לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3060930,609 עוקבים אודות עסקים

פורום פיתוח יישומי רשת ובניית אתרים

שלום, אם הגעת לפורום הזה סביר להניח שאת/ה מתעסק בבניית אתרים או תכנות לweb.
בין אם  רק אתמול למדת HTML ובין אם אתה כבר 14 שנים מתעסק עם בניית ותכנות אתרים זהו הפורום בשבילך.
בפורום תוכלו לדבר על כל מה שקשור בבניית אתרים או תכנות לWEB החל משפות התיכנות (html, javascript, node) ועד לשרתי איחסון וטיפים לבוני אתרים.
בבקשה אל תציפו את הפורום בשטויות ודברים שלא קשורים לבניית אתרים.
בבקשה קיראו את תקנון הפורומים לפני שאתם כותבים הודעות שעוברות על התקנון. חוץ מזה תוכלו לכתוב על כל נושא שעולה על דעתכם שקשור בבניית אתרים. בשבילכם ולשירותכם, מנהלי הפורום

הנהלת הפורום:

אודות הפורום פיתוח יישומי רשת ובניית אתרים

שלום, אם הגעת לפורום הזה סביר להניח שאת/ה מתעסק בבניית אתרים או תכנות לweb.
בין אם  רק אתמול למדת HTML ובין אם אתה כבר 14 שנים מתעסק עם בניית ותכנות אתרים זהו הפורום בשבילך.
בפורום תוכלו לדבר על כל מה שקשור בבניית אתרים או תכנות לWEB החל משפות התיכנות (html, javascript, node) ועד לשרתי איחסון וטיפים לבוני אתרים.
בבקשה אל תציפו את הפורום בשטויות ודברים שלא קשורים לבניית אתרים.
בבקשה קיראו את תקנון הפורומים לפני שאתם כותבים הודעות שעוברות על התקנון. חוץ מזה תוכלו לכתוב על כל נושא שעולה על דעתכם שקשור בבניית אתרים. בשבילכם ולשירותכם, מנהלי הפורום
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

לצפיה ב-'לימודי תכנות Front end'
לימודי תכנות Front end
17/08/2018 | 14:40
4
3
לצפיה ב-'אולי בפורום 308 ידעו יותר. מה זה תכנות front end?'
אולי בפורום 308 ידעו יותר. מה זה תכנות front end?
17/08/2018 | 19:52
5
אולי בפורום 308 ידעו יותר. מה זה תכנות front end?
וזה שאני לא יודע לא אומר שאין כאן אחרים שכן יודעים.
אני גם מקוה שהשאלה היא לא טיזר, שאני מבין שהוא פתח לפרסומת.
לצפיה ב-'תלוי ברמת הידע הנוכחית שלך וביעד שלך.'
תלוי ברמת הידע הנוכחית שלך וביעד שלך.
17/08/2018 | 20:25
2
7
אם אין לך כל ידע - כל קורס ייתן לך רקע ראשוני לדעת מה זה HTML, JS, CSS.  
 
אם יש לך ידע בסיסי - אז כבר כדאי לחפש קורסים מקוונים (יש חינמיים לא רעים, יש גם קורסים סבירים בתשלום)...
 
אם אתה מעדיף הדרכות פרונטליות - יש היצע די גדול.  תביא בחשבון שבתחום הזה הנסיון והידע המוכח משחקים יותר מאשר תעודה של האקריו או ג'והן ברייס ודומותיהן.
"ידע מוכח" - עבודה משך פרק זמן "סביר" אצל מעסיק קודם, תיק עבודות, השתתפות כוללת תרומה מהותית לפרויקט "פתוח" ...
 
תעודות שמתיחסים אליהן כשמחפשים עובדים - תארים אקדמאים רלוונטיים ממוסדות מוכרים (אוניברסיטאות, מכללות אקדמיות...).  בחלק מהעבודות התארים לא רלוונטים (כשאתה מחפש בונה אתרים, לא משנה אם הוא יודע לבצע פירוקי פוריה או לא), בחלקן מאד (כשאתה מחפש איש front לנגן מדיה, כדאי מאד שידע איך עובדים אלגוריתמים שונים של דחיסה, ומה מהות ההבדלים ביניהם).
 
לצפיה ב-'תגובה'
תגובה
17/08/2018 | 21:22
1
4
בהמשך למה שרשמת 
1. איזה נושאים/שפות חשוב ללמוד? 
2. יש לך המלצה על קורס 
3. והכי חשוב כמו שאמרת ניסון משחק תפקיד, האם הסיכוי למצוא עבודה בתחום זה גבוה ללא ניסיון בתכנות/לימודים אלה רק על סמך קורס?  
לצפיה ב-'הנושאים הראשונים '
הנושאים הראשונים
18/08/2018 | 02:59
1
HTML
CSS
JS
לפחות ברמה הבסיסית.  לדעת אם התחום בכלל מעניין אותך, ומה בדיוק "אפשר לעשות" עם זה.  בהמשך - יש המום frameworks בהם ניתן להתמקצע.
 
אין לי המלצה על קורס ספציפי, קראתי דברים טובים על הקורסים של linda ושל קורסרה אבל לא התנסיתי
 
על סמך קורס - לא יודע, כשאני מזמן לראיון, אני לא מתיחס לקורסים בכלל.  (מי שכותב שעבר קורס או מי שכותב שלא - קו"ח זהים פרט לזה - אותו יחס).  לימודים מסודרים במוסד אקדמי מוכר (אוניברסיטאות כולל הפתוחה, מכללות אקדמיות מסויימות...) כבר כן מתיחס, כתלות בדרישות התפקיד.  
 
לצפיה ב-'ולידציה של form'
ולידציה של form
17/08/2018 | 08:59
7
11
אני רוצה לבצע ולדציה של השדות ואם הם לא תקינים שלא ישלח לשרת. 
תודה לעונים. 
לצפיה ב-'חלק מקוד של form'
חלק מקוד של form
17/08/2018 | 09:11
2
14
   <div class="col-sm-8">
           <div class="divLogin"></div>
             <div class="well fonttext">
               <form class="form-inline" action="InsertUser.aspx" id="form_new_user" onsubmit="return validateUser(this)">
                 <div>
                   <label style="color:red">*</label>
                   <label for="email">כתובת מייל</label>
                   <label>&nbsp &nbsp &nbsp</label>
                   <input type="email" class="form-control" name="email" id="email"  required/>
                 </div>
                 <br />
                 <div>
 
לצפיה ב-'הפונקציה של validate'
הפונקציה של validate
17/08/2018 | 09:13
1
10
 
   function validateUser(form) {
       var password = document.getElementById("password").value;
       var password_aprove = document.getElementById("password_aprove").value;
       var send = false;    
       if (password != password_aprove) {
           alert("אישור סיסמה שונה מסיסמה");
           document.getElementById('password_aprove').focus();
           return false;
       }
       else
           if (password.length < 6) {
               alert("סיסמה צריכה להכיל לפחות 6 תווים");
               document.getElementById('password').password.focus();
               return false;
       }
           else
       re = /[0-9]/;
       if (!re.test (password)) {
       alert("סיסמה צריכה להכיל לפחות ספרה אחת");
       form.password.focus();
           return false;
       }
     else
     re = /[a-z]/;
       if (!re.test (password)) {
       alert("סיסמה צריכה להכיל לפחות אות אחת באנגלית");
           form.password.focus();
           return false;
       }  
       
       return true;
 
לצפיה ב-'הסתדרתי בנתיים לא משנה. '
הסתדרתי בנתיים לא משנה.
17/08/2018 | 10:20
1
לצפיה ב-'ראיתי מאוחר מכדי לעזור לך, אבל'
ראיתי מאוחר מכדי לעזור לך, אבל
17/08/2018 | 11:37
3
5
אולי כדאי שתעלה את הבעיה המדויקת שלך?  
 
באופן כללי - ניתן לבצע ולידאציה לכל שדה בנפרד מייד עם מילויו, כך שיהיה סימון ברור למשתמש של "שגית במילוי".  זה פחות מתסכל באופן ניכר מאשר "מילאתי הכל, אבל שכחתי לסמן V על 'השעה כעת במחשב נכונה' "...
 
לצפיה ב-'לעשות ולידציה בצד לקוח ואם לא תקין לא לפנות לשרת'
לעשות ולידציה בצד לקוח ואם לא תקין לא לפנות לשרת
17/08/2018 | 14:19
2
8
  document.getElementById( 'form_new_user' ).addEventListener('submit', function(e) { 
     var valid = validateUser();
     alert(valid);
 if(!valid) {
   e.preventDefault();
 }
ובסיסמה attribute - pattern
עם השמה ל- regex
 
היה נראה לי שלפני כן עבד בתגית של form עם onsubmit אבל זה בכל מקרה קרא לפונקציה גם אחרי ולידציה. 
עם הקוד למעלה זה עובד לי. 
לצפיה ב-'זו דרך אחת'
זו דרך אחת
17/08/2018 | 20:28
1
3
בדרך בה הצגת את זה, אתה מאפשר למלא "שטויות" בזמן הזנת הנתונים, ואז ללחוץ על submit על מנת לקבל חווי או משלוח.  עם "זה עובד" - לא מתווכחים.
 
דרך נוספת (לדעתי מספקת חווית משתמש עדיפה) - כפתור הsubmit "לא לחיץ" ויש סימון ליד השדות שיש לתקן את תכולתם, עד שהכל מוזן כיאות.
לצפיה ב-'תודה. '
תודה.
17/08/2018 | 20:58
4
אני אנסה לבדוק גם את האפשרות הזו. פשוט יש לי רק 3 שדות, וגם שלוחצים submit זה לא מוחק את מה שהמשתמש הזין, אז רק נשאר לו לתקן.
לצפיה ב-'יצוא טבלת HTML לאקסל'
יצוא טבלת HTML לאקסל
13/08/2018 | 22:23
6
7
אני צריך ליצא טבלה לתוכנת אקסל של חלונות XLS
כשאני שולף את הנתונים מהדאתא אני צריך להמיר אותם מ UTF-8 לעברית  ISO-8859-8. לצורך זה אני משתמש בפונקציה mb_convert_encoding של PHP
לפורמט CSV היצוא עובר חלק בלי בעיות
הבעיה שאני צריך בפורמט XLS אקסל של חלונות
התוצאה תמיד העברית יוצאת ג'יבריש
שמתי בheader של הקובץ
header('Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-8')
וגם
header("Content-Transfer-Encoding: ISO-8859-8")
שום שבר לא עוזר
אשמח לכל עצה.
לצפיה ב-'קבצי אקסל "אמיתיים" כוללים UTF8'
קבצי אקסל "אמיתיים" כוללים UTF8
14/08/2018 | 00:24
3
15
אל תמיר מUTF8 לפורמט ישן.  אם תיצור קובץ HTML ובו טבלא יחידה, סיכוי טוב שאקסל ייבא את זה ללא בעיות.
לצפיה ב-'תודה, השראתי UTF-8 עם html head והג'יבריש תוקן, עכשיו RTL'
תודה, השראתי UTF-8 עם html head והג'יבריש תוקן, עכשיו RTL
14/08/2018 | 14:56
2
5
איך לגרום להציג את זה RTL ?
לצפיה ב-'את זה כבר תצטרך לחפש לבד בתיעוד של מיקרוסופט...'
את זה כבר תצטרך לחפש לבד בתיעוד של מיקרוסופט...
14/08/2018 | 16:22
1
10
לצפיה ב-'תודה, זה התיעוד שאני חיפשתי!'
תודה, זה התיעוד שאני חיפשתי!
15/08/2018 | 06:57
2
לצפיה ב-'איך אתה בכלל מייצא?'
איך אתה בכלל מייצא?
14/08/2018 | 11:27
1
30
די פשוט לבנות קובץ csv, לבנות קובץ אקסל זה כבר מסובך.
לצפיה ב-'לא, אקסל יותר פשוט'
לא, אקסל יותר פשוט
16/08/2018 | 07:20
5
פשוט שומרים את דף html רגיל עם טבלה כקובץ XLS
הכל נשמר , כולל הדגשים איחוד שדות וכו'
מה שלא נשמר זה כיוון הטקסט RTL
אפשרות שניה זה לשמור קובץ XML כפי שמתואר בקישור שעוץ לי גוץ לי צרף
הצרה שגם שם RTL לא עובד
לצפיה ב-'שאלה'
שאלה
14/08/2018 | 17:18
12
26
שלום
מישהו יכול לרשום לי מה מערכת וורדפרס כוללת?
לצפיה ב-'תבנית תומכת'
תבנית תומכת
14/08/2018 | 18:17
1
14
מזה אומר תבנית שתומכת בRTL?
 
לצפיה ב-'תבנית שעובדת גם עם עברית, ערבית ופרסית'
תבנית שעובדת גם עם עברית, ערבית ופרסית
14/08/2018 | 19:21
9
שפות בהן כוון הכתיבה הוא Right To Left.
לצפיה ב-'ערכת עיצוב'
ערכת עיצוב
14/08/2018 | 17:26
2
12
שלום
לאחד הלקוחות שלי אני רוצה לבנות אתר על מערכת וורדפרס עם ערכת עיצוב של פוג'ו . הציעו לי לעשות חוזה עם הלקוח שיהייה מפורט מה מקבל אחרי כמה זמן וכדומה.
לגבי ערכת עיצוב של פוגו רציתי לדעת אם אני צריכה לכתוב בחוזה שהערכת עיצוב של פוג'ו ומה עוד...הציעו לי שכן השאלה מה לרשום
הכוונה גם מהבחינה שללקוח לא יהיו בעתיד טענות או כדומה כלפיי או כלפי פוגו.
מה לרשום בחוזה בטח יש כאן בוני אתרים אני אשמח מאוד לעזרה דחופה. תודה
 
לצפיה ב-'הייתי מכניסה את הנושא הזה לחוזה/אפיון עם הלקוח'
הייתי מכניסה את הנושא הזה לחוזה/אפיון עם הלקוח
15/08/2018 | 00:17
1
11
שלום אור,
אני מפתחת אתרי WP, כולל מתבניות, וכן הייתי מכניסה את שם התבנית, עם קישור, כתבנית שמוסכמת על הלקוח, שהאתר מתבסס עליה. כמו שנכתב למעלה - שלא תהיינה לו תלונות בשלב מאוחר יותר.
כמובן שהלקוח צריך להתרשם מהתבנית, מהרספונסיביות שלה, מהביצועים וכו', כדי לדעת מראש אילו שינויים נדרשים על התבנית (שינויים על תבניות מוכנות, בטח מורכבות כמו של פוגו, הם דבר מורכב לעיתים) ושהכל יהיה מתועד.
 
בהצלחה רבה
לצפיה ב-'עוד'
עוד
15/08/2018 | 14:13
9
כאשר אני בונה אתר על תבנית פוגו'
שאני מעלה על מערכת וורדפרס
מה כוללת בעצם מערכת וורדפרס אותו הדבר כמו שהייתה תבנית של וורדפרס ולא של פוגו'?
כלומר מה כוללת מערכת הניהול וורדפרס תבנית פוג'ו
ומה כוללת מערכת הניהול וורדפרס תבנית חינמית או פרו?
תודה
לצפיה ב-'תבנית'
תבנית
15/08/2018 | 15:04
6
מה ההבדל בין תבנית פוגו' לבין וורדפרס פרו?
לצפיה ב-'תבנית'
תבנית
15/08/2018 | 15:00
3
6
1)האם כדאי לעבוד עם תבניות פוגו כי מבחינת חוזה עם לקוח זה מסבך לי תעניינים.
וגם איפה בעצם תבנית של פוגו תקל עליי כבונה אתרים לעומת תבנית חינמית של וורדפרס או תבנית וורדפרס פרו?
אני אשמח לפירוט תודה
לצפיה ב-'בא נעשה שניה סדר עם העניין של התבניות'
בא נעשה שניה סדר עם העניין של התבניות
15/08/2018 | 16:09
2
14
בוורדפרס כל אתר שבונים מחייב שימוש בתבנית. זו יכולה להיות תבנית ריקה, שהמפתח בונה אותה מ0, וזו יכולה להיות תבנית ממבחר התבניות לWP הקיימות ברשת, חלקן חינמיות וחלקן בתשלום. התבנית זה המקום שבו כתוב כל הקוד של האתר כשאתה מפתח מ0, וכל כשמתקינים תבנית מוכנה - שם כתובים הקוד והפונקציות שלה.
 
בגדול התבנית זה העיצוב של האתר. חלק מהתבניות (בעיקר החינמיות) מגיעות עם עיצוב מוגדר וכמעט לא ניתן לשינוי למעט אולי צבעים ופונטים, וחלק מהתבניות (בעיקר תבניות פרימיום) מגיעות עם עד אינסוף הגדרות לשליטת עורך התוכן או המפתח. אם זה צבעים, פונטים, קומות ורכיבים לעמוד הבית, סגנון הheader + footer, וכו'.
 
בנוסף, חלק מהתבניות, ביניהן התבניות של פוגו, מגיעות עם המלצות לתוספים. אם זה סליידרים שהתבנית ממליצה להתקין/לרכוש על מנת לקבל סליידר דומה לדמו, פלאגינים לטפסים שהתבנית כבר הגדירה עיצוב עבורם, ואם זה בנאי עמודים (page builders), כדוגמת אלמנטור, שמיועדים לאפשר לעורך התוכן לבנות ממש את העמוד דרך מערכת הניהול.
אלמנטור הוא פלאגין של חברת פוגו, ולכן מן הסתם התבניות שלהן מגיעות עם הפלאגין הזה או המלצה להתקין אותו. הוא כבר ממש עניין בפני עצמו ואם אתה לא מכיר - ניתן לקרוא על אלמנטור המון המון ברשת. אחלה פלאגין.
 
מבחינת החוזה עם הגולש וכל הנושא של האפיון. אתה כמפתח מראה ללקוח את התבנית הרצויה, התבנית אחראית על העיצוב של: header, footer, מבנה עמוד הבלוג (בד"כ מגיעות כמה אפשריות נראות לבחירה), נראות כללית של דפי תוכן וכל האיזור של החנות המקוונת, במידה ויש באתר. גם זה לא מדויק לגמרי, לפחות לא לתבניות של פוגו, כי הגרסה החדשה שיצאה ממש עכשיו לאלמנטור פרו מכילה אפשרויות לערוך גם את העמודים הללו. עדיין לא השתמשתי באפשרויות הללו אז אני לא רוצה לומר במדויק.
 
האם יש עיצוב לאתר? הייתי ממליצה להגדיר איזשהו עיצוב בחוזה, אפילו להוסיף צילומי מסך של התבנית הרצויה עם הערות במידת הצורך (לדוגמה: "כאן יופיעו הלקוחות הממליצים", "בטופס יופיעו 2 שדות ולא 3 כמו בתבנית", "לא יופיע בעמוד רכיב הגלריה" וכדו'), כך יהיה ברור ללקוח מה הוא עתיד לקבל, ולמפתח מה הוא אמור לפתח.
 
אם יש שאלות נוספות - אשמח לענות. בהצלחה רבה!
לצפיה ב-'התשובה המלאה ביותר שראיתי לנושא. '
התשובה המלאה ביותר שראיתי לנושא.
15/08/2018 | 18:56
6
לצפיה ב-'תודה'
תודה
17/08/2018 | 00:45
1
לצפיה ב-'דף נחיתה'
דף נחיתה
17/08/2018 | 00:52
2
מישהו יודע איך מורידים את ההדר והפוטר מתבנית בעזרת אלמנטור page templater?
לצפיה ב-'דף נחיתה'
דף נחיתה
17/08/2018 | 00:49
6
שלום
האם מישהו יודע איזה תבנית חינמית יש בוורדפרס לדפי נחיתה.
תודה
לצפיה ב-'המלצה לעמדת "קיוסק" - יש למישהו?'
המלצה לעמדת "קיוסק" - יש למישהו?
12/08/2018 | 08:53
10
חודש טוב.
אצטרך להקים בקרוב מספר רב של "עמדות קיוסק" שעובדות מול שרת WEB. 
דרישות:  אמינות, עלייה עצמית, "0 תחזוקה" (הגדרות ראשוניות), דפדפן שניתן להגדיר במסך מלא ...
 
המערכת תעבוד באופן לא אינטרקאיטיבי (לא תהיה גישה למקלדת\עכבר). 
 
למישהו יש המלצות מנסיון? 
לצפיה ב-'מספר שאלות לגבי שימוש בתבנית WP'
מספר שאלות לגבי שימוש בתבנית WP
09/08/2018 | 09:25
5
13
שלום,
 
אני מעוניין לבנות אתר ב WP אך אני הולך לאיבוד בשלל התבניות.
מצאתי אתר שלא נבנה ב WP שהמראה והצורה שלו מוצאים חן בעיניי
וברצוני לנסות לבנות אותו על גבי פלטפורמה זו.

מצאתי תבנית בסיס ריקה (שלד) המכיל  מבנה חוקי מבחינת WP שהתקנתי והפכתי לפעילה. עליה אני רוצה לבנות את האלמנטים הגרפיים כדי לגרום לה להיראות כמו האתר שמצא חן בעיניי ושלא נבנה ב Wordpress.  ולכן אין תבנית מקורית, שיכולתי לקחת ולבנות בה את האתר שלי.
 
קראתי שתבניות שעוברות התאמה, אם הן עוברות עדכון, כל ההתאמות במראה הולכות לאיבוד (התבנית מתאפסת). ולכן יש צורך לצור משהו שנקרא תבנית בת (Child Theme), כדי לשמר את היכולות להתעדכן (למשל בעדכוני אבטחה). 
 
להלן מספר שאלות בעניין זה:
 
  1. השאלה היא, האם ניתן לקחת תבנית כזו לבצע בה את כל ההתאמות הנדרשות, להעלות אותה תחת שם אחר, ולתת לה חיים משל עצמה תוך שימור היכולת של זו לקבל עדכוני אבטחה?  האם מי שבנה את התבנית הוא זה שאחראי על עדכוני האבטחה?
     
  2. יש לי כבר דומיין ואני ניגש לאתר דרכו, התקנתי כבר SSL ממקור מוסמך כדי לאפשר HTTPS, אבל כשאני פונה מן הדף הראשי לדף פנימי, ה url  כלומר הקישור הופך לכתובת ה IP ולא מתקבל ההדומיין ביחד עם ה slug  שלו. 

    כיצד פותרים זאת?


    תודה לעונים!

     
 
 
לצפיה ב-'אני לא כותב בWP, כך שהעצות שלי "בערבון מוגבל".'
אני לא כותב בWP, כך שהעצות שלי "בערבון מוגבל".
09/08/2018 | 13:49
4
14
1. יש הליך שקרוי "יצירת תבנית בת".  תבנית בת "יורשת" את תבנית האם (שממשיכה להתעדכן), ו"דורסת" מאפניינים כאלה או אחרים בהתאם לצרכים שלך.
2. בדוק אם שמת הפניות יחסיות, מלאות או מלאות על פי IP.
 
לצפיה ב-'תודה עבור התשובות אבל לא הבנתי את סעיף 2 '
תודה עבור התשובות אבל לא הבנתי את סעיף 2
09/08/2018 | 17:03
3
9
איך בבודקים את זה?
לצפיה ב-'הפשוט ביותר - הסתכל בsource.'
הפשוט ביותר - הסתכל בsource.
09/08/2018 | 20:37
2
10
אם ההפניה מכילה כתובת IP או כתובת domain, אז זו הפניה על פי כתובת אבסולוטית.  אם היא מכילה רק נתיב לקובץ הרצוי, זו הפנייה יחסית.  
אני לא מכיר wordpress מספיק כדי להגיד לך כיצד לשנות זאת.
 
לצפיה ב-'האם זו הפניה מקודדת בתוך ה HTML/ ה Scripting Language?'
האם זו הפניה מקודדת בתוך ה HTML/ ה Scripting Language?
09/08/2018 | 21:56
1
11
משהו בתבנית או שזה ענייו ברמת השרת?
לצפיה ב-'זה רק מישהו שיודע Wordpress יוכל להשיב.'
זה רק מישהו שיודע Wordpress יוכל להשיב.
10/08/2018 | 00:34
4
לצפיה ב-'wp: previous and next buttons'
wp: previous and next buttons
05/08/2018 | 18:41
3
12
היי, התחלתי בבניית אתר/בלוג בממשק של וורדפרס, מבוסס על theme  נחמד שמצאתי. תוך כדי אני לומד קצת קצת את ענייני הקוד כדי לעשות מניפולציות על האפשרויות המבוססות בתוך הtheme עצמו.

אני מנסה אך לא מצליח לשנות את הטקסט בתוך כפתורי הניווט (בעמוד הפוסטים) מ-previous ו-next לטקסט כפי שארצה בעברית.

1. האם אפשר לבצע זאת ב- SIMPLE CUSTOM CSS?
2. אני מבין שאת העיצוב והתבנית ניתן לשנות בCSS אך איפה למעשה אני מוצא את הטקסטים השונים באתר (לא מה שאני כותב, אלא מה שמגיע עם הtheme) כדי שאוכל לשנות אותם למה שאני רוצה?
 
תודה!
 
לצפיה ב-'תודה! אקרא, אך בכל זאת שאלה-'
תודה! אקרא, אך בכל זאת שאלה-
06/08/2018 | 16:23
1
14
מצ"ב תמונת מסך-
אני לא מצליח להבין למה כאשר אני משנה בשורה 264 את המילה 'Previous' לכל משהו אחר, השינוי לא מתרחש באתר עצמו. כנ"ל שורה 265 והמילה 'Next'.
 
מה ההסבר לכך?
לצפיה ב-'בעיקרון אמור לעבוד'
בעיקרון אמור לעבוד
07/08/2018 | 14:00
16
אבל בכל מקרה זאת לא הדרך הנכונה, אתה אמור לעבוד עם gettext. קרא על זה בקישורים.
לצפיה ב-'אתרים'
אתרים
06/08/2018 | 10:38
6
18
שלום
כבונה אתרים מתחילה אני צריכה דוגמאות לאתרים שבניתי או תיק עבודות.
אשמח לשמוע רעיונות איך להתחיל.(ואני רוצה להתחיל אוטוטו)כיוון שאני זקוקה לכסף. אין לי תיק עבודות .נראלי שאף לקוח לא יסכים שאבנה לו אתר בלי דוגמאות של אתרים שבניתי.
אשמח לרעיונות איך להתחיל...
לצפיה ב-'כמה רעיונות'
כמה רעיונות
06/08/2018 | 11:29
18
א. בני אתר לעצמך.  את רוצה להיות עצמאית\עסק קטן?  את צריכה לעצמך אתר שגם יהיה השווק שלך, ועל הדרך - את יכולה להשתמש בו כדוגמה בתיק עבודות (בהתחלה).
 
ב. מצאי נושא הקרוב לליבך (נניח - אחת העמותות העוסקות בסריגת גרביים), שאין להם אתר או שהאתר שלהם במצב רע, והתנדבי להקים להם אתר חדש.  (תביאי בחשבון שאתר שכזה יזכה בדי הרבה זלזול מצד אותה עמותה, כי "מה שמקבלים בחינם"...).
 
ג. אתרים הקשורים לתחביבייך (נניח - "דוגמאות סריגה בחוטי נחושת").
 
לצפיה ב-'כרטיס'
כרטיס
31/07/2018 | 11:50
4
21
שלום 
אני רוצה בנוסף לכל מה שאני עושה להכין כרטיסי ביקור דיגיטליים עבור לקוחות שלי.
מישהו יודע באיזה תוכנה משתמשים כל המוכרים למינהם של כרטיסי הביקור דיגיטליים. אם יש תוכנה חינמית שאפשר להתמש בה לעסק ולא להכין כרטיס בודד אשמח לשמוע כמובן רק על תוכנות חוקיות שאני יכולה להכין ללקוחות שלי.
תודה
לצפיה ב-'ממליץ לשאול בפורום העוסק בגרפיקה,'
ממליץ לשאול בפורום העוסק בגרפיקה,
31/07/2018 | 13:57
1
18
דוגמת "פוטושופ ותכנות גרפיקה"
 
תיאורטית ניתן לעצב כרטיס עם כל תכנה גרפית נוחה (אישית אני אוהב את gimp), ו"להדביק" כמה כאלה על דף להדפסה (נניח לתוך libre-office writer).  מעשית - אין לי נסון בתחום.
לצפיה ב-'תודה'
תודה
02/08/2018 | 10:25
4
לצפיה ב-'אחסון'
אחסון
02/08/2018 | 11:05
1
20
שלום
רציתי לברר לגבי אחסון אתרים .
1.אחת החברות הישראליות נותנת 40GB תעבורה חודשית.
האם מישהו יודע כמה תעבורה חודשית נותנים בבלו הוסט ?לא ראיתי שהם מציינים שם?
2. בנוסף בחברה ישראלית נותנים שטח אתר 1 גיגה ובבלו הוסט 50 גיגה (בלו הוסט בנוסף זולים יותר באיחסון (הגיוני כזה הבדל?)
3. האם אתר ישראלי עם סיומת CO.IL  עולה יותר לאט אם הוא יושב על אחסון בחו"ל האם זה כזה משמעותי?
לצפיה ב-'שיוך'
שיוך
02/08/2018 | 12:24
15
אם על אותו איחסון משוייכים 3 דומיינים או על אותו איחסון משוייך דומיין אחד עם 3 אתרי סאב דומיינים האם מבחינת משך זמן העלאת האתרים יעלו באותו הקצב?
והאם יש עוד משהו שכדאי שאדע בעניין זה?
אשמח להסבר 
תודה.
לצפיה ב-'שאלה בנוגע לטכנולויות פיתוח אתרים'
שאלה בנוגע לטכנולויות פיתוח אתרים
05/08/2018 | 10:51
4
11
היי חברים,
שאלה, שפת .NET עדיין רלוונטית בשוק והאם כדאי לעבור ל .NET CORE ומה ההבדלים?
גיא
לצפיה ב-'לא יודע בקשר ל.net core, אבל'
לא יודע בקשר ל.net core, אבל
05/08/2018 | 10:53
3
13
סביבת .net (כוללת גם ולא רק C#) רלוונטית מאד, לפחות בשוק הישראלי.
לצפיה ב-'כלומר..'
כלומר..
05/08/2018 | 11:05
2
8
כלומר כרגע הטכנולוגיה הזאת עדיין ישימה ואין צורך לעשות איזה שינוי...
לצפיה ב-'כלאמר עדיין רואים מודעות דרושים עם הטכנולוגיה הזו.'
כלאמר עדיין רואים מודעות דרושים עם הטכנולוגיה הזו.
05/08/2018 | 11:17
1
4
לצפיה ב-'ועל .NET בשפע (:'
ועל .NET בשפע (:
05/08/2018 | 11:18
4
לצפיה ב-'הקמתת אתר שמכיל בלוג- WIX או WP?'
הקמתת אתר שמכיל בלוג- WIX או WP?
02/08/2018 | 17:42
1
5
היי חברים, אשמח להתייעץ
אני רוצה להקים אתר שיכיל בתוכו בלוג ולשים שם קישורים של שיווק שותפים מאתרים כמו סקינדו וקליקאון.
יש כאן מישהו שעושה את זה ויוכל לסייע לי בכמה שאלות קטנות?

אני מתלבט האם להתחיל את האתר בWIX (איתו יש לי ניסיון לכן אני מעדיף) או בוורדפרס-
האם בשניהם אני יכול לשבץ קישורים מאתרי שותפים או שיש העדפה לפלטפורמה מסויימת?

תודה לכם 
לצפיה ב-'איפה אתה רוצה להציף את הקישורים הללו?'
איפה אתה רוצה להציף את הקישורים הללו?
15/08/2018 | 00:23
2
אני עובדת עם WP, מערכת מושלמת לבלוגרים.
היא כוללת סיידבר, שניתן להכניס לתוכו כל מה שעולה על דעתך, כולל כמובן קישורים לכל אתר שהוא.
אשמח לעזור עם הWP אם תסתבך
 
בהצלחה רבה!
לצפיה ב-'מחפש רמקול Bluetooth מבית BOSE דגם SoundLink Mini'
מחפש רמקול Bluetooth מבית BOSE דגם SoundLink Mini
02/08/2018 | 13:55
1
4
מחפש רמקול Bluetooth מבית BOSE דגם SoundLink Mini
מחפש רמקול Bluetooth מבית BOSE דגם SoundLink Mini
ובהזדמנות זו מחפש גם שני רמקולים למחשב באיכות צליל מופלאה.
הצעות לפרטי בבקשה. תודה -

לצפיה ב-'ככל הנראה לא יעזרו לך פה, כי זו קבוצה של פיתוח אתרי אינטרנט'
ככל הנראה לא יעזרו לך פה, כי זו קבוצה של פיתוח אתרי אינטרנט
02/08/2018 | 15:18
11
נסה בקבוצה אחרת
לצפיה ב-'העלאת אתר מותאם לגוגל סטור'
העלאת אתר מותאם לגוגל סטור
26/07/2018 | 14:12
15
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש אפשרות להעלות אתר שבוי מותאם לנייד לאפל סטור או שבשביל לעשות אפליקציה צריך לעשות מחדש קוד שבנוי במיוחד לאפליקציה??
לצפיה ב-'כמה שאלות טכניות ושאלה לגבי עלויות משוערות'
כמה שאלות טכניות ושאלה לגבי עלויות משוערות
26/07/2018 | 13:22
1
12
מצאתי אתר אינטרנט מחו"ל שמוצא חן בעיניי ושהצלחתי לשכפל באמצעות אחד הכלים שיודעים להוריד אותו בשלמותו.את השכפול העלתי לשרת apache2 ואהצלחתי לגלוש בו היטב, (כלומר השרת הגיש דפים ורינדר אותם כמו במקור, כולל כל ה assets).
 
אני מעוניין "לאמץ" את האתר כמובן, שמסיבות פונקציונליות ולא מתוך רצון לעשות פישינג, לכן יהיה צורך לבצע בו שינויים במראה בחלק מן ה meta data שינתקו את הזיקה שלו מן המקור.
 
האתר במקור הוא רב לשוני התומך בשפות לטיניות בלבד, כלומר, התמיכה היא רק ב- LTR ברצוני להוסיף תמיכה ב RTL מתוך כוונה לאפשר עברית. אשמח לקבל מידע על התהליך.
 
תודה לעונים!
לצפיה ב-'הורדת דפים סטטיים .. '
הורדת דפים סטטיים ..
26/07/2018 | 14:00
12
אני מקווה שהכוונה לצרכי לימוד בלבד.  כיום באתרים מקובל להשתמש בכלים בצד שרת (דוגמת wordpress ואחרים) שיוצרים את הHTML תוך כדי בקשה.  
 
המרה לRTL באתר "נורמאלי" תתצבע ע"י הוספת קוד CSS רלוונטי (בו יוצרה מאפיין הRTL לאלמנטים הרלוונטים), ומשלוח שלו במקום הCSS המקורי על פי הצורך (כניסה של משתמש שבחר "עברית" כשפה, לדוגמה).  
 
בד"כ יהיה צורך לבצע גם שינויים מבניים באתר (נניח - "הקודם" באנגלית הוא עם חץ שמאלה, בעברית הוא יהיה עם חץ ימינה), ושינויי מיקום (אותו חץ של "הקודם" צריך להיות בעברית בצד ימין של המסך).
 
לפעמים, אם האתר המקורי השתמש בכלי מודרני ובתבנית שניתן לקנות, יהיה זול יותר להשתמש באותו הכלי, ולקנות את אותה התבנית (לבדוק אם יש לה תמיכה בRTL), מאשר להמשיך בדרך בה הלכת.  
לצפיה ב-'היפוך מילים'
היפוך מילים
23/07/2018 | 15:57
2
24
שלום, יש לי אתר שיווק שפתחתי. כאשר אני פותח אותו במחשב הוא נראה טוב והכל תקין. אך כאשר אני פותח אותו במחשב בקובץ שאני מקטין לגודל של פלאפון, או בכללי בפתיחת האתר בפלאפון הכותרת הראשית נוצר היפוך בין המילים והאותיות.
מה לעשות במצב כזה?
הוא כן תקין במחשב אבל במכשיר סלולרי לא.. 
אשמח לכל עזרה ומענה.
תודה 
לצפיה ב-'להתחיל בקטן ולנסות להרחיב באופן מבוקר'
להתחיל בקטן ולנסות להרחיב באופן מבוקר
23/07/2018 | 17:16
20
לכתוב אתר פשוט, שיציג רק שורה אחת. למשל, השורה העליונה ביותר באתר שלך. ולבדוק האם הבעיה מופיעה. אם כן, לבדוק עם האתר של השורה אחת מה לא בסדר. למשל, לפרסם כאן את הקוד של האתר, בתקוה שיסבירו כאן מה לא בסדר. אם האתר הפשוט יעבוד טוב, להתקדם לאתר עם שתי שורות, ואחר כך עם 10 שורות, וכך הלאה. מתי שהוא כנראה שהבעיה תופיעה שוב. ואז לחקור.
לצפיה ב-'בעזרת איזה כלי כתבת אותו?'
בעזרת איזה כלי כתבת אותו?
23/07/2018 | 20:25
11
אם השתמשת בCMS כלשהו (דוגמת wordpress) - באיזו תבנית ?
 
 
לצפיה ב-'עלות בניית אתר'
עלות בניית אתר
22/07/2018 | 22:19
2
19
היי,
אני מפתח.
מעוניין לדעת איך לתמכר אתר באנגולר. מדובר כרגע על אתר שישאב נתונים מדטאבייסים שונים להערכתי 2 ויציג מידע תמונות יהיה רספונסיבי למובייל כמובן ועם אפשרות של שיתוף לפלטפורמות המובילות.
 
תודה לעוזרים
לצפיה ב-'"כמה עולים מכנסיים?"'
"כמה עולים מכנסיים?"
23/07/2018 | 08:25
1
22
בכללי - אתה מתמחר על פי הערכת שעות כדי לחשב את העלות שלך, מחלק שעת עיסוק בהסתברות לניצול כל שעה (שעה של מכירות היא אולי פחות ש"ח לשעה, אבל מפני שהמכירה לא וודאית, היא ממחולקת בהסתברות נמוכה יותר \ מוכפלת בגורם גבוה יותר), ובסוף כופל בעלות השעה שלך (לא פחות משכר מינימום).  מוסיף עלויות משניות (מחשב, מקום, ...), כופל ב-1.25 (בקירוב טוב הפרש בין עלויות מעסיק ושכר) - וזו העלות שלך לפני מס.  פחות מזה - אתה מפסיד.  
 
כעת אתה יכול להוסיף את הרווח שתרצה לקבל מהעסקה.  
 
נכון שרמות נסיון שונות מספקות פרקי זמן שונים מאד להקמת אתר, אבל גם מזכות את בעלי הידע בתגמול שונה מזה שתיתן לעובד מתחיל.  
 
שורה תחתונה - כמה זמן השקעת עד קבלת העבודה?  (מוכפל בכמות הפעמים בהן השקעת את אותו הזמן ולא זכית בעבודה), תוסיף את הערכת הזמן להשלמת העבודה, כפול 36 ש"ח (שכר מינימום מוכפל במקדם הוצאות מעביד), תוסיף עוד 5 ש"ח לכל שעת עבודה מול המחשב (עלות המחשב, המקום וכו') תוסיף עלויות טלפוניה, נסיעות וכו', יתכן שגם עלויות עוכר דין (להכנת הסכם, אם יש לך הסכם קבוע - חלק את עלותו במספר העבודות שאתה מעריך שתשתמש בו לפני שתצטרך לתקן אותו) ... - בקירוב טוב אלו ההוצאות שלך על העבודה.  
 
 לזה תוסיף את הרווח שלך (כיזם, את השכר הבסיסי הגדרנו כחלק מההוצאה),  או אם תרצה "מחיר כניסה לשוק" - אל תוסיף.
לצפיה ב-'אחלה תגובה.'
אחלה תגובה.
23/07/2018 | 14:29
16
מעריך מאוד את התגובה המפורטת זה יעזור לי בתחילת דרכי :)
לצפיה ב-'איך לאנדקס את האתר'
איך לאנדקס את האתר
21/07/2018 | 22:43
1
11
היי מה הדרכים הכי טובת לגרום לגוגל לאנדקס את האתר כי כרגע זה לא מתבצע? האתר הוא www.orit-hershtig.co.il
לצפיה ב-'בד"כ כלל כלום'
בד"כ כלל כלום
22/07/2018 | 17:18
8
אבל בגלל שהאתר wp אז לבדוק בלוח אם מסומנת בקשה ממנועי החיפוש לא לאנדקס. תמצא את זה איפשהו בכללי או משהו כזה.
אם לא מסומן אז יש חירבוש שנובע מ yoast אבל קשה לי להאמין.

כל זה כמובן בהינתן שהאתר באמת לא מאונדקס
 
לצפיה ב-'SPO - בעיית CROSS DOMAIN'
SPO - בעיית CROSS DOMAIN
22/07/2018 | 09:16
10
היי,
ב SPO אני מנסה לעשות CLIENT WEB PART שיוסיף לקישור העליון FilterField1 ב QUERYSTRING.
בגלל שה CLIENT WEB PART נמצא ב IFRAME יש בעיה של CROSSDOMAIN ואני לא מצליח להשיג את כל ה URL של האבא.
ה StandardTokens לא מחזיר את הנתון המלא. חלק ה TOKENS האחרים לא מרונדרים משום מה.
כמו כן להבנתי ב CLIENT WEB PART לא ניתן לממש CONNECTIONS.
יש למישהו רעיון ?
לצפיה ב-'העברת הדומיין למאחסן אחר'
העברת הדומיין למאחסן אחר
18/07/2018 | 06:51
1
16
היי ח'ברה יש לי כרגע אתר שהדומיין שלו רשום בגו דאדי
הם נותנים שנה ראשונה מוזלת ואז מקפיצים את המחיר
האם אני יכול להעביר את הדומיין שלי למארח אחר?
יש אולי המלצות? הדומיין הוא באנגלית מסוג .com
(אם זה משנה). תודה רבה
לצפיה ב-'הדומיין לא נמצא אצל מאכסן אלא אצל רשם דומיינים'
הדומיין לא נמצא אצל מאכסן אלא אצל רשם דומיינים
20/07/2018 | 17:34
14
אתה יכול להעביר את הדומיין לרשם דומיינים אחר ולהפנות אותו לשרת האיחסון.
אם זה שווה את הטרחה בשביל כמה דולרים בשנה - אני לא בטוח.
לצפיה ב-'שאלה לגבי wix'
שאלה לגבי wix
16/07/2018 | 14:44
1
13
לא יודעת אם מתעסקים כאן ב wix גם אני עדיין לא עובדת איתו, הבוס החליט לנסות להציא ללקוחות אופציה זולה יותר ואולי להשתמש ב wix או וורדפרס.
אני יודעת שבוורדפרס יש אופציה לבחור אזור מסוים ולהציע ללקוח גישה אליו שיוכל לערוך אם ירצה למשל.
השאלה שלי האם ב wix גם יש את האופציה להגדיר רק חלקים ספציפיים שיהיו פתוחים לעריכה ללקוח? 
לצפיה ב-'נראה ששאלה כגון זו יש לשאול את wix.'
נראה ששאלה כגון זו יש לשאול את wix.
16/07/2018 | 19:06
18
אחד ההבדלים בין wordpress וwix הוא wix היא פלטפורמה של חברה ספציפית, ולכן החברה היא הכתובת לשאלות כגון זו.
 
כמובן שאם מישהו פה יודע - אשמח אם ישיבו לך, אבל אני מתקשה להאמין שמישהו פה יודע.
לצפיה ב-'friendly urls asp.net'
friendly urls asp.net
16/07/2018 | 12:59
11
שלום,
אני מפתחת אתרים בדוט נט(c#) ורוצה להשתמש ב- friendly urls
יש לי קטגוריות עם מוצרים ואני רוצה עבור כל קטגוריה או מוצר להשתמש ב- friendly urls שאותם אני שולפת מהדטה בס.
הוספתי את Microsoft.AspNet.FriendlyUrls מה- Manage Nuget
וכתבתי את הלינק הבא:
 a href="<%: FriendlyUrl.Href("~/About.aspx", "bar", 34) %>">Click me</a
הבעיה היא שהוא מוסיף את bar/34 ל-About.aspx
ואני רוצה שהוא יחליף את About.aspx ב- bar/34
כיצד אני עושה זאת?
אשמח לעזרה 
מירה

חם בפורומים של תפוז

אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
אירוח וידאו - תמ``א 38
אירוח וידאו - תמ``א 38
עו``ד עפר שחל, מנהל הפורום ומומחה לבתים משותפים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

ברנדוויז
ברנדוויז- תקשורת שיווקית
פורום תקשורת חזותית-מיתוג עסקי
בואו למתג את העסק שלכם

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ