לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
2974329,743 עוקבים אודות עסקים

פורום פיתוח יישומי רשת ובניית אתרים

שלום, אם הגעת לפורום הזה סביר להניח שאת/ה מתעסק בבניית אתרים או תכנות לweb.
בין אם  רק אתמול למדת HTML ובין אם אתה כבר 14 שנים מתעסק עם בניית ותכנות אתרים זהו הפורום בשבילך.
בפורום תוכלו לדבר על כל מה שקשור בבניית אתרים או תכנות לWEB החל משפות התיכנות (html, javascript, node) ועד לשרתי איחסון וטיפים לבוני אתרים.
בבקשה אל תציפו את הפורום בשטויות ודברים שלא קשורים לבניית אתרים.
בבקשה קיראו את תקנון הפורומים לפני שאתם כותבים הודעות שעוברות על התקנון. חוץ מזה תוכלו לכתוב על כל נושא שעולה על דעתכם שקשור בבניית אתרים. בשבילכם ולשירותכם, מנהלי הפורום

הנהלת הפורום:

אודות הפורום פיתוח יישומי רשת ובניית אתרים

שלום, אם הגעת לפורום הזה סביר להניח שאת/ה מתעסק בבניית אתרים או תכנות לweb.
בין אם  רק אתמול למדת HTML ובין אם אתה כבר 14 שנים מתעסק עם בניית ותכנות אתרים זהו הפורום בשבילך.
בפורום תוכלו לדבר על כל מה שקשור בבניית אתרים או תכנות לWEB החל משפות התיכנות (html, javascript, node) ועד לשרתי איחסון וטיפים לבוני אתרים.
בבקשה אל תציפו את הפורום בשטויות ודברים שלא קשורים לבניית אתרים.
בבקשה קיראו את תקנון הפורומים לפני שאתם כותבים הודעות שעוברות על התקנון. חוץ מזה תוכלו לכתוב על כל נושא שעולה על דעתכם שקשור בבניית אתרים. בשבילכם ולשירותכם, מנהלי הפורום
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

לצפיה ב-'טבלה בתוך טבלה'
טבלה בתוך טבלה
15/10/2017 | 16:33
15
20
יש לי טבלה שממוקמת בתוך טבלה אחרת ומאיזה שהיא סיבה הטבלה שבתוך הטבלה מיושרת לשמאל ומופיעה צמודה לצד שמאל של הTD לא משנה מה אני עושה...
 
אני מעוניין שהיא תופיע במרכז.
 
זה אפשרי?
לצפיה ב-'אה ...'
אה ...
15/10/2017 | 18:46
14
20
א. כן, זה אפשרי.
ב. למה?  כמעט בכל הפעמים שראיתי שקיננו טבלאות, זה היה שגוי.  למה אתה צריך לקנן טבלאות?  
לצפיה ב-'פשוט יש לי טבלה ראשית'
פשוט יש לי טבלה ראשית
18/10/2017 | 09:38
13
10
שבתוכה יש לי טבלה אחרת .
 
אני אוהב את השיטה של בניית אתר בתוך טבלה.
 
אם אתה רוצה אני יכול לתת לך לינק לאתר אבל רק תדע מראש שכשאתה נכנס אליו אז האתר משתמש במשאבי המחשב שלך לכריית מטבע דיגיטאלי שנקרא MONERO.
זה קורה כל עוד אתה באתר. כשאתה יוצא זה מפסיק. זה איזשהו JAVASCRIPT שמותקן באתר.
 
הנה הלינק ואתה תראה את הטבלה שם שמיושרת לצד שמאל משום מה...
 
 
האתר הוא מן משחק כזה שאתה מקבל 4 תמונות ואתה צריך לנחש איזה תמונה יבחרו הכי מעט אנשים. אתה בוחר את התמונה ולוחץ שלח ואז זה מראה לך את התוצאות אם צדקת או לא ועובר ל4 תמונות הבאות.
לצפיה ב-'לדעתי זה שגוי'
לדעתי זה שגוי
18/10/2017 | 10:58
12
10
פתרון שגוי:
להוסיף לCSS של הטבלא הפנימית display:inline-block.
שגוי בגלל כמה סיבות:
1. אין שם סיבה אפילו לטבלא אחת, לא כל שכן לטבלאות מקוננות.  (כלל אצבע - אם לכל תא בטבלא יש גבול ברור, האם האתר נראה "נכון"?  אם לא - אז זה לא מקום לשמוש בטבלא).
2. לא נגיש (תגיות בעלות משמעות "עוזרות" לקוראי מסך ודומיהם).
3. לא "נוח לקריאה על ידי מנועי חיפוש"
4. לא נוח לתחזוקה.  
 
 
לצפיה ב-'מה היית עושה במקום זה?'
מה היית עושה במקום זה?
18/10/2017 | 11:17
11
11
DIV-ים?
לצפיה ב-'בלי לנתח באופן מעמיק את היישום שלך - לא יודע.'
בלי לנתח באופן מעמיק את היישום שלך - לא יודע.
18/10/2017 | 12:00
8
הייתי מחפש אלמנטים בעלי משמעות בהתאם לתוכן (דוגמה - יש לך אוסף של קישורים שדחפת לטבלא למטה - זה יכול להיות nav או ul בהתאם למשמעות שלהם), הכותרת כמובן צריכה להיות h1 (מצויה אצלך בתא בטבלא הראשית), התמונות והradio buttons שלהן בהחלט מהוות ul (זו רשימה לא סדורה), שיתכן שהייתי סוגר בתוך div רק לצרכי נוחיות.
לצפיה ב-'דוגמה קצרצרה'
דוגמה קצרצרה
18/10/2017 | 12:39
9
15
 <!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset='utf-8'>
<title> Bla! </title>
<style type='text/css'>
body { text-align:center; }
h1 { text-align:center; }
h1 >span {color:blue;}
ul.ulImageList >li { display:inline-block; }
ul.ulImageList >li > img { width:200px; height:200px; }
</style>
</head>
<body>
<h1>Gues<span>stheLess</span></h1>
<h2>Poll Number: 1</h2>
<p>Do you think you can guess which image will get the LOWEST number of votes? try it out :)</p>
<ul class='ulImageList'>
<li> <img src='blank.png' title='select this'> <br> <input type='radio' name='radioImage'></li>
<li> <img src='blank.png' title='select this'> <br> <input type='radio' name='radioImage'></li>
<li> <img src='blank.png' title='select this'> <br> <input type='radio' name='radioImage'></li>
<li> <img src='blank.png' title='select this'> <br> <input type='radio' name='radioImage'></li>
</ul>
</body>
</html>
 
לצפיה ב-'תודה'
תודה
18/10/2017 | 13:06
3
אני אנסה לראות אם זה מתאים לי ואם אצליח אשנה את האתר בהתאם
לצפיה ב-'אוקי ניסיתי אבל יש כהמ טעויות במה שניסית נראה לי...'
אוקי ניסיתי אבל יש כהמ טעויות במה שניסית נראה לי...
18/10/2017 | 13:21
7
8
הLI לא כל כך מתאים לתמונות האלה כי בגלל שיש BR מתחת לכל תמונה זה מציג את התמונות במאונך ולא במאוזן כמו שיש כשזה טבלה...
 
לצפיה ב-'באיזה דפדפן ניסית?'
באיזה דפדפן ניסית?
18/10/2017 | 13:56
6
23
אצלי בכרום, FF, קונקרור ואצל מישהו נוסף בEDGE, התמונות זו בצד זו.  
לצפיה ב-'נכנסת לעמוד INDEX3?'
נכנסת לעמוד INDEX3?
18/10/2017 | 14:28
3
אני בכרום...
לצפיה ב-'האמת שכשהעתקתי את הדוגמא שלך ושמרתי אותה'
האמת שכשהעתקתי את הדוגמא שלך ושמרתי אותה
18/10/2017 | 14:30
4
במחשב כקובץ HTML זה באמת מציג את זה אופקי...
 
אולי אצלי איכשהו טעיתי בסדר של התגים אני אבדוק שוב.
 
לצפיה ב-'בדקתי וזה נראה דומה מאוד לקוד שלך...'
בדקתי וזה נראה דומה מאוד לקוד שלך...
18/10/2017 | 14:33
5
אתה בדקת את העמוד שלי של הINDEX3? ואצלך זה מופיע אופקי??
 
אצלי הקוד נוצר באמעות PHP מתוך מדס נתונים אבל אניא עתי את מה שנוצר לפה:
 
 
 
 
<h2>Poll Number: 1</h2>
<p>Do you think you can guess which image will get the LOWEST number of votes? try it out :)</p>
 
<FORM name ="form1" method ="post" action ="procpollnew.php">
<ul class='ulImageList'>
 
<li><img src="img/iphone.png" height="100"> <br> <Input type = 'Radio' Name ='image' value= '1'> </li>
<li><img src="img/sams.jpg" height="100"> <br> <Input type = 'Radio' Name ='image' value= '2'> </li>
<li><img src="img/phone.jpg" height="100"> <br> <Input type = 'Radio' Name ='image' value= '14'> </li>
<li><img src="img/phone2.jpg" height="100"> <br> <Input type = 'Radio' Name ='image' value= '15'> </li>
</ul>
</FORM>
 
 
לצפיה ב-'אוקי הורדתי המון קוד'
אוקי הורדתי המון קוד
18/10/2017 | 14:46
2
7
זה כבר כמעט רק הקוד שלך.
עדיין זה אנכי אצלי...
אצלך זה אופקי?
לצפיה ב-'הCSS שלך כתוב נכון?'
הCSS שלך כתוב נכון?
18/10/2017 | 20:23
2
לצפיה ב-'באיזה זכות אתה מנצל'
באיזה זכות אתה מנצל
19/10/2017 | 03:13
6
או במילים אחרות - WTF?:
 please kindly know that this website use some of your CPU power to mine digital coins as long as you surf here. if you dont want this you will have to close the window.



 
לצפיה ב-'ראיון עבודה וחיפוש עבודה בתחום'
ראיון עבודה וחיפוש עבודה בתחום
18/10/2017 | 10:55
11
אוקיי אז אני ממש מתחילה ואני תוהה איך להתנהל בראיון עבודה מבחינת הצגת תיק עבודות ובכלל איך בדרך כלל מתנהלים ראיונות עבודה בתחום.אני מחפשת משרה של ממש מתחילים בתחום הפרונט-אנד.ואני מנסה להבין האם נהוג לאחסן תיק עבודות באינטרנט או שאפשר להראות את האתרים בראיון עצמו או לצרוב על CD ומה הנורמה לגבי זה? במה מתמקדים בראיון עבודה -האם תמיד  יש איזה משימה שנותנים לך לבצע כדי לבדוק את הידע שלך ובכלל מה חשוב למעסיקים במשרה של פרונט אנד למתחילים ולחסרי ניסיון ?
לצפיה ב-'אם אני מוצאת עבודה בחו"ל בתור פרילאנס ועובדת מישראל'
אם אני מוצאת עבודה בחו"ל בתור פרילאנס ועובדת מישראל
15/10/2017 | 14:14
3
19
או עבודה מהבית אבל משלמים לי משם מחו"ל נגיד.
האם אני צריכה עדיין לפתוח 3 תיקים... לשלם לביטוח לאומי למס הכנסה וכו..?
או אם אני אני לא בתור פרילאנס משרה רגילה מהבית אבל המעסיק בחו"ל. מותר דבר כזה?
לא מבינה בזה....
שאלתי 2 שאלטת, מקווה שלא בילבלתי...
לצפיה ב-'חוששני שזה פורום לא מתאים לשאלות אלה.'
חוששני שזה פורום לא מתאים לשאלות אלה.
15/10/2017 | 15:30
15
אשמח אם מישהו ידע להשיב לך, אבל יתכן שלשאול בפורום דוגמת "עבודה בחול" www.tapuz.co.il/forums/forumpage/1322/ יעזרו לך יותר.
 
לצפיה ב-'עבודה מהבית'
עבודה מהבית
16/10/2017 | 16:45
1
12
אם את פרילאנסרית ועובדת מהבית ועושה עבודות לחו"ל...
את עדיין צריכה לפתוח תיקים בביטוח לאומי, מס הכנסה ואולי גם מעמ :)
העסק שלך הוא בישראל וזה שאת עושה עבודות לחו"ל לא משנה.
 
לגבי השאלה השנייה שאת שכירה ובעל העסק שלך נמצא בחו"ל - לא יודע.
 
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
16/10/2017 | 18:03
5
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים '
מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים
16/10/2017 | 15:49
 
מתכננים טיול בחו"ל
רוצים להתייעץ עם מדריך טיולים שייתן לכם את כל הטיפים השווים
 
אתם מוזמנים לפורומים החדשים שלנו 
 
פורום חדש על המדינות הבלטיות לתכנן טיול בצפון-מזרח אירופה
 
בואו לברר על האטרקציות הכי שוות בפורום טיולים באירופה
 
הודו, נפאל, הפיליפינים... אתם מוזמנים לפורום המזרח הרחוק לשאול הכל
 
טיול לכבוד הפנסיה? טיול אחרי צבא? ירח דבש? הכל בפורום דרום ומרכז אמריקה
 
רואים רק לבן בעיניים? פורום חופשות סקי הוא הפורום שלכם
 
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-'המלצות לחברה לאחסון אתר '
המלצות לחברה לאחסון אתר
16/10/2017 | 10:13
12
 אני בניתי אתר ב  VS .NET ,  פתחתי ב MVC ASP ,
באיזה חברה מומלץ לאחסן את האתר ??
 
לצפיה ב-'השגיאה :'
השגיאה :
15/10/2017 | 10:35
4
17
אין מסד נתונים רק קבצים ....
השיגאה המופיעה :
 
לצפיה ב-'האם הקבצים במקום הנכון? האם יש לך קובץ index.html או מקביל?'
האם הקבצים במקום הנכון? האם יש לך קובץ index.html או מקביל?
15/10/2017 | 11:02
3
8
לצפיה ב-'כן הקבצים נמצאים בתקיה הנכונה '
כן הקבצים נמצאים בתקיה הנכונה
15/10/2017 | 11:06
2
10
יש לי קובץ index.html 
וקובץ index.cshtml
לצפיה ב-'אין לי מושג מדוע זה לא עובד לך.'
אין לי מושג מדוע זה לא עובד לך.
15/10/2017 | 11:53
1
15
אבל המלצה בקשר לתפוז - כדי להגיב על הדועה כדאי ללחוץ על "תגובה מהירה" ולא על "הוספת הודעה".  כך התגובה שלך "תתחבר" להודעה הרצויה, ואפשר יהיה לאתר אותה בקלות.
לצפיה ב-'נסיתי להריץ ב IIS '
נסיתי להריץ ב IIS
15/10/2017 | 12:05
11
נסיתי להריץ ב IIS אני לא יודעת אם החברתי נכון ... ואם הרצתי נכון אבל זה נתן לי שגיאה אני לא יודעת אם זה קשור ל אתר או לIIS
זו השגיאה :
 
לצפיה ב-'האם יש פיתרון חינמי לאחסון תיק עבודות (מספר אתרים)ברשת'
האם יש פיתרון חינמי לאחסון תיק עבודות (מספר אתרים)ברשת
11/10/2017 | 18:27
4
25
אוקיי אז מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא פיתרון חינמי פרקטי יצירתי(אני מקווה שאני לא מבקשת יותר מידי).אני בונת אתרים מתחילה-לא מזמן סיימתי קורס ומכל מה שלמדתי בעיקר התחברתי ל-BOOTSTRAP. יש לי גם נטייה טבעית לעיצוב אז בניתי בנתיים 4 אתרים מבוססים על BOOTSTRAP שאני רוצה שארבעתם יופיעו באתר מרכזי שהוא הפורטפוליו.זאת אומרת יהיה לי אתר אחד מבוסס BOOTSTRAP ששם אספר על עצמי שיהיו בו ארבעה קישורים לארבעה אתרים שגם נבנו ב-BOOTSTRAP.עכשיו בשיטוטיי ברשת נתקלתי בדברים כמו אחסון חינמי בהוסטינגר אחסון חינמי בגוגל דרייב,רק שאינני בטוחה שזה מה שייתן מענה למה שאני צריכה. אני גם פתוחה לרעיונות יצירתיים ומעטפת מקורית ויצירתית לתיק עבודות-האתרים הם כולם משדרים יצירתיות וגם את הידע שלי בעיצוב.מה הייתם מציעים לי? יש מעטפת חינמית שיכולה להתאים לתיק עבודות שתיארתי?
תודה מראש
לצפיה ב-'תוספת'
תוספת
11/10/2017 | 18:30
3
18
ורק שתבינו מה הרקע והמטרה.אני מחפשת עבודה בתחום בניית/עיצוב אתרים והפורטפוליו הוא לשם הצגה בראיון עבודה.אינני מתכוונת להיות עצמאית ואינני מחפשת פרסום לעצמי-זה נטו הצגת העבודות לעבודה בתור שכירה.אין לי תקציב לדומיין ולאחסון לכן אני מחפשת פיתרון חינמי אך פרקטי וטוב...
לצפיה ב-'שני פתרונות'
שני פתרונות
14/10/2017 | 00:03
2
20
1. אתרים דוגמת 000webhost מאפשרים לך לארח חינם.
2. אם את מגיעה עם לפטופ, את יכולה להרים עליו שרת (lamp או xampp ודומיהם)
3. את יכולה להעזר בכלי דוגמת no-dns ולהקים שרת בבית (דורש גם הבנה בהגדרת הנתב לטובת הנושא).
לצפיה ב-'תודה רבה על התשובות'
תודה רבה על התשובות
14/10/2017 | 19:12
1
13
בנוגע לאתרי אחסון חינם כמו  שהצעת בפיתרון 1, יש סיכוי שהם מאפשרים תחת שם משתמש אחד לאחסן מספר אתרים נגיד חמישה. כי אני אני חושבת לעשות אחד מרכזי שהוא הפורטפוליו ויהיו בו קישורים לעוד 4 אתרים עצמאיים נפרדים(לא רוצה להשתמש ב-IFRAME או בסקרינשוטים אלא ממש לקשר לאתרים נפרדים.האחסון חינם ייתן לי את האפשרות הזאת או שהוא מוגבל לאתר אחד תחת שם משתמש אחד?
לצפיה ב-'לא יודע, תצטרכי לבדוק בהסכם המשתמש שלהם.'
לא יודע, תצטרכי לבדוק בהסכם המשתמש שלהם.
14/10/2017 | 20:17
18
לצפיה ב-'בניית אתר עם פרופיל משתמש '
בניית אתר עם פרופיל משתמש
13/10/2017 | 18:02
18
שלום
אנחנו מעוניינים להקים אתר היכרויות, בו יש לכל משתמש פרופיל משלו ושם משתמש וסיסמה. 
כמה להערכתכם זה יכול לעלות? בוויקס הבנתי שלא ניתן לעשות את זה.
תודה מראש
לצפיה ב-'האם מישהו מכיר פתרון ssl חינמי (אפשרי גם זמני)'
האם מישהו מכיר פתרון ssl חינמי (אפשרי גם זמני)
11/10/2017 | 15:40
4
22
שמתאים לחבילת Essentials Plan ב Hostgator ?
(ב cPanel של החבילה הזאת ה SSL/TLS  לא קיים כך שבלתי אפשרי לישם את מה שמוצג כאן:
)
בתודה מראש
לצפיה ב-'פתרון חינמי'
פתרון חינמי
16/10/2017 | 16:41
1
6
יש פתרון חינמי אבל לא בדקתי עם Hostgator.
Cloudflare.com - נותנים CDN בחינם (שיכפול האתר על שרתים
נוספים ברחבי העולם כדי לשפר את מהירות הגישה)
ועל הדרך הם גם נותנים SSL בחינם.
קח בחשבון שצריך לשנות כתובות DNS שיופנו אליהם אז מי שלא 
יודע לשנות nameserve1 nameserver2 שלא יתעסק...
 
החסרון שאני גיליתי בשירות חינם שלהם הוא שכשמנסים להכנס
לאתר מדפדפן ישן (כמו XP) או מכשיר נייד ישן (כמו גלקסי 3)
אז קופצת הודעה שהאתר לא בטוח.
 
לבדיקתך...
לצפיה ב-'תודה'
תודה
16/10/2017 | 21:06
4
לצפיה ב-'אין לי מושג לגבי Hostgator אבל תבדוק את letsencrypt.org'
אין לי מושג לגבי Hostgator אבל תבדוק את letsencrypt.org
17/10/2017 | 12:04
1
7
לצפיה ב-'חן חן'
חן חן
18/10/2017 | 12:56
1
לצפיה ב-'javascript - הביצה או התרנגולת'
javascript - הביצה או התרנגולת
05/10/2017 | 19:48
2
26
javascript is compiled language?
or
javascript is interpreted language?
 
התשובות בגוגל הן חלוקות,אני לא רוצה ליפול בראיון עבודה על דבר כזה...
או שזה אחד מהמקרים האלה שאם ה"רוב" אומר לך שאתה שיכור,אתה כנראה שיכור?
 
יש קונצנזוס?
לצפיה ב-'במקורה השפה מפוענחת (interpreted). אבל'
במקורה השפה מפוענחת (interpreted). אבל
06/10/2017 | 14:30
1
28
כיום חלק מהמנועים (דוגמת V8 של גוגל) מבצעים סוג של Just in time compiling כדי לשפר ביצועים.  
 
לדעתי - מפני שהשפה עדיין מועברת כקוד מקור, אני אישית מתיחס אליה כאל מפוענחת ולא מהודרת.
 
לצפיה ב-'תודה'
תודה
07/10/2017 | 01:01
18
אני לא יודע אם קראת את זה,אבל נראה שהבחור הזה מתעקש להטעות את כולם,והוא מלמד בכל מיני מקומות אונליין. אוליי בגלל זה הוא לא שרד במוזילה.
 
לצפיה ב-'מקווה שזה המקום לשאול'
מקווה שזה המקום לשאול
06/10/2017 | 00:04
2
104
אני בונה אתר שיש בו הרבה תמונות שהן יצירות ,זה מין תיק עבודות עם גלריה של תמונות מיוחדות שיצרתי,עכשיו אני רוצה להגן על התמונות מבחינת זכויות יוצרים .זה אתר לא של מכירה אלא רק של הצגה של התמונות לכן אני חוששת שיכולים להשתמש בהן ,עכשיו נראה לי מיותר לעשות על כל תמונה WATERMARK של זכויות יוצרים ,אז רציתי לדעת אם זה יהיה מספיק אם אכתוב בטקסט כללי בדף הגלריה שיש זכויות יוצרים על התמונות-האם זה הגנה מספקת ואיך מקובל בכלל לטפל בכל הנושא הזה של זכויות יוצרים בדפי אינטרנט שהם גלריה?
לצפיה ב-'שאלה משפטית'
שאלה משפטית
06/10/2017 | 00:18
19
לצפיה ב-'אני לא עורך דין, אז רק נתונים לפי דעתי:'
אני לא עורך דין, אז רק נתונים לפי דעתי:
06/10/2017 | 14:35
20
1. ציון בטקסט הכללי שיש זכויות יוצרים - חובה.  זה יספק לך "הגנה משפטית" כאשר תרצי לתבוע מישהו שכן עשה שמוש בתמונות.
2. שמירת התמונות באתר באיכות מוגבלת, כך שתצוגה במחשב סביר עדיין תהיה טובה, אבל לשמוש בתמונות (נניח הדפסה, או חיתוך) יהיה לא מספק
3. watermark - יש מספיק כלים אוטומטיים שעושים את זה, כך שאת לא צריכה לעשות את העבודה ידנית לכל תמונה בנפרד.
 
בכל אופן, אם יש משמעות כלכלית "רצינית", כדאי מאד להתיעץ עם עורך דין המתמצא בתחום, ולא להסתפק בתשובות שלנו.  
 
בהצלחה  ואם התמונות יפות, אשמח ללינק.
לצפיה ב-'חוזה אוטומטי לבונה אתרים. (ללא הרשמה)'
חוזה אוטומטי לבונה אתרים. (ללא הרשמה)
04/10/2017 | 14:10
1
39
חוזה מוכן לבונה אתרים מול הלקוח, כלי עזר מעולה לחסוך בזמן ודמעות. שווה בדיקה
 
לצפיה ב-'הצצה בקוד המקור שלך כל כך משעשעת'
הצצה בקוד המקור שלך כל כך משעשעת
05/10/2017 | 00:35
32
אז החלטתי להשאיר ולא למחוק.
לצפיה ב-'שאלה בשיווק באינטרנט'
שאלה בשיווק באינטרנט
02/10/2017 | 22:26
3
36
מה נראה לכם גורם לתפוז לחשוב שהם ירוויחו מזה שהם מעצבנים את הגולשים עם וידאו שמתנגן אוטומטית בכל פתיחה של הודעה?
 
אני מנסה להבין האם הם טיפשים גומרים, או שמשתלם להיות מניאק. איך בכלל הם עושים כסף מהסרטונים האלו? האם הם מצפים שהגולשים יעבור לאתר וידאו שלהם ויצפו בתוכן נוסף? (יש בכלל סיכוי שדבר כזה יעבוד???)
לצפיה ב-'אם אין לך התנגדות, אצלם מסך ואעלה את זה מולם.'
אם אין לך התנגדות, אצלם מסך ואעלה את זה מולם.
03/10/2017 | 06:47
15
לצפיה ב-'הם עושים כסף'
הם עושים כסף
04/10/2017 | 19:00
25
אלא אם כן אתה חדש לעולם ולא ידעת זאת...כן,זה משתלם להיות מנייאק
במקרה של תפוז,הכסף שהם מרוויחים מסוג כזה של מטרד לגולש הינו לא בהכרח מהמחשבה שתקליק על הסרטון,אלא מקידום תוכן וויראלי,במילים אחרות,אין צורך שתקליק על הסרטון(זה יכול להיות דרך נוספת עבורם להרוויח,אך אני לא מאמין שהיא הכרחית),כי העובדה שכל משתמש ייחודי רואה את הסרטון זה מה שנחשב בחישוב למניין הצפיות בסרטון שתפוז בדרכם אח"כ מתרגמים אותו לכסף, זה יכול באופן ישיר או דרך שירות.
לדוגמה:
 
לצפיה ב-' כבר אמרתי בעבר, פשוט מזעזע ומבריח גולשים.'
כבר אמרתי בעבר, פשוט מזעזע ומבריח גולשים.
17/10/2017 | 12:07
4
לצפיה ב-'עזרה דחופה בהעלאת אתר לרשת '
עזרה דחופה בהעלאת אתר לרשת
03/10/2017 | 13:17
4
16
בניתי אתר בויזואל סטודיו - ב ASP.NET ...הרצתי את האתר על דפדפן כרום האתר רץ מצוין ללא באגים  . 
אני רכשתי אחסון עבור האתר העלאתי את הקבצים לFTP , וזה עושה לי בעית שגיאה כשאני נכנסת עם הדומיין , 
מי שרכשתי אצלו את האחסון אומר לי שזה בעיה בקוד של האתר והוא לא יכול לעזור לי , אני יודעת שאין שום בעיה בקוד בדקתי אלפי פעמים , 
מה יכול להיות הבעיה ???? 
משהו יכול לעזור לי  למצוא פתרון ??
לצפיה ב-'מה חבילת האכסון שקנית? האם אי תומכת ב.net?'
מה חבילת האכסון שקנית? האם אי תומכת ב.net?
03/10/2017 | 13:52
7
לצפיה ב-'כן בררתי את זה זה תומך את הגרסה של NET'
כן בררתי את זה זה תומך את הגרסה של NET
03/10/2017 | 13:57
1
6
לצפיה ב-'מה כתוב בהודעת השגיאה?'
מה כתוב בהודעת השגיאה?
08/10/2017 | 08:43
8
לצפיה ב-'יש מסד?'
יש מסד?
04/10/2017 | 18:40
8
לצפיה ב-'תעודת SSL'
תעודת SSL
01/10/2017 | 17:36
1
29
אני צריך להתקין תעודת SSL לאתר כדי לשדרג ל-HTTPS.
כמה שאלות:
1. האם ספק התעודה משתתף בתקשורת בין השרת ללקוח, מה שאומר שהמהירות חשובה?
2. האם ספק תעודה בתשלום (comodo,godaddy) עדיף על תעודות חינמיות (letsencrypt)? (מבחינת רמת ההצפנה ותאימות לדפדפנים).
3. האם יש ספק תעודות שמועדף עליכם ולמה?
4. באיזה הצפנה צריך לבחור כדי לקבל רמת הצפנה טובה?
לצפיה ב-'תעודת SSL'
תעודת SSL
02/10/2017 | 22:02
19
לא מומחה לתעודות, אבל הוספתי תעודות לעשרות אתרים ולמאות שרתים.
 
1. האם ספק התעודה משתתף בתקשורת בין השרת ללקוח, מה שאומר שהמהירות חשובה?
נראה לי שלרוב לא. אלא אם הדפדפן לא מאחסן את התעודה של הספק (לא סביר).
אולי כן בודקים האם אתה נמצא ברשימת "שלילה". בכל מקרה, לא נראה לי שיש הבדל במהירות בין הספקים השונים.
 
2. האם ספק תעודה בתשלום (comodo,godaddy) עדיף על תעודות חינמיות (letsencrypt)? (מבחינת רמת ההצפנה ותאימות לדפדפנים).
לא (בדרגה שהחינמי מספק).
לצפיה ב-'azure - מכירים?'
azure - מכירים?
02/10/2017 | 20:16
1
22
מישהו עבד? מכיר?
אשמח לעזרה
 
תודה מראש:)
לצפיה ב-'נהדר. במיוחד אם מדובר בארגון שצריך הרבה עמדות עבודה'
נהדר. במיוחד אם מדובר בארגון שצריך הרבה עמדות עבודה
02/10/2017 | 21:53
19
יש לנו שרתים אצל מייקרוסופט, גוגל ואמזון. כולם ממש ממש נהדרים. מדהים כמה התחום הזה השתפר בעקבות התחרות בין שלושת אלו. לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו ויש דברים שיותר קל לעשות עם כל אחד, אבל בסופו של דבר כולם אותו דבר וכמעט אותו מחיר.
 
תהיה יותר ספציפי בשאלה. מה אתה רוצה לעשות אצל מייקרוסופט?
אם אתה מדבר על שרתים עבור אתרי אינטרנט, אין לך מה לחפש שם (אלא אם מדובר באפליקציות ענקיות). זה לא המקום.
לצפיה ב-'PAYZ'
PAYZ
01/10/2017 | 16:20
1
21
היי
בעבר השתמשתי ביישומון PAYZ
כעת אני לא מצליח להתקין שוב את היישומון וגם האתר שלהם לא זמין
האם יש כאן מישהו שהאפליקציה זמינה אצלו או שיש מצב שהיא לא קיימת יותר?
 
 
 
לצפיה ב-'נראה שהחברה כבר לא קיימת.'
נראה שהחברה כבר לא קיימת.
01/10/2017 | 17:55
12
העדכון האחרון עליהם משנת 2015
לצפיה ב-'אני מפתח חנות אינטרנטית ואני צריך לדעת איך לחשב עלות משלוח '
אני מפתח חנות אינטרנטית ואני צריך לדעת איך לחשב עלות משלוח
28/09/2017 | 15:02
6
32
התרחישים הבעייתים שלי הם:
  1. אם משלוח של ספה עולה 100 ₪, כמה עולה משלוח של 2 ספות? 200 ₪ או אותו מחיר ?
  2. אם משלוח של ספה עולה 100 ₪ ומשלוח של כרית נוי עולה 25, כמה יעלה המשלוח? הרי הכרית יכולה להיות על הספה בזמן המשלוח ולא אמורה כביכול להשפיע על המחיר..
ניסיתי להגיד בהתחלה שכל מוצר עולה בעלות המשלוח שלו אבל מסתבר שאפשר להגיע לעלויות משוח של אלפי שקלים ככה...
אשמח לשמועי פתרון :)
 
לצפיה ב-'תלוי בהגדרות בעל החנות'
תלוי בהגדרות בעל החנות
28/09/2017 | 15:21
3
22
אתה צריך לשאול את הלקוח שלך כמה הוא רוצה לגבות ולתאר לו את המקרים והתגובות.
אמאזון למשל לוקחת מחיר קבוע ועור מחיר לפריט ועוד מחיר לקילוגרם.
יש כאלה שלוקחים מחיר קבוע עד כמות מסויימת ואז מגדילים.
יש כאלה שלוקחים מחיר קבוע ומשלוח חינם החל מסכום מסויים.
השאלה כאן היא עסקית ולא תכנותית.
לצפיה ב-'איך אני מחליט מה נכון'
איך אני מחליט מה נכון
28/09/2017 | 15:36
2
17
בדוגמה של ספה אחת או 2 ספות, יכול להיות ש2 ספות לא נכנסות במשאית אחת ולכן הוא יצטרך מחיר גבוה יותר עבור 2 משאיות...
 
איך אני יודע מה נכון עבורו? 
מה נהוג להציע למוכר כאופציות ואיך נראה לך כדאי ליישם את זה?
 
(אגב תודה על העזרה  )
לצפיה ב-'כפי שגיא כתב, ההחלטה לא שלך אלא של הלקוח שלך.'
כפי שגיא כתב, ההחלטה לא שלך אלא של הלקוח שלך.
28/09/2017 | 15:43
19
אתה לא יכול לדעת מה התשובה (איך הוא שולח את הספות), ולכן הוא יצטרך להגיד לך מה המדיניות שלו.
 
לצפיה ב-'זו תשובה שהמוכר צריך לתת'
זו תשובה שהמוכר צריך לתת
28/09/2017 | 15:46
15
אתה יכול לשאול אותו לדוגמה, מה היה קורה אם היה נכנס איש לחנות וקונה שתי ספות: איך הוא היה מחייב אותו על המשלוח. ככה תוביל אותו לתשובה הרצויה.
לצפיה ב-'תודה רבה, ממש עזרתם לי.'
תודה רבה, ממש עזרתם לי.
28/09/2017 | 16:02
1
11
לצפיה ב-'יותר נכון יהיה לתת את האופציה למוכר (אם אפשרי)'
יותר נכון יהיה לתת את האופציה למוכר (אם אפשרי)
02/10/2017 | 22:09
10
לדוגמה: המוכר בוחר עבור כל מוצר ומוצר (את הברירת מחדל בהגדרות)
  • מחיר המשלוח עבור כל פריט ופריט
  • תוספת תשלום למשלוח עבור פריט נוסף 
  •  ללא תוספת תשלום עבור פריטים נוספים
כמובן, כדאי לראות איך זה באיביי וכד'. באיביי לדוגמה (בתור קונה) ראיתי את כל 3 האופציות שלמעלה.
לצפיה ב-'איפה אפשר ללמוד עיצוב גרפי לא יקר או'
איפה אפשר ללמוד עיצוב גרפי לא יקר או
24/09/2017 | 17:13
3
20
אפילו לבד מהבית דרך המחשב. האם יש איזה אתר שאפשר ללמוד לבד?
כי הקורסים נורא יקרים. אני לא יכולה להרשות לעצמי סכומים כאלה.
הייתי רוצה לעבוד בזה.....
לצפיה ב-'מה רמת האנגלית שלך?'
מה רמת האנגלית שלך?
24/09/2017 | 17:15
2
7
לצפיה ב-'לא יודעת אנגלית כמעט בכלל... '
לא יודעת אנגלית כמעט בכלל...
24/09/2017 | 17:25
1
8
לצפיה ב-'זו בעייה. מרבית החומר העדכני הזמין באנגלית,'
זו בעייה. מרבית החומר העדכני הזמין באנגלית,
24/09/2017 | 21:25
17
בעקר החינמי.  
 
אמרו לי שלקורסרה יש גם שיעורים עם תרגום לעברית, אבל לא בדקתי.  
יש מסלול זול (או חינמי) ללא תעודה, ומסלול עם תעודה (יקר יותר, אותם קורסים בתוספת מבחנים).  
 
הייתי מנסה לבדוק גם בבלוגים דוגמת הבא:  https://toarmkuvan.wordpress.com/coursera/%D7%A7%D...
 
 
לצפיה ב-'ריענון דף בלחיצת Enter ב-Form'
ריענון דף בלחיצת Enter ב-Form
19/09/2017 | 16:00
4
17
יש לי דפי HTML עם FORM בהם לחיצה על ENTER, בזמן שהסמן בתוך ה-<input>, עושה ריענון לדף ויש כאלה שלחיצה על ENTER לא עושה ריענון לדף.
הדפים אינם שולחים מידע לשרת.
לא מוגדר action בתגית <form>.
תגיות <input> הן מסוג text או number או button ולא מסוג submit.
למישהו יש רעיון מה יכול להיות ההבדל בין הדפים שגורם פעם לריענון של הדפים ופעם לא?
לצפיה ב-'שדות בהם enter הוא תו "לא חוקי"'
שדות בהם enter הוא תו "לא חוקי"
19/09/2017 | 16:38
3
12
דוגמת number מן הסתם יגרמו למשלוח הטופס, אלא אם כן בוצעה חסימה ע"י JS.
לצפיה ב-'יש שם בעיקר '
יש שם בעיקר
19/09/2017 | 18:36
2
11
<input type="text">
ולא בוצעה חסימה על submit event.
גם ב:
<input type="number">
בדף אחד יש רפרש ובדף שני אין רפרש.
ה-enter נלחץ כאשר הסמן נמצא בתיבת ה-input.
לצפיה ב-'נסה לעצור את זה עם stopPropagation'
נסה לעצור את זה עם stopPropagation
19/09/2017 | 19:13
1
9
לצפיה ב-'אני לא בהכרח רוצה לעצור את זה - רק להבין מתי זה קורה'
אני לא בהכרח רוצה לעצור את זה - רק להבין מתי זה קורה
20/09/2017 | 12:06
13
אז הכנתי דף בדיקה והנה המסקנות:
כשמכניסים ערך ולוחצים ENTER כשהסמן נמצא בשדה האינפוט, הדף עובר ריענון לכתובת עם הפרמטר: localhost/test/test-refresh.htm?x=78.
אם אני מוריד את ההערה באינפוט השני, אז אין יותר ריענון של הדף.
למישהו יש רעיון למה זה קורה?

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Test Form Input Refresh</title>
</head>
<body>
<form>
<input type="text" id="x" name="x">
<!--<input type="text" id="y" name="y">-->
</form>
</body>
</html>

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פיתרונות
יש לכם בעיות בעסק?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ