לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3082230,822 עוקבים אודות עסקים

פורום פיתוח יישומי רשת ובניית אתרים

שלום, אם הגעת לפורום הזה סביר להניח שאת/ה מתעסק בבניית אתרים או תכנות לweb.
בין אם  רק אתמול למדת HTML ובין אם אתה כבר 14 שנים מתעסק עם בניית ותכנות אתרים זהו הפורום בשבילך.
בפורום תוכלו לדבר על כל מה שקשור בבניית אתרים או תכנות לWEB החל משפות התיכנות (html, javascript, node) ועד לשרתי איחסון וטיפים לבוני אתרים.
בבקשה אל תציפו את הפורום בשטויות ודברים שלא קשורים לבניית אתרים.
בבקשה קיראו את תקנון הפורומים לפני שאתם כותבים הודעות שעוברות על התקנון. חוץ מזה תוכלו לכתוב על כל נושא שעולה על דעתכם שקשור בבניית אתרים. בשבילכם ולשירותכם, מנהלי הפורום

הנהלת הפורום:

אודות הפורום פיתוח יישומי רשת ובניית אתרים

שלום, אם הגעת לפורום הזה סביר להניח שאת/ה מתעסק בבניית אתרים או תכנות לweb.
בין אם  רק אתמול למדת HTML ובין אם אתה כבר 14 שנים מתעסק עם בניית ותכנות אתרים זהו הפורום בשבילך.
בפורום תוכלו לדבר על כל מה שקשור בבניית אתרים או תכנות לWEB החל משפות התיכנות (html, javascript, node) ועד לשרתי איחסון וטיפים לבוני אתרים.
בבקשה אל תציפו את הפורום בשטויות ודברים שלא קשורים לבניית אתרים.
בבקשה קיראו את תקנון הפורומים לפני שאתם כותבים הודעות שעוברות על התקנון. חוץ מזה תוכלו לכתוב על כל נושא שעולה על דעתכם שקשור בבניית אתרים. בשבילכם ולשירותכם, מנהלי הפורום
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום

לצפיה ב-'האם מישהו מכיר כלי נוח להפיכת אתר WP לאתר סטטי?'
האם מישהו מכיר כלי נוח להפיכת אתר WP לאתר סטטי?
14/11/2018 | 09:26
3
מצב נוכחי: אתר WP שכמעט לא עושים בו שינויים.  אני שוקל להמיר אותו לאתר סטטי.
פעולות נסיון שבוצעו עד פה - משכתי את האתר בעזרת wget, "זרקתי" אותו לשרת וגלשתי.
 
תוצאה - קבצים ששמותיהם המקוריים לא היו באנגלית, קיבלו שמות דוגמת "׳%90׳%95׳%98׳%95׳%9E׳¦׳%99׳%94-׳%9C׳%9E׳%91׳ ׳%99׳%9D" ולא נטענים.  (כל השאר נראה שעובד).
 
רעיונות?
לצפיה ב-'אתר שנופל כל פעם מחדש'
אתר שנופל כל פעם מחדש
08/11/2018 | 14:05
2
19
שלום רב,
 
הקמתי אתר שפעל בצורה תקינה במשך תקופה.
לאחרונה הוא התחיל ליפול כל פעם מחדש עקב שגיאה (ERR_CONNECTION_REFUSED).
ניתן להיכנס לאזור האישי בממשק של חברת האחסון, ללחוץ "UNBAN" והאתר חוזר לעלות באופן תקין, אבל אחרי זמן קצר הוא שוב נופל.
פניתי לחברה שמאחסנת את האתר, הם שלחו לי את הלוג של השגיאה והפנו אותי למנהל אתרים שיפתור את הבעיה.
 
אני מצרף את הלוג שהם שלחו לי.
 
אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לגבי הבעיה ומה הפיתרון.
 
תודה רבה
 
לצפיה ב-'מנחש שהבעיה עם וורדפרס ומציע שתמצא מישהו שמבין יותר.'
מנחש שהבעיה עם וורדפרס ומציע שתמצא מישהו שמבין יותר.
13/11/2018 | 21:50
1
6
מי כתב את האתר? האם באמת משתמש בוורדפרס?
לצפיה ב-'אכן. וורדפרס'
אכן. וורדפרס
14/11/2018 | 10:45
4
אבדוק את מה שאתה מציע
תודה
לצפיה ב-'להזכירכם - אוגוסט פינגווין מחרתיים'
להזכירכם - אוגוסט פינגווין מחרתיים
07/11/2018 | 08:08
9
לצפיה ב-'שאלה לגבי פונט מאתר של אדובי'
שאלה לגבי פונט מאתר של אדובי
05/11/2018 | 14:02
12

הי שלום,
אני רוצה להשתמש בפונט הבא באתר שלי.
https://fonts.adobe.com/fonts/myriad?src=GoogleFon...
 
האם הפונט הזה מותר בשביל שימוש עסקי? או שאני צריך רישיון? לא הצלחתי להבין מהאתר של אדובי את העניין.
 
לצפיה ב-'מחפש תכנת CSS/HTML למשימה קטנה בתשלום כמובן...'
מחפש תכנת CSS/HTML למשימה קטנה בתשלום כמובן...
02/11/2018 | 09:45
15
0526207286 רלוונטי להיום 2.11.18 תודה
לצפיה ב-'הכנסת באנר לדף תוכן באתר קיים'
הכנסת באנר לדף תוכן באתר קיים
31/10/2018 | 18:12
7
193
היי מבקשת עזרה בתוספת באנר לדף תוכן באתר שלי.
יש לי באנר מאתר בוקינג. לאחר שמוסיפה לדף, התוצאה הנראת היא רק קישור [ללא התמונה]..
אודה על עזרה דחופה
תודה
לצפיה ב-'חסרים המון פרטים'
חסרים המון פרטים
31/10/2018 | 19:20
4
7
לצפיה ב-'אילו פרטים חסרים ? אני לא ממש מבינה בתחום '
אילו פרטים חסרים ? אני לא ממש מבינה בתחום
31/10/2018 | 19:45
3
12
רק יודעת לעדכן תכנים בממשק ניהול..
 
לצפיה ב-'מישק ניהול של איזו מערכת? WIX? וורדפרס? .. ?'
מישק ניהול של איזו מערכת? WIX? וורדפרס? .. ?
31/10/2018 | 20:29
2
10
לצפיה ב-'בממשק FTP '
בממשק FTP
01/11/2018 | 11:08
1
18
אלו הנתונים שיש לי -
 
כניסה לממשק phpmyadmin עבור מפתחי php שיצרו בסיס נתונים מסוג MySql..
 
אני מכניסה את התכנים
 
לצפיה ב-'האם ישנם נתונים חסרים ?? אני ממש צריכה עזרה תודה :)'
האם ישנם נתונים חסרים ?? אני ממש צריכה עזרה תודה :)
01/11/2018 | 14:57
4
לצפיה ב-'אם שמת את רק הנתיב לקובץ .'
אם שמת את רק הנתיב לקובץ .
12/11/2018 | 19:42
1
113
לפי מה שהבנתי שמת את הנתיב לקובץ הבאנר ללא תגית
תכניסי אותו כך :
<img src="your_banner.gif"  alt="your_description" />
 
זה כמובן אם מתאפשר לך לערוך את דף ה- HTML
 
לצפיה ב-'כלומר, הקוד שקיבלתי צריך להיכנס למקום בו כתוב your_banner.gi'
כלומר, הקוד שקיבלתי צריך להיכנס למקום בו כתוב your_banner.gi
12/11/2018 | 20:11
1
לצפיה ב-'עזרה בניית אתר ראשון בנושא מייקל ג'ורדן'
עזרה בניית אתר ראשון בנושא מייקל ג'ורדן
28/10/2018 | 00:46
5
21
שלום לבאי הפורם,
אני לומד לאט ובזהירות לבנות את האתר הראשון שלי.
אני מצרף להודעה זו שני מסמכים.
הראשון אם הHTML  של האתר
השני אם הCSS  של האתר.
אתם יכולים למצוא את הקוד ואת התמונות בלינק הבא:
https://drive.google.com/drive/folders/1pZwAlStH26...
 
בנוסף בתיקייה תמצאו שני תמונות שאני משתמש בהם לצורך האתר.
 
 
האתר שלי שהוא בעצם דף אחד עוסק בשחקן הכדורסל האהוב עליי בכל הזמנים "מייקל גורדון"
בעת בניית האתר אני נתקל בשני הבעיות הבאות:
 
1.אני מנסה לעשות קישור מה
<li><a href="timeline">Time Line</a></li>
לh2  שבו הכנסתי את name="timeline" אך הלינק לא עובד לי.
אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה הלינק לא עובד.
2.ניסתי לבנות את האתר "ריספונסיבי" אך כאשר אני מנסה להקטין החלון של האתר לגודל מסוים החלון לא מאפשר לו להיות יותר קטן.
מה גורם לכך שבאיזה שהוא שלב הדפדפן לא נותן לי להקטין יותר את האתר?
 
 
תודה מראש על העזרה,
 
 
לצפיה ב-' ברוך הבא '
ברוך הבא
28/10/2018 | 09:01
4
17
1. תוסיף סימן hash ("רישתית" - הסימן שמעל ה-3 לקישור), אחרת אתה מפנה לקובץ ששמו timeline.
2. עד כמה אתה מקטין?  פשוט פתח אותו עם הטלפון שלך, ותראה.
 
לצפיה ב-'שאלה נוספת'
שאלה נוספת
30/10/2018 | 15:48
3
7
תודה רבה על העזרה והאיחולים.
יש לי עוד שאלה לגבי הפרויקט שלי.
1.יש לי לוגו שחלקו שקוף והייתי רוצה שהחלק השקוף יתמזג אם תמונת הרקע
איך עושים את זה?
2.בקוד שלי אני משתמש בflex
כאשר אני מקבץ את המסמך לגודל טלפון חכם החלק של הflex  הרלוונטי לוגו לא מופיע ובמקום מופיע ריבוע ריק אם הרקע.
למה?
בשביל להקל עליכם אפשר למצוא את הקוד שלי בלינק הבא:
https://drive.google.com/drive/folders/1IQ_qQd5JsIcADt2fmmpfLYmZh0xevw19?usp=sharing
 
תודה מראש על העזרה,
 
 
 
לצפיה ב-'אה ... '
אה ...
30/10/2018 | 17:44
2
8
1. תן להם מקום בחפיפה (ע"י "משחק" עם margin שלילי לדוגמה), או שתגדיר את תמונת הרגע על כל המסמך (רקע של הbody)
2. לא מכיר flex.  
לצפיה ב-'לא כל כך הבנתי את התשובה שלך'
לא כל כך הבנתי את התשובה שלך
30/10/2018 | 22:35
1
3
הי,
לא כל כך הבנתי את התשובה שלך.
אתה יכול לרשום את הפתרון שלך שלך ביחס לקוד שלי איפה אני מוסיף את זה?
לא ברור לי איך לשים את התמונה על כל הרקע יפתור את הבעיה.
שהחלק השקוף בלוגו ישתלב על כל התמונה.
 
לצפיה ב-'תשתמש במאפיין backgroud של אוביקט הbody'
תשתמש במאפיין backgroud של אוביקט הbody
30/10/2018 | 23:14
4
שים שם את תמונת הרקע.  אנסה בהמשך למצוא סבלנות לכתוב דגמת קוד.
 
לצפיה ב-'עזרה בבקשה עם התוסף woocomerce'
עזרה בבקשה עם התוסף woocomerce
27/10/2018 | 19:04
8
אני בונה חנות עם התוסף לעיל- יש למישהו המלצות לתת לי על עוד תוספים שמרחיבים את האופציות של התוסף ווקמרס ? אני בונה חנות אינטרנטית בעברית, אין לי ניסיון כל ההדרכות דרך היוטיוב, אז אם יש לכם טיפים לתוספים ו-theme אשמח לעזרה...
לצפיה ב-'מבקש המלצה על אתר בטוח מוירוסים ורוגלות להורדת WAMP/LAMP'
מבקש המלצה על אתר בטוח מוירוסים ורוגלות להורדת WAMP/LAMP
24/10/2018 | 00:15
7
12
מבקש המלצה על אתר בטוח מוירוסים ורוגלות להורדת WAMP/LAMP
לצפיה ב-'lamp אתה יכול להתקין על כל הפצת לינוקס מהמקורות הרשמיים שלה.'
lamp אתה יכול להתקין על כל הפצת לינוקס מהמקורות הרשמיים שלה.
24/10/2018 | 07:53
6
13
אם המקורות הרשמיים זוהמו, אז כולנו בצרות ...
 
כדי שאוכל להמשיך בהסבר - מה רמת הידע שלך במערכות הפעלה?
לצפיה ב-'ו WAMP ?'
ו WAMP ?
25/10/2018 | 14:12
5
6
לצפיה ב-'wamp נועד להתקנה על חלונות'
wamp נועד להתקנה על חלונות
25/10/2018 | 21:28
4
11
ובמחשבים בבית יש לי לינוקס  
לצפיה ב-'אני יודע ש WAMP זה לחלונות , השאלה מאיזה אתר'
אני יודע ש WAMP זה לחלונות , השאלה מאיזה אתר
29/10/2018 | 15:09
3
8
בטוח (ללא וירוסים ורוגלות ) מומלץ להוריד
לצפיה ב-'אני מקווה שידעו להשיב לך, כי לי אין מושג. '
אני מקווה שידעו להשיב לך, כי לי אין מושג.
29/10/2018 | 15:27
4
לצפיה ב-'באחריותך, https://portableapps.com/apps/development/xampp'
באחריותך, https://portableapps.com/apps/development/xampp
01/11/2018 | 16:39
1
4
 XAMPP = Apache, mySQL, PHP, phpMyAdmin, etc in one package לוינדוס. מאמין שזה בסדר, אבל על אחריותך.
לצפיה ב-'לportableapps יש שם טוב בתחומים אחרים, אני משער שהם מקפידים.'
לportableapps יש שם טוב בתחומים אחרים, אני משער שהם מקפידים.
02/11/2018 | 00:32
1
לצפיה ב-'העברת דומיין לחברה אחרת ולחדש אותה - אפשרי?'
העברת דומיין לחברה אחרת ולחדש אותה - אפשרי?
25/10/2018 | 10:11
3
16
שלום לכם,
רכשתי את אחסון ומקבל דומיין ללא תשלום בשל רכישת אחסון
בעוד חצי שנה בערך נגמר לי תקופת אחסון
אך אני מעוניין כבר עכשיו לחפש לחידוש דומיין לתקופה ארוכה
האם אני חיב לחדש רק בחברה האחסון שרכשתי
(אני גם מעוניין לעבור לחברת אחסון אחרת כחודש לפני תום תקופה)

אשמח לקבל הסבר כיצד אוכל לחדש את דומיין לתקופה ארוכה יותר
(דומיין רשום על שמי שבדקתי WHOIS )
לחדש דומיין בחברה אחרת (שמציע במחיר נמוך יותר)

תודה לכל העונים
במידה שזה הפורום לא מתאים, אודה לכם שתפנו אליי לפורום מתאים ואשאל מחדש.

לצפיה ב-'למרות שאין לי מושג, זה כן הפורום המתאים.'
למרות שאין לי מושג, זה כן הפורום המתאים.
25/10/2018 | 12:16
2
17
אם מדובר בדומיין ישראלי (סיומת .il) - גגל רשמי דומיינים, אני מניח שהם ישמחו לתת לך שירות תמורת תשלום סביר.  בחו"ל - צריך לברר מי הרשמים (לדוגמה - godaddy, ולברר דרכם מחירים.  
 
(*) כל שם חברה שהזכרתי אין משמעו שאני ממליץ או לא ממליץ עליה, אלא רק שנזכרתי בשם כשכתבתי את ההודעה.
לצפיה ב-'תודה רבה! רעיון טוב לברר עם הרשמים'
תודה רבה! רעיון טוב לברר עם הרשמים
25/10/2018 | 17:53
1
9
האתר שלי בעברית אך הסיומת של האתר בינלאומי (COM)
זה בשביל עצמי ולכן לא אכפת לי איזה סיומת ומן סתם של בינלאומי הרבה יותר זולה.
 
להבנתי שאפשר לקנות דומיין ל10 שנים, אז אני מעוניין לבצע וככה קנה ושכח בראש שקט
 
שאלה נוספת - לבוני אתרים וותיקים - האם יש מבצעים על דומיינים ואחסון במהלך בלאק-פרידי/סייברמנדי בחודש נובמבר? מהנסיון של שנים הקודמות.
 
לצפיה ב-'אתרי דומיינים'
אתרי דומיינים
05/11/2018 | 15:44
4
ברוב אתרי האחסון לא אמור להיות בעיה להעביר את הדומיין לאתר אחר.
בדרך כלל יש צורך להסיר את הנעילה של הדומיין ולקבל קוד שמאפשר רישום שלו באתר אחר.
יש לך כאן מדריך שמציין שם רוב אתרי האחסון בארץ ובחו"ל וגם אתרי לרכישת דומיין.
אם מדובר בסיומת com אז עדיף לרכוש את הדומיין מחו"ל.
 
ובקשר לבלאק פרידי כן יש מבצעים לא רעים אם בתקופה הזאת. חלק מחברות האחסון מציעות אפילו חצי מחיר על חלק מחבילות האחסון.
 
לצפיה ב-'מחפש ״ סטודנט ״ לבניית אתר ecommerce'
מחפש ״ סטודנט ״ לבניית אתר ecommerce
24/10/2018 | 09:42
23
שלום, מחפש בונה אתרים עם נסיון ב-וורדפרס והתוסף ווקמרס. מוכן לשלם סכום סביר. מתאים ל-״ סטודנטים ״. לא מתאים למקצוענים. מי שמעוניין יכול לשלוח הודעה בפרטי. תודה
לצפיה ב-'אוגוסט פינגווין השנה בנובמבר'
אוגוסט פינגווין השנה בנובמבר
23/10/2018 | 22:29
7
לצפיה ב-'איך עושים איחוד קבצים לטעינה מהירה יותר של אתר?'
איך עושים איחוד קבצים לטעינה מהירה יותר של אתר?
21/10/2018 | 15:25
4
14
היי, יש לי קבצי CSS וקבצי JS "רגילים" ועם סיומת MIN, והם נמצאים בתיקיות נפרדות, חלק מהקבצים הם מוכנים והורדו מהרשת כלומר - פלאגנים, וחלק אני יצרתי מאפס, השאלה שלי, האם אפשר לאחד את הקבצים ולא תהיה בעיה?
אני לא מתעסק עם אתרים ותיכנות ביום יום, אז אני מקווה שיהיה קל לטפל בזה.
לצפיה ב-'לא אמורה להיות בעיה'
לא אמורה להיות בעיה
23/10/2018 | 18:53
3
7
שלום וברכה,
 
בקבצי CSS אני עושה את זה לפעמים וזה ממש לא בעיה. שים לב לשים את הCSSים של הפלאגינים לפני הCSSים שלך, כדי ששלך ידרסו  את שלהם במידת הצורך (עניין של משקלי סלקטורים).
לגבי JS - לא ניסיתי, אבל לכאורה גם כאן אמור לעבוד תקין.
 
אם אתה משתמש במערכת וורדפרס - ישנם פלאגינים שיעשו את העבודה בלחיצת כפתור, כולל minify לקבצים באופן אוטומטי, ולך יישאר רק לוודא שהאתר לא "נשבר" מהתנגשויות JS. לדוגמה הפלאגין autoptimize.
לצפיה ב-'רק איך עושים? יוצרים קובץ חדש?'
רק איך עושים? יוצרים קובץ חדש?
23/10/2018 | 20:36
2
9
"שים לב לשים את הCSSים של הפלאגינים לפני הCSSים שלך, כדי ששלך ידרסו  את שלהם במידת הצורך (עניין של משקלי סלקטורים)."
 
אתה יכול להסביר לי את המשפט הזה? כי לא כל כך הבנתי אותך, אם הפלאגנים נמצאים לפני, ואז שלי, אז איך זה אמור לדרוס?
אתה מתכון שהכל צריך להיות בקובץ אחד? - פלאגנים בראש המסמך ואז מתחת השאר?
לצפיה ב-'נורא פשוט'
נורא פשוט
23/10/2018 | 21:08
1
8
כרגע מוגדר לאתר לקחת מהשרת מספר קבצי CSS ומספר קבצי JS. אנחנו רוצים למנוע את זה, ולכן ניצור קובץ CSS חדש, ולתוכו נכניס אחד אחד את קודי הCSS מכל קבצי הCSS שנטענים כרגע בנפרד. לאחר מכן ניצור קובץ JS שלתוכו נכניס את כל קודי הJS מכל קבצי הJS שנטענים.
בשלב הבא - נסיר את הקריאה למשאבי הCSS/JS, במקומם נקרא רק לקבצי הJS והCSS החדשים שיצרנו.
 
לגבי מה שכתבתי על הסדר - אם יש שתי סלקטורים באותו משקל - שלך ושל פלאגין - מי שכתוב מאוחר יותר הוא זה שדורס את המוקדם יותר. לכן אני ממליצה לך לשים בקובץ הCSS שלך קודם את קודי הCSS של הפלאגינים ורק אחר כך את הCSS מהקבצים שלך, כך שלך ידרוס ולא להיפך (שוב, במידה ומדובר במשקל זהה של סלקטורים).
כבר שמתי כאן בעבר קישור לפוסט שכתבתי בנושא של משקלי סלקטורים, הנה הוא שוב
בהצלחה רבה
 
לצפיה ב-'אחרי שראיתי את ההסבר שלך הבנתי,תודה רבה '
אחרי שראיתי את ההסבר שלך הבנתי,תודה רבה
24/10/2018 | 20:04
3
גם הקישור ששמת הוא כתוב בצורה פשוטה וקל להבנה, השכלתי, תודה רבה 
לצפיה ב-'בקשר ל-theme לוורדפרס'
בקשר ל-theme לוורדפרס
20/10/2018 | 21:19
1
14
אני בונה אתר איקומרס בוורדפרס ושאני מוריד את ה-theme, אני מקבל תבנית שהיא לא בדיוק מה שראיתי בתיאור ה-theme, אלא יותר פשוטה ובלי כל התמונות. (theme חינמית). אני גם מוגבל בגלל כל הקטע של rtl. מישהו יכול להמליץ לי על theme לעברית חינמית וגם בתשלום. תודה 
נ.ב אני משתמש עכשיו בתבנית ocean wp ו  והאחסון שלי זה bluehost.
לצפיה ב-'כאשר אתה רוכש תבנית אתה צריך לבדוק שיש לתבנית התקנה מהירה'
כאשר אתה רוכש תבנית אתה צריך לבדוק שיש לתבנית התקנה מהירה
21/10/2018 | 09:31
9
בתבניות היותר פופולריות יש גם התקנה מהירה שתאפשר לך להתקין את העיצוב שראית בקלות. וכמו שאמרת אתה צריך לבדוק אם יש תמיכה ב-RTL לפני אתה רוכש את התבנית.
 
לפי העמוד של ocean wp הם תומכים ב-RTL אבל אני לא יודע אם יש התקנה מהירה.
אתה יכול לראות מידע שאולי יוכל לעזור לך על עבודה עם תבניות בוורדפרס מדריך הבא:
לצפיה ב-'כמה שאלות קטנות לגבי עיצוב אתר וורדפרס'
כמה שאלות קטנות לגבי עיצוב אתר וורדפרס
19/10/2018 | 15:54
4
18
החלטתי שהאתר אינטרנט שאני רוצה, ייבנה בוורדפרס.
אין לי כוונה לבנות בעצמי אלא לקחת חברת בניית אתרים או פרילנסר.  
השאלות לגבי העיצוב:
1. האם יש טעם לקחת מעצב או שממילא יש תבניות עיצוב ורק צריך לבחור איזו מתאימה?
2. אם עדיף לקחת מעצב - האם זה חשוב שזה מעצב שבונה האתר מכיר אותו ועבד איתו בעבר? ככה שהכימיה והעבודה תזרום בקלות? או שיותר חשוב שזה מעצב שאהבתי את העבודות שלו?
לצפיה ב-'תלוי מה את רוצה'
תלוי מה את רוצה
19/10/2018 | 18:36
3
12
1. תלוי מה את רוצה ומה התקציב -  ניתן להשתמש בתבניות מוכנות, יש אלפים מהן - ברשיונות שונים (חינמיות-חופשיות, חינמיות-לא חופשיות, בתשלום-חופשיות, בתשלום-לא חופשיות...), ועל כל תבנית אפשר "להלביש" תוספים שונים שמשנים את התוצאה הסופית או מוסיפים פונקציונאליות כזו או אחרת.  אם תמצאי תבנית שהיא לטעמך - חסכך הרבה כסף (מעצב יעלה גם תשלום למעצב, וגם תוספת לבנאי שייצטרך לבנות תבנית מותאמת או להתאים תבנית לדרישות המדוייקות).  מצד שני, תוכלי להגיע לתוצאה "יותר מדוייקת" לטעמך.
2. החשוב ביותר הוא שתאהבי את העבודות שלו (חשוב במידה כזו, שייתכן מאד שכדאי לך לבחור את הבנאי על פי הכימיה עם המעצב ולא הפוך).  
לצפיה ב-'כלומר המעצב יותר חשוב מבונה האתר? '
כלומר המעצב יותר חשוב מבונה האתר?
19/10/2018 | 20:49
2
10
אז לבחור קודם מעצב ורק אז לבחור בונה אתר?
אבל איך אני יכול לדעת אם אני בכלל צריך מעצב או יכול להסתפק בתבניות המוכנות?
לצפיה ב-'לא זה מה שאמרתי.'
לא זה מה שאמרתי.
19/10/2018 | 21:08
1
14
שניהם חשובים באופן שונה.  אם העיצוב מאד חשוב לך, אז המעצב חשוב לך מאד.  בד"כ אנשים עובדים בשיתוף פעולה, ולכן כדאי לבחור צוות.  (אם כי מפתח טוב ומעצב טוב יוכלו לעבוד יחד, גם אם מעולם לא עשו זאת).
בקשר לתבניות - תסתכל מה יש בשטח,  נסה לגגל "דוגמאות תבניות אתרי וורדפרס", אם יש משהו דומה למה שאתה רוצה - "קיבלת".  אם לא - האם יש לך כוון מוכן?  אם כן - "צייר" אותו, ופנה לבונה אתרים, עם הנסיון של חלק מהאנשים פה, סביר שימצאו עבורך משהו "מספיק קרוב", ויוכלו להמשיך משם ("תבנית בת" או אפילו למצוא תבנית ניתנת להתאמה לרצונך).  
אם אין לך רעיון מוכן בראש - קודם כל מעצב, להחליט מה רוצים.  ואז מפתח (יתכן מאד שימצא את זה "כמעט מוכן", או שיצטרך לעבוד קשה).
 
לצפיה ב-'עכשיו זה יותר ברור. המון תודה על העזרה!'
עכשיו זה יותר ברור. המון תודה על העזרה!
19/10/2018 | 23:45
4
לצפיה ב-'איך אני יוצר כתובת יפה וקצרה לאתר שלי ?'
איך אני יוצר כתובת יפה וקצרה לאתר שלי ?
16/10/2018 | 18:52
5
22
שלום, העליתי דף אינטרנט לאחד השרתים החינמיים וכרגע יש לו כתובת ארוכה ולא כל כך יפה, איך אני יכול ליצור לדף שלי כתובת יפה כמו למשל:
 
 
?
 
האם הדבר מחייב תשלום או שניתן ליצור כתובת כזו גם בחינם?
 
אם רק בתשלום, מה המחירים המקובלים לכך?
 
לצפיה ב-'מחייב תשלום'
מחייב תשלום
16/10/2018 | 19:29
4
23
א. שכירה ("רכישה") של שם מתחם (בערך 7 עד 30 דולר לשנה)
ב. לברר מול ספק האכסון אם בחבילה החינמית ניתן לקשור שם מתחם או שגם זה דורש תשלום.
 
לצפיה ב-'ואם אני עושה את זה, מה הכתובת שיראו המבקרים באתר?'
ואם אני עושה את זה, מה הכתובת שיראו המבקרים באתר?
17/10/2018 | 19:02
3
18
אם למשל הדף הראשי שלי נמצא בכתובת:

והדף הזה מקשר לשלושה דפים נוספים:

וקישרתי את הדף הראשי לדומיין שקניתי בשם:

מה הכתובת שיראו הגולשים לאחר שהם ילחצו על הכתובת הזו ויכנסו לאתר? ומה הכתובת שיראו כאשר דרך הדף הראשי שיעלה הם יגיעו לשלושת הדפים הנוספים? האם הם יראו בהם את הכתובת הארוכה או משהו אחר? מה הם יראו בחלון הכתובות?

תודה מראש.
 
לצפיה ב-'ברר בתמיכה הטכנית של האכסון'
ברר בתמיכה הטכנית של האכסון
17/10/2018 | 20:03
2
16
בד"כ תוכל לקשור זאת כך שיהיה www.liorsite.com (לדף הראשי), וwww.liorsite.com/page1.html לדפים.
 
לצפיה ב-'אני מקווה שזה כמו בדוגמא שלך, אחרת זה לא ממש שווה'
אני מקווה שזה כמו בדוגמא שלך, אחרת זה לא ממש שווה
17/10/2018 | 20:12
1
15
אם בדפים הפנימיים הם יראו את הכתובת הארוכה והפחות יפה אז זה לא שווה מבחינתי.
 
לצפיה ב-'הכל תלוי באנשים'
הכל תלוי באנשים
19/10/2018 | 19:09
8
באופן כללי, אין מניעה טכנית שזה יהיה כמו בדוגמא שלו. הכל תלוי באנשים: האם לאחסון האתרים המסוים יש מניעה טכנית שזה יהיה כמו בדוגמא שלו? אולי אצלם זה כרוך בתוספת תשלום, ואצל אחרים לא? אולי התומך שלהם לא בדיוק יודע, או שהשכר שלו הוא לפי הספק, וגורם לו לענות בקצרה? אולי כל התמיכה הטכנית שם לא ממש מבינה בזה? אולי מדינת ישראל חיבת לחנוך רכבת חשמלית לירושלים בסוף סוכות, אז הרכבת מגיעה עד נתב"ג, ואין מספיק קרונות, ולמעשה חלק גדול מהעבודות עדין לא הסתים? הדוגמא של הרכבת מתאימה בדיוק. רכבת חשמלית ראשונה היא פרויקט מורכב לגוף כמו מדינת ישראל. וענין האתרים נראה מורכב מאד למי ששאל.
לצפיה ב-'מצאתי את האתר הזה '
מצאתי את האתר הזה
16/10/2018 | 18:48
41
היי חברים מצאתי את האתר הזה שנקרא SEOK אתר שנותן אינפורמציה מלאה על מצב האתר שלי ברשת האם יש מישהו שיכול להסביר לי יותר 
לצפיה ב-'מה היתרונות ומה החסרונות של הקמת אתר ב Google Sites ? '
מה היתרונות ומה החסרונות של הקמת אתר ב Google Sites ?
15/10/2018 | 00:11
2
24
האם העלאת אתר ל Goole Sites היא חינמית?
 
האם דוחפים שם לדפי האתר פרסומות וכתוביות? אני רוצה שהדפים באתר יהיו "נקיים" כלומר יכללו רק את התוכן שיצרתי בלי שום תוספות אחרות למעלה, למטה או בצדדים, האם זה אפשרי?
 
האם יש חסרונות להקמת אתר ב Google Sites ?
 
אני מניח שאם הכל היה כל כך טוב שם אז כולם היו מקימים אתרים רק שם... אז איפה הקאץ'? איזו סיבה יש לא להקים שם אתר?
 
נ.ב - הכנתי כבר אתר, אני רק מחפש לאן להעלות אותו.
 
לצפיה ב-'לא מכיר את הכלי הזה, '
לא מכיר את הכלי הזה,
15/10/2018 | 08:52
1
21
מדפדוף מהיר -
א. אי אפשר להעלות אתר, בונים אותו בכלים שלהם (אתה לא יכול ליצור קוד HTML או PHP, אלא רק להשתמש במה שהם הכינו מראש).
ב. אי אפשר "לקחת" את האתר הזה לשרת אכסון אחר.
 
מבחינה עיצובית - נראה שהם די גמישים, לא ראיתי "דחיפה" של פרסומות.  אבל ממש לא השקעתי זמן בהצצה באתרים שנבנו בכלי הזה.
 
מצאתי מדריך מקוצר, מקווה שיעזור לך - https://www.wikihow.com/Create-a-Website-Using-Goo...
 
לצפיה ב-'בסדר תודה'
בסדר תודה
15/10/2018 | 22:08
4
לצפיה ב-'מחפש פלטפורה לבניית אתר פורטפוליו עם חנות מובנת'
מחפש פלטפורה לבניית אתר פורטפוליו עם חנות מובנת
13/10/2018 | 17:29
1
24
שלום לכולם,
 
אני מעוניין לבנות אתר שישמש כפורטפוליו לציורים בפורמט דיגיטלי.
חשוב לי שאותו האתר גם ישמש לחנות אינטרנטית שבה יהיה אפשר למכור ציורים בפורמט דיגיטלי [לא מעוניין להתעסק בציורים פיסיים שידרשו שליחה בדואר].
חשוב לי שתיהיה גישה לקונים מהארץ ומחו"ל.
אפשרות תשלום בכרטיס אשראי ופייפאל.
אפשרות לניהול חשבוניות.
לא יודע אם דבר כזה קיים וריאלי אבל הייתי מעוניין שברגע שהתשלום יתקבל הקונה יקבל אוט' במייל שלו את הקבצים להורדה והחשבונית רכישה.
 
תודה מראש לעוזרים!
לצפיה ב-'בניית אתר פרטפוליו'
בניית אתר פרטפוליו
08/11/2018 | 08:39
3
האם זה עדיין אקטואלי?אני פיתחתי פלטפורמה לאתר חנות עם קוד מותאם אישית ,עגלת קניות, סליקת אשראי בפאיפאל שאני מתאימה לחנויות שונות. באחת הגראסאות יש בדיוק את הקישורים להורדות / משלוח קבצים לאחר אישור ביצוע התשלום (שם זה מורכב עוד יותר כי המוצר שהוא ספר מותאם אישית נוצר אוטומטית לאחר ביצוע התשלום ואז נשלח לקונה)
האתר שלי: http://dorit.com
 
 
לצפיה ב-'בניית אתר בהתנדבות'
בניית אתר בהתנדבות
12/10/2018 | 17:15
3
77
אהלן אני מחפש לבנות פרוייקט (אתר) ראשון בהתנדבות (למטרה טובה��) 
מישהו מכיר אולי איפה ניתן למצוא פרוייקטים כאלה?

 
לצפיה ב-'לא כדאי. בדרך כלל שני הצדדים יוצאים מאוכזבים'
לא כדאי. בדרך כלל שני הצדדים יוצאים מאוכזבים
12/10/2018 | 21:38
1
30
לפני כ-15 שנה כשאני למדתי פיתוח, זה היה נפוץ. הרבה צעירים שהכרתי התחילו כך את דרכם. היו פונים לעמותה / חנות / עובד עצמאי, והיו מציעים להם לבנות להם אתר. היו לכך יתרונות גם למפתח וגם ללקוח:
 
-המפתח היה מקבל ניסיון מהעולם האמיתי, וגם היה לו תיק עבודות
-הלקוח היה מקבל מוצר שבדרך כלל לפני 15 שנה לא היה משלם עליו
 
הבעיה שזה עובד רק בתואריה. במציאות, אף אחד לא יצא מורווח מהסכמים כאלו.
 
אם הלקוח היה משקיע בעיצוב, תוכן ונתונים לאתר, ובעיקר היה משקיע זמן בפרוייקט - הוא היה מקבל אתר חובבני ביחס להשקעה הגדולה שהשקיע. לרוב העסקים, גם הקטנים ביותר, זמן שווה הרבה כסף. ובמצבים הפוכים, שהמפתח לא קיבל עיצובים, לא קיבל תוכן איכותי וכו' - המפתח היה מבזבז את זמנו לריק, כי התוצאה לא הייתה מרשימה, והלקוח היה "זונח" את האתר במהירות.
 
אחרי שראיתי עשרות(!) פורייקטים דומים שכולם נכשלו כשלון ברור, ההמלצה שלי היא חד משמעית, גם למפתחים וגם ללקוחות. שני הצדדים יצאו מופסדים.
 
המלצה למפתח: בסופו של דבר, רק אתר שעומד לאורך זמן באינטרנט יביא לך מוניטין ויתן לך ניסיון. לעבוד כמה שבועות על אתר שהלקוח לא מרוצה ממנו, לא יוסיף לך כלום מעבר לתסכול. אם יש לך זמן להשקיע, בנה אתר לעצמך. לא משנה באיזה סגנון, אם תבנה לעצמך, תוכל לעשות הרבה מעבר ממה שתוכל לעשות עם אתר של לקוח.
 
לפי הסגנון של הפיתוח שאתה מכוון אליו, תוכל לבנות אתר שיעשיר את הידע שלך. אם המטרה זה קידום באינרטנט, אפשר לבנות חנות למכירת כמוצר, לעבוד קשה קשה ולראות איך מגיעים לתוצאות יפות בגוגל.
 
אם המטרה להראות יכול פיתוח מרשימה, לא חסרים כלים שאתה יכול לבנות, כדי להראות למעסיקים את הידע שלך (ובינתיים להעשיר את האינטרנט).
 
בעיקר מה שמרשים מעסיקים, זה פעילות רבה ב-github. זה מראה שאתה באמת חלק מקהילת הפיתוח, ולא סתם חובבן.
 
ללקוחות היום יש חלופות טובות מאוד אם הם לא רוצים להשקיע. יש אתרים כמו WIX שנותנים תוצאות מדהימות במינימום השקעה.
לצפיה ב-'זה נכון'
זה נכון
21/10/2018 | 10:23
6
גם לי זה קרה וכשפניתי לקידום אתרים הבנתי שאני בבעיה והייתי צריכה לפנות לבית תוכנה לבניית אתרים כדי לבנות אתר חדש.
לצפיה ב-'שלום לך, אם יש לך ניסיון בוורדפרס ותוסף איקומרס יש לי אתר '
שלום לך, אם יש לך ניסיון בוורדפרס ותוסף איקומרס יש לי אתר
20/10/2018 | 21:04
12
יש לי אתר שאני מנסה לבנות, דרך הוראות מהיוטיוב, אז אם יש לך ניסיון בוורדפרס ומכיר את התוסף ווקומרס שהופך את האתר לחנות, אתה מוזמן לנסות עלי את הכישורים שלך. במידה ותרצה שלח הודעה בפרטי. תודה
 

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תקשורת חזותית-מיתוג עסקי
בואו למתג את העסק שלכם
ברנדוויז
ברנדוויז- תקשורת שיווקית

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ