44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חמיצת סלק עם עצמות בורשט

חמיצת סלק עם עצמות בורשט
חמיצת סלק בורשט

 

החומרים:

סיר 28 

 

4-5 סלקים גדולים

 



5-4 שיני שום שלמות

עצמות בקר/עגל עם מח כמספר הסועדים

תפוח אדמה גדול לכל סועד  חתוך לקוביות גדולות

קורט פלפל שחור גרוס

כפית מיץ לימון טרי

כפית סוכר או יותר

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

מכניסים את הסלקים הרחוצים למיקרוגל ל-5 דקות.
מוציאים ומקלפים וחותכים לקוביות.

במקביל מנקים את העצמות ומרתיחים אותן. מחליפים את
המים. אם עדין יש קצף לא נקי מרתיחים שוב.

אני מסירה את העור שלרוב שעיר.

 


 

 

אל סיר עם מים קרים מכניסים את הסלק העצמות תפוחי
האדמה , שום לימון ומרתיחים. מוסיפים סוכר, מלח, פלפל

 

 

מכסים ומקטינים את האש. מבשלים חמש שעות לפחות על אש קטנה. משפרים טעמים.

 


 

 

  

בתאבון.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת