:15
16
שלום,
הקוד של ב PHP מוחק רשומה מטבלת MySQL.
רציתי שלפני ביצוע המחיקה תופיע הודעת אישור.
מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות זאת?
תודה
לצפיה ב-'התייעצות לגבי בניית אתר ללא ניסיון בווב'
התייעצות לגבי בניית אתר ללא ניסיון בווב
11/05/2018 | 01:44
2
28
אני בוגר מדעי המחשב, ובין היתר מתכנת C++ ומטלאב במסגרת עבודתי, אך ללא ניסיון בכלל בווב (מעולם לא בניתי אתר אפילו).
הוצעה לי עבודה מהצד של בניית אתר הכולל גישה למאגרי מידע מסוימים, עם אלמנט של רכישה אלקטרונית.
רציתי לשאול - עד כמה המשימה הזאת מורכבת וכמה למידה תידרש לי כחסר ניסיון בווב?
גם ברמה הטכנית, אשמח אם תכוונו אותי לכלים/שפות/תוספים שדרכם ניתן לגשת למאגרי מידע (הכוונה היא שהאתר שאני בונה, ניגש לאתר אחר שמאפשר חיפוש חופשי של מידע, ולקבל את אותם נתונים), וכן להוסיף כיצד אפשרות לרכישה דרך אתר.
תודה!
לצפיה ב-'פחות מורכב מכתיבת סימולציה של (נניח זרימה) במטלאב, אבל'
פחות מורכב מכתיבת סימולציה של (נניח זרימה) במטלאב, אבל
11/05/2018 | 18:29
1
21
אין כל קשר בין מה שלמדת במדמ"ח ובין בניית אתרים.  (אולי העובדה שאתה משתמש במקלדת...).
באופן כללי - יש כלים מוכנים ברמה של "להוסיף מים, לתבל, לערבב ולהגיש" עבור מה שבקשו ממך, אבל זה לא כל כך פשוט.
ברמה הטכנית - הכלים כתובים בד"כ במספר שפות - עבור צד הלקוח (מה שהדפדפן מציג) הכלים כתובים בhtml, javascript ו-CSS , ובצד השרת קיים שמוש בPHP או C# או פייתון וגם SQL.  
 
HTML היא שפה "נגזרת" של XML (שפה להעברת תוכן).
Javascript היא שפה "נגזרת" של java (אם כי מאד רחוקה מהאסון ההוא), שמשמשת להוספת "חיים" ותפקוד לאתרים.  הכתיבה שלה מזכירה במשהו C או java, אבל הרבה פחות "קשוחה".
CSS היא שפה המשמשת לעיצוב.
פיתון, PHP ושאר שפות צד השרת משמשות לבנייה של הקוד שנשלח ללקוח, ולהגיב על פניות מהלקוח (דוגמה - קנייה).
SQL היא שפה לתפעול בסיסי נתונים טבלאיים
 
כלים - הכלי הנפוץ ביותר לבניית אתרים בשיטת ה"הוסף מים וערבב" הוא wordpress, כאשר ניתן להוסיף לו תוספים שונים על מנת לקבל תכונות נוספות (דוגמת חנות מקוונת, שאחד התוספים הנפוצים הוא ווקומרס).  אני לא בונה אתרים, כך שכדאי לך להקשיב לעצות של אנשים נוספים בנושא זה.
 
בהצלחה.
לצפיה ב-'תודה רבה על ההתייחסות המפורטת '
תודה רבה על ההתייחסות המפורטת
14/05/2018 | 22:46
4
לצפיה ב-'סגירת תגית שתחשב לטקסט'
סגירת תגית שתחשב לטקסט
10/05/2018 | 16:54
3
18
איך כותבים בתוך תגית div
</
שיחשב לטקסט ולא לסגירת התגית?
 
 
לצפיה ב-'למה הכוונה?'
למה הכוונה?
10/05/2018 | 18:33
2
16
אתה רוצה להציג את הטקסט </div>?
 
 <div>
   &lt;div&gt;
     this will be inside div ...
   &lt;div/&gt;
</div>
 
לצפיה ב-'נראה לי שזאת הכוונה'
נראה לי שזאת הכוונה
10/05/2018 | 20:23
1
13
אני רוצה לקלוט ממשתמש טקסט ולשמור ולהציג אותו, אבל אם הוא מזין תגיות html זה משבש את התצוגה. אני אבדוק את זה, תודה. 
לצפיה ב-'אם כך - בצעי המרה של כל תוי ה>< לישויות.'
אם כך - בצעי המרה של כל תוי ה>< לישויות.
10/05/2018 | 23:12
4
לצפיה ב-'האם מישהו מכיר כלי נוח ליצירת "מפת קשרים"?'
האם מישהו מכיר כלי נוח ליצירת "מפת קשרים"?
08/05/2018 | 08:32
6
29
אני מנסה לאתר "קבצים יתומים" במערכת.  האם מישהו מכיר כלי נוח שאני מספק לו "בסיס" והוא יוצר את רשימת הקשרים משם ועד סוף ה"עץ"?  (כולל CSS, JS וכו')? 
 
כולל האפשרות לסמן לי קבצים "יתומים" ותיקיות "יתומות", עם אפשרות להגדיר באופן גורף התעלמות מחוסר של קובץ מסויים.  (גיגלתי קצת, יש המון כלים ואין חוות דעת על רובם).
לצפיה ב-'כלי SEO אולי יתאימו לך?'
כלי SEO אולי יתאימו לך?
08/05/2018 | 13:24
1
15
יש 2 כלי SEO שסורקים את האתר או את הלוגים של השרת ויוצרים מפה, בנוסף יש תוכנת FTP שעוברת בין התיקיות ויוצרת מפה.
האם יש צורך תאכלס במפה המבוססת גם על הקריאות \ הטמעות  בין דף לדף?
לצפיה ב-'אין לוגים סטנדרטיים'
אין לוגים סטנדרטיים
08/05/2018 | 13:28
22
ה"שרת" הוא בקר מתוכנת, אני מחפש מה מיותר וניתן למחוק כדי להפחית עומס.  אני צריך רק דרך להזין כל פעם דף מקור אחר (יש כמה entry points שניתן לגלוש ישירות אליהם) ולראות מה נשאר ללא שימוש.
 
לצפיה ב-'השאלה לא ברורה'
השאלה לא ברורה
08/05/2018 | 20:20
3
11
מה אמור להיות הבסיס?
מה אמור להיות העץ?
למה הכוונה יתומים?
לצפיה ב-'יש לי תיקייה "מורכבת"'
יש לי תיקייה "מורכבת"
08/05/2018 | 22:46
2
17
יש בה המון קבצים - HTML, JS, CSS תמונות וכו'.
 
בהנתן העובדה שיש מספר מסויים של קבצים ספציפיים שיש אליהם קישור חיצוני, לזהות לאילו קבצים אין קישור כזה.  אני מנסה להפחית נפח אכסון, מ-42 מגה ... (מה לעשות, בזמן פיתוח זורקים המון זבל פנימה).
 
לצפיה ב-'לא מוכר'
לא מוכר
10/05/2018 | 14:50
1
16
חוץ מאשר לשמור גיבוי ולנסות למחוק מה שלא נראה קשור. 
לצפיה ב-'אחרי החידוד כמעט בטוח שכלי SEO יעזור לך'
אחרי החידוד כמעט בטוח שכלי SEO יעזור לך
25/05/2018 | 19:36
2
אם תתקשה למצוא פתרון תרים צלצול ונבחן כלי שבו אני משתמש כדי לוודא שהוא מספק מענה לצורך שלך
לצפיה ב-'מציאת אחסון+קניית דומיין לאתר ראשון שלי'
מציאת אחסון+קניית דומיין לאתר ראשון שלי
09/05/2018 | 23:13
1
9
שלום,
אני כרגע בונה את האתר שלי דרך וויקס. אין לי כל כך ניסיון וחבר המליץ לי עליו (אפילו שניים). השאלה שלי היא באיזו חברה כדאי לי לאחסן אותו. האתר הוא של גלריה+אופציה להפוך לחנות קטנה בעתיד (כרגע החנות היא דרך קישור לאתר חיצוני לא שלי). האתר יהיה מיועד בעיקר לקהל בחו"ל, ופחות לארץ, כולו באנגלית, ויהיו בו די הרבה תמונות.
 
שקלתי לקנות את התוכנית הבסיסית של גו דאדי לשנה הראשונה שכוללת אחסון 10 GB בלינוקס, גיבוי, ודומיין בחינם (אחר כך הוא עולה ל70 שקלים):
 
והשיקול אם לקנות הוא שאני בונה את האתר בוויקס ואני ממש חדשה בבניית אתרים אז אני תוהה מה בדיוק ההבדלים בין התכנית של לינוקס לזו של ווינדוס. אני מניחה שאין קשר למערכת ההפעלה שאני בונה דרכה את האתר? לפחות ממה שהבנתי אצלם באתר הוא שזה קשור לשפת התכנות ובוויקס אין לי את הצורך בתכנות. 
ודבר נוסף שלא הבנתי - אני לא יכולה לאחסן את האתר במקום אחר, אבל כן יכולה להעביר אליו דומיין ממקום אחר רק אם אני משדרגת לתוכנית פרמיום שלהם? זאת אומרת שאני כבולה אליהם מבחינת שטח אחסון? 
 
 
הקטע הוא שאצלם בניגוד לGODADDY הוא שהתכנית הכי יקרה נותנת שטח אחסון של 20GB. זה יספיק לאתר שאמור להפוך לעסק קטן ויצריך הקמה של חנות בעתיד? 
 
אלו התוכניות שלהם ואני מתלבטת בין הUNLIMITED ל-ECOMMERCE (בעיקר האיקומרס אם באמת כזו כמות של GB20 תספיק בשביל חנות קטנה):
 
אז איזה משתי החברות האלה הייתם ממליצים בשביל שטח אחסון+דומיין (בשתיהן הדומיין חינם כשקונים אחסון)? יש משהו נוסף שאני צריכה להתחשב בו? אני מניחה שייקח לי זמן גם "להרוויח" את הקהל שיקנה דרך האתר שלי ובגלל זה החנות העתידית.
 
תודה מראש לעונים
לצפיה ב-'לפי הידוע לי, אתר שנבנה דרך וויקס אפשר לאחסן רק בוויקס.'
לפי הידוע לי, אתר שנבנה דרך וויקס אפשר לאחסן רק בוויקס.
10/05/2018 | 11:48
10
דומיין אפשר לקנות בהרבה מקומות, כאשר תלוי (גם) איזו סיומת את רוצה שתהיה לו.  
 
 
לצפיה ב-'תג audio על אקספלורר 11 לא משמיע צלילים.'
תג audio על אקספלורר 11 לא משמיע צלילים.
06/05/2018 | 08:26
4
17
בעוונותי אני צריך לתמוך גם בדפדפן שהוא embedded ונסמך על הdllים של האקספלורר הזה. 
 
משום מה לאחר אחר העדכונים האחרונים של חלונות 10, אין השמעת צלילים.  האם מישהו נתקל?  האם מישהו פתר?  (גוגל מלא שאלות ללא תשובות).
 
לצפיה ב-'קישור לדף שמדגים את הבעיה'
קישור לדף שמדגים את הבעיה
06/05/2018 | 09:22
12
לצפיה ב-'אתה לא יכול להשתמש בפלאש?'
אתה לא יכול להשתמש בפלאש?
08/05/2018 | 17:00
2
10
יש כמה ספריות שיטענו פלאש רק אם צריך ואתה יכול לממש משהו דומה בעצמך.
לצפיה ב-'תודה, אבל לחזור לעשור הקודם?'
תודה, אבל לחזור לעשור הקודם?
08/05/2018 | 22:48
1
7
א. לא חשבתי על זה.
ב. רוב הסיכויים שעל מחשבי הלקוח אין פלאש, וגם אם יש - אני לא בטוח שדפדפן מוטמע יציג אותם (דורש מחקר).  
ג. אין לי מושג בפלאש (אם צריך להשמיע קבצי קול שונים)...
לצפיה ב-'ג. לכן יש ספריות'
ג. לכן יש ספריות
09/05/2018 | 00:08
7
אתה יכול לשים את הקובץ והן כבר יטפלו בו.
אם אין פלאש או שהוא לא עובד אז אין מה לעשות.
לצפיה ב-'באיזה כלי כדאי להפוך אתר לרספונסיבי'
באיזה כלי כדאי להפוך אתר לרספונסיבי
03/05/2018 | 11:00
2
24
שלום,
אני מפתחת אתרים בדוט נט(c# גם ב- asp.net וגם ב- MVC) וכרגע משתמשת ב- media query בכדי להפוך את האתר לרספונסיבי וכלי זה הוא מאוד מגביל  מבחינת העיצוב לסלולר   והייתי רוצה להשתמש בכלי אחר.
מה הכי מומלץ ? ...bootstrap, jquery mobile
ובאיזה אתר כדאי ללמוד זאת?
תודה מירה
לצפיה ב-'אני משתמשת ב- bootstrap'
אני משתמשת ב- bootstrap
05/05/2018 | 09:52
1
20
למדתי מהאתר של w3schools. 
לצפיה ב-'תודה רבה. כך אעשה'
תודה רבה. כך אעשה
06/05/2018 | 11:22
3
לצפיה ב-'אפשר לקבל ביקורת על הפורטל שלי?'
אפשר לקבל ביקורת על הפורטל שלי?
02/05/2018 | 18:03
12
39
היי אנשים המון זמן עבר...
ונראה שכל הקטע עם בנית האתרים ירד קצת בזמן האחרון
אבל...
בניתי לעצמי סוג של פורטל כמו שבניתי לעצמי פעם
למי שזוכר ומכיר אותי אז היה לי אז את מלון פורטל
 
הוא מאוד דומה לאיך שפעם הוא היה נראה
רק שהפעם בניתי הכל מחדש ב HTML5 עם עורך קוד מעולה!
עדין עובד עם ASP בצד שרת אבל
אתם תראו לבד כמה ש ASP מעולה גם היום
כל העמודי הסטטוסים של השרתים למינהם של הפורטל
בניתי לעצמי סוג של Template בצד שרת כזה מעולה של הפורטל
שגם עוזר לי לשנות את כל העיצוב של הפורטל ברגע
מה שכולל את המצביע של העכבר הרקע מונפש וסוגי חלונות עם צבעים שונים
לא היה פשוט אבל היה כיף! הכל משולב בסוג של AJAX
ומותאם גם לניידים ב AJAX בעמוד ההתאמה של לניידים
ומשתלב בנגן מדיה המובנה של מכשיר שאיתן אתם שומעים את המוסיקה
ואני רוצה לשים שם גם מדריכים בעתיד וקצת על משחקים ו IT
בקיצור המון עבודה!
 
אז עכשיו אחרי עבודה קשה
התעיפתי ובא לי לנוח קצת ולהרגע
לשמוע את המוסיקה הנעימה שם (WOW) ולהנות ממנו
וגם להציג אותו לפניכם:
או חפשו בגוגל: "Moty_p's Portal" הוא כבר מופיע שם למרות שהוא לא גמור
 
מה שהספקתי עד עכשיו לבנות זה:
את העמוד של "הדיסקים של התורה" בעמוד "תורה ומה שמסביב"
פינת המוסיקה חלקית
הרשמה (לא גמור)
 
אם בכניסה הראשונה שלכם האתר יהיה קצת איתי זה בסדר הוא לא מאוחסן בחוות שרתים כמו שצריך ואני באמת חייב אנשים טובים עם לב גדול וטוב שרוצים לתרום לפורטל כסף כדי לעשות אותו כמו שצריך
 
אז אחרי שנתתי לכם את הרקע הזה
אני כן רוצה לבקש ממכם הצעות כיצד ניתן לשפר את הפורטל
מה אתם חושבים מה היתם רוצים שיהיה בו וכן ביקורת כללית
 
אשמח לקרוא כל תגובה :)
לצפיה ב-'מרעיש. סגרתי בכניסה. '
מרעיש. סגרתי בכניסה.
03/05/2018 | 09:19
5
33
בחייך מוטי, לא למדת כלום?  לא משמיעים רעש בכניסה לאתר.  אני יושב בשקט (טוב, מקשיב למוזיקה לטעמי), נכנס לדף ומפריעים לי ... לא ממשיך להסתכל על הדף.
לצפיה ב-'מבאס'
מבאס
03/05/2018 | 22:53
3
27
תקשיב, אולי אתה צודק וזה לא הדרך ככה להשמיע מוסיקה פתאום כמו שאתה אומר אבל...
שאני מבקש ביקורת ממתין לתגובה נכנס אפילו מספר פעמים לבדוק
ועד שאני כבר מקבל תגובה אחת אין שום  מילה והתייחסות לכל מה שכתבתי ועוד ממנהל שצריך להיות הכי תותח כאן
אז זה מאוד מבאס
הורדתי את ה AUTOPLAY
לצפיה ב-''
03/05/2018 | 23:39
9
לצפיה ב-'המנהל לא תותח, הוא בן אדם עצבני.'
המנהל לא תותח, הוא בן אדם עצבני.
04/05/2018 | 10:18
1
27
הטוב, הרע והמכוער
 
הטוב - האתר עולה יחסית מהר.  הALT של התמונות מוגדר כהלכה (נגישות לפחות בנושא זה).
 
הרע - המון דברים זזים ברקע (גיצים של מדורה?) ומסבים את תשומת הלב מהטקסט, שגם כך לא ממש קריא (גופן קטן, שחור על רקע אפור כהה...).
קטעים שלא ממש ברור אם הם היו צריכים להיות הערות למתכנת או משהו אחר (סטטוס שרתים וכו') (דוגמה קטנה):
פקודות:
כוח משיכה (sv_gravity): 800
יריות בין חברים (mp_friendlyfire): כבוי
דיבורים בשרת (sv_voiceenable): פעיל
דיבורים במיקרופון (sv_alltalk): רק בקבוצה שלך
פנסים בשרת (mp_flashlight): כבוי
בהחלט לא מתאים את עצמו לרזולוציות שונות (לא שימושי בעליל ברזולוציה נמוכה מ-1024 על 768
הטמעה חלקית שיוצרת המון הערות שגיאה של פרסומות גוגל (הן לא מופיעות על המסך, אז למה לעזאזאל לכלול את הJS שלהן?)
משתנים בקוד שעבר מיניפיקציה עם שמות מהגיהינום (פונקציה בשם foo?  ועוד עם שגיאה שמגיעה לקונסול ... מאיזה דוגמת קוד הועתקה?)
שמוש במאפיינים של תגיות שונות בHTML שלא קיימים בHTML מגרסה 4 ומעלה (אתה מנסה לתמוך גם בנטסקייפ נוויגטור?)
שמוש בID מספר פעמים.
 
המכוער - אני יודע שבדרך כלל אני לא מתיחס ליופי של אתרים (מה לעשות, אין לי "חוש גרפי"), אבל האתר הזה בהחלט לא מושך אותי לחזרה אליו.  יתכן שלא לזה התכוונת - אני מצרף תמונת מסך (FF על לינוקס, ללא כל תוספי חסימה).  המון "שטחים מתים" ותוכן תלוש (ללא כל הקשר הגיוני) "מעצימים" את חווית המשתמש.
תפריט שנמצא למטה ומשנה דברים (לא טעינה חוזרת של הדף) בחלקו העליון של המסך, שלא רואים.
 
המוזר - קוד CSS שהוטמע בתגית style עתיד להקשות מאד על שינויי עיצוב או התאמות.  
שמוש בinline style (כנ"ל).  ערכים לא הגיוניים (לא מספריים - האם שכחת להשם משתנה?) לstyle של אלמנטים שונים (מן הסתם יגרום לתצוגות מאד מעניינות על דפדפנים שונים)
לצפיה ב-'well...'
well...
04/05/2018 | 17:32
14
אז קודם כל תגיד לי מי משתמש היום ב 1024 על 768 חחחח אולי פעם על איזה XP עם מסך MAG מצ'וקמק מרובה ענק כזה שטוח פעם זה היה להיט
אז בדקתי בשבילך את הרזולוציה הזו והפורטל נראה מתאים את עצמו פשוט הטבלה של הלוח שנה עברי לעוזי שובר את העיצוב כי לא עבדתי עליו עדיין
 
שמוש בID מספר פעמים. טעות שצריך לתקן
 
לגבי צבעים ו style גם בפורטל הקודם וגם עכשיו מאוד קשה להתאים את הצבעי הרקע המשתנים בכל הגוונים שקיימים לצבע טקסט אחיד
 
הנה שינוי קיצוני בדקה עבודה firefox חלונות
לצפיה ב-''
03/05/2018 | 23:38
3
לצפיה ב-'שאלה איך לתכנת שעון שבת'
שאלה איך לתכנת שעון שבת
04/05/2018 | 17:38
4
20
היי איך אני יכול לדעת מתי הזמנים של כניסת שבת ולתכנת את זה כדי להציג כמו פה:
לצפיה ב-'יש טבלאות מוכנות בהמון אתרים'
יש טבלאות מוכנות בהמון אתרים
05/05/2018 | 00:25
3
25
פשוט בקש אותן (נניח מהרבנות) ...
 
לחליפין - אם אתה אוהב להסתבך - גגל "שעון אסטרונומי" וברר באיזו זוית שמש מוגדרת כניסת שבת.
 
לצפיה ב-'תגיד לי בבקשה איזה מין מנהל אתה?'
תגיד לי בבקשה איזה מין מנהל אתה?
06/05/2018 | 12:08
2
16
פשוט בקש אותן (נניח מהרבנות) ... ??????
כאילו תגיד לי שניה באמת נראה לך אני ניגש לרבנות
"אפשר בבקשה לקבל הסבר על איך לתכנת את שעות כניסת השבת בVBS?"
כאילו מה נראה לך
"גגל שעון אסטרונומי וברר באיזו זוית שמש מוגדרת כניסת שבת."
שמע אתה נראה לי אפיקורס אחושרמוטה אם ככה אתה כותב
איזה מין מנהל כותב ככה דברים כאלו מביא לתת איזה כיוון או הכוונה
אז אתה לא יודע סבבה נסתדר לבד
מה זה הרמה הזאת לא בשבלי בכלל לא לזה נכנסתי לפה
בעע
 
לצפיה ב-'מוטי, המייל של הנהלת הפורומים בתפוז זמין באינטרנט'
מוטי, המייל של הנהלת הפורומים בתפוז זמין באינטרנט
06/05/2018 | 12:47
15
אתה מוזמן לשלוח את תלונתיך הקטנוניות ישירות אליהם.  אנסה לגגל ולספק לך אותו.
 
לצפיה ב-'בבקשה - פרטי יצירת קשר עם הנהלת הפורומים.'
בבקשה - פרטי יצירת קשר עם הנהלת הפורומים.
06/05/2018 | 15:17
12
 
זו הכתובת המפורסמת בפורום משוב
 
מנהלים ומנהלות >>
 
לצפיה ב-'סעיף 2 בתקנון תפוז:'
סעיף 2 בתקנון תפוז:
 
<< ההודעה הנוכחית
 
2. יצירת קשר עם מערכת תפוז
2.1 בכל שאלה או בקשה הנוגעות לשימוש באתר, תוכלי לפנות למערכת תפוז בכתובת: forums@tapuz.co.il
2.2 במידה ולא תקבל מענה תוך 3 ימי עסקים, תוכל לפנות אלינו במספר הטלפון 03-6109610 או בפקס 03-6388207
2.3 נפגעת מתכני גולשות (כהגדרתם להלן) באתר? תפוז מקיימת מנגנון הודעה והסרה, אשר במסגרתו את מוזמנת לפנות אל תפוז דרך אמצעי ההתקשרות ולדווח לתפוז על התוכן שלטענתך פוגע בזכויותיך.
מה עליך לעשות לצורך הגשת פניה כזו?
2.3.1 עליך, לציין בפנייתך קישור (Link) למיקום המדויק בו מופיע התוכן אשר בקשר אליו ברצונך להתלונן. בלא קישור כאמור, לא נוכל לטפל בפנייתך.
2.3.2 עליך לציין את העילה המשפטית שבגינה את פונה אל תפוז (למשל, לשון הרע, פגיעה בפרטיות, הפרת זכויות יוצרים וכדומה) ולפרט את הסיבות שבגינן מתקיימת העילה המשפטית שציינת.
2.3.3 עליך לציין בכל פניה את שמך המלא ופרטי ההתקשרות עמך לצורך בירורים, ככל שידרשו.
2.3.4 עליך לציין במפורש כי את מאשרת לתפוז להעביר את תלונתך אל כל הגורמים הרלוונטיים, לרבות הגולש מושא הפניה ומנהלי הפורום והקומונה הרלוונטיים, כמפורט להלן. היעדר אישור כזה בפנייתך עלול לגרור עיכוב טיפול בה.
 
 
מנהלים ומנהלות >>
לצפיה ב-'נראה אתר של לפני 10 שנים..'
נראה אתר של לפני 10 שנים..
16/05/2018 | 12:48
9
צר לי אבל לא הייתי נשארת שם לשנייה...
לצפיה ב-'הוספת אמצעי תשלום בכרטיס אשראי באתר וורדפרס'
הוספת אמצעי תשלום בכרטיס אשראי באתר וורדפרס
01/05/2018 | 12:42
2
19
שלום לכולם,
אני בונה אתר וורדפרס עם חנות אינטרנטית, יש לי את תוסף Woocomerce שמאפשר גביה בפייפאל, אבל לא בכרטיס אשראי.
איך מוסיפים את האופציה?
 
תודה רבה לעוזרים!
שירה
לצפיה ב-'אתה צריך לעבוד עם חברת סליקה'
אתה צריך לעבוד עם חברת סליקה
01/05/2018 | 12:56
19
למשל טרנזילה. יש להם תוסף לוורדפרס וכנראה גם לחברות דומות.
לצפיה ב-'הוספת סליקה בחינם'
הוספת סליקה בחינם
16/05/2018 | 12:46
4
יש חברה שנותנת תוסף לסליקה באשראי עם הקמת אשראי בחינם. וגם עד הוצאת מספר מסויים של מסמכים בחינם.
אנ עובדת איתם, ויש להם תמיכה מעולה.
שווה לבדוק: http://bit.ly/2royKzC
לצפיה ב-'עזרה בקידום פרויקט'
עזרה בקידום פרויקט
30/04/2018 | 23:45
20
אהלן,
יש לי פרויקט בהיקף בינוני בתחום ה WEB . הפרויקט כולל שילוב של צד לקוח עם צד שרת ( php ) . האתר חייב להיות רספוניבי ותואם למובייל . הכיוון כעת הוא bootstrap . אני די מתקשה בתחום של צד לקוח , במיוחד כל הנושא של העיצוב ופריסה. 
יש לי ידע בסיסי ב html,css,js,jquery וידע ב php . הייתי מעונין לאדם שמבין bootstrap ברמה די גבוהה , וכמובן ידע ב html,css,jquery .. חוש עיצובי וידע ב php יכול להיות רק פלוס :) אני צריך מס' שיעורים פרטיים אונלין ( דרך teamViwer ) כמובן בתשלום.. האם יש חברים בפורום שיכולים לעזור לי? אם כן, אשמח שתשיארו מייל ונוכל ליצור קשר
 
תודה :)
לצפיה ב-'דרוש/ה מפתח/ת'
דרוש/ה מפתח/ת
30/04/2018 | 20:14
23

לפרויקט בתחום המדע דרוש/ה מפתח/ת JAVASCRIPT מנוסה, זמין ובעל/ת יכולת לעמוד בלוחות זמנים.
לפרטי התקשרות ותיק עבודות (חובה) יש לכתוב למייל:  tzahi.edri1980@gmail.com
תודה!
 
לצפיה ב-'חיפוש מקדם אתרים'
חיפוש מקדם אתרים
30/04/2018 | 08:45
1
19
שלום וברכה.
 
התחלתי לעבוד בחברה שהעלתה זה עתה אתר, ואני אמור לטפל באתר שלהם באופן כללי.
 
אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי בקידום האתר, להכין מסמך כלשהוא עם הדרכה בסיסית על מה שצריך לעשות כדי לקדם את האתר במנועי החיפוש.
 
יודגש, איני מחפש מקדם אתרים באופן קבוע שיקבל שכר ריטיינר אלא מישהו שיעביר לנו הדרכה בסיסית כדי שנוכל לעשות את הדברים לבד בהמשך. 
 
כתובת האתר היא: https://gulevy.co.il/he/
לצפיה ב-'דבר איתי'
דבר איתי
30/04/2018 | 14:33
7
אברר אם יכול להתאים לך מישהו
לצפיה ב-'אמינות נמוכה של ספק איכסון - אני מחפש חלופות'
אמינות נמוכה של ספק איכסון - אני מחפש חלופות
22/04/2018 | 11:36
6
24
בשבועות האחרונים הספק שלנו נותן זמינות אתר של פחות מ-80% (לפי בדיקות שלי, בשעות העבודה), ובדרך כלל כשהשרת לא עונה גם התמיכה שלהם לא.
 
כבר המון זמן לא היו פה המלצות לספקי איכסון בישראל (אתר יחיד, וורדפרס + תיקיות של הדרכות  מערכת (וידאו\פלאש) והורדת התוכנה שלנו - כ-3 GB).
 
לוח בקרה ידידותי + אפשרות לניהול sub domains (מחזיקים ציוד בהעל IP קבוע שאנחנו יוצרים עבורו sub או מבטלים על פי הצורך). 
לצפיה ב-'האם זה ספק ישראלי?'
האם זה ספק ישראלי?
22/04/2018 | 14:00
1
15
כי יש הרבה חברות איכסון בחו"ל, כנראה גם זולות יותר.
לצפיה ב-'כן, ובמקרה זה נישאר עם ספק ישראלי.'
כן, ובמקרה זה נישאר עם ספק ישראלי.
22/04/2018 | 14:49
17
בכל אופן - כבר בחרו פה, מקווה שיהיה טוב.
לצפיה ב-'שלום'
שלום
29/04/2018 | 19:03
3
11
לא רוצה לעשות כאן פרסום.
אשמח בפרטי להמליץ על חבילת אחסון שאיתה אני עובד כבר שנים
לצפיה ב-'תודה, אבל כבר החלפנו ספק.'
תודה, אבל כבר החלפנו ספק.
30/04/2018 | 09:28
2
5
לצפיה ב-'אפשר לדעת איזו חברת אחסון?'
אפשר לדעת איזו חברת אחסון?
05/05/2018 | 09:56
1
9
יש אפשרות לעלות גם קבצי php עם שימוש ב- MSSQL?
 
לצפיה ב-'livedns. לא יודע בקשר לשאלה השנייה.'
livedns. לא יודע בקשר לשאלה השנייה.
05/05/2018 | 16:48
4
לא אני מטפל בנושא.
לצפיה ב-'בניית אתר בתחום האסטרולוגיה'
בניית אתר בתחום האסטרולוגיה
21/04/2018 | 14:45
19
מחפש מפתח אתרים עם יכולת מוכחת גם באפיון אתרים להקמת אתר בתחום האסטרולוגיה.
אנא שלחו תקציר קורות חיים רלוונטים וקישור לתיק עבודות למייל: nocltd@gmail.com
מבטיח תשובה לאלו שימצאו מתאימים.

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ